Gazete Vatan Logo

TTK işçi alımı ilanı yayınlandı! Başvuru İŞKUR üzerinden alınacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte başvuru şartları

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) duyurdu! İŞKUR üzerinden yerüstü işyerlerinde çalıştırılmak üzere nitelikli işçi alımı yapılacak. İşçi alımı, Zonguldak İş Kurumu aracılığı ve doğrudan kura çekimi yoluyla yapılacak. Peki, TTK işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? TTK işçi alımı başvuru şartları ne? İŞKUR TTK işçi alımı başvuru ekranı!

TTK işçi alımı ilanı yayınlandı! Başvuru İŞKUR üzerinden alınacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte başvuru şartları

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) nitelikli işçi alacak! TTK işçi alımı ilanı yayınlandı. İlana göre, gemici, demiryolu yol yapım, bakım ve onarımcısı, tren makinisti, gemi makine kontrolörü, raylı sistem araçları mekanik, bakım ve onarımcısı, kuvvetli akım tesisatçısı, elektrik tesisatları ve pano montörlüğü, maden ocağı numunecisi kadrolarına alım yapılacak.

Yayınlanan ilanda, “2022 yılı Genel Yatırım ve Finansman Programı çerçevesinde, Kurumumuzun yerüstü işyerlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve 854 sayılı Deniz İş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere tabloda belirtilen meslek ve eğitim durumlarına ve "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümlerine göre, Zonguldak İş Kurumu aracılığı ve doğrudan kura çekimi yoluyla toplam 34 nitelikli eleman alımı yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

TTK İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İşçi alımı, Zonguldak İş Kurumu aracılığı ve doğrudan kura çekimi yoluyla yapılacak.

İŞKUR TTK İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Haberin Devamı



İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN