Tmsf

Tmsf

Son dakika TMSF haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TMSF ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TMSF haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tmsf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tmsf gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.617 tmsf haberi bulunmuştur. Tüm tmsf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da (Kalyon GY) İcra Kurulu Üyesi görevine Gökhan Yıldız getirildi.
8.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekli bayram ikramiyesine ilişkin düzenleme TBMM'ye sunuldu
Emekli bayram ikramiyesine ilişkin düzenleme TBMM'ye sunuldu Yargı hizmetlerinin etkinliğinin artırılmasına yönelik düzenlemeler içeren 8. Yargı Paketi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. TBMM Başkanlığına sunulan 8. Yargı Paketi'nde, emekli bayram ikramiyesinin 2 bin liradan 3 bin liraya yükseltilmesine ilişkin düzenleme de yer aldı.
16.02.2024 Gündem
TMSF'den satılık araç ihalesi! Kritik uyarı, aman gaza gelmeyin
TMSF'den satılık araç ihalesi! Kritik uyarı, aman gaza gelmeyin TMSF, 22 Şubat’ta ihalesi yapılacak lüks araçların satışına aracılık yapabileceğini iddia eden dolandırıcılara karşı bir kez daha uyardı. 19 araç arasında değeri 6 milyon lirayı aşan Bentley, Mercedes, Porsche gibi markalar var.
10.02.2024 Ekonomi
TMSF'den Polat Grubu şirketlerine ilişkin açıklama
TMSF'den Polat Grubu şirketlerine ilişkin açıklama  Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)'ndan Dilan Polat adını taşıyan yeni güzellik merkezlerinin faaliyetlerine devam etmesi ve yeni merkezlerin açılmasıyla ilgili yapılan açıklamada, "Franchise sözleşmeleri TMSF'den önce imzalanmıştır" denildi.
11.01.2024 Gündem
Dilan Polat'ın kremlerini TMSF satacak! Polat çiftinin franchise verdiği 100’ü aşkın firma için flaş karar
Dilan Polat'ın kremlerini TMSF satacak! Polat çiftinin franchise verdiği 100’ü aşkın firma için flaş karar Dilan Polat - Engin Polat çifti için başlatılan soruşturma kapsamında TMSF’nin kayyım olduğu şirketlerin e-ticaret sitelerindeki ürün satışları yeniden başlıyor. Fon 39 şirketteki çalışanların maaşını ödemeye başladı. Polat çiftinin franchise verdiği 100’ü aşkın firma da hizmetine devam edecek.
27.12.2023 Gündem
Polat çiftinin lüks araçları TMSF’ye çekildi! Trafikte böyle görüntülendi
Polat çiftinin lüks araçları TMSF’ye çekildi! Trafikte böyle görüntülendi Haklarında “kara para aklama”, “vergi kaçırma” gibi 4 ayrı suçtan tutuklu yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın Yediemin Otoparkı’ndaki lüks araçları, kayyımların isteğiyle TMSF’ye çekildi.
5.12.2023 Gündem
Bahar-Nihal Candan kardeşler ünlüleri, avukatları bile kullanmış: 200 bin doları böyle çalmışlar
Bahar-Nihal Candan kardeşler ünlüleri, avukatları bile kullanmış: 200 bin doları böyle çalmışlar Katıldıkları bir moda programı sayesinde kısa sürede fenomene dönüşen Nihal ve Bahar Candan kardeşler lüks yaşamları, sansasyonel açıklamalarıyla popülerliklerini her geçen gün arttırdı. Candan kardeşler, suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın yankıları sürerken fenomen kardeşlerle ilgili detay ortaya çıktı. Candan kardeşlerin mağduru tek tek 200 bin doları böyle çaldıklarını anlattı. İşte detaylar...
28.11.2023 Gündem
Fenomenlerin gözaltına alındığı operasyonda kilit isim dikkat çekti
Fenomenlerin gözaltına alındığı operasyonda kilit isim dikkat çekti Sosyal Medya fenomenleri Nihal Candan ve Bahar Candan'ında aralarında bulunduğu 3 kişinin gözaltına alındığı soruşturmada kilit ismin Doktor Refik E. E. olduğu belirlendi. Operasyondan bir süre önce yurt dışına çıktığı ve şu anda firari olarak aranan Doktor Refik E. E.'nin sözde TMSF'den ucuza alacakları otomobillerin listesini kurbanlara gönderen kişi olduğu öğrenildi. Nihal Candan ve Bahar Candan'ın poliste yapılan sorgularında kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi.
15.11.2023 Gündem
Türk Ticaret Bankası satışa çıkıyor
Türk Ticaret Bankası satışa çıkıyor TMSF, Türk Ticaret Bankası'nın yüzde 98,49 oranındaki payını 380 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkardı.
28.02.2023 Ekonomi
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu Tasarruf Sigortası Mevduat Fonu, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu.
10.02.2023 Ekonomi
Bankada unutulan paralar ile ilgili yeni karar! İade edildi, herkes için geçerli
Bankada unutulan paralar ile ilgili yeni karar! İade edildi, herkes için geçerli Çalışmak için yıllar önce yurtdışına giden Ş.Ö.'nün eşi için Türkiye'de vadesiz mevduat hesabı açıldı. İçinde de 12 bin euro vardı. Eşi vefat edince Ş.Ö.'ye ulaşılamadı. 10 yılın ardından 'zaman aşımına uğradığı' gerekçesiyle para Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) aktarıldı. Bunu öğrenen Ş.Ö. dava açtı. Yargıtay'dan emsal bir karar çıktı. İşte detaylar...
22.12.2022 Ekonomi
Sigortaya tabi mevduat ve katılım fonu tutarı 400 bin TL'ye yükseltildi
Sigortaya tabi mevduat ve katılım fonu tutarı 400 bin TL'ye yükseltildi Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, bankada parası olanlara yönelik yeni düzenlemeye gitti. Bankanın iflası halinde mudilere ödenecek para 200 bin liradan 400 bin liraya çıkarıldı. Böylece bankada parası olanların 400 bin lirası devlet garantisi altına alınmış oldu.
22.12.2022 Ekonomi
TMSF KPSS’den en az 75 puanla 47 personel alacak! İşte başvuru şartları!
TMSF KPSS’den en az 75 puanla 47 personel alacak! İşte başvuru şartları! Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, İstanbul Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere, 7 fon denetçi yardımcısı, 20 fon uzman yardımcısı ve 20 fon avukatı kadrosuna atama yapılacak. Atama için yazılı ve sözlü giriş sınavı için başvuru alınacak. Peki, TMSF personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TMSF personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
14.11.2022 Personel Alımı
Cemevlerinin elektrik ve su faturaları devlet tarafından ödenecek
Cemevlerinin elektrik ve su faturaları devlet tarafından ödenecek Cemevlerinin elektrik ve su faturalarının devlet tarafından ödenmesini de içeren torba teklif TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.
24.10.2022 Gündem
Ucuz ürünler bakkallar aracılığı ile satılacak! Kasımda başlıyor
Ucuz ürünler bakkallar aracılığı ile satılacak! Kasımda başlıyor Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri bakkallarla yeni bir işbirliğine hazırlanıyor. Tarım Kredi Market bünyesinde gerçekleşecek işbirliğiyle, küçük esnafa sermaye desteği sağlanması ve satış noktalarının arttırılması hedefleniyor. Tarım Kredi Holding çatısı altında yer alan şirketlerin de özellikle gübre, yem, yağ ve ilaç alanında yeni yatırımları hayata geçireceği belirtiliyor.
14.10.2022 Ekonomi
Göztepe 2 Eylül nedir, Göztepe’de 2 Eylül 2006’da ne oldu? 2 Eylül 2006 Göztepe isyan yürüyüşü!
