Tümer Metin

Tümer Metin

Son dakika tümer metin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tümer metin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tümer metin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tümer Metin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tümer metin gelişmeleri de dahil olmak üzere 548 tümer metin haberi bulunmuştur. Tüm tümer metin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Turan tek tek açıkladı, itiraf gibi sözler: O takımı özlüyorum
Arda Turan tek tek açıkladı, itiraf gibi sözler: O takımı özlüyorum A Milli Futbol Takımımız, haziran ayında EURO 2024'te mücadele edecek. Dev turnuva öncesi EURO 2008'deki başarısıyla hafızalara kazanan takımın en önemli isimlerinden biri olan ve şu anda Eyüpspor'un teknik direktörlüğünü yapan Arda Turan, UEFA TV'ye yaptığı açıklamada o döneme dair görüşlerini paylaştı.
29.02.2024 Galatasaray
Gamze Topuz-Tümer Metin aşkı bitti! Eski futbolcu tek başına tatilde görüntülendi
Gamze Topuz-Tümer Metin aşkı bitti! Eski futbolcu tek başına tatilde görüntülendi Yaklaşık 8 yıldır aşk yaşayan ünlü oyuncu Gamze Topuz ile eski futbolcu Tümer Metin'in büyük aşkı bitti. Ayrıldıkları ortaya çıkan ikiliden Metin, tek başına Çeşme'ye tatile gitti.
11.07.2023 Magazin
Emre Altuğ babasını son yolculuğuna uğurladı!
Emre Altuğ babasını son yolculuğuna uğurladı! Oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ'un bir süredir zatürre tedavisi görmekte olan babası Tuncer Altuğ, 12 Mayıs'ta hayatını kaybetti. Acı haber sonrası ünlü şarkıcı İstanbul'da bir mekanda vereceği konserini iptal ettiğini duyurdu. Altuğ babasını son yolculuğuna uğurladı.
15.05.2023 Magazin
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
30 gol atmış yıldız için Tümer Metin'den şok sözler: Lucescu olsa onu 3 hafta oynatmazdı
30 gol atmış yıldız için Tümer Metin'den şok sözler: Lucescu olsa onu 3 hafta oynatmazdı Süper Lig'in 28.hafta karşılamasında Fatih Karagümrük karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen ikinci yarıda bulduğu gollerle Olimpiyat Stadı'ndan 2-1 galibiyetle ayrılan Fenerbahçe'de derbinin sancısı atlatıldı. Galatasaray'la puan farkını 6'ya düşüren Sarı Lacivertli takım hakkında çok çarpıcı yorumlarda bulunan Tümer Metin, Jorge Jesus'a 'Lucescu' örneği verirken, eski milli futbolcunun Arda Güler isyanı ise camiada oldukça dikkat çekti.
12.04.2023 Fenerbahçe
Arda ile Omuz Omuza 153. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 153. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu ünlü futbolcu Tümer Metin, tarifi dinleyerek "Açık Tiramisu" yapmaya çalışacak.
15.03.2023 Televizyon
Gamze Topuz'dan samimi itiraf: 18 yaşıma geri dönmek istemem!
Gamze Topuz'dan samimi itiraf: 18 yaşıma geri dönmek istemem! 'Doktorlar' dizisinde hayat verdiği 'Zeynep Öztürk' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Gamze Topuz, yaklaşık yedi yıldır eski futbolcu Tümer Metin (47) ile aşk yaşıyor. 39'uncu yaş gününü dün Arnavutköy'de bir mekanda kutlayan oyuncu, gençlik yıllarına dönmek istemediğini vurgularken, en güzel doğum gününü de Tümer'e ilan-ı aşk ederek açıkladı.
9.10.2022 Magazin
0-0'ın ardından sinir krizlerine girdi! 'Bunu niye yapıyorsun?'
0-0'ın ardından sinir krizlerine girdi! 'Bunu niye yapıyorsun?' Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinden sonra Tivibu Spor'da çarpıcı açıklamalarda bulunan Tümer Metin her iki takımı da beğenmediğini açıkladı. Ünlü yorumcu Fenerbahçe'de sonradan oyuna giren Osayi Samuel hakkında önemli sözler sarf ederken, Jorge Jesus'un 0-0' biten maçın ardından öğrencisini sert bir dille uyaracağını ima etti.
2.10.2022 Fenerbahçe
Tümer Metin'in acı günü! Babası yaşamını yitirdi
Tümer Metin'in acı günü! Babası yaşamını yitirdi Futbol yorumculuğu yapan eski milli futbolcu Tümer Metin'in babası Ali Metin hayatını kaybetti. Tümer Metin, acı haberi Instagram hesabından duyurdu.
