Gazete Vatan Logo

Dalila'nın hastanede sır ölümü! Operasyona 1 saat kala bu halde bulundu, enjektör detayı

Fransız vatandaşı Dalila Soudani, mide küçültme ameliyatı için İstanbul’da özel bir hastaneye başvurdu. Görevli hemşire ameliyat öncesi odaya gittiğinde Dalila Soudani’yi banyoda ölü buldu. Dalila Soudani’nin yanında boş bir enjektör de vardı.

Dalila'nın hastanede sır ölümü! Operasyona 1 saat kala bu halde bulundu, enjektör detayı

İstanbul’a mide küçültme ameliyatı için gelen Fransız vatandaşı Dalila Soudani (44), geçen cuma günü Bağcılar’da özel bir hastaneye gitti. Burada kendisine ameliyat öncesi tetkikler yapıldı. Ertesi gün için ameliyat kararı alınarak hastanede odaya yerleştirildi.

YANINDA BOŞ ENJEKTÖR

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre ertesi sabah saat 07.30 sıralarında ameliyat saati yaklaştığında hastanede görevli Hemşire odasına gitti. Odaya giren hemşire Dalila Soudani’yi odanın banyosunda yerde hareketsiz şekilde yatarken buldu. Yanında bir de boş enjektör vardı. Dalila Soudani’nin nefes almadığını fark eden hemşire, hemen ekip arkadaşlarına Haber verdi. Odaya gelen doktorlar Dalila Soudani’nin hayatta olmadığını belirledi. Hastaneye polis çağırıldı.

İlk belirlemelere göre, Fransız kadının kendisine yüksek dozda yaklaşık 20 adet Fransız markalı ağrı kesici iğne vurduğu tespit edildi. Kadının vücudunda darp izine rastlanmadığı, geçmişten kalma yanık izi olduğu belirlendi. 

ADLİ TIP AYDINLATACAK

Oda ve ceset üzerinde inceleme yapıldı. Yapılan incelemenin ardından da Dalila Soudani’nin cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Yanında bulunan boş enjektör de incelenmek üzere Polis Kriminal Laboratuvarı’na teslim edildi.

Haberin Devamı

Soudani'nin Fransa'dan Türkiye'ye gelen erkek kardeşi, amcası ve yakınları ise Adli Tıp Kurumu'nda teşhiste bulundu. Gerekli evrakların tamamlanmasının ardından Fransız kadının cenazesinin ülkesine götürüleceği belirtildi. Hastane ise tüp mide ameliyatı ile alakalı herhangi bir işlem yapılmadığını açıkladı. Kadına sadece tahlil yapıldığı belirtilirken ağrı kesicileri de kendisinin vurduğu kaydedildi.