Tosya

Tosya

Son dakika tosya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tosya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tosya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tosya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tosya gelişmeleri de dahil olmak üzere 244 tosya haberi bulunmuştur. Tüm tosya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var AFAD'dan alınan bilgiye göre Tokat'ın Turhal ilçesinde on iki kilometre derinlikte 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası halk parklara ve sokaklara çıktı. Depremi değerlendiren Prof. Dr. Haluk Selim, derin depremlerin daha tehlikeli olduğunun altını çizerken, 'Kuzey Anadolu fayı 10-12 km derinliktedir. Ezine fayı da aynı şekilde derinliktedir.' ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Selim ayrıca, 'Kuzey Anadolu segmentlerinden bir tanesi diyebiliriz. Dünyanın en aktif 3 fayından birisidir Kuzey Anadolu fayı. Bu faydan çekincemiz vardır.' diye konuştu.
21.04.2024 Gündem
Kastamonu yerel seçim sonuçları 2024: Kastamonu belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kastamonu'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kastamonu yerel seçim sonuçları 2024: Kastamonu belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kastamonu'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kastamonu geldi. Kastamonu yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kastamonu Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kastamonu'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kastamonu yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde saat 07.36'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depremlerine dikkat çekerek uyardı.
11.02.2024 Gündem
Kendini 'jandarma' olarak tanıtıp 1,5 milyon TL'lik altın çaldı
Kendini 'jandarma' olarak tanıtıp 1,5 milyon TL'lik altın çaldı Kastamonu'nun Tosya ilçesinde telefonda kendisini 'jandarma' olarak tanıtan kişi, evine gittiği Hatice Karaca'nın (70) 1,5 milyon TL değerindeki altınlarını çaldı.
16.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! İki şehir arasındaki mesafe 1,5 saatten daha kısa sürecek
Bakan Uraloğlu açıkladı! İki şehir arasındaki mesafe 1,5 saatten daha kısa sürecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çorum’da İskilip Devlet Yolunu hizmete açtı, ardından dreksiyon başına geçti, yolun ilk test sürüşünü gerçekleştirdi. Uraloğlu, açılış töreninde ise Çorumluların merakla beklediği açıklamayı yaparak “Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi çalışmalarına inşallah 2024’te başlıyoruz” müjdesini vererek “Hattımızın devreye girmesi ile birlikte 240 kilometre olan Ankara-Kırıkkale-Çorum arasında yaklaşık 3,5-4 saat süren ulaşım süresi, 1,5 saatten daha kısa sürecek” dedi.
17.11.2023 Ekonomi
Kastamonu'da köyde yangın felaketi! 40 ev ve ahır alevlere teslim oldu
Kastamonu'da köyde yangın felaketi! 40 ev ve ahır alevlere teslim oldu Kastamonu'nun Tosya ilçesine bağlı Yağcılar köyünde çıkan yangında ilk belirlemelere göre, 40 ev ile ahır alevlere teslim oldu. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
25.10.2023 Gündem
Kastamonu'da otomobil bariyere çarptı! Çok sayıda kişi yaralandı
Kastamonu'da otomobil bariyere çarptı! Çok sayıda kişi yaralandı Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, otomobilin bariyere çarptığı kazada 5 kişi yaralandı.
10.10.2023 Yaşam
Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ'de yüzde 25 indirim
Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ'de yüzde 25 indirim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özhaseki “TOKİ’den konut ve iş yeri alan vatandaşlarımız, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 oranında indirimden faydalanabilecek" ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Ekonomi
10 bin iş yeri için kura çekimlerinin ilk etabı 15 Mart’ta, 12 il ve ilçede, 3 bin 106 hak sahibi için yapılacak
10 bin iş yeri için kura çekimlerinin ilk etabı 15 Mart’ta, 12 il ve ilçede, 3 bin 106 hak sahibi için yapılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ eliyle hayata geçirilen ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi projelerinde kura çekimlerine yeniden başlandı. Bakan Kurum, resmî sosyal medya hesabından, “İlk İş Yerim” için kura çekimlerine başlandığını duyurarak, “250 alt sektörü harekete geçiren ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projemizle istihdamı destekliyor, vatandaşımızı iş sahibi de yapıyoruz. Konut ve arsa kuralarımız devam ederken sıra iş yerlerine geldi. 12 ilde, 3 bin 106 iş yeri için 15 Mart’ta kuraları çekmeye başlıyoruz.” ifadelerini kullandı. Bu arada altyapısı tamamlanmış, imar planı hazırlanmış 1 milyon “İlk Evim Arsa” kuraları da 13-17 Mart tarihleri arasında, 23 ilde, 21 bin 120 hak sahibi için çekilecek.
