Tüp Mide Ameliyatı

Tüp Mide Ameliyatı

Son dakika tüp mide ameliyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tüp mide ameliyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tüp mide ameliyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tüp Mide Ameliyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tüp mide ameliyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 tüp mide ameliyatı haberi bulunmuştur. Tüm tüp mide ameliyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dalila'nın hastanede sır ölümü! Operasyona 1 saat kala bu halde bulundu, enjektör detayı
Dalila'nın hastanede sır ölümü! Operasyona 1 saat kala bu halde bulundu, enjektör detayı Fransız vatandaşı Dalila Soudani, mide küçültme ameliyatı için İstanbul’da özel bir hastaneye başvurdu. Görevli hemşire ameliyat öncesi odaya gittiğinde Dalila Soudani’yi banyoda ölü buldu. Dalila Soudani’nin yanında boş bir enjektör de vardı.
23.05.2023 Yaşam
İstanbul'da Fransız kadının sır ölümü! Hastane banyosunda bu halde bulundu
İstanbul'da Fransız kadının sır ölümü! Hastane banyosunda bu halde bulundu Bağcılar'daki özel bir hastaneye tüp mide ameliyatı olmak için gelen Fransız Anestezi Uzmanı Dalila Soudani (44) hastanenin banyosunda ölü bulundu.
22.05.2023 Yaşam
Zayıflamak için internetten ilaç aldı, 350 kiloyu aştı: "Ben yandım kimse yanmasın"
Zayıflamak için internetten ilaç aldı, 350 kiloyu aştı: "Ben yandım kimse yanmasın" Zayıflamak için internetten ilaç alan 40 yaşındaki Gül Sevim Turp, iddiaya göre 100'lü kilolardayken ilaç kullanımının ardından felç geçirip 350 kiloyu aşarak yerinden oynayamaz hale geldi, eşi de tedavi sırasında terk etti. Geçirdiği tüp mide ameliyatı sonrası kilo vermeye başlayan Turp, “Kiloluydum ama bu kadar değildim. Zayıflamak için internetten kimse bir şey almasın, ben yandım kimse yanmasın. Firma beni her yerden engelledi, evliydim eşim beni bırakıp başka bir kadınla gitti. Ameliyat öncesi çok mutsuzdum ama şimdi çok mutluyum” dedi.
11.01.2023 Vatan TV
İnternetten aldığı zayıflama ilacı hayatını kabusa çevirdi! Eşinin yaptığı karşısında ise perişan oldu
İnternetten aldığı zayıflama ilacı hayatını kabusa çevirdi! Eşinin yaptığı karşısında ise perişan oldu Zayıflamak için internetten ilaç alan 40 yaşındaki Gül Sevim Turp, iddiaya göre 100'lü kilolardayken ilaç kullanımının ardından felç geçirip 350 kiloyu aşarak yerinden oynayamaz hale geldi. Eşinin bu zor süreçte yaptığı karşısında yıkılan Turp, internetten zayıflama ilacı almak isteyenleri de uyardı.
11.01.2023 Yaşam
Ümit Erdim'den Survivor açıklaması: İnşallah kendimi tutarım da ağlamam
Ümit Erdim'den Survivor açıklaması: İnşallah kendimi tutarım da ağlamam ‘Survivor 2023’ün ünlüler ekibinde yer alan Ümit Erdim, önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Dominik’e gitmesine saatler kala ailesiyle birlikte alışverişe çıkan Ümit Erdim, "İnşallah kendimi tutarım da ağlamam" açıklamasında bulundu. Tüp mide ameliyatı olarak 60 kilo veren oyuncu, adada açlık çekmeyeceğini söyledi.
9.01.2023 Magazin
Tüp mide ameliyatı obezite probleminde tercih edilebilir mi?
Tüp mide ameliyatı obezite probleminde tercih edilebilir mi? Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hasan Erdem, halk arasında tüp mide ameliyatı olarak bilinen Sleeve gastrektomi ameliyatının, obezite cerrahisi prosedürleri arasında en çok başvurulan cerrahi yöntem olduğunu belirtti.
8.08.2022 Sağlık
Deniz Seki gerçek mesleğini açıkladı!
Deniz Seki gerçek mesleğini açıkladı! Bir dönem fazla kilolarıyla mücadele eden Deniz Seki, tüp mide ameliyatının ardından sağlıklı yaşam ve düzenli spor sayesinde fit bir görünüme kavuştu. İmajında da baştan aşağı yeniliğe giden şarkıcı, sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını şaşkına çeviriyor. Adeta bambaşka biri olan Seki, 'estetik' sorusunu yanıtlarken, "İlk harçlığımı kazandığım meslekti" diyerek şarkıcılık kariyeri öncesine dair konuştu.
