Gazete Vatan Logo
Magazin Hacı Ali Konuk gözyaşları içinde anlattı! 'On tane bina gözümün önünde yıkıldı!'

Hacı Ali Konuk gözyaşları içinde anlattı! 'On tane bina gözümün önünde yıkıldı!'

Sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından, öğlen 13.24 sıralarında 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. İkinci deprem sırasında Malatya'da bulunan Tiyatro oyuncusu Hacı Ali Konuk, CNN Türk'ün canlı yayınına bağlanarak yaşadıklarını anlattı.

Hacı Ali Konuk gözyaşları içinde anlattı!  'On tane bina gözümün önünde yıkıldı!'

Bu sabah saat 4.17'de, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, 13.24 sıralarında 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede 7.6 büyüklüğünde bir depremin daha meydana geldiğini duyurdu. Merkez üssünün Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6'lık depreme derinliği 7 km olarak açıklandı.

 

HACI ALİ KONUK CANLI YAYINA BAĞLANDI

Tiyatro Hacı Ali Konuk, CNN Türk canlı yayına bağlanarak Malatya'da yaşadığı korku dolu anları anlattı. Oyuncu, ikinci depremde ona yakın binanın yıkıldığını ve içinde yurttaşların olduğunu söyledi.

"ÇOK ŞİDDETLİ BİR SARSINTI YAŞADIK"

"On tane bina gözümün önünde yıkıldı" diyen Konuk, sözlerine şöyle devam etti:

Gerçekten çok üzgünüm. Bu artçı değildi bence. Çok şiddetli bir sarsıntı yaşadık. Bir anda on tane bina gözümün önünde yıkıldı, yerle bir oldu. Gerçekten moralimiz çok bozuk.

"İNANAMIYORUM"

Gözyaşlarına hakim olmayan ünlü isim, "Otelin lobisindeydik, sallanmaya başladık. Kendimizi attık dışarı ama nereye gidiyorsun? Her yer toz duman oldu" diyen Konuk, "Malatya şu an çok kötü durumda. Her taraf yıkıldı, inanamıyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı