İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiliş sonuçları 17 Mart canlı yayın! TOKİ İstanbul Tuzla kura çekiliş sonuçları 2+1-3+1 isim listesi (TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları)
İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiliş sonuçları 17 Mart canlı yayın! TOKİ İstanbul Tuzla kura çekiliş sonuçları 2+1-3+1 isim listesi (TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları) TOKİ'nin İstanbul'da düzenlediği 2023 kura çekilişleri başladı, 19 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecek kuralar İstanbul'un farklı ilçeleri için çekilecek. TOKİ projeleri için ayrı ayrı kura çekim tarihleri belirlendi, Tuzla'da bulunan TOKİ konutları için de kura çekimi devam ediyor. İlk Evim programı da Tuzla kura çekimlerini canlı yayınlayarak sonuçları vatandaşlara aktarıyor. Kura sonuçları için isim listesi sorgulama ekranı da açıldı. TOKİ başvuru sahipleri sonuçları bu ekran üzerinden öğrenebilecek. İşte İstanbul TOKİ kura sonuçları ve 17 Mart İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiliş sonuçları canlı yayın ekranı…
17.03.2023 Ekonomi
Sosyal konut projesinde kura tarihi belli oldu! İşte o iller ve ilçeler
Sosyal konut projesinde kura tarihi belli oldu! İşte o iller ve ilçeler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde konutların ilk kuralarının çekileceği illeri ve tarihleri açıkladı.
6.11.2022 Ekonomi
TOKİ 2022 başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır, peşinat ne kadar, kaç vade yapılıyor? Sosyal konut başvuru ücreti iadesi ve yatırma!
TOKİ 2022 başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır, peşinat ne kadar, kaç vade yapılıyor? Sosyal konut başvuru ücreti iadesi ve yatırma! Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında vatandaşlar, konut, iş yeri ve arsa sahibi olabilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başvuruların 14 Eylül’de başlayacağını ve ekim ayı sona kadar sürecini aktardı. 81 ilde 608 bin TL'ye sahip 2+1 fiyatlı konutlara aylık 2 bin 280 TL taksitle 240 ay vadeyle sahip olunabilecekken, 3+1 konut fiyatı 850 bin lirada 3 bin 187 TL taksitle 240 ay vadeyle sahip olunabilecek. Peki, TOKİ başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır?
16.09.2022 Ekonomi
TOKİ e-devlet başvuru ekranı! TOKİ başvuru ücreti ne kadar, nasıl ve nereye yatırılır? Sosyal konut başvuru şartları ve adım adım nasıl başvurulur aşamaları!
TOKİ e-devlet başvuru ekranı! TOKİ başvuru ücreti ne kadar, nasıl ve nereye yatırılır? Sosyal konut başvuru şartları ve adım adım nasıl başvurulur aşamaları! TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin detaylar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamalar sonrası netleşti. Sosyal konut projesi kapsamındaki konutlardan 50 bininin İstanbul'da, 18 bininin Ankara'da, 12 bin 500'ünün İzmir'de inşa edilecek. "Vatandaşlarımız toplamda 608 bin lira fiyata sahip 2+1 konutlarımıza aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle ve 240 ay vadeyle sahip olabilecekler. 850 bin lira fiyata sahip 3+1 konutların ödemesi 3 bin 187 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vadeyle yapılabilecektir. Bu kampanyamıza İstanbul'da hane geliri 18 bin liranın, diğer illerde 16 bin liranın altında olan her vatandaşımız başvurabilecek. Taksit ödemeleri sözleşmenin imzalanmasıyla başlayacak. Peki, TOKİ başvuru ücreti ne kadar, nasıl ve nereye yatırılır? TOKİ sosyal konut başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
14.09.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesi başvuru bedeli  belli oldu
Sosyal konut projesi başvuru bedeli belli oldu Milyonların merakla beklediği sosyal konut projesinde tüm detaylar belli oldu. En çok merak edilenlerden biri proje başvuru bedelinin kaç lira olacağıydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın proje detaylarını açıklamasının ardından TOKİ tarafından başvuru bedeli de açıklandı
13.09.2022 Ekonomi
TOKİ 150 bin konut başvurusu ne zaman, konutlar hangi illere yapılacak? TOKİ sosyal konut başvuru şartları neler, il il konut sayısı ne?
