TTK işçi alımı ilanı yayınlandı! Başvuru İŞKUR üzerinden alınacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte başvuru şartları
TTK işçi alımı ilanı yayınlandı! Başvuru İŞKUR üzerinden alınacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte başvuru şartları Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) duyurdu! İŞKUR üzerinden yerüstü işyerlerinde çalıştırılmak üzere nitelikli işçi alımı yapılacak. İşçi alımı, Zonguldak İş Kurumu aracılığı ve doğrudan kura çekimi yoluyla yapılacak. Peki, TTK işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? TTK işçi alımı başvuru şartları ne? İŞKUR TTK işçi alımı başvuru ekranı!
9.12.2022 Personel Alımı
Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) işçi alımı yapacak mı? TTK 3 bin işçi alımı ne zaman?
Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) işçi alımı yapacak mı? TTK 3 bin işçi alımı ne zaman? Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun (TTK) ilanları bölge halkı tarafından yoğun ilgi görüyor. TKK’nın bu yıl işçi alımı yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Maden İşçi Sendikaları TTK’ya işçi alımının hem istihdamı hem de üretimi arttıracağını belirtiyor. Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile de görüşme sağlandı. Pek çok kişi de İŞKUR üzerinden TKK işçi alımları olup olmadığını sıklıkla araştırıyor. Peki, Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) işçi alımı yapacak mı? TTK işçi alımı olacak mı? TTK’da işçi açığı var mı? TTK işçi alımı ne zaman? İşte konu ile ilgili detaylar…
15.08.2022 Personel Alımı
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) kura sonuçları açıklandı!
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) kura sonuçları açıklandı! Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğüne alınacak 30 nitelikli işçi alımı için kura çekimi yapıldı.
20.12.2021 Personel Alımı
Zonguldak TTK işçi alımı ne zaman? TTK işçi alımı 2021 başvuru formu yayınlandı mı, Türkiye Taşkömürü Kurumu için aranan şartlar neler?
Zonguldak TTK işçi alımı ne zaman? TTK işçi alımı 2021 başvuru formu yayınlandı mı, Türkiye Taşkömürü Kurumu için aranan şartlar neler? TTK, daimi statüde çalıştırmak üzere 30 kişiyi nitelikli işçi olarak işe alacak. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 2021 yılı Genel Yatırım ve Finansman Programı çerçevesinde, yerüstü işyerlerinde 4857 sayılı İş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde çalıştırmak üzere Zonguldak İş Kurumu aracılığı ile 11 kaynak işçisi, 13 mekanizasyon ve pres işçisi, 4 talaşlı imalat işçisi, bir ağaç işleri işçisi ve bir de elektrik işçisi olmak üzere, toplam 30 nitelikli eleman alımı yapacak. Peki, Zonguldak TTK işçi alımı ne zaman? TTK işçi alimi 2021 başvuru formu yayınlandı mı, aranan şartlar neler?
18.11.2021 Personel Alımı