18.07.2022 Gündem
Maçtan sonra dayanamadı o bile dile geldi! 'Ona bir tek ben çalım atmadım'
Maçtan sonra dayanamadı o bile dile geldi! 'Ona bir tek ben çalım atmadım' Dün akşam Antalyaspor - Galatasaray maçından sonra değerlendirmelerde bulunan Ayhan Akman, Önder Özen ve Tümer Metin sarı kırmızılıların önümüzdeki sezon mutlak bir forvete ihtiyacının olduğunu belirtirken, özellikle Tümer Metin'in Galatasaray'ın genç futbolcusu hakkında söylediği sözler bir hayli dikkat çekti.
21.05.2022 Galatasaray
Tümer Metin Fatih Terim'i topa tuttu! 'Ömer Bayram bu takımda sağ bek oynadı'
Tümer Metin Fatih Terim'i topa tuttu! 'Ömer Bayram bu takımda sağ bek oynadı' Galatasaray - Yeni Malatyaspor maçından sonra Tivibu Spor'da önemli açıklamalarda bulunan eski milli futbolcu Tümer Metin, sezon başında oluşturulan kadro mühendisliğine dikkat çekti ve Fatih Terim'e göndermelerde bulundu.
19.04.2022 Galatasaray
Ersin Düzen ve Tümer Metin Portekiz - Türkiye maçından sonra dayanamadı! 'Kıymeti yok Kuntz'
Ersin Düzen ve Tümer Metin Portekiz - Türkiye maçından sonra dayanamadı! 'Kıymeti yok Kuntz' Dün gece Portekiz'e 3-1 yenilerek Dünya Kupası biletini elinden kaçıran Türkiye Milli Takımı'nda Alman teknik adam Stefan Kuntz'a olan öfke dinmiyor. Ünlü yorumculardan Ersin Düzen ve Tümer Metin, Kuntz'u sert bir dille eleştirirken, özellikle Düzen'in attığı tweetler büyük beğendi topladı.
25.03.2022 Futbol
Tümer Metin 'Artık olmuyor' dedi Fenerbahçe'deki ayrılığı duyurdu! 'Üst üste 10 maç çıkaramıyor'
Tümer Metin 'Artık olmuyor' dedi Fenerbahçe'deki ayrılığı duyurdu! 'Üst üste 10 maç çıkaramıyor' Ünlü yorumcu ve eski milli futbolcu Tümer Metin, Fenerbahçe - Konyaspor maçından sonra sarı lacivertli takımın yıldızını sert bir dille eleştirdi. Ali Koç'a çağrıda bulunan Metin tecrübeli orta saha için "Üst üste oynadığı 10 maç yok galiba" serzenişinde bulundu.
21.03.2022 Fenerbahçe
Derbinin ardından Sergen Yalçın bombası ve Tümer Metin'den yıldız futbolcuya yaylım ateşi
Derbinin ardından Sergen Yalçın bombası ve Tümer Metin'den yıldız futbolcuya yaylım ateşi Galatasaray - Beşiktaş maçından sonra yorumlarda bulunan ve Sergen Yalçın'ı yeniden gündeme getiren Ahmet Çakar, siyah beyazlı camiada dikkat uyandırırken, Tümer Metin'in Brezilyalı orta saha hakkında sarfettiği sözler olay yarattı.
14.03.2022 Galatasaray
Tümer Metin 3 gün sonra açıkladı! 'İrfan Can Kahveci WhatsApp'tan bana...'
Tümer Metin 3 gün sonra açıkladı! 'İrfan Can Kahveci WhatsApp'tan bana...' Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin eski milli futbolcusu Tümer Metin Fenerbahçe - Trabzonspor maçından sonra İrfan Can Kahveci'nin kırmızı kartı sonrası yıldız futbolcuyla olan WhatsApp yazışmalarını anlattı. İşte Tümer Metin'in o sözleri...
9.03.2022 Fenerbahçe
'Arda Güler mahallenin kabadayısı gibi...'
'Arda Güler mahallenin kabadayısı gibi...' Ünlü futbol yorumcusu Tümer Metin, Kasımpaşa - Fenerbahçe maçından sonra Mesut Özil, Löw ve Arda Güler hakkında önemli sözler sarfetti.
1.03.2022 Fenerbahçe
Fatih Terim'in 2 prensine Tümer Metin'den yaylım ateşi! 'Antrenmanda bile...'
Fatih Terim'in 2 prensine Tümer Metin'den yaylım ateşi! 'Antrenmanda bile...' 2-3 biten Göztepe - Galatasaray maçından sonra yorumlarda bulunan ve Fatih Terim'in en çok güvendiği oyuncular hakkında sert ifadeler kullanan Tümer Metin sarı kırmızılı takım için 'vasatlar topluluğu' sözlerini sarfetti.
21.02.2022 Galatasaray
Elvir Balic'ten Önder Karaveli hakkında dikkat çeken yorum! 'Hep aynı sorun, nasıl çözecek bilmiyorum ama...'