TOKİ 150 bin konut başvurusu ne zaman, konutlar hangi illere yapılacak? TOKİ sosyal konut başvuru şartları neler, il il konut sayısı ne? 81 ilde 150 bin sosyal konut yapılacak. Dar gelirlilere 15 yıla varan vade ile satılacak 81 ilde ucuz konut ve arsa projesi detayları merak ediliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini 81 ilde başlatacaklarını belirtti. Bakan Kurum, yaptığı açıklamada, "İnşallah yeni sosyal konut projelerimizi de önümüzdeki ay itibarıyla, Cumhurbaşkanımızın milletine vereceği büyük bir müjdeyle duyuracağız.'' ifadelerini kullandı.
1.08.2022 Ekonomi
TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu?
TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu? TOKİ duyurdu! Başvurular 21 Mart’ta başlıyor! 420 konutluk proje için şartlar ve fiyatlar belli oldu. TOKİ’nin yurt dışında yaşayan vatandaşlara yönelik projesinde başvuru tarihi açıklandı. Peki, TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu? TOKİ Sancaktepe projesi nerede? Sancaktepe TOKİ 2022 başvurusu nereden yapılır? İşte TOKi başvuruları için yapmanız gerekenler…
11.03.2022 Ekonomi
TOKİ resmen duyurdu! 21 Mart'ta başlıyor, başvurular e-Devlet üzerinden...
TOKİ resmen duyurdu! 21 Mart'ta başlıyor, başvurular e-Devlet üzerinden... TOKİ duyurdu, 21 Mart tarihinde başlıyor, başvurular e-Devlet üzerinden alınacak. Kura çekilişi ise 31 Mayıs'ta yapılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlara yönelik İstanbul Sancaktepe’de 2+1 ve 3+1 nitelikte yapılacak 420 konutluk proje için 21 Mart’ta başvuruların başlayacağını açıkladı. 2+1 konutlar konutlar ortalama 1 milyon 430 bin olacak, yüzde 30 peşinatla 8 bin 342 lira taksitle 120 aya varan vadelerden, 3+1 konutlar 1 milyon 680 bin, yüzde 30 peşinatla 9 bin 800 lirada taksitle 120 aya varan vade seçenekleriyle satılacak.
10.03.2022 Ekonomi
2.439 TL taksitle 3+1 satılık daire! Son gün 4 Şubat...
2.439 TL taksitle 3+1 satılık daire! Son gün 4 Şubat... Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber. Piyasanın altında fiyatlarla ev almak mümkün. 3+1 daire aylık 2 bin 439 lira taksitle satın alınabiliyor. Başvuru süreci devam ediyor. Son gün ise 4 Şubat olarak belirlendi. Gayrimenkul sektöründe fiyatlar yukarı yönlü hareketini sürdürüyor. Ev sahibi olmak ise giderek zorlaşıyor. Konut kredilerinde faiz oranlarının yüksek olması, döviz kurundaki yükseliş ileri sürülerek satılık daire fiyatlarına fahiş zam yapılması özellikle orta gelirli vatandaşlar için ev sahibi olmayı hayal haline getirdi. Bu noktada dar gelirli ve orta gelirli vatandaşlar için TOKİ devreye giriyor. Ucuz konut satışı TOKİ tarafından gerçekleştiriliyor. Pek çok ilde yeni projeler hayata geçiriliyor. TOKİ tarafından 15 projede başvuru dönemi başlıyor. Projelerde taksit ödemeleri 604 TL'den başlıyor. Ayrıca İstanbul Şerifali ve Güngören'de 3 proje için ihale çalışmalar yürütülürken, Başakşehir, Bahçelievler ve Arnavutköy ilçelerinde ise toplam 30 arsa satışa sunuluyor.
26.01.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu nasıl yapılır? TOKİ İstanbul ev fiyatları ne kadar? TOKİ Kayabaşı Mahallesi kura başvurusu başladı mı?
TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu nasıl yapılır? TOKİ İstanbul ev fiyatları ne kadar? TOKİ Kayabaşı Mahallesi kura başvurusu başladı mı? Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) ev hayali kuranlara müjde! TOKİ İstanbul başvuruları başlıyor. TOKİ’nin Başakşehir'de yapacağı evler için başvuru süreci başlıyor. Dar ve orta gelirli ailelerin kira öder gibi ev sahibi olması için yapımına başladığı projede ev satışları için başvurular alınacak. Peki, İstanbul TOKİ 2022 başvuru ne zaman? TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu nasıl yapılır? TOKİ İstanbul ev fiyatları ne kadar? TOKİ Kayabaşı Mahallesi ev satışları başladı mı? İşte TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu ile ilgili detaylar…
10.01.2022 Ekonomi
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor…
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor… TOKİ konut satışlarına ve kuralarına devam ediliyor. 6 ilde süren konut satışında taksitler 425 TL’den başlıyor.
