Trend Topic

Trend Topic

Son dakika trend topic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trend topic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trend topic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trend Topic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trend topic gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 trend topic haberi bulunmuştur. Tüm trend topic haberleri aşağıda listelenmiştir.
TT olmak ne demek? Sosyal medyada viral olmak, ti ti olmak ne demek?
TT olmak ne demek? Sosyal medyada viral olmak, ti ti olmak ne demek? TT kelimesi birçok kişi tarafından araştırılıyor. Son dönemde sosyal medyanın da değiştirdiği jargonlara uyum sağlamaya çalışanlar ti ti olmak ne demek sorusuna da yanıt arıyor. Twitter'da TT olmanın ne anlama geldiği araştırılan konular arasında. Peki sosyal medyada viral olmak ne demek? İşte detaylar...
2.06.2023 Gündem
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı!
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı! 'Antidepresan' parçasıyla müzik dünyasını sallayan Mabel Matiz, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Ünlü isme, dillerden düşmeyen şarkısını kendi has yorumuyla seslendiren meslektaşı Nihat Doğan'ın, "Millet artık bu şarkıyı benden duymak istiyor. Sevgili Matiz milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da bana ver" açıklaması hatırlatıldı.
24.03.2023 Magazin
Zirvenin sahibi Camdaki Kız oldu!
Zirvenin sahibi Camdaki Kız oldu! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 64’üncü bölümüyle Total kategoride 7,57 reyting ve 17,71 izlenme payı; Ab kategorisinde 6,77 reyting ve 18,23 izlenme payı ve 20+ ABC1 kategorisinde 8,59 reyting ve 19,63 izlenme payı ile perşembe akşamının en çok izlenen dizisi oldu.
13.01.2023 Televizyon
Aşk-ı Memnu'nun finali bir kez daha izleyici ile buluşacak
Aşk-ı Memnu'nun finali bir kez daha izleyici ile buluşacak Aradan geçen 12 yıla rağmen tekrar bölümleri hâlâ aynı heyecanla izlenen Kanal D'nin fenomen dizisi “Aşk-ı Memnu”nun finali bir kez daha izleyiciyle buluşacak. Türkiye’nin unutamadığı aşkın finali sosyal medyada da şimdiden çok konuşulanlar arasına girdi.
24.08.2022 Televizyon
Zara’nın reklamına ekmek tepkisi! Zara'nın ekmekli reklamı gündem oldu! Sosyal medyada tepkiler büyüyor!
Zara’nın reklamına ekmek tepkisi! Zara'nın ekmekli reklamı gündem oldu! Sosyal medyada tepkiler büyüyor! Ünlü giyim markası Zara’nın reklamında ekmek kullanması tekpilere yol açtı. Sosyal medyada gündem olan Zara’nın ekmekli reklamı sosyal medyada haddininbilzara hashtagi ile trendlere yerleşti. Pek çok kişi tarafıdan tepki gösterilen reklamda sandaletin altında ekmek gösteriliyor. Peki, Zara yeni reklamı neden gündem oldu? Zara neden ekmekli sandalet reklamı yaptı? İşte Zara’nın reklamına ekmek tepkiler…
13.06.2022 Gündem
Kaşıkçı elması kayıp mı, çalındı mı? Kaşıkçı elması nerede sergileniyor, fiyat değeri ne kadar?
Kaşıkçı elması kayıp mı, çalındı mı? Kaşıkçı elması nerede sergileniyor, fiyat değeri ne kadar? Topkapı Sarayı Müzesi'nde sergilenen 86 karat ağırlığında olan Kaşıkçı Elması'nın çalındığına dair iddialar sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Kaşıkçı elması kayıp mı, çalındı mı? Kaşıkçı elması nerede sergileniyor, fiyat değeri ne kadar?
12.05.2022 Gündem
‘’Sadakatsiz’’ dizisi Latin Amerika’yı fethediyor!
‘’Sadakatsiz’’ dizisi Latin Amerika’yı fethediyor!   Kanal D’nin iddialı projelerinden Medyapım ve Mednova imzalı ‘’Sadakatsiz’’ dizisi Şili’de yayınlanan ilk bölümüyle reyting sıralamasında zirveye yerleşti.  
7.04.2022 Televizyon
Pulgar oyuna girdi ortalık yıkıldı! 'Yüzünü gören cennetlik'
Pulgar oyuna girdi ortalık yıkıldı! 'Yüzünü gören cennetlik' Dün akşam Fatih Karagümrük maçının 64.dakikasında oyuna dahil olan Pulgar, Galatasaray taraftarlarını çok şaşırttı.
3.04.2022 Galatasaray
Kripto para piyasasında yer yerinden oynadı! Kimse bunu beklemiyordu, Bitcoin, Ethereum, Shiba Inu...
