Tüp Bebek Tedavisi

Tüp Bebek Tedavisi

Son dakika Tüp bebek tedavisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tüp bebek tedavisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tüp bebek tedavisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tüp Bebek Tedavisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tüp bebek tedavisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 490 tüp bebek tedavisi haberi bulunmuştur. Tüm tüp bebek tedavisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuk sahibi olamayanlar için tüp bebek tedavisi hakkında bilinmesi gerekenler
Çocuk sahibi olamayanlar için tüp bebek tedavisi hakkında bilinmesi gerekenler Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Gürkan Bozdağ, tüp bebek tedavisinde dikkat edilmesi gereken noktaları ve tüp bebek tedavisi aşamaları hakkında merak edilenleri anlatıyor.
26.02.2024 Yaşam
Tüp bebek tedavisinde yapay zeka projesiyle yüzde 90 başarı!
Tüp bebek tedavisinde yapay zeka projesiyle yüzde 90 başarı! Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, geliştirdiği yapay zeka yazılımı ile tüp bebekte bin 600 hastada yüzde 90 başarı elde ettikilerini açıkladı. Prof. Dr. Gökalp Öner, "Tüp bebekte bize başvuran hastalarda ilk amacımız en sağlıklı gebeliği ilk transferde yakalamaktır. Bize başvuran hastalardaki ilk transferlerde gebelik oranını yükseltmiş oluyoruz. Hem de çiftlerimizde ilk seferde gebeliği yakalamış oluyoruz. Bu yaptığımız yazılım hem bizim işimizi kolaylaştırıyor, hem de çiftlerimizi mutlu ediyor" dedi.
22.01.2024 Sağlık
Yasemin Şefkatli'den yeni poz geldi!
Yasemin Şefkatli'den yeni poz geldi! İkiz bebek bekleyen İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, karnı burnunda pozlarını paylaştı. Çiftin ikiz çocuklarına babalarının isimlerini vereceği öğrenilmişti.
26.11.2023 Magazin
12 gün kuralına dikkat! Tüp bebek tedavisinin tüm aşamalarını açıkladı
12 gün kuralına dikkat! Tüp bebek tedavisinin tüm aşamalarını açıkladı Türkiye'de 150'nin üzerinde tüp bebek merkezi var ve her sene Türkiye'de 80 ile 100 bin arasında tüp bebek tedavisi yapılıyor. Kadınlarda fallop tüplerinin tıkanması, enfeksiyon, erkeklerde düşük sperm kalitesi, ileri yaş, polikistik over sendromu çocuk oluşumunu engellese de tüp bebek yöntemi imdada yetişiyor. Çocuk sahibi olamayan kadın ve erkekler için tüp bebek tedavisi umut olmayı sürdürüyor. Kadın Doğum ve Jinekoloji Uzmanı Op. Dr. İrem Yengel de tüp bebek tedavisinin aşamalarını sizler için derleyerek, tüp bebek yapmayı düşünen çiftlere rehber oldu.
22.10.2023 Sağlık
Aylin Coşkun'dan tüp bebek itirafı!
Aylin Coşkun'dan tüp bebek itirafı! Uzun süredir görülmeyen Aylin Coşkun, konuk olduğu canlı yayında verdiği 18 kilo verdiğini açıkladı. Aylin Coşkun dört senede 50 sefer tüp bebek tedavisi gördüğünü açıkladı.
30.09.2023 Magazin
Kourtney Kardashian hamileliğini pazarlayarak milyonlar kazanacak!
Kourtney Kardashian hamileliğini pazarlayarak milyonlar kazanacak! Kourtney Kardashian ve müzisyen Travis Barker geçtiğimiz yıl mutlu ilişkilerini evlilikle taçlandırmıştı. Kourtney Kardashian tüp bebek tedavisi gördü ve hamilelik haberini Travis Barker'ın konserinde pankart açarak duyurdu. Kourtney Kardashian şimdilerde de Kim ve Kylie’ye özenerek, hamileliğini nakde çevirmeye ve milyonlar kazanmaya hazırlanıyor.
5.07.2023 Magazin
Kourtney Kardashian mini bikinili pozlarını paylaştı
Kourtney Kardashian mini bikinili pozlarını paylaştı Kardashian ailesinin çok konuşulan isimlerinden Kourtney Kardashian geçtiğimiz yıl ABD'li şarkıcı Travis Baker ile evlenmişti. Kourtney Kardashian, hamile kalmak için bir süredir tüp bebek tedavisi görüyordu. Tedaviden kısa bir süre sonra hamile olduğunu öğrenen Kardashian, sosyal medya hesabından hamilelik pozlarını paylaştı.
4.07.2023 Magazin
Depremden kurtulan anne 10 yıl sonra bebeğine kavuştu
Depremden kurtulan anne 10 yıl sonra bebeğine kavuştu Kahramanmaraş'ta yaşayan Lütfiye ve Mehmet Kuşat çifti, 10 yıllık evlilikleri boyunca biri 7 aylıkken anne karnında, diğeri doğduktan 22 saat sonra iki bebek kaybetti. Lütfiye Kuşat'ın üçüncü gebeliği ise 4 aylıkken düşükle sonuçlandı. Umudu kesen çift güzel haberi felakette aldı.
13.02.2023 Gündem
Jennifer Aniston o iddialar hakkında konuştu: Zorlu bir yoldu!
Jennifer Aniston o iddialar hakkında konuştu: Zorlu bir yoldu! ABD'li oyuncu Jennifer Aniston, Allure dergisine konuşarak bir dönem çocuk sahibi olmak için uğraştığını itiraf etti. Tüp bebek tedavisi alan ve yapabileceği her şeyi yaptığını açıklayan Jennifer Aniston , eski eşi Brad Pitt'in kendisini çocuk sahibi olamadıkları için terk ettiği yönündeki iddialarla ilgili de ilk kez konuştu.
11.11.2022 Magazin
Tüp bebek tedavisi ile ilgili bilmeniz gerekenler!
Tüp bebek tedavisi ile ilgili bilmeniz gerekenler! Bebek sahibi olmak isteyen infertilite hastalarına uygulanan yardımcı üreme tekniklerinden biri olan tüp bebek tedavisi teknolojinin gelişmesiyle birlikte başarı oranı artan uygulamaların başında geliyor. Tüp bebek uygulaması yapılıp yapılmayacağına ve ilk deneme başarısız olursa nasıl bir yol izleneceği de çiftlerin merak ettiği konuların başında geliyor. Peki, Tüp bebek kimlere uygulanır? Tüp bebek aşamaları nelerdir? Tüp bebek kaç defa yapılır? Uygulamanın sınırı var mı? Tüp bebek ilaçlarında kanser riski var mı? Tüp bebek ile ilgili merak edilenleri Prof. Dr. Deniz Ulaş anlattı.
2.10.2022 Sağlık
Menopoza girmek üzere olduğunu öğrendi; altın yumurta ile anne oldu
Menopoza girmek üzere olduğunu öğrendi; altın yumurta ile anne oldu  2019 yılında hayatlarını birleştiren Birgül-Davut Erden çiftinin doğal yollarla elde edilen iki gebeliği düşükle sonuçlandı. Sağlık kontrolleri sonrası menopoza girmek üzere olduğunu öğrenen Birgül Erden (38) tüp bebek tedavisine başladı. Kişiye özel uygulanan tedavi yaklaşımıyla son kalan tek yumurta ile bir adet embriyo elde edildi. Başarılı tedavi süreci sonrası bebeğine kavuşan anne Erden, “Çok şükür sonunda da kızımıza sağlıkla kavuştuk. Aygüneş evimize güneş gibi doğdu. Annelik muhteşem bir duyguymuş” dedi.
8.08.2022 Yaşam
Seray Sever'den kızı Sofia ile yeni poz!
Seray Sever'den kızı Sofia ile yeni poz! Geçtiğimiz nisan ayında ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Seray Sever, şimdilerde tüm vaktini ikizleriyle geçiriyor. Bakıcı tutmayıp kızlarına kendisi bakan ünlü sunucu, zaman zaman çocuklarıyla keyifli anlarını takipçileriyle de paylaşıyor. Eşi ve çocuklarıyla Bodrum'daki evinde olan Sever, son olarak Sofia ile çekilen fotoğrafını yayınladı.
4.08.2022 Magazin
Aşılama tedavisi kimlere yapılır kimlere yapılmaz?
Aşılama tedavisi kimlere yapılır kimlere yapılmaz? Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Gürkan Bozdağ, açıklanamayan gebeliklerde tercih edilen aşılama tedavisi hakkında bilinmesi gerekenleri sizler için anlattı.
22.07.2022 Sağlık
Tüp bebek tedavisi ile ilgili doğru bilinen 5 yanlış!
Tüp bebek tedavisi ile ilgili doğru bilinen 5 yanlış! Bebek sahibi olmak isteyen infertilite hastalarına uygulanan tüp bebek tedavisi genellikle pek çok çiftin başvurduğu önemli adımlardan biri. Tüp bebek sahibi olmak isteyen pek çok çift kararı alma aşamasında ve uygulama aşamasında toplumda pek çok kulaktan dolma bilgiyle de mücadele ediyor. Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Numan Bayazıt Tüp bebek tedavisi ile ilgili bilmeniz gereken doğru bilinen 5 yanlışı anlattı.
22.06.2022 Sağlık
Seray Sever gözyaşlarına boğuldu! 'Tüp bebek tedavisi için bir daire parasından fazla harcadım'
Seray Sever gözyaşlarına boğuldu! 'Tüp bebek tedavisi için bir daire parasından fazla harcadım' Oyuncu Seray Sever, geçtiğimiz mayıs ayında ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına almıştı. Doğumuna günler kala babası Tamer Sever'in ölümüyle sarsılan Seray Sever TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Sever, yaşadığı zor günleri anlatırken gözyaşlarına boğuldu.
8.06.2022 Magazin
Tüp bebek transferi sonrası dikkat edilmesi gerekenler! 10 altın kurala dikkat!
Tüp bebek transferi sonrası dikkat edilmesi gerekenler! 10 altın kurala dikkat! Tüp bebek tedavisi sonrası anne adaylarınıın bazı kurallara uyması gerekiyor. Transfer sonrası verilen tüm ilaçları dikkatli ve düzenli kullanmak sürecin en önemli parçası. Tüp bebek transferi sonrasında pek çok kişinin aklında günlük yaşam alışkanlıklarının bu süreçte nasıl devam etmesi gerektiği soruları var. Peki, Tüp bebek transfer sonrası neler yapmalı? Tüp bebek tedavisinden sonra kaç gün dinlenmeli? Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner tüp bebek tranferi ile ilgili merak edilenleri anlattı. İşte Tüp bebek transfer sonrası dikkat edilmesi gerekenler!
14.05.2022 Sağlık
Seray Sever anne oldu! İkizler dünyaya geldi...
Seray Sever anne oldu! İkizler dünyaya geldi... Daha önce 8 kez bebek tüp bebek tedavisi gören Seray Sever, ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. Kızlarına Sofia ve Alya adını veren Sever'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
19.04.2022 Magazin
SGK’nın tüp bebek tedavisini karşılaması çiftlere umut oldu!
SGK’nın tüp bebek tedavisini karşılaması çiftlere umut oldu! Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) 40 yaşını aşmamış kadınların tüp bebek tedavisine ilişkin sağlık hizmetlerini karşılayacağını açıklaması, çocuk sahibi olmak isteyen çok sayıda çifte umut oldu. Sağlık alanındaki gelişmelerle birlikte çiftlerin birçoğu tüp bebek denemesinde çocuk sahibi olurken, tüp bebek merkezleri çiftler için birer çözüm merkezine dönüştü.
18.03.2022 Sağlık
GSS ile ilgili kritik detay! Belli oldu, tüp bebek, cerrahi, psikiyatri, kemoterapi ve radyoterapi...