30.09.2021 Gündem
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular...
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular... Ev sahibi olmak isteyen herkese müjde! Taksitler aylık 388 liradan başlıyor. Milyonları ilgilendiriyor. Uygun taksitlerle ev sahibi olabilirsiniz. Çok sayıda kente yeni konut projeleri geliyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ fırsatlarını detaylıca araştırıyor. Başvuru süreci devam eden projelerin yanı sıra ihale aşamasındaki yeni projeler de yer alıyor. İstanbul'da Esenler ve Tuzla'da yeni projeler başlayacak. İşte uygun taksit fırsatlarıyla tüm illerdeki yeni konut projeleri...
9.06.2021 Ekonomi
TOKİ Kayabaşı 22. bölge kura sonuçları! TOKİ Kayabaşı kura sonuçları isim listesi sorgulama...
TOKİ Kayabaşı 22. bölge kura sonuçları! TOKİ Kayabaşı kura sonuçları isim listesi sorgulama... TOKİ İstanbul Kayabaşı kura çekiliş sonuçları ilgiyle takip ediliyor. Noter huzurunda canlı yayında gerçekleştirilen İstanbul Kayabaşı TOKİ konutları için gözler sonuçlarda. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için başlatılan 1+1, 2+1 ve 3+1 konutların sahibinin belirleneceği İstanbul Başakşehir Kayabaşı projesinde son adım atıldı. Pandemi nedeniyle ertelenen kuralar yeniden başladı. TOKİ kura çekiliş sonuçları hakkında yapılan araştırmalar da arttı. İşte, TOKİ Kayabaşı 22. bölge kura sonuçları!
9.11.2020 Gündem
TOKİ kura çekilişleri ne zaman? TOKİ yüz bin konut kura tarihi ne zaman? 100 bin sosyal konut kura çekimi yeniden başlıyor!
TOKİ kura çekilişleri ne zaman? TOKİ yüz bin konut kura tarihi ne zaman? 100 bin sosyal konut kura çekimi yeniden başlıyor! Corona virüsü salgını nedeniyle alınan önlemler neticesinde 23 Mart’ta ertelenen TOKİ 100 Bin Yeni Sosyal Konut kura çekilişi yeniden başlıyor. TOKİ çekilişleri salgın nedeniyle canlı çekilmeye başlanmıştı ancak kurada çıkmayan vatandaşlar başvuru bedellerini almak için bankalara gidince yoğun yaşanmış ve kuralar ertelenmişti. TOKİ kura çekilişleri ne zaman? TOKİ yüz bin konut kura tarihi ne zaman?
24.04.2020 Gündem
TOKİ İstanbul Tuzla 3+1 kura çekilişi sona erdi| TOKİ kura çekilişi nereden takip edilir, sonuçlar nereden ilan edilecek?
TOKİ İstanbul Tuzla 3+1 kura çekilişi sona erdi| TOKİ kura çekilişi nereden takip edilir, sonuçlar nereden ilan edilecek? TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi sonucunda dün 2+1 konutları sahibini buldu. TOKİ tuzla çekilişi 3+1, 4 bin konut kura çekimi ise 10:00'da başladı. Corona virüsü nedeni alınan önlemler kapsamında TOKİ İstanbul çekilişi seyircisiz gerçekleşti. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi nereden takip edilir, isim listesi nereden sorgulanır?
17.03.2020 Gündem
TOKİ çekilişi İstanbul: Tuzla TOKİ kura çekilişi ve sonuçları (16 Mart 2020) belli oldu mu? Tuzla (5 bin 750) konut projesi sonuçları nasıl sorgulanır?
TOKİ çekilişi İstanbul: Tuzla TOKİ kura çekilişi ve sonuçları (16 Mart 2020) belli oldu mu? Tuzla (5 bin 750) konut projesi sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ'nin yatay mimari anlayışıyla İstanbul başta olmak üzere 81 ilde 2 1 ve 3 1 planında yapacağı 100 bin sosyal konut için 24 Şubat'ta başlayan kuralar devam ediyor. Depreme dayanıklı, kimlikli, mahalle kültürünün yaşatılacağı ve yatay mimari esasıyla inşa edilecek sosyal konutlara, Türkiye genelinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sosyal konutlara 1 milyon 211 bin 518 başvuru yapıldı. Toplamda 375 bin 953 ile en çok başvurunun yapıldığı İstanbul'da kuralar 16-20 Mart'ta çekilecek. Peki TOKİ İstanbul Tuzla Kura sonuçları nasıl ve nereden ilan edilecek? İstanbul TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl öğrenilir?
