Tiyatro Oyuncusu

Tiyatro Oyuncusu

Son dakika Tiyatro oyuncusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tiyatro oyuncusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tiyatro oyuncusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tiyatro Oyuncusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tiyatro oyuncusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.073 tiyatro oyuncusu haberi bulunmuştur. Tüm tiyatro oyuncusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı'nın Ertuğrul'u Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz
Yargı'nın Ertuğrul'u Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı 'Yargı' dizisine başsavcı Ertuğrul rolüyle dahil olan Naşit Özcan boşandı. Ünlü oyuncu boşanma haberini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu
24.03.2024 Magazin
Seksenler dizisinin Zafer’i oyuncu Efe Deprem 'den acı haber!
Seksenler dizisinin Zafer’i oyuncu Efe Deprem 'den acı haber! Seksenler dizisinde 'Zafer' karakterini canlandıran tiyatro oyuncusu Efe Deprem Kağıthane D-100 Karayolu’nda motosikletiyle bariyerlere çarparak hayatını kaybetti.
6.03.2024 Magazin
Dilan Çiçek Deniz’den şaşırtan cevap! ‘Cevap belli, çok yakın arkadaşım yok’
Dilan Çiçek Deniz’den şaşırtan cevap! ‘Cevap belli, çok yakın arkadaşım yok’ 'Amadeus'taki 'Costanze’ karakteriyle '2023 Yılında En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu’ seçilen Dilan Çiçek Deniz'e, "Yakın arkadaşınız ve sevgiliniz arasında kararsız kalsaydınız kimi seçerdiniz" sorusu yöneltildi. 2014 Miss Turkey'de ikinci seçilen tescilli güzel, çarpıcı bir açıklamada bulundu.
12.01.2024 Magazin
Ünlü sanatçı Seda Fettahoğlu ölüm haberi ile sevenlerini üzdü! Kahreden detay ortaya çıktı
Ünlü sanatçı Seda Fettahoğlu ölüm haberi ile sevenlerini üzdü! Kahreden detay ortaya çıktı Ünlü tiyatro oyuncusu Seda Fettahoğlu ölüm haberi ile sevenlerini üzdü. Şehir Tiyatroları'ndan gelen açıklamayla olay doğrulanırken ünlü sanatçının hayatını kaybettiği gün ile ilgili kahreden detay da ortaya çıktı. İşte Seda Fettahoğlu'nun hayatı dizileri ve sanatı...
28.09.2023 Magazin
Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok!
Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok! Hazım Körmükçü, Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programında konuk oldu. Dedesi Türk Tiyatrosu’nun usta isimlerinden Hazım Körmükçü ile aynı ismi taşıyan ünlü oyuncu, Körmükçü soyadının taşımanın hem onurunu hem de zorluğunu yaşadığını söyledi.
11.03.2023 Magazin
Hacı Ali Konuk gözyaşları içinde anlattı!  'On tane bina gözümün önünde yıkıldı!'
Hacı Ali Konuk gözyaşları içinde anlattı! 'On tane bina gözümün önünde yıkıldı!' Sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından, öğlen 13.24 sıralarında 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. İkinci deprem sırasında Malatya'da bulunan Tiyatro oyuncusu Hacı Ali Konuk, CNN Türk'ün canlı yayınına bağlanarak yaşadıklarını anlattı.
6.02.2023 Magazin
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl?
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl? Aydemir Akbaş kanser olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Akbaş "Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam" dedi. Peki, Aydemir Akbaş ne kanseri, Aydemir Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
25.01.2023 Magazin
Kazada ölen Tolga Güleryüz'ün adı yaşatılacak!
Kazada ölen Tolga Güleryüz'ün adı yaşatılacak! Çiğli Belediyesinin, geçtiğimiz aylarda “Baş Belası” oyununun turne dönüşü meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Çiğlili tiyatro oyuncusu Tolga Güleryüz anısına düzenlediği tiyatro festivalinin açılışı duayen oyuncu Tamer Levent’in katılımıyla gerçekleştirildi.
