Tüp Bebek

Tüp Bebek

Son dakika tüp bebek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tüp bebek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tüp bebek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tüp Bebek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tüp bebek gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.306 tüp bebek haberi bulunmuştur. Tüm tüp bebek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuk sahibi olamayanlar için tüp bebek tedavisi hakkında bilinmesi gerekenler
Çocuk sahibi olamayanlar için tüp bebek tedavisi hakkında bilinmesi gerekenler Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Gürkan Bozdağ, tüp bebek tedavisinde dikkat edilmesi gereken noktaları ve tüp bebek tedavisi aşamaları hakkında merak edilenleri anlatıyor.
26.02.2024 Yaşam
Adana Şehir Hastanesi bölgenin yükünü çekiyor! Birinci sırada, yüzlerce kişi başvurdu
Adana Şehir Hastanesi bölgenin yükünü çekiyor! Birinci sırada, yüzlerce kişi başvurdu Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 'A' kalite tüp bebek merkezi binlerce kişiye umut oluyor. Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde faaliyet gösteren ‘Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezi’nde vatandaşlar devletin imkanlarıyla tüp bebek tedavisinden yararlanıyor. Bölgenin yükünü kaldıran merkeze 4 ayda bin 400 hasta başvurdu.
23.02.2024 Adana
Tüp bebek tedavisinde yapay zeka projesiyle yüzde 90 başarı!
Tüp bebek tedavisinde yapay zeka projesiyle yüzde 90 başarı! Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, geliştirdiği yapay zeka yazılımı ile tüp bebekte bin 600 hastada yüzde 90 başarı elde ettikilerini açıkladı. Prof. Dr. Gökalp Öner, "Tüp bebekte bize başvuran hastalarda ilk amacımız en sağlıklı gebeliği ilk transferde yakalamaktır. Bize başvuran hastalardaki ilk transferlerde gebelik oranını yükseltmiş oluyoruz. Hem de çiftlerimizde ilk seferde gebeliği yakalamış oluyoruz. Bu yaptığımız yazılım hem bizim işimizi kolaylaştırıyor, hem de çiftlerimizi mutlu ediyor" dedi.
22.01.2024 Sağlık
"Genetik incelemeli tek embriyo transferi ile gebelik şansı yüzde 95'e çıkıyor"
"Genetik incelemeli tek embriyo transferi ile gebelik şansı yüzde 95'e çıkıyor" Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Hulusi Zeyneloğlu, "Anne baba olma hayali kuran ama sağlık problemleri yaşayan birçok kişi, yeni tedavi yöntemlerinin arayışına giriyor. Tüp bebek tedavisinde genetik incelemeli tek embriyo transferi yönteminin gebelik ihtimalini yüzde 95'e çıkardı" dedi.
25.12.2023 Sağlık
Yasemin Şefkatli'den yeni poz geldi!
Yasemin Şefkatli'den yeni poz geldi! İkiz bebek bekleyen İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, karnı burnunda pozlarını paylaştı. Çiftin ikiz çocuklarına babalarının isimlerini vereceği öğrenilmişti.
26.11.2023 Magazin
Çocuk düşünen çiftler için uzman isimden uyarılar: Kadınlarda 37 yaş sonrası yumurtaların yüzde 90’ı tükeniyor
Çocuk düşünen çiftler için uzman isimden uyarılar: Kadınlarda 37 yaş sonrası yumurtaların yüzde 90’ı tükeniyor Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için uzman isimden uyarılar ve tavsiyeler geldi. Kadınların çocuk sahibi olmasında zorluk yaşamasına neden olan en önemli faktörün yaş durumu olduğunu belirten Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Halenur Bozdağ, “Kadınların doğurganlığı 35 yaşından itibaren büyük ölçüde azalır. 37 yaşından itibaren yumurtaların yüzde 90’ı tükenir. 30 yaşın altındaki kadınların her ay gebe kalma şansı yaklaşık yüzde 20’dir. 40 yaşındaki kadınların şansı ise yaklaşık yüzde 5’e düşer” dedi.
30.10.2023 Sağlık
Büyük vurgun! BDDK kararını açıkladı, mağdurlar itiraz edecek
Büyük vurgun! BDDK kararını açıkladı, mağdurlar itiraz edecek Spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da arasında olduğu 29 kişiyi, 43 milyon 920 bin 82 dolar ve 15 milyon 625 bin TL dolandırdığı iddiası edilen bankacı Seçil Erzan (46) hakkındaki soruşturma tamamlandı.
22.10.2023 Gündem
12 gün kuralına dikkat! Tüp bebek tedavisinin tüm aşamalarını açıkladı
12 gün kuralına dikkat! Tüp bebek tedavisinin tüm aşamalarını açıkladı Türkiye'de 150'nin üzerinde tüp bebek merkezi var ve her sene Türkiye'de 80 ile 100 bin arasında tüp bebek tedavisi yapılıyor. Kadınlarda fallop tüplerinin tıkanması, enfeksiyon, erkeklerde düşük sperm kalitesi, ileri yaş, polikistik over sendromu çocuk oluşumunu engellese de tüp bebek yöntemi imdada yetişiyor. Çocuk sahibi olamayan kadın ve erkekler için tüp bebek tedavisi umut olmayı sürdürüyor. Kadın Doğum ve Jinekoloji Uzmanı Op. Dr. İrem Yengel de tüp bebek tedavisinin aşamalarını sizler için derleyerek, tüp bebek yapmayı düşünen çiftlere rehber oldu.
22.10.2023 Sağlık
Şarkıcı Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik evlendi!
Şarkıcı Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik evlendi! Şarkıcı ve söz yazarı Aslızen, 1.5 yıldır birlikte olduğu Mehmet Kaan Çelik ile nikâh masasına oturdu. İzmir'de gerçekleşen törende çifti, aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Bir çocuk annesi Aslızen, geçtiğimiz yıl katıldığı programda Çelik ile tanışma hikayelerini anlatmıştı.
11.10.2023 Magazin
Aylin Coşkun'dan tüp bebek itirafı!
Aylin Coşkun'dan tüp bebek itirafı! Uzun süredir görülmeyen Aylin Coşkun, konuk olduğu canlı yayında verdiği 18 kilo verdiğini açıkladı. Aylin Coşkun dört senede 50 sefer tüp bebek tedavisi gördüğünü açıkladı.
30.09.2023 Magazin
Bakan Koca'dan SMA tarama açıklaması
Bakan Koca'dan SMA tarama açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, evlilik öncesi SMA taraması uygulamasından 2 yılda 1 milyon 834 kişinin yararlandığını açıkladı. 
16.09.2023 Sağlık
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken...
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken... Ünlü çift düğün için her türlü hazırlığı yapmış davetiyeler bile dağıtılmıştı. Ancak yaşan son gelişmeler magazin dünyasında gündem oldu. Şok ayrılık geçen hafta sonu gerçekleşti. Gelin adayı genç kadın, gidip büyük gününde giyeceği gelinliği bile alıp üstüne bir de arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yapmışken damat ani bir kararla düğünü iptal etti.
13.09.2023 Magazin
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Ceyda Düvenci'nin sunduğu TV programında samimi itiraflarda bulundu. Babasının 73 yaşında tüp bebekle yeniden evlat sahibi olduğunu söyleyen şarkıcı, Burcu Kıratlı ile olan ilişkisini, evliliğini ve ilişkisinde yaşadıklarını da ilk kez anlattı.
13.09.2023 Magazin
Kourtney Kardashian'dan üzen haber! Karnındaki bebeğini ameliyat ettiler
Kourtney Kardashian'dan üzen haber! Karnındaki bebeğini ameliyat ettiler Geçtiğimiz sene müzisyen Travis Barker ile dünyaevine giren reality şov yıldızı Kourtney Kardashian; tüp bebek tedavisini bırakmasının üzerinden 10 gün geçmesinin ardından hamile olduğunu duyurmuştu. Bebeğinin kucağına almak için gün sayan ünlü ismin karnındaki oğluyla birlikte büyük bir tehlike atlattığı ortaya çıktı.
8.09.2023 Magazin
Ölüm için gün sayıyordu, hastalığı idamını erteledi: Şoke eden ‘intikam’ sözleri
Ölüm için gün sayıyordu, hastalığı idamını erteledi: Şoke eden ‘intikam’ sözleri ABD’de hırsızlığa gittiği evde 75 yaşındaki bir kadını döverek vahşi şekilde katleden James Barber, yaklaşık 20 yıldır idam edilmek için gün sayıyor. Barber’ın idamı ile ilgili akıllarda soru işaretleri oluşurken yaşlı kurbanın torunlarından gelen ‘intikam’ açıklamaları herkesi şoke etti.
21.07.2023 Dünya
Bir dolandırıcının itirafları: Adamı aynı arabayla 3 kez dolandırdım
Bir dolandırıcının itirafları: Adamı aynı arabayla 3 kez dolandırdım Ev, araba ve akıllara gelebilecek her konuda dolandırıcılık olayları her geçen gün artmaya başladı. Farklı farklı yöntemlerle insanları tuzağa düşüren fırsatçılar, akılalmaz oyunlarla vatandaşı mağdur ediyor. Son yaşanan olayda sesi kaydedilen dolandırıcının itirafları şoke etti.
21.07.2023 Yaşam
Yargıtay'dan tüp bebek kararı: Boşanma nedeni sayılıyor
Yargıtay'dan tüp bebek kararı: Boşanma nedeni sayılıyor Bir boşanma davasının temyiz müracaatını değerlendiren Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyen eşinin tedavisinden kaçınan, ona ilgisiz davranan kocayı ağır kusurlu buldu.
21.07.2023 Gündem
Kourtney Kardashian hamileliğini pazarlayarak milyonlar kazanacak!
