Tokat Valisi

Tokat Valisi

Son dakika Tokat Valisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tokat Valisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tokat Valisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tokat Valisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tokat valisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 321 tokat valisi haberi bulunmuştur. Tüm tokat valisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tokat'ta meydana gelen deprem bir çok ilde hissedildi
Tokat'ta meydana gelen deprem bir çok ilde hissedildi Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan ve AFAD'dan açıklamalar peş peşe geldi. Depremin ardından Tokat Valisi Numan Hatipoğlu yaptığı açıklamada, "AFAD ekipleri saha taraması yapıyor" dedi.
18.04.2024 Vatan TV
Tokat 5.6 büyüklüğünde depremle sarsıldı
Tokat 5.6 büyüklüğünde depremle sarsıldı Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan ve AFAD'dan açıklamalar peş peşe geldi. Depremin ardından Tokat Valisi Numan Hatipoğlu yaptığı açıklamada, "AFAD ekipleri saha taraması yapıyor" dedi.
18.04.2024 Vatan TV
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
Tokat'ta 4.7 büyüklüğünde deprem! Açıklamalar art arda geldi
Tokat'ta 4.7 büyüklüğünde deprem! Açıklamalar art arda geldi Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem; Samsun, Sivas ve Yozgat gibi çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve AFAD, olumsuz bir durumun olmadığını açıkladı. Saat 02.35'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
18.04.2024 Gündem
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı;4 yaralı
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı;4 yaralı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici seçim çalışmalarını yürüttüğü Tokat’ın Reşadiye ilçesinde trafik kazası geçirdi, Destici Reşadiye Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Tokat’a sevk edildi.
4.03.2024 Gündem
Şehit Karaca, Tokat'ta son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Karaca, Tokat'ta son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca (23), memleketi Tokat'ta toprağa verildi.
26.12.2023 Gündem
Şehit Yasin Karaca'nın baba evi için Bakan Göktaş'tan talimat
Şehit Yasin Karaca'nın baba evi için Bakan Göktaş'tan talimat Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucunda şehit olan 6 askerimizden Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın (23) şehadet haberi baba ocağına ulaştı. Öte yandan şehidin evinin fiziki durumuna yönelik haberlerin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti
23.12.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu MSB, Irak'ın kuzeyinde yaşanan saldırı ve sonrasında sağlanan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını açıkladı.
23.12.2023 Gündem
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Deprem bölgesine koordinatör olarak atanan Tokat Valisi hakkında merak edilenler!
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Deprem bölgesine koordinatör olarak atanan Tokat Valisi hakkında merak edilenler! Deprem bölgesine koordinatör olarak atanan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Deprem bölgesinde koordinatör olarak görev yapan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, sel felaketinin yaşandığı Adıyamanın Tut ilçesinde, bir bahçedeki konteynerin suya kapılması sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 4 kişinin kaybolduğunu açıkladı. Söz konusu açıklamanın ardından Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'nun kim olduğunu sorgulanmaya başlandı. Peki, Tokat Valisi kimdir, Numan Hatipoğlu nereli, kaç yaşında?
15.03.2023 Gündem
Adıyaman Tut belediye başkanı hangi partiden, Mehmet Kılıç kimdir? Tut Belediyesi hangi parti?
Adıyaman Tut belediye başkanı hangi partiden, Mehmet Kılıç kimdir? Tut Belediyesi hangi parti? Adıyaman Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç kimdir, Tut Belediye Başkanı hangi partiden? Deprem bölgesinde koordinatör olarak görev yapan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, sağanağın etkili olduğu Adıyamanın Tut ilçesinde, bir bahçedeki konteynerin suya kapılması sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 9 kişinin kaybolduğunu açıkladı. Söz konusu açıklamanın ardından Adıyaman Tut Belediye Başkanı'nın kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki, Adıyaman Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç kimdir, Tut Belediye Başkanı hangi partiden? Adıyaman Tut Belediyesi hangi parti?
15.03.2023 Gündem
Adıyaman Belediye Başkanı hangi partiden, Süleyman Kılıç kimdir? Adıyaman Belediyesi hangi partiden, Adıyaman hangi bölgede?
