Toprağa Gömülü

Toprağa Gömülü

Son dakika toprağa gömülü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toprağa gömülü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toprağa gömülü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toprağa Gömülü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toprağa gömülü gelişmeleri de dahil olmak üzere 593 toprağa gömülü haberi bulunmuştur. Tüm toprağa gömülü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayıp aranan Kırgız kadının toprağa gömülü cesedi bulundu
Kayıp aranan Kırgız kadının toprağa gömülü cesedi bulundu Antalya’da 3 aydır kayıp olarak aranan Kırgız kadının cansız bedeni, Serik ilçesindeki arazide toprağa gömülü bulundu. Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, 2 kişiyi gözaltına aldı. 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
28.12.2023 Gündem
Karı kocanın parçalanmış cesetleri çöp poşetinde toprağa gömülmüştü! Kesik baş cinayetinde karar çıktı
Karı kocanın parçalanmış cesetleri çöp poşetinde toprağa gömülmüştü! Kesik baş cinayetinde karar çıktı İranlı karı kocanın parçalanmış cesetlerinin çöp poşetine konularak toprağa gömülmesine ilişkin açılan davanın duruşmasında, İran uyruklu tutuklu sanık hakkında mahkeme heyeti kararını verdi. Heyet, sanığın her bir maktul için "kasten öldürme" suçundan 25 yıl hapisle cezalandırılmasına hükmetti.
30.11.2023 Gündem
'Kripto' cinayeti! Şifre için işkence yaptılar
'Kripto' cinayeti! Şifre için işkence yaptılar Sokak hayvanları tarafından parçalanan yarısı toprağa gömülü cesedin, ‘hacker’ olarak tanınan Muhammed Boduroğlu’na ait olduğu ortaya çıktı. Buluştuğu 5 ‘hacker’ın Muhammed Boduroğlu’nu kripto cüzdanının şifresini öğrenmek için işkence yaparken öldürdükleri belirlendi.
22.10.2023 Gündem
İstanbul'da toprağa gömülü bulundu! Sır cinayetin ardından 'kripto' çıktı
İstanbul'da toprağa gömülü bulundu! Sır cinayetin ardından 'kripto' çıktı Tuzla'da yarısı toprağa gömülü olarak bulunan cesedin esrarı çözüldü. Cesedin boynu kırılarak öldürülen Muhammed B.'ye ait olduğu belirlendi. Muhammed B.'yi öldürülmesiyle ilgili 3 ilde düzenlenen operasyonda 5 kişi  gözaltına alındı. Şüpheliler birbirini suçlarken polis, hackerlik yaptığını tespit ettiği şüphelilerin kripto para paylaşımı nedeniyle cinayeti işlediğini belirledi.
21.10.2023 Yaşam
2 milyon liralık döviz ve ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çalan 2 şüpheli tutuklandı! Suçüstü yakalandılar
2 milyon liralık döviz ve ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çalan 2 şüpheli tutuklandı! Suçüstü yakalandılar Kırşehir'de hırsızlık için girdikleri müstakil evden içinde yaklaşık 2 milyon lira değerinde döviz ve ziynet eşyaları bulunan çelik kasayı çalan 2 şüpheli saklandıkları evde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
13.10.2023 Yaşam
Sevgi Demirci olayında flaş gelişme! Silivri'de tarlaya gömülmüş 3 ceset bulundu
Sevgi Demirci olayında flaş gelişme! Silivri'de tarlaya gömülmüş 3 ceset bulundu Silivri Değirmenköy mevkiinde toprağa gömülmüş 3 ceset bulundu. Cesetlerin kayıp olarak aranan Sevgi Demirci ve iki çocuğuna ait olduğu düşünülüyor. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
23.05.2023 Yaşam
'Poker'in babası' servetini Türkiye'de Nuh'un Gemisi'ni bulmak için harcadı!
'Poker'in babası' servetini Türkiye'de Nuh'un Gemisi'ni bulmak için harcadı! Nuh'un Gemisi'ni bulmak bir Türkiye'ye heyet gönderen ve servetini bir kısmını bu arayışta harcayan isim poker efsanesi Doyle Brunson idi. Pokerden 75 milyon dolarlık servet elde eden Doyle Brunson, bu servetinin bir kısmını Nuh'un Gemisi'ni bulmaya harcadı. Üstelik keşif gezileri için Türkiye'ye bile ekip gönderdi.
16.05.2023 Dünya
Bodrum'da yerli turist ikinci tura kaldı
Bodrum'da yerli turist ikinci tura kaldı Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2’nci tura kalmasının ardından yerli turist tatil planlarını erteledi. Turizmciler, ülkenin geleceği için seçimlerin ikinci tura kalmasının sektörde problem olmayacağını açıkladı.
