Gazete Vatan Logo

Zonguldak TTK işçi alımı ne zaman? TTK işçi alımı 2021 başvuru formu yayınlandı mı, Türkiye Taşkömürü Kurumu için aranan şartlar neler?

TTK, daimi statüde çalıştırmak üzere 30 kişiyi nitelikli işçi olarak işe alacak. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 2021 yılı Genel Yatırım ve Finansman Programı çerçevesinde, yerüstü işyerlerinde 4857 sayılı İş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde çalıştırmak üzere Zonguldak İş Kurumu aracılığı ile 11 kaynak işçisi, 13 mekanizasyon ve pres işçisi, 4 talaşlı imalat işçisi, bir ağaç işleri işçisi ve bir de elektrik işçisi olmak üzere, toplam 30 nitelikli eleman alımı yapacak. Peki, Zonguldak TTK işçi alımı ne zaman? TTK işçi alimi 2021 başvuru formu yayınlandı mı, aranan şartlar neler?

Zonguldak TTK işçi alımı ne zaman? TTK işçi alımı 2021 başvuru formu yayınlandı mı, Türkiye Taşkömürü Kurumu için aranan şartlar neler?

TTK, 30 işçi alımı yapacak. Basın İlan Kurumu’nda yayımlanan ilanda Türkiye Taşkömürü Kurumuna 30 nitelikli işçi alınacağı duyuruldu. Zonguldak TTK işçi alımı ne zaman 2021? TTK işçi alimi 2021 başvuru formu yayınlandı mı? İşte TTK işçi alımı detayları…

Zonguldak TTK işçi alımı başvurusu ne zaman?

TTK işçi alımı başvuruları, 22 Kasım 2021 tarihi ile 26 Kasım 2021 tarihleri arasında Zonguldak İş Kurumuna yapılacak. 

TTK işçi alımı başvuru şartları nelerdir?

İşe alınacaklarda aranan özellikler, işçi unvanları ve kadro sayıları şöyle olacak: 

Başvuranlardan 11 kişiye kaynakçı kadrosu verilecek. Kaynak işçisi olacak 11 kişinin meslek liselerinin kaynakçılık, metal işleri bölümünden veya metal teknolojisi bölümünün kaynakçılık dalından mezun olmaları bekleniyor. 

13 kişi de mekanizasyon ve pres işçisi olarak işe alınacak. Bu kişilerin meslek liselerinin makine, tesviye veya makine teknolojisi (endüstriyel kalıpçılık, kalıp, makine bakım onarımcısı), metal teknolojisi (ısıl işlemciliği, çelik yapılandırma ve metal doğrama) bölümlerinin birinden mezun olmaları gerekiyor.

Haberin Devamı

Talaşlı imalat işçisi olarak işe başlatılacak olan 4 kişinin; meslek liselerinin tesviye, torna-tesviye, bilgisayarlı nümerik kontrol (CNC) torna, bilgisayarlı makine imalatçılığı veya bilgisayar destekli üretim bölümünden mezun olmaları şartı isteniyor. 

Ağaç işleri işçisi olarak bir kişi alınacak ve adayların meslek liselerinin ağaç işleri, mobilya ve dekorasyon, ahşap teknolojisi alanı, mobilya ve iç mekan tasarım alanı bölümlerinin birinden mezun olmaları gerekiyor. 

Bir kişi de elektrik işçisi unvanıyla işe alınacak. Bu kişilerin meslek liselerinin; elektrik, elektrik-elektronik veya elektrik-elektronik teknolojisi alanının elektrik tesisatları ve pano montörlüğü dalından mezun olmaları şartı aranacak. 

Talebimize istinaden Zonguldak İş Kurumunca 22/11/2021 - 26/11/2021 tarihleri arasında 5 günlük ilana çıkılacaktır. Adayların ilanın yayımlandığı dönem itibariyle en fazla 34 yaşında olması 35 yaşından gün almamış olması gerekmektedir.”

Haberin Devamı

Türkiye Taşkömürü Kurumunda daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere işe alınacak işçilerin başvuru şartları ise şöyle;

Meslek Liselerinin; Kaynakçılık, Metal İşleri bölümlerinden veya Metal Teknolojisi bölümünün Kaynakçılık dalından mezun olmak. Meslek Liselerinin; Makine, Tesviye veya Makine Teknolojisi bölümünün Endüstriyel Kalıpçılık, Kalıp, Makine Bakım Onarımcısı dalından, Metal Teknolojisi bölümünün Isıl İşlemciliği, Çelik yapılandırma ve Metal Doğrama dalından mezun olmak. Meslek Liselerinin; Tesviye, Torna- Tesviye, Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC), Torna, Bilgisayarlı Makine İmalatçılığı veya Bilgisayar Destekli Üretim bölümünden mezun olmak. Meslek Liselerinin; Ağaç İşleri, Mobilya ve Dekorasyon, Ahşap Teknolojisi alanı, Mobilya ve İç Mekan Tasarım alanı bölümünden mezun olmak.

Meslek Liselerinin; Elektrik, Elektrik- Elektronik, veya Elektrik- Elektronik Teknolojisi Alanının Elektrik Tesisatları ve pano montörlüğü dalından mezun olmak.