Cumhurbaşkanı Erdoğan: 319 bin konutu bir yılda hak sahiplerine vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 319 bin konutu bir yılda hak sahiplerine vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni'nde konuştu. 6,5 milyon konutu daha dönüştürmeyi hedeflediklerinin altını çizen Erdoğan, "15 Ağustos'a kadar tesislerde çadırlarda kalanları konteynerlara yerleştirmiş olacağız. 319 bin konutu bir yılda hak sahiplerine vereceğiz" dedi.
10.08.2023 Gündem
İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiliş sonuçları 17 Mart canlı yayın! TOKİ İstanbul Tuzla kura çekiliş sonuçları 2+1-3+1 isim listesi (TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları)
İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiliş sonuçları 17 Mart canlı yayın! TOKİ İstanbul Tuzla kura çekiliş sonuçları 2+1-3+1 isim listesi (TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları) TOKİ'nin İstanbul'da düzenlediği 2023 kura çekilişleri başladı, 19 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecek kuralar İstanbul'un farklı ilçeleri için çekilecek. TOKİ projeleri için ayrı ayrı kura çekim tarihleri belirlendi, Tuzla'da bulunan TOKİ konutları için de kura çekimi devam ediyor. İlk Evim programı da Tuzla kura çekimlerini canlı yayınlayarak sonuçları vatandaşlara aktarıyor. Kura sonuçları için isim listesi sorgulama ekranı da açıldı. TOKİ başvuru sahipleri sonuçları bu ekran üzerinden öğrenebilecek. İşte İstanbul TOKİ kura sonuçları ve 17 Mart İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiliş sonuçları canlı yayın ekranı…
17.03.2023 Ekonomi
Romanlara konut müjdesi! Örnek evler ortaya çıktı: 'Her Roman’a Bir Yuva'
Romanlara konut müjdesi! Örnek evler ortaya çıktı: 'Her Roman’a Bir Yuva' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmi sosyal medya hesabından Roman vatandaşların yaşadığı bölgelere yönelik TOKİ eliyle yapılan konut uygulamalarına ilişkin paylaşımda bulundu.
21.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 250 bin konutu 2 yıl içinde hak sahiplerine teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 250 bin konutu 2 yıl içinde hak sahiplerine teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Sincan'da 17 ilde eşzamanlı düzenlenen İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Söz verdiğimiz şekilde, 250 bin konutluk ilk etabı 2 yıl içinde tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceğiz" dedi. Erdoğan, "Kampanyaya başvuru sayısının 8 milyona yaklaşması ne kadar doğru iş yaptığımızın göstergesidir" ifadelerini kullandı.
25.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa ve ABD'ye gereken cevabı verdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa ve ABD'ye gereken cevabı verdik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in özel davetiyle Şanhay İşbirliği Teşkilatı 22. Devlet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan zirvede Rusya, Çin, Hindistan, Azerbaycan, Hindistan, Özbekistan devlet başkanlarıyla görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanhay İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'nin ardından ABD'ye gitti. Erdoğan, Özbekistan ziyareti sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkiye’nin Şanhay İşbirliği Örgütü’ne üyeliği hakkındaki soruya Erdoğan 'Tabii, hedef o' cevabını verdi. Sosyal Konut Projesi'yle ilgili de seçim sonrasını işaret eden Erdoğan; 'Allah nasip ederse seçimden sonra yeni bir etabı inşallah başlatacağız' dedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, 9 Eylül’de İzmir’in kurtuluş yıl dönümünde söylediği sözler hakkında Erdoğan, 'Bu adamın istikameti filan yok. Bu, pusulayı şaşırmış ve terbiyeden uzak. Tarihini hakaretle ifade etmeye çalışan bir insan, bir defa bu milletin bir evladı olamaz' ifadelerini kullandı.
17.09.2022 Siyaset
Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti ne kadar, şartları nelerdir? Para yatırma ve başvuru ödemesi!
Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti ne kadar, şartları nelerdir? Para yatırma ve başvuru ödemesi! Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan TOKİ sosyal konut projesinin detayları netleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre konut, arsa ve işyeri kampanyasında başvurular e-Devlet veya Ziraat Bankası, Halkbank şubelerinden başvuru yapabilecek. Peki, Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti ne kadar, şartları nelerdir? Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? İşte Halkbank TOKİ para yatırma ve başvuru ücreti…
15.09.2022 Ekonomi
Sosyal Konut Projesi ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum canlı yayında duyurdu
Sosyal Konut Projesi ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum canlı yayında duyurdu Son dakika haberi... Bakan Kurum, Sosyal Konut Projesi'ne saat 10.30 itibarıyla 92 bin başvuru olduğunu ve saat 11.15'te sayının 141 bine yükseldiğini ardından öğlen saatlerinde 224 bin rakamının aşıldığını açıkladı. Kurum ayrıca konutlarda fiyat sınırının 2+1 dairelerde 770 bin TL ve 3+1'lerde de 950 bin TL olarak belirlendiğini duyurdu.
14.09.2022 Ekonomi
TOKİ sosyal konut projesi hangi illerde kaç tane yapılacak? İstanbul’da TOKİ nereye yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
TOKİ sosyal konut projesi hangi illerde kaç tane yapılacak? İstanbul’da TOKİ nereye yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hangi ilde kaç TOKİ sosyal konut projesi yapılacak, İstanbul’da TOKİ nereye yapılacak? TOKİ konut başvurusuyla ilgili detaylar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Yapılan duyuruda 2+1 ve 3+1 evlerin fiyatları, taksit miktarları da açıklandı. Peki, TOKİ sosyal konut projesi hangi illerde kaç tane yapılacak? İstanbul’da TOKİ nereye yapılacak?
13.09.2022 Ekonomi
13 Eylül TOKİ açıklaması! TOKİ başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları, evlerin fiyatları ve taksit tutarları
13 Eylül TOKİ açıklaması! TOKİ başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları, evlerin fiyatları ve taksit tutarları Cumhuriyet tarihinin en büyük toplu konut projesi olma özelliği taşıyan projenin detayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada 250 bin konut inşa edilecek, 2 trilyon liradan fazla ekonomik hareketlilik oluşturacak. 100 bin ek istihdam ortaya çıkaracak olan projeyle gençler, emekliler, şehit yakını, gaziler ve engelliler küçük miktarlarda ev sahibi olacak. İşte 13 Eylül TOKİ açıklaması…
13.09.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesi için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıkladı
Sosyal konut projesi için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin tanıtımını yaparak, 81 il ve tüm ilçelerde 2023-2028'i kapsayan 5 yıllık süreçte 500 bin sosyal konut, 250 bin konut amaçlı arsa ile 50 bin iş yeri yapmayı hedeflediklerini söyledi. Erdoğan, "Vatandaşlarımız toplamda 608 bin lira fiyata sahip 2+1 konutlarımıza aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle ve 240 ay vade ile sahip olabilecektir. Aynı şekilde toplamda 850 bin lira fiyata sahip 3+1 konutların ödemesi 3 bin 187 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vade ile yapılabilecektir" dedi.
13.09.2022 Siyaset
Kira destek yardımı artıyor! Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı
Kira destek yardımı artıyor! Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı Kira destek yardımı artıyor. Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı. Marmara Depremi'nin 23. yılında İstanbul'da açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum; yeni bir konut kampanyası başlatacaklarını duyurdu. Kentsel dönüşümde kira desteğinin artacağını açıklayan Kurum, kampanyaya ilişkin ayrıntıları da paylaştı.
