Toplu Para

Toplu Para

Son dakika toplu para haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toplu para ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toplu para haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toplu Para

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toplu para gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.350 toplu para haberi bulunmuştur. Tüm toplu para haberleri aşağıda listelenmiştir.
SGK'dan toplu para ödemesi! Başvurana 24 aylık maaş peşin olarak ödeniyor! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı farkı yok
SGK'dan toplu para ödemesi! Başvurana 24 aylık maaş peşin olarak ödeniyor! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı farkı yok Sosyal Güvenlik Kurumu'na başvuru şartı bulunuyor. 2 yıllık maaş tek seferde banka hesaplarına yatırılıyor. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı farkı bulunmuyor. SGK'ya yazılı olarak başvuru yapılması gerekiyor. Ödemeler banka hesabına tek seferde yatırılıyor. İşte merak edilen detaylar...
31.03.2024 Ekonomi
Rüyada Yufka Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yufka Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yufka Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yufka Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada yufka görmek mali durumun iyileşmesi ve daha rahat bir hayat anlamına gelir. Farklı rüya yorumcularına göre bekar kişilerin evlenmesi, evlilerin ise tartışma yaşaması şeklinde yorumlanmaktadır.
16.01.2024 Eğitim
Asgari ücretli ve emekli olmak isteyene prim borcu uyarısı! 50 bin liralık avantaj
Asgari ücretli ve emekli olmak isteyene prim borcu uyarısı! 50 bin liralık avantaj Asgari ücretli ve emekli olmak isteyenler için büyük fırsat. Yeni yıldan itibaren yüzde 35-50 arasında artması beklenen asgari ücret, emeklilik planı yapan ancak primi yetmeyenlerin veya prim borcu olanların hesabını da etkileyecek. 1 Ocak 2024 itibarıyla askerlik, doğum ve yurtdışı borçlanması yaparak toplu para yatırmak isteyenler kalan 37 günlük süreyi değerlendirirse avantajlı çıkacak.
24.11.2023 Ekonomi
Evlenecek gençlere faizsiz kredinin detayları belli oldu
Evlenecek gençlere faizsiz kredinin detayları belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evlilik hayali kuran gençlere Kabine Toplantısı'nın ardından verdiği evlilik kredisi müjdesi milyonlarca gencin yüzünü güldürdü. Faizsiz kredi ile ilgili merak edilen detaylar ortaya çıktı.
28.09.2023 Ekonomi
BES'te yeni dönemin şifreleri belli oldu! Toplu para ödemesinden kimler yararlanabilecek?
BES'te yeni dönemin şifreleri belli oldu! Toplu para ödemesinden kimler yararlanabilecek? Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Evlilik, konut satın alma, üniversite eğitimi ve doğal afet durumlarında BES kullanıcılarına sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50’sine kadar olan kısmını çekme hakkı tanınıyor.
28.09.2023 Ekonomi
İnşaat demirine kapsamlı denetim! 40 milyar lira kaybın önüne geçilecek
İnşaat demirine kapsamlı denetim! 40 milyar lira kaybın önüne geçilecek Önümüzdeki yıl ocak ayında yürürlüğe girecek İnşaat Demiri İzleme Sistemi’yle (İDİS) yapı güvenliği için önemli bir adım atılacak. İnşaat demiri üretim hattından çıktığı anda kayıt altına alınırken, laboratuvar test süreçleri de dahil tüm aşamalar takip edilecek. Özel güvenlikli etiket bulunmayan inşaat demirlerinin ticareti yapılamazken, sistem sayesinde yılda 40 milyar liradan fazla vergi kaybının da önüne geçilecek.
18.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kur'an-ı Kerim'e yönelik yapılan saldırılar mazur görülemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kur'an-ı Kerim'e yönelik yapılan saldırılar mazur görülemez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta TASC tarafından düzenlenen programda açıklamalarda bulundu. "İslam düşmanlığı karşısında saflarımızı sık tutmalıyız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'e yönelik yapılan hiçbir saldırı mazur görülemez. Cezasız kalan her suç, failini azgınlaştırır. İslam düşmanlığının önü alınmazsa daha da azgınlaşacaktır" ifadelerini kullandı.