16.03.2020 Gündem
İstanbul TOKİ kura çekilişi (Tuzla TOKİ Kura sonuçları) ne zaman? TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi sonuçları corona nedeniyle nasıl ilan edilecek?
İstanbul TOKİ kura çekilişi (Tuzla TOKİ Kura sonuçları) ne zaman? TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi sonuçları corona nedeniyle nasıl ilan edilecek? İstanbul TOKİ kura sonuçları belirleme çekilişi için günler kaldı. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında İstanbul Tuzla‘da yapılacak 5 bin 750 konut sahibi bekliyor. Noter huzurunda canlı olarak çekilen kura törenleri corona virüsü tedbiri bakımından sadece TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden takip edilecek. İstanbul TOKİ kura çekilişi ne zaman? TOK İstanbul Tuzla 5 bin 750 konut çekilişi nereden ve nasıl sorgulanacak? 2020 TOKİ İstanbul Tuzla Arnavutköy Başakşehir kura sonuçları ne zaman ilan edilecek?
14.03.2020 Gündem
TOKİ Körfez kura sonuçları (TOKİ körfez 1500 konutları) açıklandı mı? Körfez TOKİ 2020 kura isim listesi belli mi?
TOKİ Körfez kura sonuçları (TOKİ körfez 1500 konutları) açıklandı mı? Körfez TOKİ 2020 kura isim listesi belli mi? Kocaeli TOKİ kura sonuçları 2020 çekilişi saati merakla bekleniyor. Kocaeli ili Körfez ilçesinde yapılacak bin 500 konutun kura çekilişi saat 13.00’de olacak. TOKİ İzmit Körfez’de yapılacak bin 500 proje için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Noter huzurunda canlı çekilen kuralar, aynı zamanda TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden de izlenebilecek. Corona Virüsü tedbirleri nedeniyle çekişler sadece internet üzerinden takip edilecek. TOKİ Körfez çekiliş sonuçları isim listesi belli nasıl sorgulanır? TOKİ konutlarında sözleşme nasıl yapılır, konut seçimi nasıl olacak? TOKİ başvurusunda ismi çıkmayan kişilerin paraları ne zaman iade edilecek?
13.03.2020 Gündem
Bin 250 aile ev sahibi oldu! Kocaeli İzmit TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ İzmit kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama…
Bin 250 aile ev sahibi oldu! Kocaeli İzmit TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ İzmit kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama… TOKİ Kocaeli İzmit kura sonuçları belli oldu. Kocaeli'de, TOKİ tarafından yapılacak 3 bin konutun bin 250si için kura çekilişi ile hak sahipleri belirlendi. Kurada adları okunanlar, konut sahibi olmanın sevincini yakınlarıyla paylaştı. TOKİ tarafından yapılan Her Yıl 100 Bin Sosyal Konut projesi kapsamında Kocaelide yapılacak toplam 3 bin konuttan, bin 250’si İzmit’te inşa edilecek. Bin 250 konut için 17 bin 797 kişi başvuruda bulundu. İzmit Sekbanlı-Sepetçi köyü civarında yapılması planlanan bin 250 konutun 875 tanesi 2+1, 375 tanesi ise 3+1 olacak. Peki, Kocaeli İzmit TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ İzmit kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama…
11.03.2020 Gündem
Bursa'da TOKİ kura sonuçları heyecanı sona erdi! 2020 TOKİ Kestel ve Yıldırım kura çekiliş sonuçları (400 konut) nasıl ve nereden öğrenilir?