GSS ile ilgili kritik detay! Belli oldu, tüp bebek, cerrahi, psikiyatri, kemoterapi ve radyoterapi... Genel Sağlık Sigortası ile ilgili bilinmeyen detaylar ortaya çıktı! SGK duyurdu, toplumun yüzde 99’u GSS kapsamına girdi. Sağlık çalışanları, Memur, isteğe bağlı sigortalı olan, özel sektör çalışanı, 65 yaş aylığı alan, şeref aylığı alan, işsizlik ve kısa çalışma ödeneği alan herkesi ilgilendiriyor. Sevindiren gelişme, artık değişti. Tüp bebek tedavisi karşılanmaya başlandı. Son düzenlemeye göre; tedavi mekanizmalarının güçlendirilmesi ve sağlık hizmeti sunucuları tarafından sunulan sağlık hizmetlerinin etkin bir şekilde sürdürebilmesi amacıyla 2021 yılı Haziran ayında başlatılan uygulama ile ayakta muayene ücretlerinde ödenen tutarlarda tüm branşlar için yüzde 15 oranında artış yapıldı. Laboratuvar işlemleri, radyolojik görüntüleme tetkikleri, nükleer tıp işlemleri, kan bileşenleri, cerrahi işlemler, psikiyatrik çalışmalar, kemoterapi, radyoterapi işlemlerinde içinde yer aldığı “Hizmet Başı İşlem Puan Listesi” içinde bulunan işlemin tamamının fiyatlarında yüzde 10 ila yüzde 20 oranında iyileştirmeler yapıldı.
16.03.2022 Uzmana Sor
Aşılama tedavisi ve tüp bebek tedavisinin farkları nelerdir?
Aşılama tedavisi ve tüp bebek tedavisinin farkları nelerdir? Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Gürkan Bozdağ, aşılama tedavisi ve tüp bebek tedavisi hakkında merak edilenleri tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
8.03.2022 Sağlık
Aşılama tedavisi ve tüp bebek tedavisinin farkları nelerdir?
Aşılama tedavisi ve tüp bebek tedavisinin farkları nelerdir? Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Gürkan Bozdağ, aşılama tedavisi ve tüp bebek tedavisi hakkında merak edilenleri tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
8.03.2022 Sağlık
Erken menopoz anneliğe engel mi?
Erken menopoz anneliğe engel mi? Hastalık, geç evlenme ve kariyerden dolayı bebek yapmayı erteleyen kadınlar, tedavi süreci için geç kalabiliyor. 40 yaşına yaklaşan kadınlarda yumurta rezervleri ya düşük ya da zaten kalitesiz olabiliyor. 40 yaşın altında olup menopozla erken tanışmış veya hamileliği bir nedenle ertelemiş kadınların bebek sahibi olabilmesinde PRP şansı arttırıyor. Peki, Erken menopoz döneminde hamile kalınır mı? Erken menopoz hamileliğe engel mi? Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner merak edilenleri anlattı.
27.02.2022 Sağlık
Erken menopoz anneliğe engel değil
Erken menopoz anneliğe engel değil 40 yaşın altında olup menopozla erken tanışmış veya anne olamayan kadınların yumurtalarına PRP enjekte edilerek gebelik şansı yükseltiliyor. Bu tedavi yöntemi sayesinde umut verici sonuçlar elde edildiğini söyleyen Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, “Kişinin kendi kanından elde edilen PRP uygulaması, başarısız tüp bebek denemeleri olan kadınların çoğunda etkili oldu. Kadının kanından alınıp özel bir kitten geçirilerek elde edilen plazmanın anestezi altında yumurtalara iğne ile enjekte edilip menopozda uykuya geçen yumurtaların uyandırılması işlemi ile başarılı sonuçlar almaktayız’’ dedi.
26.02.2022 Sağlık
Erken menopoz anneliğe engel değil
Erken menopoz anneliğe engel değil 40 yaşın altında olup menopozla erken tanışmış veya anne olamayan kadınların yumurtalarına PRP enjekte edilerek gebelik şansı yükseltiliyor. Bu tedavi yöntemi sayesinde umut verici sonuçlar elde edildiğini söyleyen Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, “Kişinin kendi kanından elde edilen PRP uygulaması, başarısız tüp bebek denemeleri olan kadınların çoğunda etkili oldu. Kadının kanından alınıp özel bir kitten geçirilerek elde edilen plazmanın anestezi altında yumurtalara iğne ile enjekte edilip menopozda uykuya geçen yumurtaların uyandırılması işlemi ile başarılı sonuçlar almaktayız’’ dedi.
26.02.2022 Sağlık
Başarılı bir tüp bebek tedavisi nasıl planlanmalı?
Başarılı bir tüp bebek tedavisi nasıl planlanmalı? Kadın Hastalıkları ve Doğum Prof. Dr. Ercan Baştu, başarılı bir tüp bebek tedavisinin nasıl planlanması gerektiğini sizler için anlattı.
16.02.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Tüp Bebek Tedavisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tüp bebek tedavisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.