18.09.2023 Gündem
Emekliler için kıdem tazminatı detayı! Toplu para ödeniyor
Emekliler için kıdem tazminatı detayı! Toplu para ödeniyor Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. İhbar ve kıdem tazminatıyla ilgili merak edilen sorulara cevap verildi. İhbar tazminatı hem çalışan hem de işverenin güvencesi olup, EYT kapsamında emekliliğe hak kazananların ihbar süresine uyma zorunluluğu bulunmuyor. Emekli olduktan sonra kıdem tazminatı almadan çalışmaya devam edenler ilerleyen dönemde ister işi bıraksın isterse işine son verilsin kıdem tazminatını alabilir. İşte emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
18.09.2023 Emekli
Çalışan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Dikkat çeken SSK ve Bağ-Kur detayı ortaya çıktı
Çalışan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Dikkat çeken SSK ve Bağ-Kur detayı ortaya çıktı Çalışan milyonlarca kişi için güzel haber geldi. İkinci işte çalışmak isteyen vatandaşları ilgilendiren detaylar belli oldu. Avukat Cansen Erdoğan, "Kişi aynı anda birden fazla işyerinde çalışabilir, günün belirli saatlerinde bir iş yerinde diğer saatlerinde başka bir iş yerinde çalışabilir" diyerek bilinmesi gereken o şartı açıkladı.
18.09.2023 Çalışan Hakları
Falda Çizme Görmek Ne Demek? Kahve Falında Çizme Nasıl Yorumlanır?
Falda Çizme Görmek Ne Demek? Kahve Falında Çizme Nasıl Yorumlanır? Falda çizme görmek yakın zamanda yolculuğa çıkmaya ve güzel haberler almaya işarettir. Falda çıkan çizmenin iş hayatında alınacak başarılar şeklinde yorumlanması da mümkündür. 
27.07.2023 Gündem
Öldürülüp havuza atılmıştı! Detaylar ortaya çıktı, cesedin videosu ile fotoğraflarını çekmiş
Öldürülüp havuza atılmıştı! Detaylar ortaya çıktı, cesedin videosu ile fotoğraflarını çekmiş Muğla'nın Milas ilçesinde Zehra Bayır'ın (18) çalıştığı eğlence mekanda öldürülüp, cesedinin bahçedeki havuza atılmasına ilişkin detaylar ortaya çıktı. 3 kişinin tutuklandığı olayla ilgili iddianamede, sanık işletmecilerden İlimder İlter'in (24) telefonunun galerisinde, Bayır'nın sudan çıkartılmadan önce havuzda yatar vaziyette 5 saniyelik video kaydı ile 2 fotoğrafının olduğu belirtildi.
18.04.2023 Yaşam
EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi! Borcu olana emekli maaşı bağlanmayacak
EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi! Borcu olana emekli maaşı bağlanmayacak EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT'de staj, borçlanma, toplu para ve yüksek maaş ile ilgili merak edilen sorular cevabını buldu. EYT'li milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Öte yandan eksik prim günü bulunan BAĞ-KUR’lulardan geçmişte borcu nedeniyle prim günleri silinenler, yapılandırma kanunu ile yeni bir fırsat elde edecek. BAĞ – KUR’lular, yapılandırma kanunu kapsamında daha az para ödeyerek silinen prim günlerini emekliliğe saydırabilecekler. Fakat borcu olan vatandaşlara borcunu ödeyene kadar aylık bağlanmayacak. EYT yasa tasarısı ise Meclis'e geldi ve AK Parti grubunda millet vekillerinin imzasına açıldı. Taslak Meclis Başkanlığı'na sunulmasının ardından Meclis Plan Bütçe Komisyonu'nunda görüşülecek. EYT taslağının Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda onaylanmasının ardından EYT yasası taslağı Meclis Genel Kurulu'nda oylanarak yasalaşacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasına sunulacak. EYT yasası Şubat ayı içerisinde Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girecek. İşte EYT ile ilgili dikkat çeken tüm detaylar...
26.01.2023 Emekli
'Yeni Evim' kampanyasında dikkat çeken detay! Bunu yapan ev sahipleri kampanyadan men ediliyor
'Yeni Evim' kampanyasında dikkat çeken detay! Bunu yapan ev sahipleri kampanyadan men ediliyor 'Yeni Evim' kampanyası ile ilgili bilinmeyen ayrıntılar ortaya çıktı. Fahiş fiyat oyunu yapan müteahhit ve ev sahipleri kampanyadan men edilip cezalarla karşı karşıya kalıyor. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, konuyla ilgili detaylardan bahsederek, "Yeni Evim kampanyası sonrası fahiş fiyat artışı yapan ev sahipleri tespit edilmesi halinde, projeden men ediliyor" ifadelerini kullandı.
24.01.2023 Ekonomi
EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! Yüksek emekli maaşı ve toplu para detayı
EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! Yüksek emekli maaşı ve toplu para detayı EYT ile ilgili son dakika gelişmesi ortaya çıktı. EYT'li milyonlarca vatandaşı ilgilendiren yüksek maaş, kıdem tazminatı ve toplu para ayrıntıları belli oldu. EYT ile ilgili dikkat çeken gelişmeler açıklandı. Emeklilik planlaması yapan herkes emeklilik aylığını artırmanın formüllerini arıyor. Emekli aylığı prime esas kazanç, çalışma süresi, yıl içindeki zamlar, enflasyon verilerine göre değişiyor. İsteğe bağlı sigorta, Bağ- Kur yerine SSK'dan hem erken emeklilik hem de yüksek aylık imkânı veriyor. 2000 yılı öncesi Bağ-Kur'luların SGK'ya geçmesi durumunda emekli aylığı yüzde 15-20 civarında artıyor. Öte yandan emekli milyonalar vatandaşı ilgilendiren kıdem tazminatı ve toplu maaş ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşandı. İşte emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
24.01.2023 Emekli
Memur emeklisi zam farkı için tarih belli oldu! Bakanlık açıkladı
Memur emeklisi zam farkı için tarih belli oldu! Bakanlık açıkladı Memur emeklilerinin beklediği haber geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emeklilerin alacağı zam farkı ve ek gösterge farkının 27 Ocak Cuma gününden itibaren ödenmeye başlanacağını duyurdu.
24.01.2023 Çalışma Hayatı
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu Emeklilik için gün sayan milyonlarca kişiyi ilgilendiren son dakika EYT açıklaması! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'nin 2023'e maliyetinin 150 milyar lira civarında olabileceğini söyledi. Bilgin, EYT düzenlemesinin haftaya Meclis'e geleceğini söyledi.
24.01.2023 Ekonomi
EYT için kulislerde konuşulan maaş detayı ortaya çıktı! Toplu ödeme olacak
EYT için kulislerde konuşulan maaş detayı ortaya çıktı! Toplu ödeme olacak EYT ile ilgili milyonlarca vatandaşı heyecanlandıran kulis bilgisi ortaya çıktı. EYT'li vatandaşların merak ettiği ilk ödeme ve toplu maaş konusu ile ilgili detaylar tek tek aktarıldı. Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz, EYT ile ilgili 2,5 milyona yakın vatandaşı ilgilendiren ayrıntıları açıklayarak emekliliği öne çekmek ile ilgili tüyolardan bahsetti.
31.12.2022 Emekli
Kira fiyatları yüzde 168 arttı! Ev sahiplerinden kefil ve peşin ödeme talebi
Kira fiyatları yüzde 168 arttı! Ev sahiplerinden kefil ve peşin ödeme talebi Kiralık ev fiyatlarındaki artış son bir yılda katlandı. ‘Kiralık Konut Piyasası Görünümü: Aralık 2022’ raporunu yayımladı. Buna göre kasımda Türkiye genelindeki kira fiyatlarındaki yıllık değişim mayıs ve ekim arasındaki düşüşten sonra arttı.
27.12.2022 Ekonomi
KYK bursları ne zaman yatacak? KYK bursları yılbaşından önce yatacak mı? KYK toplu ödeme ne zaman?
KYK bursları ne zaman yatacak? KYK bursları yılbaşından önce yatacak mı? KYK toplu ödeme ne zaman? Üniversitede lisans ve yüksek lisans öğrencilerine verilen KYK burslarının ne zaman hesaplara yatırılacağı merak ediliyor. Burs alma hakkı kazanan öğrenciler KYK bursunun 3 aylık kısmının toplu ödeme tarihlerini araştırıyor. Peki, KYK bursları ne zaman yatacak? KYK busrları yılbaşından önce yatacak mı? KYK toplu ödeme ne zaman? İşte detaylar…
25.12.2022 Eğitim
Nakit kullanımı 3 yıl içinde yüzde 10’un altına düşecek
Nakit kullanımı 3 yıl içinde yüzde 10’un altına düşecek Geçtiğimiz üç yılda mobil cihazların küresel e-ticaret içindeki payı artarken, bu değişim ödeme sistemlerini de etkiledi. Küresel Ödeme Trendleri 2022 raporunda, küresel e-ticaretin yüzde 48,6’sında dijital cüzdanların kullanıldığı belirtildi. Ayrıca raporda, nakit kullanımının 2025’e kadar yüzde 9,8’e gerileyeceği öngörüldü.
