Trafik Polisi

Trafik Polisi

Son dakika trafik polisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trafik polisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trafik polisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trafik Polisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trafik polisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.087 trafik polisi haberi bulunmuştur. Tüm trafik polisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı Sakarya’nın Serdivan ilçesinin 2. Cadde'de üzerinde yaşanan olayda,şerit dışından giderek araçları geçen motorlu kuryeyi durduran polisin, kuryeyi otomobil sürücüleri ve trafik hakkında uyardığı anlar kask kamerasına yansıdı. Polis,"Üç kuruş için canını tehlikeye atma” dedi.
19.04.2024 Gündem
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu?
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu? Düzce'de Ramazan Bayramı tatili sırasında trafik polislerince yapılan, radar hız uygulamasını diğer sürücülere selektör yaparak haber veren 66 sürücüye idari para cezası uygulandı. Sosyal medyada tartışılan konuyla ilgili Adli Bilirkişi Dr. İbrahim Can, "Selektör yapmak bir işaretleşme aracı değildir. Deniz fenerlerindeki gibi bir mantıkla kullanmak doğru değildir" dedi.
15.04.2024 Gündem
Galatasaray'dan Fenerbahçe taraftarı kıza saldırı açıklaması!
Galatasaray'dan Fenerbahçe taraftarı kıza saldırı açıklaması! Galatasaray Kadın Voleybol takımının maçından çıkan kulüp üyesi Uğur İris ve 14 yaşındaki kızı bir grup Fenerbahçe taraftarının saldırısına uğradı. Galatasaray konuyla ilgili resmi açıklama yaptı.
6.04.2024 Fenerbahçe
'Emniyet mensubuyum' deyip trafikte terör estirdi! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı
'Emniyet mensubuyum' deyip trafikte terör estirdi! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı Şişli’de korna çalma meselesi yüzünden iki sürücü arasında tartışma çıktı. Otomobilden inen sürücü, kendisine korna çalan cip sürücüsüne tepki gösterdi. Cipe yumruk atan sürücü otomobilini emniyet şeridine çekerek geri geldi. Trafik polisinin yanında cipin kaput bölümüne basan sürücü trafik polisinin araya girmesiyle olay yerinden uzaklaştı. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, görüntülerdeki saldırganın yakalandığını, şahsın emniyet mensubu değil sivil olduğunu duyurdu.
22.03.2024 Gündem
Annesi gerçek babasını itiraf etti 30 milyonluk mirasa ortak oldu!
Annesi gerçek babasını itiraf etti 30 milyonluk mirasa ortak oldu! Annesinin itirafıyla yıllar sonra gerçek babasının kimliğini öğrenen Serpil Yılmaz ünlü yazarla kardeş olduğunu öğrendi. İzmir'de yaşayan ev hanımı Serpil Yılmaz (44) annesinin itirafıyla 3 yıl önce kütük babasının gerçek babası olmadığını öğrendi. Yılmaz, eğitimci yazar Gülşah Yemen'in (37) 34 yıl önce trafik kazasında 32 yaşındayken yaşamını yitiren babası Mustafa Yemen'e babalık davalarını sonuçlandırmakla ünlü avukat Varol Turbay aracığıyla dava açtı.
29.01.2024 Gündem
Tuğba Ekinci kapatılan yoldan gitmek istedi! Görüntülenince sinirlerine hakim olamadı
Tuğba Ekinci kapatılan yoldan gitmek istedi! Görüntülenince sinirlerine hakim olamadı Kuruçeşme'de trafikte görüntülenen şarkıcı Tuğba Ekinci, polisin kapattığı yoldan girmek istedi. Tuğba Ekinci gazetecilerin kendisini görüntülediği fark edince ise sinirlendi.
16.01.2024 Magazin
Bakırköy'de şerit değiştirmek isterken trafik polisine çarptı
Bakırköy'de şerit değiştirmek isterken trafik polisine çarptı Bakırköy'de ani dönüş yapan otomobil sürücüsü, motosikletli trafik polisine çarptı. Kazada yaralanan polis memuru, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
10.01.2024 Gündem
"Senin maaşını kim veriyor" dediği polisten tokat gibi cevap!
"Senin maaşını kim veriyor" dediği polisten tokat gibi cevap! Taksim’de trafik denetiminde 4 bin 64 TL ceza yiyen adam, polis memuruna hakaret etti. "Abimi alıp geleceğim" diyen adam, memurlara, “Senin maaşını kim veriyor?” dedi.
29.09.2023 Yaşam
73/b Trafik Cezası Kodu Nedir? 73/b Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
73/b Trafik Cezası Kodu Nedir? 73/b Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? 73/B sürücülere araçlardan bir şeyler dökmeleri ya da atmaları halinde yazılan cezadır. Cezanın yazılmasından sonra 15 gün içinde ödenmesi halinde indirim uygulanır. 
22.09.2023 Gündem
47/1 B Trafik Cezası Kodu Nedir? 47/1 B Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
47/1 B Trafik Cezası Kodu Nedir? 47/1 B Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Trafik ışıklarına uymamak ihlali ile beraber 47/1-b trafik cezası uygulanır. Her ne kadar halk arasında kırmızı ışık cezası olarak bilinmesine rağmen, sadece kırmızı Işıkla ilgili değildir. Bu sebepten dolayı karayolları trafik kanunu dahilinde Trafik ışıklarına uymama cezası olarak ifade edilir. İdari para cezası şeklinde öne çıkar ve yıl itibariyle belirlenmiş güncel miktar doğrultusunda uygulanır. Trafik yönetmeliğinde ise ‘Işıklı ve sesli trafik işaretlerine uyma’ zorunluluğu biçiminde öne çıkar. Buna uyulmadığı takdirde ise sürücü ya da araç sahipleri idari para cezasına maruz kalır.
22.09.2023 Gündem
48/5 Trafik Cezası Kodu Nedir? 48/5 Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
48/5 Trafik Cezası Kodu Nedir? 48/5 Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Trafikte yerine getirilmesi gereken kuralların ihlal edilmesi durumunda trafik cezası uygulanmaktadır. Sürücülerin hem kendi hayatlarını hem de trafikte yer alan diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atmaması için alkollü bir şekilde araç kullanmaması gerekmektedir. Kişinin alkollü araç kullanımı durumunda Karayolları Trafik Kanunu'nun 48/5 maddesinde de alkollü araç kullanımı durumunda uygulanacak olan yaptırımlar yer almaktadır. 
25.08.2023 Gündem
Polis memuru neye uğradığını şaşırdı! Kavgayı ayırırken bıçaklandı
Polis memuru neye uğradığını şaşırdı! Kavgayı ayırırken bıçaklandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde minibüs şoförü ile yolcular arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan trafik polisi, bıçakla bacağından yaralandı.
24.08.2023 Yaşam
73/c Trafik Cezası Kodu Nedir? 73/c Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
73/c Trafik Cezası Kodu Nedir? 73/c Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Trafikte güvenli seyahat, kamu yararı ve toplum güvenliği bakımından seyahat halindeki araç sürücülerinin yaptığı hatalara karşı ceza yazılmaktadır. Trafik cezası olarak adlandırılan cezalar ise çeşitli kodlarla daha kolay anlaşılır hale getirilmiştir. 73/C Trafik Ceza kodu bunlardan sadece bir tanesidir ve ilgili kanunun 73/C madde ceza miktarı ne kadardır? Pek çok kişi tarafından merak konusudur. Bu madde sürüş sırasında aynı anda cep telefonu ya da herhangi bir iletişim cihazı kullanmaya karşı güvenlik önlemi olarak konulmuştur. Hem sürücü hem çevresinde bulunanların güvenli seyahat edebilmesini sağlayabilmek amacıyla kanunun 73/C maddesi konulmuştur.
18.08.2023 Gündem
'Ama ölürsen ne yapacağız yavrum' sözleri ile Türkiye'yi duygulandıran polise sürpriz!
'Ama ölürsen ne yapacağız yavrum' sözleri ile Türkiye'yi duygulandıran polise sürpriz! Motosikletli gence verdiği öğüt ile tüm Türkiye'yi duygulandıran polise yeni motosiklet verildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, motosiklet sürücüsüne kaza yapmaması için nasihat verdiği video ile sosyal medyada gündem olan trafik polisi Alper Gökhan Yıldırım'ın görevde kullandığı motosikleti yenisiyle değiştirdi.
9.08.2023 Gündem
Antalya'da 40 derece sıcakta klimayı açmayan şoför 'Psikolojim bozuldu' diyerek araçtan indi
Antalya'da 40 derece sıcakta klimayı açmayan şoför 'Psikolojim bozuldu' diyerek araçtan indi Hava sıcaklığının 30 dereceyi aştığı, nem oranının yüzde 75'i bulduğu Antalya'da, özel halk otobüsünde klimaların çalıştırılmamasıyla ilgili yolcularla, şoför arasında tartışma çıktı. Psikolojisinin bozulduğu gerekçesiyle araçtan inen şoför, trafik polisinin yarım saat süren ikna çalışması sonrası klimaları açıp otobüsü hareket ettirdi.