16.05.2023 Yaşam
Toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu'nun katiline rekor tazminat! 'Bu karar Türkiye'de emsal teşkil edecek bir karardır'
Toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu'nun katiline rekor tazminat! 'Bu karar Türkiye'de emsal teşkil edecek bir karardır' Antalya'da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'i (30) öldürdüğü suçlamasıyla ömür boyu hapis cezasına çarptırılan sevgilisi Veli Ünder (39), hakkında açılan manevi tazminat davasında ise toplam 1 milyon lira ödemeye mahkum edildi. Çelikten ailesinin avukatı Semih Gökpınar, "Bu karar, Türkiye'de bir rekordur. Emsal teşkil edecek bir karardır" dedi.
16.05.2023 Gündem
Eylem hazırlığındaki teröristin sorgusunda şok edici gerçek ortaya çıktı
Eylem hazırlığındaki teröristin sorgusunda şok edici gerçek ortaya çıktı Terör örgütü PKK/KCK'nın talimatı ile silahlı ve bombalı sansasyonel eylem hazırlığındaki 'Hebat Helat' kod adlı terörist Sıtkı Kurtoğlu, Şanlıurfa'da yapılan operasyonla yakalandı. Terör örgütü mensubu, yapılan sorgusunda başka bir teröristi infaz ettiğini ve evin bahçesine gömdüğünü itiraf etti.
24.02.2023 Gündem
Adıyaman'da terör örgütü PKK'ya ait yaşam malzemesi ele geçirildi
Adıyaman'da terör örgütü PKK'ya ait yaşam malzemesi ele geçirildi Adıyaman'da, jandarma ekiplerinin arazi aramasında, 2 ayrı bölgede bölücü terör örgütü PKKlı teröristlere ait yaşam malzemeleri ele geçirildi.
1.10.2022 Yaşam
Eren Abluka-7 Operasyonu’nda silah ve mühimmat ele geçirildi
Eren Abluka-7 Operasyonu’nda silah ve mühimmat ele geçirildi Eren Abluka-7 Operasyonları kapsamında Tunceli'nin Hozat ilçesi kırsalında toprağa gömülü vaziyette silah ve mühimmat ele geçirildi.
13.09.2022 Gündem
TFF binasına ateş açanların ifadeleri ortaya çıktı
TFF binasına ateş açanların ifadeleri ortaya çıktı Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki binasına ateş edilmesi ile ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Olayda silah kullandığını itiraf eden gümrük müşaviri Cüneyt U. polisteki ifadesinde "Çok alkollüydüm. Bunun etkisiyle havaya ateş ettim. Kesinlikle federasyon binasını hedef almadım. Çok pişmanım" dedi. Şüphelilerle birlikte ele geçirilen 2 av tüfeği, 2 tabancanın balistik incelemesinin sürdüğü öğrenildi. Şüphelilerin olaydan sonra otomobille kaçtıkları anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. 
3.09.2022 Gündem
Öldürülerek toprağa gömülen anne, oğul ve gelin cinayetinin zanlıları yakalandı
Öldürülerek toprağa gömülen anne, oğul ve gelin cinayetinin zanlıları yakalandı Kilis’te, 10 yıl önce öldürülerek Afrin Çayı yakınlarında bir araziye gömülen anne, oğul ve gelin cinayetlerinin katil zanlısı olduğu gerekçesiyle uzun zamandır aranan baba ile oğul, Suriye'den Türkiye'ye döndükten sonra 45 günlük teknik ve fiziki takip neticesinde Gaziantep’te saklandıkları apartmanın garaj bölümünde yakalandı. Yakalan 2 kişi sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklandı.
6.08.2022 Yaşam
Tunceli’de araziye tuzaklanmış EYP ele geçirildi, imha edildi
Tunceli’de araziye tuzaklanmış EYP ele geçirildi, imha edildi Tunceli'de 28 Nisan’da başlatılan 'Eren Abluka-7 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu' operasyonu  kapsamında yapılan aramalarda teröristlerce araziye tuzaklanmış el yapımı patlayıcı (EYP) bulundu. EYP, konrollü şekilde patlatılarak imha edildi.
11.07.2022 Gündem
'Eren Abluka-9 Operasyonu'nda 30 kilo esrar ele geçirildi
'Eren Abluka-9 Operasyonu'nda 30 kilo esrar ele geçirildi Bingöl’ün Genç ilçesinde devam eden ‘Eren Abluka-9 Operasyonu'nda, çuvallarla toprağa gömülü 30 kilo 840 gram esrar ele geçirildi.