Bursa'da TOKİ kura sonuçları heyecanı sona erdi! 2020 TOKİ Kestel ve Yıldırım kura çekiliş sonuçları (400 konut) nasıl ve nereden öğrenilir? Bursa’da, Toplu Konut İdaresi tarafından Kestel ve Yıldırım ilçelerine yapılacak 400 konutun kura çekimi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonu ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın desteğiyle Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Bursa'nın Kestel ilçesinde 250 ve Yıldırım ilçesinde inşa edilecek 150 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. Şehit aileleri ve engelli vatandaşların da aralarında bulunduğu 13 bin 365 başvuruda 2+1 konutlar için 280 kişi, 21 bin 723 kişinin başvuruda bulunduğu 3+1 konutları için 120 vatandaş hak kazandı. 2020 TOKİ Kestel ve Yıldırım kura çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? Bursa TOKİ kura sonuçları 2020 detayları…
9.03.2020 Gündem
TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş heyecanı sona erdi! TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?  (Bursa 2020 TOKİ Yıldırım projesi kura sonuçları 2020)
TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş heyecanı sona erdi! TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? (Bursa 2020 TOKİ Yıldırım projesi kura sonuçları 2020) TOKİ Bursa Yıldırım kuraları sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonu ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın desteğiyle Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Bursa'nın Yıldırım ilçesinde inşa edilecek 150 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. TOKİ Bursa Yıldırım sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Bursa TOKİ 2020 çekiliş sonuçları detayları…
9.03.2020 Gündem
TOKİ Bursa Kestel sonuçları belli oldu, hak kazananlar mutlu! Noter huzurunda çekilen Bursa TOKİ 250 konut kura çekilişi isim listesi nasıl sorgulanır?
TOKİ Bursa Kestel sonuçları belli oldu, hak kazananlar mutlu! Noter huzurunda çekilen Bursa TOKİ 250 konut kura çekilişi isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Bursa Kestel kuraları sonuçlandı. TOKİ kuralarının çekilmeye başlamasının ardından ev hayali kuran 250 hanenin sabırsızlıkla beklediği sonuçlar toki.gov.tr üzerinden ilan edildi. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında şu ana kadar 10 bin kişi ev sahibi oldu. İlk kez ev sahibi olacağını söyleyen İsmail Demiray da "Yıllardan beri bekliyoruz. Daha önce 3 kere yazılmıştım, şimdi çıktı. Çok mutluyuz. Allah herkese nasip etsin." diye konuştu. Bursa Tofaş Salonu’nda başlayan kura çekilişi isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Bursa kura sonuçları nereden takip edilecek?
9.03.2020 Gündem
Ankara TOKİ 2020 kura sonuçları! TOKİ Sincan Saraycık çekilişi sorgulama nasıl yapılır?
Ankara TOKİ 2020 kura sonuçları! TOKİ Sincan Saraycık çekilişi sorgulama nasıl yapılır? Ankara Sincan Saraycık TOKİ sonuçları belli oldu. 100 bin sosyal konut projesinde kuralar Ankara TOKİ çekilişiyle devam etti. Ankara kura sonuçları neticesinde 2 bin 300 konut sahibini buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonu, Hazine ve Maliye Bakanlığının desteğiyle gerçekleştirilen "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Ankara Sincan Kapalı Spor Salonu’nda çekilen kura sonuçları merak ediliyor. TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura sonuçları 2020...
6.03.2020 Gündem
TOKİ Aksaray Merkez kura çekimi tamamlandı! TOKİ Aksaray çekilişinde 372 konut ev sahibi oldu- Aksaray TOKİ kura sonuçları isim listesi 2020
TOKİ Aksaray Merkez kura çekimi tamamlandı! TOKİ Aksaray çekilişinde 372 konut ev sahibi oldu- Aksaray TOKİ kura sonuçları isim listesi 2020 TOKİ Aksaray Merkez 372 konut için çekilen kuranın sonuçları açıklandı. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında Aksaray’da yapılan 372 konut sahiplerini buldu. Aksaray Merkez kura çekimi 2020 netleşince, arama motorları üzerinden Aksaray TOKİ kura sonuçları isim listesi araştırılmaya başlandı. Aksaray TOKİ 2020 kura çekilişi sonuçları toki.gov.tr üzerinden listeleniyor. İşte Aksaray TOKİ çekilişi hakkında merak edilenler…
5.03.2020 Gündem
Kayseri TOKİ (Melikgazi Mimarsinan konut 700) kura sonuçları tam liste sorgulama (2020 TOKİ kura çekilişi)
Kayseri TOKİ (Melikgazi Mimarsinan konut 700) kura sonuçları tam liste sorgulama (2020 TOKİ kura çekilişi) TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan projesinde hak sahipleri belirlendi. Kadir Has Kongre Merkezi ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen TOKİ kura sonuçları tam isim listesi belli oldu. Noter huzurunda çekilen kurada 2+1 ile 3+1 toplam 700 konut sahiplerini buldu. TOKİ 100 bin konut projesinde kura çekiliş devam edecek. TOKİ Kayseri kura çekilişi sonuçları hakkında merak edilenler…
5.03.2020 Gündem