12.03.2023 Ekonomi
Soylu: Ey Amerika bırak şimdi Akıncıları, başına daha büyük bir bela geliyor, Kızılelma geliyor
Soylu: Ey Amerika bırak şimdi Akıncıları, başına daha büyük bir bela geliyor, Kızılelma geliyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şimdi ne diyorlar, 'İHA'ları, SİHA'ları ortadan kaldıracağız, yok edeceğiz.' Sizin kralınız gelse bunu yapmaz, Amerikanız gelse bunu yapamaz. Dünyada hangi ülkedeki muhatabımla karşı karşıya kalırsam, 'Bizi şu Bayraktar'a götürür müsünüz, orayı görmek istiyoruz' diyorlar. Ey Amerika bırak şimdi Akıncıları, başına daha büyük bir bela geliyor, Kızılelma geliyor" dedi.
28.01.2023 Gündem
Kastamonu'da aracın çarptığı ayı öldü
Kastamonu'da aracın çarptığı ayı öldü Kastamonu'nun Tosya ilçesinde ormandan yola inen ayı, aracın çarpması sonucu öldü.
17.12.2022 Haber
Hacca gitmek isteyen kadına dolandırıcı şoku! 'Adınız cinayete karıştı'
Hacca gitmek isteyen kadına dolandırıcı şoku! 'Adınız cinayete karıştı' Dolandırıcıların ağına bu kez de hacca gitmek isteyen yaşlı bir kadın düştü. Kastamonu'nun Tosya ilçesinde kendilerini polis ve jandarma olarak tanıtan şahıslar, 'adınız cinayete karıştı' diyerek mağdura kabusu yaşattı. Kadın, hacca gitmek için biriktirdiği tüm parasını kaptırırken, köyde yaşanan ilginç bir benzerlik dikkatlerden kaçmadı.
16.12.2022 Yaşam
'Dul bir kadını öldürdünüz' dediler! Akılalmaz yöntem, ineklerini bile sattılar
'Dul bir kadını öldürdünüz' dediler! Akılalmaz yöntem, ineklerini bile sattılar Kastamonu'nun Tosya ilçesinde telefon dolandırıcıları, yaşlı çifti 'Eşinizle birlikte cinayete karıştınız, dul bir kadını öldürmüşsünüz' diyerek dolandırdı. Çifti hapse girmekle korkutan dolandırıcılar daha sonra eve gelerek, 80 bin TL değerindeki altın, döviz ve nakit parayı alarak kayıplara karıştı. Çiftin, altın ve parayı umreye gitmek için biriktirdikleri öğrenildi.
16.12.2022 Yaşam
Beşiktaş eski Belediye Başkanı Hazinedar adliyeye sevk edildi
Beşiktaş eski Belediye Başkanı Hazinedar adliyeye sevk edildi Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan eski belediye başkanı Murat Hazinedar ve diğer şüpheliler Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
15.12.2022 Gündem
Beşiktaş eski belediye başkanı kimdir? Murat Hazinedar nereli, kaç yaşında, gözaltına mı alındı?
Beşiktaş eski belediye başkanı kimdir? Murat Hazinedar nereli, kaç yaşında, gözaltına mı alındı? Beşiktaş Belediyesi’nde 2016 yılına ait müfettiş raporuyla başlayan soruşturmada hakkında gözaltı kararı alınan eski belediye başkanı Murat Hazinedar Kastamonu Tosya’da gözaltına alındı. Operasyon kapsamında sabah saatlerinde 16 şüpheli yakalanmış, Hazinedar adreslerinde bulunamamıştı. Peki, Beşiktaş eski belediye başkanı kimdir? Murat Hazinedar nereli, kaç yaşında, gözaltına mı alındı?
14.12.2022 Gündem
Rüşvet soruşturmasında aranan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar yakalandı
Rüşvet soruşturmasında aranan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar yakalandı Beşiktaş Belediyesindeki 'rüşvet' soruşturması kapsamında aranan eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar Kastamonu’nun Tosya ilçesinde yakalandı. Hazinedar’ın, ilerleyen saatlerde soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul’a getirilmesi bekleniyor.
13.12.2022 Gündem
Kuzey Anadolu fay hattı illeri! Kuzey Anadolu Fay Hattı nereden geçiyor, hangi iller kapsar? Türkiye fay hattı haritası!
Kuzey Anadolu fay hattı illeri! Kuzey Anadolu Fay Hattı nereden geçiyor, hangi iller kapsar? Türkiye fay hattı haritası! Kuzey Anadolu Fay hattı illeri ve depremleri için yapılan aramalar Düzce bu sabah 04.08'de 5.9 büyüklüğünde şiddetli bir depremle sarsılınca arttı. AFAD depremin merkez üssünü Gölyaka, Sarıdere olarak belirledi. Düzce depremi İstanbul, Sakarya, Ankara, Eskişehir, Bursa, Yalova, Kocaeli, Bolu, Zonguldak, Çankırı, Edirne’de de hissedildi. Peki, Kuzey Anadolu Fay Hattı nereden geçiyor, hangi iller kapsar? Türkiye fay hattı haritası…
23.11.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Bakanlık desteğiyle çeltik üretimi, 1 milyon tona çıktı
Bakanlık desteğiyle çeltik üretimi, 1 milyon tona çıktı Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yürüttüğü 'kabuğu çıkarılmamış pirinç' olarak adlandırılan çeltikte verim artırma çalışmaları ile üretim, 1 milyon tona ulaştı. Türkiye'de 2002 yılında 60 bin hektar alanda 360 bin ton çeltik üretimi yapılırken, 2021'de bu rakam 129 bin 490 hektar alanda 1 milyon tona (pirinç karşılığı 600 bin ton) yükseldi.
21.09.2022 Ekonomi
Kastamonu'da yangın felaketi! Tosya Gökceöz köyünde 10 ev kül oldu
Kastamonu'da yangın felaketi! Tosya Gökceöz köyünde 10 ev kül oldu Kastamonu’nun Tosya ilçesi Gökceöz köyünde çıkan yangında 10 ev tamamen yandı. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.
27.08.2022 Yaşam
Kastamonu’da 1 gecede 11 ayrı trafik kazası: 1 ölü, 31 yaralı
Kastamonu’da 1 gecede 11 ayrı trafik kazası: 1 ölü, 31 yaralı Kastamonu’nun Tosya ilçesi D-100 karayolunda dün gece meydana gelen 11 ayrı trafik kazasında 1 kişi kaza sonrası geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti, 31 kişi de yaralandı.
10.07.2022 Yaşam
D100 karayolunda otomobil kaza yapan araçlara çarptı: 3 yaralı
D100 karayolunda otomobil kaza yapan araçlara çarptı: 3 yaralı Kastamonu’nun Tosya ilçesi tosya,karayolunda bir otomobilin kaza yapan araçlara çarpması neticesinde 3 kişi yaralandı.
10.07.2022 Yaşam
D100’de 6 araç birbirine girdi: 5 yaralı
D100’de 6 araç birbirine girdi: 5 yaralı Kastamonu'nun Tosya ilçesi D100 karayolunda 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
10.07.2022 Yaşam
Bakan Kurum'dan sel açıklaması: Seferberlik ruhuyla vatandaşımızın yanındayız
Bakan Kurum'dan sel açıklaması: Seferberlik ruhuyla vatandaşımızın yanındayız   Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, selden etkilenen Kastamonu Bozkurt’ta, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kastamonu, Bartın, Sinop ve Zonguldak’taki sel felaketine ilişkin sözlerine “milletimize geçmiş olsun” diyerek başlayan Bakan Kurum, “olayın olduğu ilk andan itibaren valilerimizin koordinasyonunda, AFAD’ın yapmış olduğu çalışmalar sayesinde hiçbir can kaybımız yaşanmadı, devletimiz tüm kurumlarıyla beraber vatandaşımızın sıkıntısını gidermek, derdini çözmek için selden etkilenen illerimizde yoğun bir mesai ile çalışmalarını sürdürüyor” dedi.   
28.06.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Tosya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tosya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.