Göztepe 2 Eylül nedir, Göztepe’de 2 Eylül 2006’da ne oldu? 2 Eylül 2006 Göztepe isyan yürüyüşü! Göztepe 2 Eylül 2006 ne oldu, Göztepe 2 Eylül nedir? Spor Toto 1'inci Lig'de geçen hafta deplasmanda Beyçimento Bandırmaspor'a 2-1 yenilerek bu sezon ilk mağlubiyetini elde eden Göztepe bugün 4'üncü hafta müsabakasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Göztepe’nin 2 Eylül’de oynayacak maç taraftarı geçmişe 2 Eylül 2006’ya götürdü. 2 Eylül 2006 Göztepe isyan yürüyüşü olarak tarihe geçen bu an vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte 2 Eylül 2006 Göztepe isyan yürüyüşü…
2.09.2022 Şampiy10
AK Parti'li Canikli'den, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu
AK Parti'li Canikli'den, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, 'basın yolu ile hakaret ve iftira' suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu, 750 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
19.07.2022 Siyaset
AK Partili Canikli’den CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun iddialarına cevap
AK Partili Canikli’den CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun iddialarına cevap AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM Grup Toplantısı’ndaki iddialarına ilişkin, “Yakınımım Boydak Holding’e kayyım yapıldığı iddiası yalandır” dedi.
28.06.2022 Siyaset
Ekonomide yeni dönem! Kabul edildi, süre uzatılıyor, Türk Lirası, dolar, euro...
Ekonomide yeni dönem! Kabul edildi, süre uzatılıyor, Türk Lirası, dolar, euro... Ekonomiye yönelik yeni yasa geliyor. Bankacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 655 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulu’nda görüşüldü ve görüşmelerin sonunda teklif kabul edildi ve yasalaştı. Bilançolarındaki dövizi TL'ye çeviren şirketlerin vergi istisnası yıl sonuna uzatıldı. İşte son dakika haberinin detayları...
26.05.2022 Ekonomi
Bankacılık Kanunu ile bazı kanunlarda yapılan değişiklikler yasalaştı
Bankacılık Kanunu ile bazı kanunlarda yapılan değişiklikler yasalaştı Bankacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 655 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulu’nda görüşüldü ve görüşmelerin sonunda teklif kabul edildi ve yasalaştı.
26.05.2022 Ekonomi
Ekonomiye yönelik yeni hamle! Kabul edildi, Vergiden muaf olacak, döviz ve Türk Lirası...
Ekonomiye yönelik yeni hamle! Kabul edildi, Vergiden muaf olacak, döviz ve Türk Lirası... Ekonomiye yönelik yeni yasa geliyor. Detaylar belli oldu. Değişiyor. Vergiden muaf olacak. Ekonomik düzenlemeler içeren yasa teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Teklifle; Yabancı paraların 2022 yılı sonuna kadar Türk lirasına dönüştürülmesi durumunda, elde edilen faiz ve kar payları vergi istisnası kapsamına alınacak. Öte yandan Teklifle, sigorta kapsamı dışında kalan mevduat ve katılım fonları da belirleniyor. Bu kapsamda ilgili kredi kuruluşunun hakim ortakları ya da nitelikli pay sahiplerine, bunların kontrolünde bulunan tüzel kişilere, gerçek kişi hakim ortakların ana, baba, eş ve velayet altındaki çocuklarına ait mevduat ve katılım fonu ile diğer hesaplar; ilgili kredi kuruluşunun yönetim veya müdürler kurulu başkan ve üyeleri, genel müdür ve yardımcıları ile bunların tek başına veya birlikte kontrol ettiği tüzel kişiler ve ortaklıklar ile ana, baba, eş ve velayet altındaki çocuklarına ait mevduat ve katılım fonu ile diğer hesaplar; Fon Kurulu tarafından Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun (BDDK) görüşü alınmak suretiyle belirlenen diğer mevduat, katılım fonu ve hesaplar sigortaya tabi olmayacak. İşte son dakika haberinin detayları...
15.04.2022 Ekonomi
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Zam geliyor! Hesaplara yatacak! Tek tek hesaplandı!