7.08.2023 Yaşam
'Ölürsen annene, babana biz ne diyeceğiz yavrum' diyerek motosikletliye nasihat veren polis memuruna başarı belgesi
'Ölürsen annene, babana biz ne diyeceğiz yavrum' diyerek motosikletliye nasihat veren polis memuruna başarı belgesi Samsun’da trafik kurallarına uymayan bir motosiklet sürücüsünü durdurup nasihat veren polis memuru Gökhan Alper Yıldırım'a (43), Samsun Valisi Zülkif Dağlı tarafından başarı belgesi verildi. Vali Dağlı, “Polis memurumuz bundan sonra da güzel davranışlarıyla vatandaşlarımıza yol göstermeye ve onlara trafik içinde eğitim vermeye devam edecek” dedi.
24.07.2023 Gündem
Dini nikahla yaşadığı kadını takip etti, başka arabaya binince dehşeti yaşattı!
Dini nikahla yaşadığı kadını takip etti, başka arabaya binince dehşeti yaşattı! İstanbul Başakşehir'de dini nikahla birlikte yaşadığı eşinin, otomobiline bindiği Recep Demirok'u, motosikletle takip eden Bayram Doğan, Demirok'un önünü kesti. Doğan, yanında getirdiği döner bıçağıyla önce otomobile saldırdı, ardından Demirok'u sırtından ve boynundan yaraladı. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
17.05.2023 Yaşam
'Dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü kaza yapınca yakalandı
'Dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü kaza yapınca yakalandı Tekirdağ Çorlu’da polis çevirmesine giren sürücü ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçtı. Kovalamaca esnasında kaza yapan sürücünün alkollü olduğu ortaya çıktı.
15.04.2023 Gündem
Enkaz altından çıkarılan araçla yolculuk
Enkaz altından çıkarılan araçla yolculuk Gaziantep'te oto galericilik yapan Abdullah Uzun, enkaz altında kalan araçlarını kurtarıp, yeni yerine götürüyor. Hurda yığınına dönen araç içinde yola çıkan Uzun, "Evlerimiz gitti, araçlarımız gitti, şükür can kaybımız yok. Artık bir yerde işçilik yapacağız. Başka imkanımız kalmadı" dedi.
20.02.2023 Gündem
Polisten kaçan taksici arkadaşlarını çağırdı: Benim sülalemin yarısı emniyet müdürü
Polisten kaçan taksici arkadaşlarını çağırdı: Benim sülalemin yarısı emniyet müdürü Beyoğlu'nda taksicilere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetim sırasında, "dur" ihtarına uymayan ve polislerin takibiyle durdurularak, aracı trafikten men edilen bir taksici ve yanına çağırdığı arkadaşları polisle tartıştı.
10.12.2022 Gündem
Hamile arkadaşını öldürüp karnındaki bebeğini çaldı!
Hamile arkadaşını öldürüp karnındaki bebeğini çaldı! ABD’de hamile arkadaşını öldürüp karnındaki bebeğini çalan Taylor Parker’a idam cezası verildi.
11.11.2022 Dünya
Servis minibüsleri çarpıştı; biri ağır 4 yaralı
Servis minibüsleri çarpıştı; biri ağır 4 yaralı Sancaktepe'de işçileri taşıyan iki servis minibüsünün çarpıştığı kazada biri ağır 4 kişi yaralandı.
23.09.2022 Yaşam
Polis-esnaf tartışması büyüdü! Ortalık karıştı
Polis-esnaf tartışması büyüdü! Ortalık karıştı Hatay'ın Antakya ilçesinde polisin bir motosikletliye ceza keserken çıkan tartışmaya esnaf da dahil olunca arbede çıktı. Bölgeye sevk edilen takviye ekipler olaya biber gazıyla müdahale ederken, o anlar cep telefonuyla görüntülendi.
20.08.2022 Yaşam
Kendisini Hz. İsa ilan eden eski trafik polisi tarikat kurdu yaptıkları şok etti!
Kendisini Hz. İsa ilan eden eski trafik polisi tarikat kurdu yaptıkları şok etti! Rusya'da kendisini Hz. İsa ilan eden lideri Vissarion'ın yaptıkları, duyanları şoke ediyor. Tarikat üyelerinin eş değiştirmelerine izin vermesiyle başlayan tuhaf süreç, tarikattan bir ailenin iki bebeğinin ani ölümü ile başka bir boyuta taşındı.
23.07.2022 Dünya
Kimliğini unutunca imdadına trafik polisi yetişti
Kimliğini unutunca imdadına trafik polisi yetişti Zonguldak'ta YKS sınavına girecek olan bir öğrenci kimliğini unutunca imdadına trafik polisi yetişti. Nüfus Müdürlüğü'nün yolunu tutan öğrenci, geçici kimlikle yeniden sınav salonuna gitti. Polisler ise sınav öncesi adeta zamanla yarıştı.
19.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Trafik Polisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trafik polisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.