Kripto para piyasasında yer yerinden oynadı! Kimse bunu beklemiyordu, Bitcoin, Ethereum, Shiba Inu... Kripto parada ters köşe! Kimse bunu beklemiyordu. Yatırımcılar tedirgin. Yerler değişiyor. Bir anda yüzde 37 birden arttı. Kripto para piyasalarında rekorlar kırılırken şaka olarak ortaya çıkan Shiba Inu'de ciddi yükselişler yaşandı. 24 saatte yüzde 37 oranında prim yapan Shiba Inu, Twitter'da da trend topic oldu.
24.10.2021 Ekonomi
Zeki Müren'li reklam sosyal medyayı ikiye böldü!
Zeki Müren'li reklam sosyal medyayı ikiye böldü! Çağlar Çorumlu’nun oynadığı Zeki Müren’li reklam sosyal medyayı ikiye böldü. Oyuncuyu eleştiren de oldu beğenen de. Çorumlu’yu destekleyen Nilgün Belgün ve Zafer Algöz, Zeki Müren’in kendisini taklit edenlere verdiği cevabı hatırlattı: "Taklitler aslını yaşatır."
8.09.2021 Magazin
Polise yönelik sözleri büyük tepki çekti! Milletvekili özür diledi
Polise yönelik sözleri büyük tepki çekti! Milletvekili özür diledi Türkiye trafik kontrol noktalarındaki “Benim kim olduğumu biliyor musun” sözlerinden kurtulamıyor. Temmuzda CHP’li Turan Aydoğan’dan sonra şimdi de AK Partili Zeynep Gül Yılmaz’ın polise yönelik sözleri büyük tepki çekti. Yılmaz özür diledi.
24.08.2021 Siyaset
Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu 67 yaşında! Sezen Aksu'nun hayatı, şarkıları, filmleri!
Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu 67 yaşında! Sezen Aksu'nun hayatı, şarkıları, filmleri! Olağanüstü şarkı sözleri, besteleri ve dokunaklı sesi ile milyonların kalbine taht kuran Sezen Aksu'nun bugün doğum günü... Minik Serçe 67. yaşına bastı. Sevenleri ve dostları ünlü şarkıcının doğum gününü kutladı. Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu'nun doğum gününü Twitter'da da TT (Trend Topic) listesinde yer aldı. İşte Sezen Aksu'nun hayatı, şarkıları, filmleri...
13.07.2021 Gündem
Akbank sistem çöktü mü, Akbank mobil ve internet çalışmıyor, neden açılmıyor? Akbank sistem hatası nedir?
Akbank sistem çöktü mü, Akbank mobil ve internet çalışmıyor, neden açılmıyor? Akbank sistem hatası nedir? Akbank trend topic listesine girdi. Akbank dijital bankacılık sistemlerinde erişim sorunu yaşanınca, sosyal medya üzerinden Akbank'a siber saldırı iddialarını gündeme getirdi. Akbank'ın erişim problemi müşterileri tarafından merak ediliyor. Akbank oturum kapandı hatası nedir? Akbank Mobil, Akbank internet bankacılığı çöktü mü?
6.07.2021 Gündem
Aysun Kayacı isyanda! 'Bıktım! Ben inançlı biriyim'
Aysun Kayacı isyanda! 'Bıktım! Ben inançlı biriyim' Aysun Kayacı yıllar sonra sessizliğini bozdu. 'Benim oyum ile çobanın oyu bir mi?' sözüyle olay yaratan Kayacı, sosyal medyada hesabı olmadığını söyledi.
15.04.2021 Magazin
Katliam ve istismar günü ilan etti
Katliam ve istismar günü ilan etti Twitter’da bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından 12 Nisan’ın ‘Toplu Tecavüz Katliam Günü’ ilan edilmesine tepki yağdı. Emniyet Genel Müdürlüğü ise “Suç işleyen hesaplar tespit edilerek gerekli soruşturmalar başlatılmıştır” açıklamasında bulundu...
13.04.2021 Yaşam
Dilan Koç olayı nedir? Tiktok fenomeni, Sidar Alanç’ın kendisini tehdit etiğini söyleyip, yardım istedi!
Dilan Koç olayı nedir? Tiktok fenomeni, Sidar Alanç’ın kendisini tehdit etiğini söyleyip, yardım istedi! Dilan Koç kimdir, olayı nedir? Dilan Koç, Sidar Alanç ve yakınları tarafından ölüm ve cinsel saldırıyla tehdit edildiğini belirterek sosyal medyada yardım istedi.
9.04.2021 Gündem
Camdaki Kız ilk bölümü ile ekranları salladı
Camdaki Kız ilk bölümü ile ekranları salladı Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı Kanal D'nin yeni dizisi Camdaki Kız ilk bölümü ile beraber sosyal medyada büyük ilgi gördü.
8.04.2021 Televizyon
Çıplak fotoğraflarını gösterip darp etti! Engelli gence akılalmaz işkence
Çıplak fotoğraflarını gösterip darp etti! Engelli gence akılalmaz işkence İzmit'te işitme engelli Engin E.’ye şiddet uygularken çekilmiş görüntüleri sosyal medyada paylaşılan 'Delikanlı' lakaplı Fırat K., kayıplara karıştı. Polis, her yerde Fırat K.'yi ararken sosyal medyada #FıratDelikanlıTutuklansın hashtagi ile yapılan paylaşımlar trend topic oldu. Fırat K. hakkında Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı ‘Adam öldürmeye teşebbüs’ ve ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından soruşturma başlattığı öğrenilirken zanlı gözaltına alındı.
25.03.2021 Yaşam
Lebâleb ne demek? TDK’ya göre Lebalep ne anlama gelir, kelimesinin anlamı ne?
Lebâleb ne demek? TDK’ya göre Lebalep ne anlama gelir, kelimesinin anlamı ne? Twitter’ın trend topic listesinde 1. Sırada yer alan "lebâleb" kelimesi ve anlamı araştırılıyor. Trend Topic listesinde ilk sıraya oturan Lebaleb kelimesinin anlamını sizler için derledik. Peki, Lebâleb ne demek? Lebâleb ne anlama gelir, TDK’ya göre kelimenin anlamı ne? İşte Lebâleb kelimesi…
24.03.2021 Gündem
Adnan Oktar davasında flaş gelişme: Çıplak fotoğraflar var
Adnan Oktar davasında flaş gelişme: Çıplak fotoğraflar var Adnan Oktar Organize Silahlı Suç Örgütü davasının karara bağlanmasının ardından şikayetçi avukatları basın açıklaması yaptı. Avukat Eser Çömlekçioğlu, örgütün hala sosyal medyada faaliyet gösterdiğini dile getirerek Instagram ve Twitter yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunduklarını duyurdu. Avukat Çömlekçioğlu, amaçlarının sosyal medyaların kapanması değil, Türkiye'de ofis açmaları ve Türk kanunlarını tanımaları gerektiğini vurguladı. Davada şikayetçi olarak yer alan Özkan Memati ise “Bir sanığın 320 sahte hesabı kontrol ettiği ortaya çıktı. Bunların nasıl etkileri olduğunu hayal bile edemezsiniz. Sabah ve akşam olmak üzere 'trend topic' yapıyorlar. Bunun maddi gücü olması gerekiyor. Bu hesapların içinde şikayetçinin çıplak resimleri var" dedi.
16.01.2021 Gündem
1.6 milyon euro'ya alınmıştı! Pelkas çılgınlığı
1.6 milyon euro'ya alınmıştı! Pelkas çılgınlığı Fenerbahçe'de 12 maçta 4 gol 5 asist yapan Pelkas taraftarları kendisine hayran bıraktı!
12.01.2021 Fenerbahçe
Çarşamba'nın galibi değişmedi! Sadakatsiz yine günün en çok izlenen yapımı oldu...
Çarşamba'nın galibi değişmedi! Sadakatsiz yine günün en çok izlenen yapımı oldu... Kanal D’nin başladığı günden bu yana gündeme damga vuran, gerek oyuncu performansları gerekse hikayesi ile izleyicilerin gözdesi dizisi Sadakatsiz, yeni bölümü ile Çarşamba akşamı ekrana geldi.
17.12.2020 Magazin
'Uyanış: Büyük Selçuklu' dünya çapında ses getirdi
'Uyanış: Büyük Selçuklu' dünya çapında ses getirdi İlk bölümüyle zirveye oturan TRT 1’in iddialı yapımı 'Uyanış: Büyük Selçuklu', uluslararası TV araştırma şirketi 'The Wit'in haftalık öne çıkanlar bölümü olan Daily Hits listesine giren tek Türk dizisi oldu.
5.10.2020 Televizyon
Çocuk kitabında iğrenç ifadeler! Bakanlık açıklama yaptı
Çocuk kitabında iğrenç ifadeler! Bakanlık açıklama yaptı Çocuklara yönelik olan Gül ve Düşün masal kitabındaki skandal ifadeler büyük tepki çekti. Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından kitabın basıldığı yayın evinden ve Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi.
28.08.2020 Gündem
Tokat kirazı tt oldu
Tokat kirazı tt oldu Tokat kirazı ünlülerin de katılımı ile sosyal medyada başlatılan #KirazTokattaYenir etiketi yoğun ilgi gördü.
24.06.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Trend Topic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trend topic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.