Torunu

Torunu

Son dakika torunu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan torunu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını torunu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Torunu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan torunu gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.285 torunu haberi bulunmuştur. Tüm torunu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e sert cevap: Artık yok öyle beleş hayat!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e sert cevap: Artık yok öyle beleş hayat! 'Evimi işgal ediyor' diyerek torunu Mert'e dava açan ve tahliye kararı aldıran İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'in sosyal medya hesabında yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. İmparator Tatlıses 'Aramızda Kalmasın' programında konuştu: "Reddi-miras yapacağım. Verdiğim 7 dükkanı batırdı. Kardeşlerinin malına da çökmüş. Artık yok öyle beleş hayat."
18.04.2024 Magazin
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses’e ateş püskürdü! Ev gerilimi devam ediyor
Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses’e ateş püskürdü! Ev gerilimi devam ediyor İbrahim Tatlıses açtığı davayla torunu Mert Tatlı’yı oturduğu evden çıkardı. “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin!” diye oğlu Ahmet Tatlıses’i hedef aldı. Ahmet Tatlıses sessizliğini bozdu.
16.04.2024 Magazin
Hamas lideri Haniye’nin 3 çocuğu ve 3 torunu İsrail saldırısında hayatını kaybetti
Hamas lideri Haniye’nin 3 çocuğu ve 3 torunu İsrail saldırısında hayatını kaybetti İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırısında Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye 3 çocuğu ve 3 torunu hayatını kaybetti. Haniye, "Düşman, oğullarımı öldürerek pozisyonumuzu değiştireceğimizi düşünüyorsa hayal görüyor demektir" dedi.
10.04.2024 Dünya
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! Ahmet Tatlıses'e yüklendi: Babalık nasıl yapılır onu öğrensin
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! Ahmet Tatlıses'e yüklendi: Babalık nasıl yapılır onu öğrensin Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlı'ya açtığı davayı kazandı. Torununu hem evinden çıkaran hem de tazminata mahkum ettiren 'İmparator' lakaplı sanatçı, Kanal D Ana Haber'e yaptığı açıklamada, oğlu Ahmet Tatlı'yı hedef alan sert sözler sarf etti.
5.04.2024 Magazin
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu'
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu' Adana’da depremzedeler için yapımı tamamlanan afet konutlarını gören depremzedelerin mutlulukları yürekleri ısıttı. İnşaatı yapan firmanın ise önce zemin iyileştirmesi yaptığı, daha sonra depreme dayanıklı konutlar inşa ettiği öğrenildi.
3.04.2024 Adana
Sıfır Atık gazetesinin yeni sayısı yayımlandı! Emine Erdoğan'ın sözleri manşet
Sıfır Atık gazetesinin yeni sayısı yayımlandı! Emine Erdoğan'ın sözleri manşet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde 2017'de başlatılan 'Sıfır Atık Hareketi'nin çalışmalarını konu alan 'Sıfır Atık' gazetesinin yeni sayısı yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Hem matbu olarak hem de dijitalde dolu dolu içeriklerle yayınlanan gazetemiz okuyucularıyla buluştu" dedi.
30.03.2024 Ekonomi
Mardin'de vasiyet üzerine köye defnedilmek istenen cenazeye, husumetlileri engel oldu
Mardin'de vasiyet üzerine köye defnedilmek istenen cenazeye, husumetlileri engel oldu Mardin'de vasiyeti üzerine Abdullah Akak'ın cenazesini köye defnetmek isteyen yakınlarına, husumetlileri engel oldu. Cenaze, başka mezarlığa defnedildi.
13.03.2024 Gündem
3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı
3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ı (3) öldürdüğü suçlamasıyla delil yetersizliğinden beraat eden dedesi Hasan Yağal’a (72), gelininden olan kızına sarkıntılık suçundan verilen 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası, istinaf mahkemesince 18 yıla çıkarıldı. Böylece, Yağal’ın daha önce gelinine yönelik 'nitelikli cinsel saldırı’ suçundan aldığı 28 yıl ile birlikte cezası 46 yıl oldu.
11.03.2024 Gündem
Kendisini mühendis ve fabrika sahibi gibi tanıtıp insanları dolandıran şüpheli tutuklandı
Kendisini mühendis ve fabrika sahibi gibi tanıtıp insanları dolandıran şüpheli tutuklandı Bursa ve Eskişehir’de 5 kişiyi, mobil bankacılık ve şifrelerini öğrendiği kredi kartı ve banka kartlarıyla yaklaşık 140 bin TL dolandıran E.Y. (29), İstanbul’a kaçmak üzereyken otoyol gişelerinde yakalandı. ‘Nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘dolandırıcılık’ suçlarından 65 ayrı kaydı olan şüphelinin, mağdurlardan bazılarına kendisini fabrika sahibi ve mühendis olarak tanıttığı belirtildi.
