Gazete Vatan Logo

Ev sahibi olmak isteyenlere flaş fırsat! Başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor, aylık 380 lira...

Ev sahibi olmak isteyen milyonlara müjde! Aylık 380 lira ödeyerek ev sahibi olma fırsatı. Başvurular başlıyor. TOKİ, İstanbul'da 4 yeni projeyi ihaleye çıkarıyor. Başvuruları devam eden projelerin taksitleri 380 TL'den başlarken, İstanbul Silivri'de de başvuru süreci 24 Mayıs tarihinde başlayacağı duyuruldu.

Ev sahibi olmak isteyenlere flaş fırsat! Başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor, aylık 380 lira...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul'da bu yaz 4 yeni projenin ihalesi gerçekleştirilecek. İhale sonrasında başvuru döneminin açılacağı projelerde kentsel dönüşüm yenileme projeleri de yer alıyor.

TOKİ'nin ihaleye çıkacağı ilçeler arasında Kağıthane, Esenler ve Tuzla yer alıyor. Temmuz ve ağustosta gerçekleştirilecek projeyle ilgili detaylar henüz belirlenmedi.

HEM KONUT HEM DÜKKAN

- Kağıthane İlçesi, Osmanpaşa Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm projesinde 300 konut yer alacak. İhalesi 9 Temmuz 2021 tarihinde saat 14.30'da e-ihale ile gerçekleştirilecek.

- Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 4.Etap 1. Bölge kapsamında 427 konut ve 28 dükkan inşaatı ihaleye çıkarılacak. E-ihale gerçekleştirilecek ihalenin tarihi 30 Temmuz 2021 saat 14.00 olarak belirlendi.

- Yine Esenler'de satışa çıkacak proje Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 3. etabı. Toplam 598 konuttan meydana gelecek projenin ihalesi 10 Ağustos 2021 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

- Tuzla İlçesi,Aydınlı Mahallesi, Konaşlı Mevkii'nde gerçekleştirilecek projenin ihalesi için verilen tarih 13 Ağustos 2021 saat 14.30 olarak belirlendi. Projede 508 adet konut yer alacak. (Hürriyet)

* Taksitler ve peşinat satın alınacak konutun sunulan ödeme koşullarına ve metrekarelerine göre farklılık göstermektedir. Başlangıç fiyatları yazılmıştır.