19.01.2023 Magazin
Kadıköy’de Tolga Güleryüz’e veda programı
Kadıköy’de Tolga Güleryüz’e veda programı Amasya’daki trafik kazasında hayatını kaybeden tiyatro yapımcısı Tolga Güleryüz için Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde veda programı düzenlendi. Programa Güleryüz’ün ailesinin yanı sıra kaza yaşadığı araçta bulunan oyuncu arkadaşları Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten de katıldı.
29.11.2022 Haber
Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'den Tolga Güleryüz'e duygusal veda
Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'den Tolga Güleryüz'e duygusal veda Amasya’daki trafik kazasında hayatını kaybeden tiyatro yapımcısı Tolga Güleryüz için Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde veda programı düzenlendi. Programa katılan oyuncular Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten arkadaşlarına gözyaşları içinde veda etti.
29.11.2022 Magazin
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım ne günü, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım günü, BM tarafından 1999 yılında kadına karşı şiddete önlemek ve farkındalık yaratmak amacıyla "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan edildi.
25.11.2022 Gündem
Tiyatro oyuncusu Civan Canova için cenaze töreni düzenlendi
Tiyatro oyuncusu Civan Canova için cenaze töreni düzenlendi Akciğer tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden oyuncu Civan Canova için İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Sahne'de tören düzenlendi.
23.08.2022 Magazin
Rıza Pekkutsal kimdir, neden öldü? Sinemanın usta oyuncusu Rıza Pekkutsal nereli, kaç yaşındaydı?
Rıza Pekkutsal kimdir, neden öldü? Sinemanın usta oyuncusu Rıza Pekkutsal nereli, kaç yaşındaydı? Usta Sinema ve Tiyatro oyuncusu, seslendirme sanatçısı Rıza Pekkutsal, İzmir'de hayatını kaybetti. Peki, Rıza Pekkutsal kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı, nereli? İşte, Türk sinema oyuncusu Rıza Pekkutsal'ın hayatı ve biyografisi hakkında ayrıntılı bilgiler…
17.08.2022 Kültür Sanat
Rıza Pekkutsal, 87 yaşında hayatını kaybetti
Rıza Pekkutsal, 87 yaşında hayatını kaybetti Usta sinema ve tiyatro oyuncusu, seslendirme sanatçısı Rıza Pekkutsal, 87 yaşında hayatını kaybetti. Kemal Sunal ile birçok filmde rol alan Rıza Pekkutsal, 'Bombacı Mülayim' filmindeki memur karakteriyle hafızalara kazınmıştı.
16.08.2022 Magazin
Semih Sergen, son yolculuğuna uğurlandı
Semih Sergen, son yolculuğuna uğurlandı  Muğla’da hayatını kaybeden tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Semih Sergen (91), Ankara Küçük Tiyatro’da düzenlenen törenin ardından Gölbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.
8.08.2022 Magazin
Sihirli Annem dizisi senaristi Gamze Özer kimdir? Ünlü senaristten acı haber!
Sihirli Annem dizisi senaristi Gamze Özer kimdir? Ünlü senaristten acı haber! Başarılı dizilerin senaristi Gamze Özer’den acı haber! Sihirli Annem, Acemi Cadı, Dila Hanım, Hanımın Çiftliği gibi dizilerin başarılı senaristi Gamze Özer hayatını kaybetti. Gamze Özer'in genç yaştaki vefatı sevenlerini üzdü. Gamze Özer’in vefat haberini Armağan Çağlayan duyurdu. Peki, Gamze Özer kimdir? Gamze Özer kaç yaşında ve nereli? Gamze Özer’in hastalığı ne? İşte Gamze Özer’in hayatı…
25.06.2022 Ünlüler Dünyası
Senarist Gamze Özer hayatını kaybetti! Acı haberi Armağan Çağlayan duyurdu
Senarist Gamze Özer hayatını kaybetti! Acı haberi Armağan Çağlayan duyurdu Senarist Gamze Özer'den kahreden haber! Sihirli Annem, Acemi Cadı, Dila Hanım, Hanımın Çiftliği gibi dizilerin başarılı senaristi Gamze Özer hayatını kaybetti. Gamze Özer'in genç yaştaki vefatı sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Özer'in acı haberini Armağan Çağlayan, sosyal medyadan duyurdu.