Kourtney Kardashian hamileliğini pazarlayarak milyonlar kazanacak! Kourtney Kardashian ve müzisyen Travis Barker geçtiğimiz yıl mutlu ilişkilerini evlilikle taçlandırmıştı. Kourtney Kardashian tüp bebek tedavisi gördü ve hamilelik haberini Travis Barker'ın konserinde pankart açarak duyurdu. Kourtney Kardashian şimdilerde de Kim ve Kylie’ye özenerek, hamileliğini nakde çevirmeye ve milyonlar kazanmaya hazırlanıyor.
5.07.2023 Magazin
Kourtney Kardashian mini bikinili pozlarını paylaştı
Kourtney Kardashian mini bikinili pozlarını paylaştı Kardashian ailesinin çok konuşulan isimlerinden Kourtney Kardashian geçtiğimiz yıl ABD'li şarkıcı Travis Baker ile evlenmişti. Kourtney Kardashian, hamile kalmak için bir süredir tüp bebek tedavisi görüyordu. Tedaviden kısa bir süre sonra hamile olduğunu öğrenen Kardashian, sosyal medya hesabından hamilelik pozlarını paylaştı.
4.07.2023 Magazin
Kourtney Kardashian bikinisiyle ayna karşısında!
Kourtney Kardashian bikinisiyle ayna karşısında! Reality şov yıldızı Kourtney Kardashian geçtiğimiz sene müzisyen aşkı Travis Barker ile evlenmişti. Kardashian; tüp bebek tedavisini bırakmasının üzerinden 10 ay geçmesinin ardından geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyurmuştu. Karnı iyice belirginleşen ünlü isim, bikinisiyle poz verdi.
25.06.2023 Magazin
AK Parti'li Uygur: Vatandaşlarımız kimin samimi olup olmadığını değerlendirecektir
AK Parti'li Uygur: Vatandaşlarımız kimin samimi olup olmadığını değerlendirecektir AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, "Kendisini Millet İttifakı olarak nitelendirip milletimizin hak ve menfaatleri ve hassasiyetleriyle hiçbir alakası olmayan, mevcut duruma göre anında hemen görüş, tarz ve üslup değiştiren muhalefet liderinin 14 Mayıs'tan sonraki söylemlerini de açık net bir şekilde görüyoruz. Vatandaşlarımız kimin samimi olup olmadığını en iyi şekilde değerlendirecektir" dedi.
23.05.2023 Gündem
Chrissy Teigen doğum anından paylaştı! "Ne kadar da gerçekçi bir sahte karın"
Chrissy Teigen doğum anından paylaştı! "Ne kadar da gerçekçi bir sahte karın" 10 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren John Legend ile Chrissy Teigen, Eylül 2020'de bebeğini doğumda kaybetmenin acısıyla yıkılmıştı. Ağustos ayında tüp bebek yoluyla tekrar hamile kaldığını duyuran Teigen, dört ay önce bebeğini dünyaya getirdi. Teigen, kızına taşıyıcı anne aracılığı ile kavuştuğu yönündeki iddialara doğum anında çekilen fotoğraflarla yanıt verdi.
11.05.2023 Magazin
'Tüp bebek tedavisinde kriter annenin yaşı’
'Tüp bebek tedavisinde kriter annenin yaşı’ Prof. Dr. Nafiye Karakaş Yılmaz, tüp bebek tedavisinde başarıyı etkileyen faktörlere ilişkin, “Bilimsel veriler tüp bebek tedavisinin başarısında en önemli faktörün anne adayının yaşı olduğunu göstermektedir” dedi.
27.04.2023 Sağlık
Oruç tutmak isteyen anne adayları dikkat! Düşük veya erken doğuma sebep olabilir
Oruç tutmak isteyen anne adayları dikkat! Düşük veya erken doğuma sebep olabilir Hamilelik her kadında farklı fiziksel ve hormonal etkilere neden olan özel bir dönemdir. Bu süreçte oruç tutmak isteyen anne adaylarının ortak endişesi ise uzun süreli yaşanacak açlığın bebeğin sağlığı üzerinde olumsuz bir durum oluşturmamasıdır. Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Betül Dündar, “Anne adayının kronik bir rahatsızlığı varsa, zor bir gebelik geçiriyorsa, düzenli olarak ilaç kullanması gerekiyorsa, erken doğum riski görülüyorsa, oruç tutulması önerilmemektedir” dedi.
22.03.2023 Ramazan
"D vitamini eksikliği üreme sağlığını olumsuz etkiliyor"
"D vitamini eksikliği üreme sağlığını olumsuz etkiliyor" Bağışıklık sistemine olumlu etkileri olan D vitamini; hipertansiyon, kalp hastalıkları, bazı kanserler ve otoimmün hastalıklara karşı koruyucu özellikleri ile de biliniyor. Kapalı mekanlarda zaman geçirme ve düzensiz beslenme alışkanlıkları sonucunda ortaya çıkan D vitamini eksikliğinin gençlerin ve yetişme çağındakilerin üreme sağlığını tehdit ettiğini belirten Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Çağcıl Yetim, konuya illişkin açıklamalarda bulundu.
20.03.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Tüp Bebek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tüp bebek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.