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Zam geliyor! Hesaplara yatacak! Tek tek hesaplandı! Bayram ikramiyeleriyle ilgili son dakika gelişmesi! Emekli milyonlarca vatandaşa bayram ikramiyesi müjdesi. Emeklinin bayram ikramiyelerine zam geliyor. Bayram ikramiyelerine gelecek zam ile ilgili tahminler peş peşe yapıldı. Alınan bilgiye göre, bu konuda Maliye Bakanlığı ve AK Parti’nin ekonomi kurmayları bir çalışma yapıyor. Bütçeye maliyeti hesaplanıyor. Toplantılarda, Bayram ikramiyesinin 2 bin lira olması yönünde görüşler dile getirildiği öğrenildi. Maliyetin çok yüksek olacağının iddia edilmesi üzerine, bunun bir kurala bağlanması ve her yıl otomatik bir artış yapılması önerisi değerlendirildi. Emeklilere bayramlarda verilen ikramiyenin her yıl enflasyon oranında artırılması planlanıyor. Enflasyon oranında artırılırsa, bu ramazan bayramında bin 100 lira olan ikramiye tutarı, bin 500 civarına yükselecek. Öte yandan İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı yazarımız Mert Nayır'ın Ankara kulislerinde konuşulan ikramiye müjdesini yazmıştı. Ramazan Bayramında 2.000 TL, Kurban Bayramında ise 2.000 TL emekli vatandaşlarımıza bayram ikramiyesi ödeneceğini dile getirmişti Yeni emekli olanlar da bayram ikramiyesinden faydalana bilecek. İşte bayram ikramiyesi ile ilgili son dakika tüm detaylar...
9.04.2022 Emekli
BDDK düğmeye basmıştı! Flaş detaylar ortaya çıktı
BDDK düğmeye basmıştı! Flaş detaylar ortaya çıktı Küçük birikimleri ile ev veya otomobil sahibi olmak isteyen kişilerin yatırdıkları paralarla çok sayıda lüks otomobil alındığı ortaya çıktı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kamuoyunda ‘evim şirketi’ olarak da bilinen firmaların ‘kendi üzerine’ kayıtlı 37 otomobili satışa çıkardı. 28 milyon TL değerindeki otomobiller arasında çok sayıda Mercedes-Benz ve Audi’nin yanı sıra Porsche ve Bentley gibi lüks segmentteki otomobiller de yer aldı. Tasfiye sürecindeki şirketlerin varlıkları satılarak, tasarruf sahiplerinin birikimleri ödenmeye çalışılıyor.
4.04.2022 Gündem
Bankada parası olan milyonları ilgilendiriyor! Devlet ödeyecek!
Bankada parası olan milyonları ilgilendiriyor! Devlet ödeyecek! Bankada parası olan milyonları kapsıyor! Bankadaki paralar devlet güvencesi altına alınıyor. Bankalardaki mevduatlar için şu anda sadece gerçek kişiler için güvence veriliyor. Bankanın batması halinde vatandaşın mevduatının 200 bin liraya kadar olan bölümü sigortalanıyor yani devlet tarafından ödeniyor. Teklif ile güvencenin kapsamı genişletilecek. Bankalardaki ticari hesapların da 200 bin liraya kadar olan bölümü güvence altına alınacak. Bundan özellikle KOBİ'ler ile esnaf yararlanacak. Yapılacak düzenleme kapsamında 300 milyar lira civarında ticari mevduat güvence altına alınmış olacak.
3.03.2022 Ekonomi
Faizsiz ev ve araba almak isteyenler dikkat! Flaş gelişme, artık...
Faizsiz ev ve araba almak isteyenler dikkat! Flaş gelişme, artık... Ev ve araba almayı planlayan pek çok kişi faizsiz ödeme seçeneği olan alternatifleri değerlendiriyor. Yeterli nakit birikimi olmayanlar özellikle ev almak için faizsiz konut satışı yapan şirketlerin yolunu tutuyor. Birçok kişi bu şirketler nedeniyle de mağduriyet yaşadı. Hükümet harekete geçti. Yeni düzenleme geliyor. Çalışmalar başlatıldı.
24.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tmsf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tmsf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.