25.06.2022 Magazin
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası
Aydemir Akbaş'tan çok konuşulacak sözler! "Eşim ölürse..."
Aydemir Akbaş'tan çok konuşulacak sözler! "Eşim ölürse..." Usta oyuncu Aydemir Akbaş, TV8'in sevilen programı 2.Sayfa'ya konuk olduğu canlı yayında olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Aydemir Akbaş eşi Beyhan Hanım'la ilgili tepki çekecek bir açıklamada bulundu. Oyuncu, eşine bir şey olduğu takdirde 20 yaşlarında bir kadınla evlenebileceğini söyledi.
14.06.2022 Magazin
Tiyatro ve dizi oyuncusu Erkan Kaledibi evde ölü bulundu!
Tiyatro ve dizi oyuncusu Erkan Kaledibi evde ölü bulundu! Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, tiyatro oyuncusu ve dizilerde rol alan Erkan Kaledibi (32), evinde ölü bulundu. Erkan Kaledibi'nin, eşinin olay sırasında ailesinin yanına misafirliğe gittiği öğrenildi. Evde doğal gaza bağlı ocağın açık olduğu tespit edildi. Kaledibi'nin Yasak Elma, Diriliş Ertuğrul, Vatanım Sensin, Kırgın Çiçekler gibi bazı dizilerde rol aldığı öğrenildi.
28.03.2022 Gündem
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi!
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi! Anadolu rock ozanı olarak tanınan Cem Karaca’nın ölümünün üzerinden 18 yıl geçti. Sosyal mesajlar içeren şarkılarıyla dönemine damga vuran Cem Karaca ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca ölüm sebebi ne? Cem Karaca ölüm tarihi ne? İşte Cem Karaca’nın hayatı ve şarkıları!
8.02.2022 Kültür Sanat
Oyuncu Ayberk Pekcan son yolculuğuna uğurlandı!
Oyuncu Ayberk Pekcan son yolculuğuna uğurlandı! Mersin'de tedavi gördüğü akciğer kanserine yenik düşen 51 yaşındaki sinema ve tiyatro oyuncusu Ayberk Pekcan, son yolculuğuna alkışlarla uğurlandı.
25.01.2022 Magazin
ÖTV indirimi geldi! Fiyatlar 160 bin liradan başlıyor, yüzde 45...
ÖTV indirimi geldi! Fiyatlar 160 bin liradan başlıyor, yüzde 45... Karavanist İstanbul Karavan ve Ekipmanları Fuarı ile Outdoorist Fuarı Büyükçekmece’de bulunan Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Geçtiğimiz aylarda meclisten çıkan yasayla motorlu karavanlar için ÖTV indirimi yapılması Karavanist ve Outdoorist Fuarları’na olan ilgiyi hareketlendirdi.
11.01.2022 Ekonomi
Erdal Beşikçioğlu’ndan kötü haber! Koronavirüs testi testi pozitif çıktı
Erdal Beşikçioğlu’ndan kötü haber! Koronavirüs testi testi pozitif çıktı Behzat Ç. dizisiyle hafızalara kazınan başarılı aktör Erdal Beşikçioğlu’nun koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Şu sıralar başrollerini Farah Zeynep Abdullah ile paylaştığı Bergen filmi için sette olan 51 yaşındaki oyuncunun koronavirüse yakalanması sonrası çekimlere mecburi ara verildi.
25.12.2021 Magazin
Usta oyuncu Sezai Aydın için Musahipzade Celal Sahnesi’nde tören düzenlendi
Usta oyuncu Sezai Aydın için Musahipzade Celal Sahnesi’nde tören düzenlendi Türk tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın diyabet ve kalp rahatsızlığı nedeniyle 20 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Bugün Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde usta oyuncu için sevenlerinin katılımıyla tören düzenlendi. Törenin ardından Aydın'ın cenazesi alkışlar eşliğinde cenaze aracına koyuldu.
22.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tiyatro Oyuncusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tiyatro oyuncusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.