27.05.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani, fazla kilolarından Türkiye'de kurtuldu
Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani, fazla kilolarından Türkiye'de kurtuldu  Sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflarda fazla kilolarından kurtulduğunu gözler önüne seren Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani'nin Türkiye’ye gelerek Antalya’da tüp mide ameliyatı olduğu ortaya çıktı.
7.05.2022 Dünya
Tek delikten obezite ameliyatı
Tek delikten obezite ameliyatı Obezitenin dünya genelinde önde gelen bir sağlık problemi olduğunu ve tedavi yöntemlerinden birisinin de ameliyatların tek delikten yapılabiliyor olduğunu belirten Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Serhat Buldur, “Bu yöntem kesi sayısını teke düşürürken, aynı zamanda yapılan kesi göbek çukurunda gizlendiği için iyileşme sonrası gözle görülebilir herhangi bir iz kalmıyor” dedi.
6.05.2022 Sağlık
Obezite mutlaka tedavi gerektirir!
Obezite mutlaka tedavi gerektirir! Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Necat Kaplan, obezite hastalığının merak edilenleri sizler için derledi.
2.03.2022 Sağlık
Yutulabilir mide balonu nedir, avantajları nelerdir?
Yutulabilir mide balonu nedir, avantajları nelerdir? Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Kamil Gülpınar, obezite tedavisinde kullanılan yutulabilir mide balonu tedavisini ve avantajlarını sizler için anlattı.
20.01.2022 Sağlık
Obezite cerrahisinde hangi yöntemler bulunmaktadır?
Obezite cerrahisinde hangi yöntemler bulunmaktadır? Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Onur Bayraktar, obezite ve tedavi yöntemleri hakkında merak edilenleri tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
12.01.2022 Sağlık
Tam pes etmek üzereyken Türkiye'ye geldi bambaşka biri oldu! Rebecca Wilkinson hayatı Antalya'da değişti...
Tam pes etmek üzereyken Türkiye'ye geldi bambaşka biri oldu! Rebecca Wilkinson hayatı Antalya'da değişti... 30 yaşındaki bir çocuk annesi Rebecca Wilkinson'ın hayatı Türkiye'ye geldikten sonra tamamen değişti. En kilolu zamanında 183 kiloya ulaşan genç kadın, gittiği bir falcının kendisine söyledikleri karşısında dehşete düştü. Eylül 2020'de Antalya'ya aldığı uçak biletiyle hayatını kökünden değiştiren 30 yaşındaki Rebecca şimdi çok mutlu...
12.01.2022 Dünya
3 ameliyat geçirdi, estetik operasyonlar sonrası hayatı kabusa döndü!
3 ameliyat geçirdi, estetik operasyonlar sonrası hayatı kabusa döndü! İngiltere'de yaşayan Selda Gümüş (50), 6 yıl önce geldiği İzmir'de geçirdiği obezite ameliyatı sonrası, estetik operasyon için de 3 kez bıçak altına yattı. Gümüş, germe operasyonlarında vücudunda deformasyon meydana geldiğini ileri sürerek operasyonları yapan doktor hakkında suç duyurusunda bulundu. Gümüş, "Vücuduma korku filmi sahnesi için makyaj yapılmış gibi hissediyorum. Bu süreci yaşadığım için uykularım kaçıyor. Rüyalarımda doktor gözlerimi oyuyor ya da beni parçalayıp doğruyor" dedi.
17.12.2021 Gündem
Obezite ani ölümlere sebep olabiliyor!
Obezite ani ölümlere sebep olabiliyor! Obezite, kalp hastalığı, diyabet, yüksek tansiyon ve bazı kanserler gibi diğer hastalık ve sağlık sorunları riskini artıran en önemli tıbbi sorunların başında geliyor. Obezitenin, vücutta aşırı miktarda yağ birikmesiyle ortaya çıkan kronik bir hastalık olduğunu dile getiren Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Elnur Hüseynov obezite tedavisi ve yöntemlerini anlattı.
2.12.2021 Sağlık
200 kilo olan İdil’e Türk hekimler umut oldu
200 kilo olan İdil’e Türk hekimler umut oldu Kosava'da yaşayan 13 yaşındaki İdil Abazi’ye, yaklaşık 10 yıl önce Prader Willi Sendromu teşhisi konuldu. Yıllar içinde 200 kiloya ulaşan talihsiz çocuk, zamanla yatağa bağımlı hale geldi. Ülkesindeki hekimlerin ‘hayati tehlikesi var’ diyerek ameliyat etmemesi üzerine ailesiyle İstanbul’a gelen Abazi’ye Türk hekimler umut oldu. Tüp mide ameliyatı olan Kosovalı 13 yaşındaki İdil, 1 haftada 10 kilo verdi. Oldukça mutlu olduğunu söyleyen küçük çocuğun 1 yılda kilosunun yüzde 80’ini vermesi bekleniyor.
22.11.2021 Sağlık
Tüp mide ameliyatı sürecinde beslenme önerileri!
Tüp mide ameliyatı sürecinde beslenme önerileri! Küresel çapta hızla artan obezite sorununa çözüm olarak görülen ve günden güne artan bir uygulama olan tüp mide ameliyatı süreci hakkında bilgiler veren Diyetisyen Nagehan Afşar, bu süreçte diyetisyenlerin üzerine düşen rolü anlattı.
27.10.2021 Sağlık
3D karın germe yönteminin avantajları nelerdir?
3D karın germe yönteminin avantajları nelerdir? Son zamanlarda popüler hale gelen vücut şekillendirme işlemlerinden biri olan 3D karın germe yöntemini Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. İlsun Aka sizler için anlatıyor.
17.10.2021 Sağlık
Mide balonunun avantajları nelerdir?
Mide balonunun avantajları nelerdir? Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Kamil Gülpınar, mide balonunun avantajlarını sizler için anlattı.
1.09.2021 Sağlık
Sağlık çalışanı Tuba, tüp mide ameliyatından 10 gün sonra öldü
Sağlık çalışanı Tuba, tüp mide ameliyatından 10 gün sonra öldü Ankara'da kilo vermek için tüp mide ameliyatı olan sağlık çalışanı Tuba Yalçın (35), 10 gün sonra hayatını kaybetti. Tuba Yalçın'ın ailesi, kızlarının ölümünde ameliyatı gerçekleştiren doktor A.B. ile hastane görevlilerinin ihmali olduğunu öne sürerek suç duyurusunda bulundu.
26.08.2021 Yaşam
Şarkıcı Güllü kavgaya karıştı! Yumruklar havada uçuştu!
Şarkıcı Güllü kavgaya karıştı! Yumruklar havada uçuştu! Ünlü şarkıcı Güllü, Fethiye’de işletmeciliğini yaptığı mekanda kavgaya karıştı. Ses sanatçısı Güllü, kızı ve yardımcısı ile işletmeciliğini yaptığı mekanda davalık olduğu mal sahibi ile kavga etti.
9.08.2021 Magazin
Pandemi obezite ameliyatlarına bakışı değiştirdi!
Pandemi obezite ameliyatlarına bakışı değiştirdi! Kovid-19’un obezite hastalarında daha ağır seyrettiğini ve virüs nedeniyle hastaneye yatanların yaklaşık yarısının obezitesi olduğunu belirten Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Zeki Özsoy, “Obezite cerrahisi elektif bir ameliyattır, yani acil değildir. Ancak obezitenin Kovid-19 hastalığını şiddetlendirdiği ortaya çıkınca obez hastaların ameliyatlarının ertelenmemesi, bunların acil kabul edilebileceği görüşü dünyada kabul görmüştür” dedi.
7.07.2021 Sağlık
Obezite ameliyatları ne zaman yapılmalı?
Obezite ameliyatları ne zaman yapılmalı? Obezite, tüm dünyada her geçen gün yaygınlaşan ciddi bir sağlık sorunu. Son 40 yıldır tüm dünyada artış gösteren obezitenin birçok farklı sağlık sorununa neden olabildiğini belirten Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Abdulcabbar Kartal, “Türkiye’de ve dünyada günümüzün en önemli ölüm nedenlerinden biri olarak kabul edilen obezite mutlaka tedavi edilmeli. Özellikle COVID-19 pandemisinin başlamasıyla beraber Türkiye’deki şişmanlık insidansının daha da arttığı biliniyor. Yetişkinlerin yanı sıra çocuk ve ergenlerde de obezitenin görülme oranı arttı” açıklamasında bulundu. Peki, obezite ameliyatları ne zaman yapılmalı? Obezite ameliyatı kimlere yapılır? En yaygın yapılan ameliyatlar hangileri? Doç. Dr. Abdulcabbar Kartal anlattı.
1.07.2021 Sağlık
Obeziteden kurtulmak birçok hastalığın önüne geçiyor
Obeziteden kurtulmak birçok hastalığın önüne geçiyor Obezitenin birçok hayati tehlikeye sahip hastalığa yol açtığını ve obezite tedavisiyle bu hastalıkların yüzde 90’ının tedavi edilebildiğini ifade eden Genel Cerrahi ve Obezite Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Uğur Ekici, “Cerrahi tedaviyle obezitenin sebebiyet verdiği hastalıklar büyük oranda ortadan kalkmaktadır” dedi.
30.06.2021 Sağlık
İnsan hayatını 20 yıla kadar kısaltabiliyor
İnsan hayatını 20 yıla kadar kısaltabiliyor Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Önder Sürgit, obezitenin insan hayatını 20 yıla kadar kısaltabildiğini bildirdi. Türkiye’de obezite rakamlarının giderek arttığına dikkat çeken Prof. Dr. Ali Kağan Gökakın ise obezitenin ülke için artık büyük bir sorun haline geldiğini belirti.
22.05.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Tüp Mide Ameliyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tüp mide ameliyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.