Adıyaman Belediye Başkanı hangi partiden, Süleyman Kılıç kimdir? Adıyaman Belediyesi hangi partiden, Adıyaman hangi bölgede? 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin en çok etkilediği illerden biri olan Adıyaman’da sağanak yağışın ardından sel meydana geldi. Gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden yağışlardan dolayı selin meydana geldiği Adıyaman’da bir bahçedeki konteynerin suya kapılması sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiğini aktaran Valilik, 4 kişinin ise kaybolduğunu duyurdu. Peki, Adıyaman Belediye başkanı kim, hangi partiden? Adıyaman Belediyesi hangi parti? Süleyman Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında?
15.03.2023 Gündem
AK Parti müzisyen Onur Şener cinayetiyle ilgili flaş açıklama: Çalıştıkları kurumlar gerekli işlemleri yapacak
AK Parti müzisyen Onur Şener cinayetiyle ilgili flaş açıklama: Çalıştıkları kurumlar gerekli işlemleri yapacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde başlayan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Toplantısı sona erdi. Toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. İstek parça yüzünden öldürülen müzisyen Onur Şener cinayetiyle ilgili değerlendirmede bulunan Çelik, "Burada bir hukuki süreci yakından takip edeceğiz, bunların çalıştığı bakanlık ve kurum hukuki süreçten ayrı da gereken işlemleri yürütecek. Bir yandan dava devam ederken kurumlar da gerekli adımları en net gerekli bir biçimde atacaktır." dedi.
3.10.2022 Siyaset
Binali Yıldırım: Enflasyona karşı vatandaşı korumak görevimiz
Binali Yıldırım: Enflasyona karşı vatandaşı korumak görevimiz AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, enflasyonla mücadeleye ilişkin "Amacımız, enflasyona karşı mücadelede vatandaşlarımızın yanında olmak. Enflasyon belli ki biraz zaman alacak ama o süre içinde enflasyona karşı vatandaşı korumak da görevimiz" dedi. 
5.07.2022 Siyaset
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de! 2022 Yeni Valilik Kararnamesine göre hangi illerin valilileri değişti, hangi valililer görevden alındı?
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de! 2022 Yeni Valilik Kararnamesine göre hangi illerin valilileri değişti, hangi valililer görevden alındı? Cumhurbaşkanlığı kararı ile bazı valilerin görev yerleri değişti. Atama kararnamasi ile 10 ilin valisi görevden alınırken; 9 ile yeni vali atandı. Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararda 20 ilin valisi de değişti. Peki, Yeni Valilik Kararnamesine göre hangi illerin valilileri değişti, hangi valililer görevden alındı?
12.05.2022 Siyaset
Yeni Tokat Havalimanı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayat pahalılığı sorununu kısa sürece aşacağız
Yeni Tokat Havalimanı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayat pahalılığı sorununu kısa sürece aşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin bugün yaşanan ekonomik sıkıntının da üstesinden geleceğini belirterek, "Sağlık krizinin tetiklediği ekonomik sarsıntı henüz dinmemişken Ukrayna- Rusya savaşı ile krizin nasıl derinleştiğine de beraberce şahit olduk. Türkiye güçlü altyapısı sayesinde nasıl salgının üstesinden geldiyse, küresel enerji ve emtia fiyatlarındaki artışın etkisiyle yaşadığı hayat pahalılığı sorunu da kısa sürede aşacaktır" dedi.
25.03.2022 Siyaset
Avukat ücretleriyle ilgili flaş açıklama!
Avukat ücretleriyle ilgili flaş açıklama! Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, baro görevlendirmesi yapılan avukatların aldıkları ücretin yetersiz olduğunu ifade ederek, "Bu avukatın insan hakkı ihlalidir. Biz bunu çözeceğiz" dedi.
11.11.2021 Ekonomi
Son dakika yapılandırma açıklaması! Sadece tek seferlik...
Son dakika yapılandırma açıklaması! Sadece tek seferlik... Yapılandırma ile ilgili son dakika açıklaması. Uzatılmayacak. Sadece tek seferlik olduğu belirtilerek başvuruların son güne bırakılmaması gerektiği uyarısı yapıldı. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, "Eylül ayının sonuna geldik. Lütfen yapılandırma kanunundan faydalanın ve son güne bırakmayın. Tekrar uzatma yetkisi yok. Yasa sadece bir seferlik. Dolayısıyla da son güne bırakıp 'yetişemedik, yetiştiremedik' gibi bir durumla karşılaşmayalım." dedi.