25.10.2022 Ekonomi
Zehra Bayır cinayetinde flaş gelişme! Otopsi raporu ortaya çıktı
Zehra Bayır cinayetinde flaş gelişme! Otopsi raporu ortaya çıktı Muğla'nın Milas ilçesinde, çalıştığı eğlence mekanında öldürülüp, cesedi bahçedeki havuza atılan 18 yaşındaki Zehra Bayır'ın otopsi raporu ortaya çıktı. Raporda; Bayır'ın başına sert cisimle vurulduğu, baskı sonucu da kaburga kemiklerinin kırıldığı belirtildi.
21.08.2022 Yaşam
Emeklilik imkanı doğuyor! Prim eksiği olanları ilgilendiriyor, şartlar belli oldu
Emeklilik imkanı doğuyor! Prim eksiği olanları ilgilendiriyor, şartlar belli oldu Çalışma hayatına başlayan pek çok kişi bir süre çalıştıktan sonra ne zaman emekli olacağını araştırmaya başlıyor. Ancak bazı durumlarda emekli olmak için gerekli prim gününün tamamlanması mümkün olmayabiliyor. Emekli olmak için yaş ve yıl şartını tamamlayan ancak prim günü eksik olanlara SGK tarafından toplu ödeme yapılıyor. Başvuru yapan kişiler ödenmiş olan primlerini toplu olarak alabiliyor. Böylece çalışma günü az olan ve emeklilik imkanı bulunmayanlar Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan toplu para ödemesi alabiliyor. Emeklilik için daha az priim eksiği bulunanlara ise ‘borçlanma’, ‘borçları yapılandırma’ ve ‘hizmet tespit davası’ile emeklilik yolu açılıyor. Peki kimler borçlanma ve hizmet tespit davası yolu ile emekli olabilir? İşte konunun detayları...
21.08.2022 Emekli
Kiralarda '1 yıl peşin ödeme' dönemi! Tüm piyasaya yayıldı
Kiralarda '1 yıl peşin ödeme' dönemi! Tüm piyasaya yayıldı Kiralardaki fahiş artışın önüne geçilebilmesi için yüzde 25 artış sınırı getirildi. Ancak ev sahipleri mevcut kiracılarını çıkarıp mülklerini daha yüksek bedelle kiraya vermeyi tercih etti. Evini yüksekten kiraya veren ev sahipleri kira ödemelerinde sorun yaşamaya başladı. Kendilerini güvence altına almak isteyen mülk sahipleri düzenli ödenmez endişesiyle kirayı yıllık istemeye başladı. Geçmişte yabancıya yönelik bu talebin artık tüm piyasaya yayıldığını belirten emlakçılar, “Mülk sahibi fiyatların ne kadar arttığını biliyor, kirayı tahsil edememekten çekiniyor. ‘Yerli yabancı fark etmez yıllık ödeme almadan evi vermem’ diyorlar. Zaten bütçesine uygun ev bulamayan vatandaş bu şartı duyunca mecburen geri dönüyor. Genelde yabancılar kiralıyor” dedi.
7.08.2022 Ekonomi
Zehra Bayır olayı nedir, neden öldü? Milas’ta öldürülen Zehra Bayır kimdir?
Zehra Bayır olayı nedir, neden öldü? Milas’ta öldürülen Zehra Bayır kimdir? Muğla'da 19 yaşındaki Zehra Bayır, şarkı söylediği Muğla Milas'taki eğlence mekanında öldürüldü. Soruşturmada gözaltına alınan 7 kişiden 3'ü tutuklandı. Cinayetin nedeninin 50 bin liralık alacak olduğu iddia ediliyor. Peki, Zehra Bayır olayı nedir, neden öldü? Milas’ta öldürülen Zehra Bayır kimdir?
1.08.2022 Yaşam
Kardeşinin tedavi masrafları için sahne alıyordu... Zehra'nın kahreden sonu! Öldürüp havuza attılar
Kardeşinin tedavi masrafları için sahne alıyordu... Zehra'nın kahreden sonu! Öldürüp havuza attılar Muğla'da madde bağımlısı olduğu ileri sürülen kardeşinin tedavi masrafları için bir eğlence mekanında şarkı söyleyen Zehra Bayır (18), işletme sahipleriyle para meselesi yüzünden çıkan tartışmada başına sert cisimle vurulup havuza atılarak öldürüldü. Olayla ilgili gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
30.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Toplu Para ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toplu para haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.