Elvir Balic'ten Önder Karaveli hakkında dikkat çeken yorum! 'Hep aynı sorun, nasıl çözecek bilmiyorum ama...' Dün akşam Vodafone Park'ta Altay'ı 1-0'lık skorla yenmeyi başaran Beşiktaş'ta gol problemlerinin henüz çözülmemesi Önder Karaveli hakkında olumsuz eleştirileri de beraberinde getirdi. İşte Beşiktaş - Altay karşılaşmasının yazar yorumları...
20.02.2022 Beşiktaş
1-0'lık mağlubiyetten sonra açıkladı! 'Eminim Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci...'
1-0'lık mağlubiyetten sonra açıkladı! 'Eminim Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci...' 1-0 kaybedilen Başakşehir maçından sonra çarpıcı yorumlar yapan Önder Özen, Metin Tekin ve Tümer Metin, Fenerbahçe'nin psikolojik sorunlarının olduğuna dikkat çektiler ve İsmail Kartal hakkında çok önemli değerlendirmelerde bulundular..
6.02.2022 Fenerbahçe
Haftalar sonra Sergen Yalçın'ın Batshuayi yorumunu açıkladı!
Haftalar sonra Sergen Yalçın'ın Batshuayi yorumunu açıkladı! Ünlü futbol yorumcusu Tümer Metin, Batshuayi hakkında yorumda bulundu ve Sergen Yalçın'la olan diyaloğunu anlattı.
10.01.2022 Beşiktaş
Gamze Topuz sevgilisi Tümer Metin'e aşkını haykırdı!
Gamze Topuz sevgilisi Tümer Metin'e aşkını haykırdı! Gamze Topuz eski futbolcu Tümer Metin ile 6 yıldır birlikte. Sosyal medyadan ilişkilerinin yıl dönümünü kutlayan Gamze Topuz'un Instagram paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Sevgilisi ile peş peşe fotoğraflar paylaşarak altına romantik bir not düşen Topuz'a ünlü isimlerden yorum yağdı.
27.12.2021 Magazin
Tümer Metin ve Volkan Demirel'den Vitor Pereira hakkında şok sözler! 'Eğer ben soyunma odasında olsaydım...'
Tümer Metin ve Volkan Demirel'den Vitor Pereira hakkında şok sözler! 'Eğer ben soyunma odasında olsaydım...' Gaziantep FK mağlubiyetinden sonra özellikle Vitor Pereira hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Tümer Metin ve Volkan Demirel Portekizli teknik adamın yıldız futbolcuya taktığını ve bu sebepten dolayı oynatmadığını açıkladılar. İşte iki eski Fenerbahçeli oyuncunun yorumları...
14.12.2021 Fenerbahçe
Beşiktaş Kayserispor'a 4 attı 3 yıldız ayakta alkışlandı! Sergen Yalçın döneminde ortada yoklardı
Beşiktaş Kayserispor'a 4 attı 3 yıldız ayakta alkışlandı! Sergen Yalçın döneminde ortada yoklardı Dün akşam Kayserispor karşısında 4 gollü galibiyet alan ve 5 hafta sonra 3 puanla tanışan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın gidişinin ardından 3 yıldızın performansı ayakta alkışlandı. Ünlü yorumculardan Tümer Metin ve Önder Özen 6 gol atılan maçı yorumladı.
13.12.2021 Beşiktaş
4-0 kesmedi! Tümer Metin'den Vitor Pereira'ya sert sözler! 'Onu neden oynatmıyorsun by-pass falan mı oldu?'
4-0 kesmedi! Tümer Metin'den Vitor Pereira'ya sert sözler! 'Onu neden oynatmıyorsun by-pass falan mı oldu?' Ç.Rizespor'u 4-0 yenerek Trabzonspor ile puan farkının daha fazla açılmamasını sağlayan Fenerbahçe'de gözler Gaziantep deplasmanına çevrilirken, dün akşam ünlü yorumculardan Tümer Metin'in oyuncu değişiklikleri konusunda Vitor Pereira'yı eleştirmesi dikkat çekti. İşte eski milli futbolcunun açıklamaları...
6.12.2021 Fenerbahçe
Dünkü maçtan sonra İrfan Can Kahveci ve Szalai gerçeğini açıkladı! 'Transferle alakası yok'
Dünkü maçtan sonra İrfan Can Kahveci ve Szalai gerçeğini açıkladı! 'Transferle alakası yok' Göztepe - Fenerbahçe maçından sonra değerlendirmelerde bulunan Volkan Demirel, Metin Tekin, Önder Özen ve Tümer Metin kaybedilen 2 puanın ardından Vitor Pereira'yı resmen topa tuttular. Özellikle Önder Özen'in Szalai gerçeklerine ışık tutması ise dikkatlerden kaçmadı. İşte o görüşler...
30.11.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Tümer Metin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tümer metin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.