Tsk Operasyon

Tsk Operasyon

Son dakika TSK operasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TSK operasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TSK operasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tsk Operasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tsk operasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.379 tsk operasyon haberi bulunmuştur. Tüm tsk operasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika: Bayık ve Karayılan bakın nereye kaçtı
Son dakika: Bayık ve Karayılan bakın nereye kaçtı Türkiye'nin Kandil'e operasyonu tüm kararlığıyla sürüyor. PKK'nın sözde lider kadrosunun ise nerede olduğu herkes tarafından merak ediliyordu. Genelkurmay İstihbarat Dairesi eski Başkanı Em. Korg. İsmail Hakkı Pekin teröristbaşlarının kaçabileceği bütün yerleri sıraladı. Karayılan ve Bayık hangi ülkeye kaçtı? İşte cevabı...
14.06.2018 Gündem
Son dakika: Ve belli oldu! Türkiye 25 bin askerle...
Son dakika: Ve belli oldu! Türkiye 25 bin askerle... Uzun süredir Suriye sınırında operasyon hazırlıkları yapan Mehmetçiğin, sivilleri korumak için İdlib’de hangi alanlara yerleşeceği Astana'daki zirvede netleşti. Harekâta ÖSO unsurlarıyla birlikte katılacak 25 bin askerle Türkiye İdlib'in kuzeyini kontrole alarak terör koridoruna en ağır darbeyi vuracak.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Afrin ve İdlib'e operasyon kapıda
Son dakika: Afrin ve İdlib'e operasyon kapıda Türkiye, Suriye’deki hareketlilik için tedbir almaya devam ediyor. TSK, muhtemel Afrin ve İdlib operasyonu için 2 taburu Suriye sınırına kaydırdı. Son dakika haberin ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Eller tetikte! İşte TSK'nın ilk hedefi!
Son dakika: Eller tetikte! İşte TSK'nın ilk hedefi! Son dakika haberi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Suriye’deki gelişmeler karşısında Türkiye’nin rahatsızlığını ‘Yeni adımlarımız olacak’ sözleriyle dile getirdiği adımın yeni bir operasyon olması bekleniyor. İlk hedef ise Afrin.
29.09.2021 Gündem
Genelkurmay’dan ’İdil’ açıklaması
Genelkurmay’dan ’İdil’ açıklaması GENELKURMAY Başkanlığı, Şırnak’ın İdil İlçesi’nde tamamlanan müşterek operasyona ilişkin açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
TSK: 12 teröristin cesedi ele geçirildi
TSK: 12 teröristin cesedi ele geçirildi Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Cizre ilçesinde devam eden operasyonda, üç ayrı bölgede, daha önce etkisiz hale getirildiği değerlendirilen 12 bölücü terör örgütü mensubunun cesedinin ele geçirildiğini açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Karayılan'dan imdat çağrısı!
Karayılan'dan imdat çağrısı! TSK'nın son operasyonlarıyla köşeye sıkışan PKK'nın sözde liderlerinden Murat Karayılan, gözünü son umut olarak baktığı şehirdeki Kürt vatandaşlarına çevirdi.
29.09.2021 Gündem
TSK: 16 terörist etkisiz hale getirildi!
TSK: 16 terörist etkisiz hale getirildi! Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Yüksekova'da devam eden operasyon kapsamın 16 teröristin daha öldürüldüğünü duyurdu. Dün de aynı bölgede 15 terörist öldürülmüştü.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a kritik ziyaret! İlk kez ortak harekât merkezi kurulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a kritik ziyaret! İlk kez ortak harekât merkezi kurulacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet 22 Nisan'da Irak'a ziyaret gerçekleştirecek. Irak yönetimi ile 30'a yakın anlaşma imzalanacak. Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki beklentileri ne, hangi adımlar atılacak? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, anlaşma metnindeki güvenlik ve terörle mücadele başlıklarına ilişkin detayları paylaştı.
19.04.2024 Gündem
TSK'dan Metina'da operasyon! 12 terörist etkisiz hale getirildi
TSK'dan Metina'da operasyon! 12 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu kapsamında, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 12 PKK'lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.
23.03.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı: Bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı: Bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, "Son bir haftada 36, 1 Ocak 2024'ten bugüne kadar ise 204'ü Irak’ın, 315'i Suriye'nin kuzeyinde olmak üzere 519 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
7.03.2024 Gündem
MİT ve TSK'dan Irak'ta ortak operasyon! Osman Köse'nin faili terörist öldürüldü
MİT ve TSK'dan Irak'ta ortak operasyon! Osman Köse'nin faili terörist öldürüldü Irak'ta Türk diplomat Osman Köse’nin şehit edildiği eylemin faillerinden PKK'lı Renas Derik kod adlı Cemil Akar, MİT ve TSK’nın Irak’ın kuzeyine yönelik gerçekleştirdiği ortak hava harekâtında etkisiz hale getirildi.