6.03.2024 Gündem
Kadıköy’de tramvay kazası! Torununu korumak isterken hayatını kaybetti, işte o anlar
Kadıköy’de tramvay kazası! Torununu korumak isterken hayatını kaybetti, işte o anlar Kadıköy’de geçtiğimiz Perşembe günü tramvay hattına giren torununu kurtarmak isteyen yaşlı kadın, dengesini kaybedip düşerek seyir halindeki tramvayın altında kaldı. Hayatını kaybeden yaşlı kadının tramvayın altında kaldığı anların yeni görüntüleri ortaya çıktı.
10.02.2024 Gündem
Depremde kaybolanların aileleri dernek kurdu! Hukuki süreç başladı
Depremde kaybolanların aileleri dernek kurdu! Hukuki süreç başladı İki depremde kaybolanların aileleri ‘Deprem Mağdurları ve Kayıp Yakınlarıyla Dayanışma Derneği’ni kurdu. Şu ana kadar 38’i çocuk 145 kişi için derneğe kayıp başvurusu yapıldı. Dernek üyeleri Meclis’ten de yardım istedi.
6.02.2024 Gündem
Emeklilik için büyük fırsatı! Erken emekli olma imkanı sunuyor
Emeklilik için büyük fırsatı! Erken emekli olma imkanı sunuyor İş Kanunu kapsamında 18 yaşından önce sigortalı olunması hem yaş hem de prim günü açısından avantaj sağlıyor. Bu da erken emekli olma imkânı sunuyor. İş Kanunu kapsamında 18 yaşından önce sigortalı olunması hem yaş hem de prim günü açısından avantaj sağlıyor. Bu da erken emekli olma imkânı sunuyor. Bu yaşta sigortalılık prim günleri geçerli olmakla birlikte ilk sigortalılık tarihini etkilemiyor. Çünkü bu yaştan önce sigortalı olunsa dahi başlangıç tarihi 18 yaşa basılan günde başlatılıyor. Torunu işe girenin 65 yaş aylığı kesilmiyor, erkekler de ölen eşinin dul aylığına başvurabiliyor.
5.02.2024 Çalışma Hayatı
Süleyman Çelebi Kimdir, Eserleri Nelerdir? Süleyman Çelebi'nin Özellikleri Nelerdir?
Süleyman Çelebi Kimdir, Eserleri Nelerdir? Süleyman Çelebi'nin Özellikleri Nelerdir? Süleyman Çelebi, Osmanlı dönemi alimleri arasında gösterilmektedir. Orhan Gazi döneminde doğmuş olan Süleyman Çelebi'nin hayatı hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Kimi kaynaklara göre Şeyh Mahmud Efendi'nin torunu olmaktadır. 1346-1351 tarihleri arasında doğmuş olan Süleyman Çelebi'nin ölüm tarihi 1422 olarak bilinmektedir. Gençliğinde Bursa'da iyi bir eğitim aldığı düşünülmektedir.
4.02.2024 Gündem
Mehdi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Mehdi İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Mehdi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Mehdi İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslam alemi genellikle mehdiyi beklemektedir. Mehdi ile ilgili söylenen pek çok hadis bulunmaktadır. Mehdi ile ilgili hadislerde genel özellikler anlatılır. Mehdi'nin yeryüzüne huzur ve barış getireceğine inanılır. 
2.02.2024 Dini Bilgiler
Jojo Filmleri İzleme Sırası...jojo Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Jojo Filmleri İzleme Sırası...jojo Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Ünlü Jojo Animenin bölümü 6 Ekim 2012 tarihinde yayınlanmıştır. Anime ve Manga dünyasının en çok sevilen eserleri arasında yerini kapan Jojo's bizarre Adventure, üzerinden yıllar geçse bile değerine değer katmaktadır. İlk kez 1993 ve 1994 yılları arasında yayınlamıştır. Orijinal video animasyon uyarlamasıyla ekrana yansıyan seri, çeşitli film ve dizilerden oluşarak varlığını eskitmeden gümünüze kadar gelmeyi başarmıştır. 
