Gazete Vatan Logo

Zara’nın reklamına ekmek tepkisi! Zara'nın ekmekli reklamı gündem oldu! Sosyal medyada tepkiler büyüyor!

Ünlü giyim markası Zara’nın reklamında ekmek kullanması tekpilere yol açtı. Sosyal medyada gündem olan Zara’nın ekmekli reklamı sosyal medyada haddininbilzara hashtagi ile trendlere yerleşti. Pek çok kişi tarafıdan tepki gösterilen reklamda sandaletin altında ekmek gösteriliyor. Peki, Zara yeni reklamı neden gündem oldu? Zara neden ekmekli sandalet reklamı yaptı? İşte Zara’nın reklamına ekmek tepkiler…

Zara’nın reklamına ekmek tepkisi! Zara'nın ekmekli reklamı gündem oldu! Sosyal medyada tepkiler büyüyor!

Giyim markası Zara’nın son reklamı olay oldu. Sosyal medyada tepkilere neden olan reklam haddinibilzara hashtagi ile başlıkların tepesine yerleşti. Pek çok kişi tarafıdan tepki gösterilen reklam ile ilgili tepkiler devam ediyor. Twiter’ın trend topic başlıkları arasına yerleşen reklam tepkisi, neredeyse 25 bin tweet aldı. Peki, Zara yeni reklamı neden gündem oldu? Zara neden ekmekli sandalet reklamı yaptı? İşte Zara’nın reklamına ekmek tepkiler…

ZARA YENİ REKLAMI NEDEN GÜNDEM OLDU?

İspanya merkezli giyim markası Zara'nın ürün tanıtımlarında Ekmek kullanması gündem oldu. Konuyla ilgili 25 binin üzerine tweet atıldı.

Söz konusu görsellerde ayakkabının içinde, sandaletin altında ve üstünde ekmek görülüyor.

Twitter'da "#zarahaddinibil" etiketi açıldı ve birçok kullanıcı fotoğraflara tepki gösterdi. Etiket, Türkiye gündeminde ikinci sıraya yükseldi.

Sandaletleri ekmeklerin üstüne konumlandıran Reklam ile ilgili giyim markasına tepki yağdı.

ÜNLÜ ŞARKICI YILDIZ TİLBE’DEN TEPKİ GELDİ

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe de Zara'ya tepki gösteren isimlerden biri oldu.

Haberin Devamı

Yıldız Tilbe, paylaşımlarında "Dünyada ve ülkemizde o kadar aç ve muhtaç varken, ekmeğe bu hakaret nasıl yapılır. Ayaklar altında siz kalın inşallah" ifadelerini kullandı.