31.12.2023 Gündem
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olduğu saldırının detaylarını paylaştı. Sızma girişiminde bulunan teröristlerin tamamının etkisiz hale getirildiği bilgisine de yer verildi.
28.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Mehmet Akin etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Mehmet Akin etkisiz hale getirildi MİT, Irak'ın kuzeyinde Pençe Operasyonlarının sürdüğü bölgede TSK üslerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 'Harun Egid' kod adlı Mehmet Akin'i etkisiz hale getirdi.
30.11.2023 Gündem
MSB: Son bir haftada 49 terörist etkisiz hâle getirildi
MSB: Son bir haftada 49 terörist etkisiz hâle getirildi Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son bir haftada 49 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi. Aktürk, "Böylece etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1 Ocak’tan itibaren 1976’ya, 24 Temmuz 2015’ten itibaren ise 39 bin 319’a ulaştı" dedi.
30.11.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye olarak her zaman dediğimiz gibi Azerbaycanlı kardeşlerimizi haklı davalarında tüm imkanlarımızda yanındayız. Karabağ Azerbaycan toprağıdır. Bunun dışında bir statükonun dayatılmasını kabul etmiyoruz." denildi.
21.09.2023 Gündem
Bahçeli açıkladı! MHP'de kurultay tarihi belli oldu
Bahçeli açıkladı! MHP'de kurultay tarihi belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP MYK toplantısında konuşma yapıyor. MHP'de kurultay tarihi belli oldu
19.09.2023 Gündem
MSB'den ABD'ye tatbikat tepkisi: Terörle mücadele teröristlerle yapılmaz
MSB'den ABD'ye tatbikat tepkisi: Terörle mücadele teröristlerle yapılmaz Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Albay Zeki Aktürk, terör örgütlerine yönelik mücadelenin kesintisiz devam ettiğini belirterek, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil; son bir haftada 40 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Böylelikle 1 Ocak'tan itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1102'ye ulaşmıştır" dedi.
24.08.2023 Gündem
MSB duyurdu! Son bir haftada 53 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Son bir haftada 53 terörist etkisiz hale getirildi Terör örgütüne operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son bir haftada 53 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
10.08.2023 Gündem
TSK'dan Kuzey Irak'ta nokta operasyon! PKK'lı Bilal Onat öldürüldü
TSK'dan Kuzey Irak'ta nokta operasyon! PKK'lı Bilal Onat öldürüldü TSK teröristlere nefes aldırmıyor. TSK'nın Kuzey Irak'ta düzenlediği operasyonda 'Avaşin Eyalet Yönetimi üyesi' PKK'lı Bilal Onat etkisiz hale getirildi.
16.07.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'de operasyon! Sözde sorumlu terörist etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de operasyon! Sözde sorumlu terörist etkisiz hale getirildi MİT, terörden arananlar listesinde mavi kategoride yer alan, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Rıdvan Ulugana'yı Suriye'nin Tel Rıfat bölgesinde etkisiz hale getirdi.
20.06.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Kılıçdaroğlu sessiz kalıyor, teröre destek veren siyasetçileri ve partilerin desteğini istemiyorum demedi
AK Parti Sözcüsü Çelik: Kılıçdaroğlu sessiz kalıyor, teröre destek veren siyasetçileri ve partilerin desteğini istemiyorum demedi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kemal Kılıçdaroğlu bunlara sessiz kalıyor. Tüm bunlara rağmen teröre destek veren siyasetçileri ve siyasi partilerin desteğini istemiyorum demedi" dedi.
26.05.2023 Gündem
‘Çeko Pir’ kod adlı Saad Ali Bedel öldürüldü!
‘Çeko Pir’ kod adlı Saad Ali Bedel öldürüldü! Milli İstihbarat Teşkilatı'nca (MİT) Irak'ın Sincar bölgesinde düzenlenen operasyonda, PKK/KCK-YBŞ sözde Sincar askeri kanat sorumlusu, 'Çeko Pir' kod adlı Saad Ali Bedel, etkisiz hale getirildi.
3.03.2023 Gündem
Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: NATO’nun artık dur demesinin zamanı geldi
Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: NATO’nun artık dur demesinin zamanı geldi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, kameraların karşısına geçerek önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, bu yılın başından itibaren yurt içinde, Irak ve Suriye’nin kuzeyinde toplam 3 bin 982 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Öte yandan Bakan Akar Yunanistan'a da sert tepki göstererek "NATO’nun da bu şımarıklığa artık dur demesinin zamanı gelmiştir." dedi.
24.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tsk Operasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tsk operasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.