30.01.2024 Gündem
'Yargı'dan Pençe-Kilit şehitlerine vefa! Gözyaşlarına boğdu
'Yargı'dan Pençe-Kilit şehitlerine vefa! Gözyaşlarına boğdu Kanal D’de her pazar akşamı yayınlanan 'Yargı' dizisinin son bölümünde Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi’nde şehit düşen askerler için saygı duruşunda bulunuldu. Senaryo gereği şehit düşen Metin Amir’in evine Türk bayrağı asıldı. O anlar izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
15.01.2024 Magazin
Aslışah Alkoçlar'dan annenesi Hülya Koçyiğit'e gönderme! "30 yıl önceki hali"
Aslışah Alkoçlar'dan annenesi Hülya Koçyiğit'e gönderme! "30 yıl önceki hali" Ünlü Yeşilçam oyuncusu Hülya Koçyiğit'in küçük torunu Aslışah Alkoçlar'dan anneannesi ve dedesiyle birlikte paylaşım geldi. Aslışah Alkoçlar, kendisini Hülya Koçyiğit'in 30 yıl önceki haline benzetti. Takipçileri de Alkoçlar'ı destekleyen yorumlarda bulundu.
14.01.2024 Televizyon
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan '1952 Türkiye Güzeli' yarışmasının birincisi Gelengül Melek Erman hayatını kaybetti. Erman, Türkiye'yi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti. Oğlu Fuat Erman annesini, "Film dünyasına pek girmiyor, o dönemin gereği ev kadını olarak devam ediyor. Elinden birçok şey gelirdi, mutfağı kuvvetliydi, örgüsü kuvvetliydi. 'Ya siz güzellik kraliçesi' deseniz hemen geçiştirirdi" diyerek anlattı.
11.01.2024 Gündem
Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye poşet şoku
Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye poşet şoku Tüketici Dernekleri Federasyonu Başkanı Sıtkı Yılmaz, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar satışını düzenleyen Cumhurbaşkanlığı Kararı'nın yürürlüğe girmesiyle öğrencilerin, satın aldıkları bilgisayar ve telefonları koymak için aldıkları 21 kuruş tutarındaki poşet yüzünden mağdur olduğunu söyledi.
10.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 9'uncu kez dede oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan 9'uncu kez dede oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Bayraktar, ikinci çocuğunu dünyaya getirdi.
9.01.2024 Gündem
Murat Kurum seçim startını verdi: Trafik çilesi bitecek
Murat Kurum seçim startını verdi: Trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Eyüpsultan Camii’ndeki sabah namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, 'Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, herkes için çalışacağız.' mesajında bulundu. Kurum, "Tarihi Yarım Ada için yatırımlar yapacağız. Fatih Sultan Mehmet Han'ın emanetine sahip çıkacağız. Yaşamayı eziyet olmaktan çıkaracağız. Trafik çilesi bitecek." dedi.
8.01.2024 Gündem
Balkon cinayeti sanığı: Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum, kazayla oldu
Balkon cinayeti sanığı: Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum, kazayla oldu Esenler'de 2 çocuk babası Erhan Kaşa (32)'ın balkonda vurularak öldürülmesiyle ilgili görülen davada müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Esetekin, "Toplamda kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Bu kazayla meydana gelmiş bir olay, istemeyerek oldu. Ölen kişi benim kardeşim gibiydi, ona zarar vermek istemezdim" dedi.
26.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri etkinliğinde açıklamalarda bulundu. TBMM'den terörü kınayan bildiriye imza atmayan CHP ve DEM'e tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teröristle aynı dili konuşan, terörist gibi muamele görmekten kaçamaz." dedi.
25.12.2023 Gündem
Rim ve dedesi kimdir, Rim Günü nedir? Çocuklar Ölmesin Şeker de Yiyebilsinler mesajları
Rim ve dedesi kimdir, Rim Günü nedir? Çocuklar Ölmesin Şeker de Yiyebilsinler mesajları İsrail’in 7 Ekim'den bu yana başlattığı savaş Filistin’i vurmaya devam ediyor. Bebek, çocuk, kadın ve yaşlı demeden binlerce sivil hayatını kaybetti. Geçtiğimiz hafta gözlerinden öperek uğurladığı torunu Reem’in küçük küpesini kalbine rozer yapan Halit dedenin hikayesi milyonları etkilemişti. Bugün küçük Rim’in doğum günü. Sosyal medya hesapları üzerinden kullanıcılar Rim’in doğum tarihi olan 23 Aralık’ın Şehit çocuklar günü olarak kutlanmasını istedi. Söz konusu paylaşımlarından ardından Rim ve dedesi kimdir, Rim Günü nedir? Sorularına yanıt aranırken 23 Aralık Dünya Şehit Çocuklar günü mü, sorusunun da yanıtı sorgulanıyor.
23.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Torunu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki torunu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.