17.08.2022 Ekonomi
2.439 TL taksitle 3+1 satılık daire! Son gün 4 Şubat...
2.439 TL taksitle 3+1 satılık daire! Son gün 4 Şubat... Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber. Piyasanın altında fiyatlarla ev almak mümkün. 3+1 daire aylık 2 bin 439 lira taksitle satın alınabiliyor. Başvuru süreci devam ediyor. Son gün ise 4 Şubat olarak belirlendi. Gayrimenkul sektöründe fiyatlar yukarı yönlü hareketini sürdürüyor. Ev sahibi olmak ise giderek zorlaşıyor. Konut kredilerinde faiz oranlarının yüksek olması, döviz kurundaki yükseliş ileri sürülerek satılık daire fiyatlarına fahiş zam yapılması özellikle orta gelirli vatandaşlar için ev sahibi olmayı hayal haline getirdi. Bu noktada dar gelirli ve orta gelirli vatandaşlar için TOKİ devreye giriyor. Ucuz konut satışı TOKİ tarafından gerçekleştiriliyor. Pek çok ilde yeni projeler hayata geçiriliyor. TOKİ tarafından 15 projede başvuru dönemi başlıyor. Projelerde taksit ödemeleri 604 TL'den başlıyor. Ayrıca İstanbul Şerifali ve Güngören'de 3 proje için ihale çalışmalar yürütülürken, Başakşehir, Bahçelievler ve Arnavutköy ilçelerinde ise toplam 30 arsa satışa sunuluyor.
26.01.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu nasıl yapılır? TOKİ İstanbul ev fiyatları ne kadar? TOKİ Kayabaşı Mahallesi kura başvurusu başladı mı?
TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu nasıl yapılır? TOKİ İstanbul ev fiyatları ne kadar? TOKİ Kayabaşı Mahallesi kura başvurusu başladı mı? Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) ev hayali kuranlara müjde! TOKİ İstanbul başvuruları başlıyor. TOKİ’nin Başakşehir'de yapacağı evler için başvuru süreci başlıyor. Dar ve orta gelirli ailelerin kira öder gibi ev sahibi olması için yapımına başladığı projede ev satışları için başvurular alınacak. Peki, İstanbul TOKİ 2022 başvuru ne zaman? TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu nasıl yapılır? TOKİ İstanbul ev fiyatları ne kadar? TOKİ Kayabaşı Mahallesi ev satışları başladı mı? İşte TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu ile ilgili detaylar…
10.01.2022 Ekonomi
Ev sahibi olmak isteyenlere flaş fırsat! Başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor, aylık 380 lira...
Ev sahibi olmak isteyenlere flaş fırsat! Başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor, aylık 380 lira... Ev sahibi olmak isteyen milyonlara müjde! Aylık 380 lira ödeyerek ev sahibi olma fırsatı. Başvurular başlıyor. TOKİ, İstanbul'da 4 yeni projeyi ihaleye çıkarıyor. Başvuruları devam eden projelerin taksitleri 380 TL'den başlarken, İstanbul Silivri'de de başvuru süreci 24 Mayıs tarihinde başlayacağı duyuruldu.
11.05.2021 Gündem
TOKİ Kayabaşı 22. bölge kura sonuçları! TOKİ Kayabaşı kura sonuçları isim listesi sorgulama...
TOKİ Kayabaşı 22. bölge kura sonuçları! TOKİ Kayabaşı kura sonuçları isim listesi sorgulama... TOKİ İstanbul Kayabaşı kura çekiliş sonuçları ilgiyle takip ediliyor. Noter huzurunda canlı yayında gerçekleştirilen İstanbul Kayabaşı TOKİ konutları için gözler sonuçlarda. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için başlatılan 1+1, 2+1 ve 3+1 konutların sahibinin belirleneceği İstanbul Başakşehir Kayabaşı projesinde son adım atıldı. Pandemi nedeniyle ertelenen kuralar yeniden başladı. TOKİ kura çekiliş sonuçları hakkında yapılan araştırmalar da arttı. İşte, TOKİ Kayabaşı 22. bölge kura sonuçları!
9.11.2020 Gündem
TOKİ kura çekilişleri ne zaman? TOKİ yüz bin konut kura tarihi ne zaman? 100 bin sosyal konut kura çekimi yeniden başlıyor!
TOKİ kura çekilişleri ne zaman? TOKİ yüz bin konut kura tarihi ne zaman? 100 bin sosyal konut kura çekimi yeniden başlıyor! Corona virüsü salgını nedeniyle alınan önlemler neticesinde 23 Mart’ta ertelenen TOKİ 100 Bin Yeni Sosyal Konut kura çekilişi yeniden başlıyor. TOKİ çekilişleri salgın nedeniyle canlı çekilmeye başlanmıştı ancak kurada çıkmayan vatandaşlar başvuru bedellerini almak için bankalara gidince yoğun yaşanmış ve kuralar ertelenmişti. TOKİ kura çekilişleri ne zaman? TOKİ yüz bin konut kura tarihi ne zaman?
24.04.2020 Gündem
TOKİ sonuçları sorgulama rehberi: TOKİ kura sonuçları nasıl kontrol edilir, ödemeler ne zaman yapılır, TOKİ para iadesi ne zaman başlar?
TOKİ sonuçları sorgulama rehberi: TOKİ kura sonuçları nasıl kontrol edilir, ödemeler ne zaman yapılır, TOKİ para iadesi ne zaman başlar? TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde ilk hak sahipleri belli oldu. TOKİ çekilişi dün İzmir Karabağlar projesiyle başladı, hazirana kadar devam edecek. 1 milyon 197 bin 982 vatandaşın başvurduğu TOKİ projesinde kura çekilişleri noter huzurunda, canlı olarak yapılıyor. Peki TOKİ kura sonuçları nasıl kontrol edilir? Kurada çıkmayanların para iadesi nasıl yapılır? Kurada çıkanlar ne zaman sözleşmelerini imzalayacak?
25.02.2020 Gündem
TOKİ evleri (3+1/2+1) kuraları ne zaman, nasıl yapılacak? TOKİ ne zaman belli olacak?
TOKİ evleri (3+1/2+1) kuraları ne zaman, nasıl yapılacak? TOKİ ne zaman belli olacak? TOKİ tarafından açıklanan kura çekim tarihlerinin ardından ‘’TOKİ ne zaman çekilecek 2020?’’ sorusunda artış oldu. 1 milyon 137 bin 982 vatandaşın meraklı bekleyişi sona erdi. Dar gelirli vatandaşı ev sahibi yapan projelerde sona yaklaşılıyor. Vatandaşlar yüzde 10 peşinat, 240 ay vade ve 0.46 faiz oranlarıyla ev sahibi olabilecek. Başvuru sayısı az olduğundan hak sahibi belirleme kurası çekilmeyecek bazı projeler de oldu. TOKİ kuraları ne zaman? İşte proje bazlı TOKİ Sosyal Konut kura çekim tarihleri…
19.02.2020 Gündem
1 milyon 137 bin kişi bekliyordu! İl, proje ve TOKİ kura çekimi 2020 tarihi | TOKİ (100 bin konut) kurası hangi illerde çekilmeyecek?
1 milyon 137 bin kişi bekliyordu! İl, proje ve TOKİ kura çekimi 2020 tarihi | TOKİ (100 bin konut) kurası hangi illerde çekilmeyecek? 100 bin sosyal konut projeleri 16 Aralık 2019'da başladı ve 15 Ocak'ta sona erdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı açıklamaya yaparak, 1 milyon 137 bin 982 vatandaşın 100 bin sosyal konut projesine başvurduğunu söyledi. Vatandaşlar sabırsızlıkla TOKİ kura çekimi 2020 tarihlerinin açıklanacağı günü beklerken, haber geldi. TOKİ 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde ilk kura çekilişinin İzmir Karabağ Projesi için 24 Şubat'ta yapılacağı duyuruldu. TOKİ kura çekilişi, Mega Kent'te 18 Mart’ta yapılacak. TOKİ 2020 kura çekilişi sonuçları da TOKİ.gov.tr'den duyurulacak.İllere ve projelere göre TOKİ kura listesi 2020 tarihleri ile kura çekilmeyecek iller listesi...
19.02.2020 Gündem
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ 2020 kura çekilişi ne zaman? (Ankara, Gaziantep, Diyarbakır, İzmir, Van proje proje 2020 toplu konut çekiliş tarihi)
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ 2020 kura çekilişi ne zaman? (Ankara, Gaziantep, Diyarbakır, İzmir, Van proje proje 2020 toplu konut çekiliş tarihi) Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 100 bin sosyal konut için 1 milyon 137 bin 982 vatandaşın başvurduğunu ve kura çekiminin şubat ayında çekileceğini söylemişti. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında başvurularını tamamlayan vatandaşlar, gözlerini TOKİ 2020 kura çekimi tarihine çevirmişti. İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Erzurum, Konya ve daha birçok ilde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılacak kura çekiliş tarihi netleşti. 81 ilde gerçekleştirilen 100 bin konut kura çekilişi tarihleri belli oldu. TOKİ tarafından yapılan açıklamada, "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde ilk kura çekilişi İzmir Karabağ Projesi için 24 Şubat'ta, İstanbul'da 16 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan TOKİ kura çekilişi, Mega Kent'te 18 ve 20 Mart tarihinde devam edecek. Ankara'daki kura çekilişi ise 6 Mart tarihinde başlayacak. İşte TOKİ kura çekimi tarihleri hakkında derlediklerimiz...
18.02.2020 Ekonomi
Sivas TOKİ 2020 | Sivas TOKİ yeni projeleri hangi ilçelere yapılacak?
Sivas TOKİ 2020 | Sivas TOKİ yeni projeleri hangi ilçelere yapılacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği 100 bin toplu konut projesi oldukça yoğun bir şekilde araştırılıyor. TOKİ konutlarının yapılacağı iller ve ilçeler yakından takip ediliyor. 81 ilde faaliyete geçecek ve ihale sürecinin ardından başlayacak sosyal konut inşaatlarının bir buçuk yıl için teslim edilmesi planlanıyor. Peki, Sivas TOKİ 2020 başvuruları ne zaman? İşte Sivas TOKİ Projeleri hakkında merak edilenler…
21.12.2019 Gündem
TOKİ Şanlıurfa 2020 | TOKİ başvuru şartları nelerdir?
TOKİ Şanlıurfa 2020 | TOKİ başvuru şartları nelerdir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği 100 bin toplu konut projesi oldukça yoğun bir şekilde araştırılıyor. Toplu konutlar, 81 ilde faaliyete geçecek ve ihale sürecinin ardından başlayacak inşaatların teslimat süreci, bir buçuk yıl olacak. Peki Şanlıurfa TOKİ yeni projeleri hangi ilçelere yapılacak? İşte TOKİ Şanlıurfa projeleri hakkında merak edilenler…
18.12.2019 Gündem
İnegöl TOKİ başvuruları 2019 | Bursa sosyal konut projesi nereye yapılacak?
İnegöl TOKİ başvuruları 2019 | Bursa sosyal konut projesi nereye yapılacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 100 bin toplu konut projesi müjdesinden sonra yoğun bir şekilde bulundukları illerdeki ve ilçelerdeki TOKİ konutlarını sorgulamaya başladı. 81 ilde faaliyete geçecek ve ihale sürecinin ardından başlayacak sosyal konut inşaatlarının bir buçuk yıl için teslim edilmesi planlanıyor. Peki, İnegöl TOKİ başvuruları 2020 ne zaman? Bursa Sosyal Konut Projesi nereye yapılacak? İşte Bursa TOKİ Projeleri hakkında merak edilenler…
17.12.2019 Gündem
Aksaray TOKİ başvurusu | Aksaray TOKİ başvuruları 2020 ne zaman?
Aksaray TOKİ başvurusu | Aksaray TOKİ başvuruları 2020 ne zaman? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği 100 bin toplu konut projesi sonrasında vatandaşlar yoğun bir şekilde bulunduğu ilçedeki TOKİ konutlarını araştırmaya başladı. 81 ilde faaliyete geçecek ve ihale sürecinin ardından başlayacak sosyal konut inşaatlarının bir buçuk yıl için teslim edilmesi planlanıyor. Peki, Aksaray TOKİ başvuruları 2020 be zaman? İşte Aksaray TOKİ başvurusu hakkında merak edilenler…
16.12.2019 Gündem
TOKİ Afyon projeleri | Afyon TOKİ yeni projeleri hangi ilçelere yapılacak?
TOKİ Afyon projeleri | Afyon TOKİ yeni projeleri hangi ilçelere yapılacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği 100 bin toplu konut projesi oldukça yoğun bir şekilde araştırılıyor. Toplu konutlar, 81 ilde faaliyete geçecek ve ihale sürecinin ardından başlayacak inşaatların teslimat süreci, bir buçuk yıl olacak. Peki Afyon TOKİ yeni projeleri hangi ilçelere yapılacak? İşte TOKİ Afyon projeleri hakkında merak edilenler…
16.12.2019 Gündem