23.09.2021 Ekonomi
El Bab şehidi son yolculuğuna uğurlandı! Yürek yakan anlar
El Bab şehidi son yolculuğuna uğurlandı! Yürek yakan anlar Suriye’nin El Bab kentinde PKK/YPG’li teröristlerin roketatarlı saldırısında şehit olan 31 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Muammer Yiğit, memleketi Tokat'ın Turhal ilçesinde 5 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin 2 çocuğundan biri olan 6 aylık Melih’in, babasına tabutuna dokunması, yürekleri dağladı.
8.09.2021 Gündem
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? 65 yas üstü için alınan yasak kararları nelerdir?
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? 65 yas üstü için alınan yasak kararları nelerdir? Valilikler aratan koronavirüs salgına karşı yeni kararlar almaya devam ediyor. Bazı illerde 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Valilikler öte yandan karantina kurallarına uymayanları KYK yurtlarına yerleştirme kararı aldı. Sivas, Çankırı, Sakarya ve Afyonkarahisar illerinde karantina kurallarına uymayanların izolasyon sürelerini KYK yurtlarında tamamlamasına karar verildi.
10.09.2020 Gündem
Tokat'ta düğün saatlerine kısıtlama
Tokat'ta düğün saatlerine kısıtlama Tokat Valisi Ozan Balcı, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca kent genelinde düğünlerin 14.00- 22.00 saatlerinde yapılmasına karar verildiğini açıkladı.
18.08.2020 Gündem
Deneyap Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı sonuçları belli oldu mu? Deneyap Türkiye uygulama sınavı sonuçları!
Deneyap Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı sonuçları belli oldu mu? Deneyap Türkiye uygulama sınavı sonuçları! Deneyap Teknoloji Atölyeleri’ne giriş için ikinci sınav yapıldı. Uygulama sınavında iki saatlik bir süreçte “Deprem” ile ilgili bir proje tasarlaması istendi. Tasarlayacak projenin deprem sarsıntısına karşı dayanaklı ve sağlam bir yapı olması beklenecek. Öte yandan Mandal, TÜBİTAK'ın, Deneyap Teknoloji Atölyeleri Uygulama Sınavları kapsamında Tokat Ali Yücel ve Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğe katılarak burada öğrencilerle bir araya geldi. Türkiye'nin bilim ve teknoloji alanında bağımsızlığını kazanması için hayata geçirdiği uygulama esnasında öğrencilerin masalarını gezen ve onlarla sohbet eden Mandal, görevlilerden sınav hakkında bilgi aldı. Mandal salon dışında bekleyen öğrenci velileri ile de bir süre sohbet etti. Deneyap Türkiye uygulama sınavları hakkında merak edilenler…
16.08.2020 Eğitim
Bakan Pakdemirli: Küçükbaş hayvancılığı desteklemeye devam edeceğiz
Bakan Pakdemirli: Küçükbaş hayvancılığı desteklemeye devam edeceğiz Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Anadolu'da hepimizin bildiği bir söz vardır. 'Buğdayla koyun, gerisi oyun'. Bu, bizim coğrafyamızı ve kültürümüzü en iyi ifade sözlerden biri. Çünkü Anadolu, buğdayın anavatanıdır. Ve koyunla keçi de bu coğrafyanın kültürüdür, tadıdır, tuzudur. 18 yıldır olduğu gibi bundan sonra da yeni projelerle küçükbaş hayvancılığı desteklemeye devam edeceğiz" dedi.
10.07.2020 Ekonomi
Şehit Uzman Çavuş Bora son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Bora son yolculuğuna uğurlandı Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Uğur Bora (28), memleketi Tokat'ta toprağa verildi.
31.05.2020 Gündem
Barış Pınarı Harekatı şehitleri son yolculuklarına uğurlandı!
Barış Pınarı Harekatı şehitleri son yolculuklarına uğurlandı! Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde, 'Barış Pınarı Harekatı' bölgesinde, PKK/YPG'li teröristlerin, yol kontrolü sırasında bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit olan askerler son yolculuklarına uğurlandı.
17.01.2020 Gündem
Şehit Sözleşmeli Er Berkay Işık'a veda
Şehit Sözleşmeli Er Berkay Işık'a veda Şırnak'ta görev yaparken, 3 ay önce gittiği Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde devam eden Pençe-3 Harekatı sırasında çıkan çatışmada şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Berkay Işık (25), memleketi Tokat'ın Almus ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.
4.01.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tokat Valisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tokat valisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.