5.07.2022 Yaşam
Sırtından vurulup, toprağa gömüldü! 15 yaşındaki çocuk cinayeti itiraf etti
Sırtından vurulup, toprağa gömüldü! 15 yaşındaki çocuk cinayeti itiraf etti Bingöl'ün Genç ilçesi Pınaraltı köyünde kendisine ait bahçede sırtından silahla vurulmuş halde toprağa gömülü bulunan Teyfik Kaynar’ın (79) cinayet şüphelisi M.A. (15) isimli erkek çocuğu, gözaltına alındı. Şüphelinin ifadesinde Kaynar’ı kendisine hakaret ettiği iddiasıyla öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi.
28.06.2022 Yaşam
Korkunç cinayet! Başına keserle vurup, halıya sardıktan sonra...
Korkunç cinayet! Başına keserle vurup, halıya sardıktan sonra... Antalya'nın Alanya ilçesinde kaybolan emlakçı Ahmet Ataoğlu'nun (34), toprağa gömülü cansız bedeni bulundu. Polis, şüphelinin ormandaki barakada kalan B.K. olduğunu belirleyip, gözaltına aldı. Sorgusunda cinayeti itiraf eden B.K., çıkan tartışmada başına keserle vurduğu Ataoğlu'nu halıya sarıp, toprağa gömdüğünü söyledi.
24.06.2022 Yaşam
Kayseri'de şok olay! Şüphelinin itiraf ettiği vadide onlarca kemik bulundu
Kayseri'de şok olay! Şüphelinin itiraf ettiği vadide onlarca kemik bulundu Kayseri'de 2020 yılından bu yana kayıp olan Sevil Kutlu'yu öldürdüğü iddiası ile gözaltına alınan şahıs, emniyette cinayeti itiraf etti. İtiraf üzerine harekete geçen polis ekipleri, vadide yaptıkları aramada insana ait olduğu değerlendiren onlarca kemik parçası buldu.
15.06.2022 Yaşam
Şırnak’ta örgüte ait çok sayıda roketatar mühimmatı ve sevk fişeği ele geçirildi!
Şırnak’ta örgüte ait çok sayıda roketatar mühimmatı ve sevk fişeği ele geçirildi! İçişleri Bakanlığınca yurt içinde PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla, “ara-bul-yok et” stratejisiyle yürütülen Eren Abluka operasyonları 17 bölgede başarıyla sürüyor. Çok sayıda ağır silah mühimmatı ele geçirildi.
13.06.2022 Gündem
Semih Tufan Gülaltay’ın ofisinde çatışma! Saldırgan öldü
Semih Tufan Gülaltay’ın ofisinde çatışma! Saldırgan öldü Ulusal Birlik Partisi Eski Genel Başkanı Semih Tufan Gülaltay’ın Maltepe’deki ofisine silahlı saldırı düzenlendi. Ofiste bulunan Gülaltay’ın şoförü silahlı saldırgana ateş açarak karşılık verdi. Çatışmada silahlı saldırgan olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırı sırasında ofisinde olmadığı öğrenilen Gülaltay, "Şoförümle yaptıkları çatışmada saldırganlardan birini şoförüm öldürdü" dedi. 
27.05.2022 Gündem
Şırnak'ta toprağa gömülü 21 tüfek ele geçirildi
Şırnak'ta toprağa gömülü 21 tüfek ele geçirildi İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ın Silopi ilçesinde toprağa gömülü vaziyette; 20 adet AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği ve mauser keskin nişancı tüfeği ele geçirildiğini açıkladı.
27.05.2022 Gündem
Eren Abluka-7 Operasyonlarında terör örgütüne bir darbe daha! Hepsi imha edildi
Eren Abluka-7 Operasyonlarında terör örgütüne bir darbe daha! Hepsi imha edildi İçişleri Bakanlığı Eren Abluka-7 Operasyonları kapsamında, Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığınca Hozat ilçesi Aliboğazı bölgesinde icra edilen operasyonda imha edilen terör malzemelerini duyurdu
25.05.2022 Gündem
Bitlis'te 430 kilogram amonyum nitrat ele geçirildi
Bitlis'te 430 kilogram amonyum nitrat ele geçirildi İçişleri Bakanlığı, Bitlis'te 430 kilogram amonyum nitrat ele geçirildiğini açıkladı.
21.05.2022 Gündem
Eren Abluka-5 Operasyonlarında bulundu! Hepsi imha edildi
Eren Abluka-5 Operasyonlarında bulundu! Hepsi imha edildi Eren Abluka-5 Operasyonları kapsamında, Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca, Cudi Dağı kırsalında, 18 Mayıs 2022 tarihinde icra edilen operasyonda; toprağa gömülü vaziyette, (2) kg ağırlığında plastik patlayıcı madde, (1) kg ağırlığında tuzaklanmış patlayıcı madde, (30) adet fünye, (10) adet Alpha Fire marka RS komutalı EYP anahtar sistemi, (2) adet oksijen tüpü, (1) adet tüp başlığı ile çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi ve imha edildi.
19.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Toprağa Gömülü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toprağa gömülü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.