Tiyatrocu

Tiyatrocu

Son dakika Tiyatrocu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tiyatrocu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tiyatrocu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tiyatrocu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tiyatrocu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.150 tiyatrocu haberi bulunmuştur. Tüm tiyatrocu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Magazin
Meddah Nedir, Kime Denir? Meddah Oyunu Özellikleri Nelerdir?
Meddah Nedir, Kime Denir? Meddah Oyunu Özellikleri Nelerdir? Meddah, tek başına oynanan tiyatro demektir. Meddahlar hikaye anlatıcısıdır ve tek başlarına halka hikaye anlatırlar. 
31.01.2024 Gündem
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Duygu Nebioğlu'ndan Metin Akpınar paylaşımı geldi
Duygu Nebioğlu'ndan Metin Akpınar paylaşımı geldi Usta tiyatrocu Metin Akpınar'ın 35 yıl önce evlilik dışı bir ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, Akpınar hakkında geçtiğimiz günlerde "Öğrendiğim kadarıyla evden dışarı çıkmıyor" demişti. Akpınar, programa katılınca Nebioğlu'nun paylaşımı dikkat çekti.
17.12.2023 Magazin
Erdal Beşikçioğlu kızıyla aynı dizide!
Erdal Beşikçioğlu kızıyla aynı dizide! 'Behzat Ç.' dizisiyle büyük çıkış yakalayan tiyatrocu Erdal Beşikçioğlu, kızı Derin Beşikçioğlu (22) ile 'Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç Hikayesi'nde' birlikte kamera karşısına geçti. Dizinin ikinci sezon galasına katılan baba kızım yaptığı açıklamalar dikkat çekti.
7.12.2023 Magazin
Yasemin Yalçın yıllar sonra kamera karşısına geçti
Yasemin Yalçın yıllar sonra kamera karşısına geçti Yasemin Yalçın; 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminde oğlunun sanatla dolu hayatına eşlik eden, usta şarkıcının mücadele dolu yolculuğunu destekleyen annesi, tiyatrocu Toto Karaca olarak izleyicilerle buluşacak.
5.12.2023 Magazin
Usta sanatçının Levent'teki mütevazı 2+1 dairesi!  'Diziden kazandığım parayla aldım'
Usta sanatçının Levent'teki mütevazı 2+1 dairesi! 'Diziden kazandığım parayla aldım' Tiyatrocu, sunucu, seslendirme sanatçısı ve oyuncu Erhan Yazıcıoğlu evinin kapılarını "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programına açtı. Usta ismin mütevazı yaşamı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştu.
14.11.2023 Magazin
Ünlü sanatçı Seda Fettahoğlu ölüm haberi ile sevenlerini üzdü! Kahreden detay ortaya çıktı
Ünlü sanatçı Seda Fettahoğlu ölüm haberi ile sevenlerini üzdü! Kahreden detay ortaya çıktı Ünlü tiyatro oyuncusu Seda Fettahoğlu ölüm haberi ile sevenlerini üzdü. Şehir Tiyatroları'ndan gelen açıklamayla olay doğrulanırken ünlü sanatçının hayatını kaybettiği gün ile ilgili kahreden detay da ortaya çıktı. İşte Seda Fettahoğlu'nun hayatı dizileri ve sanatı...
28.09.2023 Magazin
Cem Karaca'nın annesi Yasemin Yalçın oldu
Cem Karaca'nın annesi Yasemin Yalçın oldu ANADOLU rock’ın efsane ismi Cem Karaca’nın hayatını konu alan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin kadrosuna Yasemin Yalçın da dahil oldu.
19.08.2023 Magazin
Usta oyuncu Tanju Tuncel hayatını kaybetti! Ata Demirer'den taziye mesajı
Usta oyuncu Tanju Tuncel hayatını kaybetti! Ata Demirer'den taziye mesajı 'Geniş Aile', 'Eyvah Eyvah 2', 'Eyvah Eyvah 3' başta olmak üzere birçok dizi, sinema filmi ve tiyatro oyununda rol alan usta sanatçı Tanju Tuncel 83 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının, yarın Erenköy Galip Paşa Camii'nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Osmangazi Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. Ünlü oyuncu Ata Demirer de "Hayatımda tanıdığım en naif, en kendine has insanlardan” ifadeleriyle taziye paylaşımında bulundu.
15.07.2023 Magazin
Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı?
Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı? Nazan Güneç kimdir, kaç yaşında, nereli? Soruları Ufuk Özkan’ın hastalık haberleri sonrasında gündeme geldi. Tiyatrocu kimliğiyle bilinen Ufuk Özkan ilk kez Geniş Aile dizisindeki Cevahir karakteriyle tanınmaya başladı. Ardından gelen projelerde de oyunculuğu beğenilen Ufuk Özkan, 2005 senesinde Nazan Güneş ile dünya evine girmişti. Çiftin 17 senelik evlilik hayatı 2 Ağustos 2022 tarihinde sonlandı. Peki, Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı?
13.07.2023 Magazin
Dilencinin yaptığı rol, tiyatroculara taş çıkarttı
Dilencinin yaptığı rol, tiyatroculara taş çıkarttı Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir iş yerine elinde koltuk değneği ve yanındaki kişinin yardımıyla gelen, hastaneden çıktığını ve parası olmadığını söyleyen adam, iş yeri sahibinin yedirdiği yemek ve içirdiği çayın ardından sapasağlam ve yürüyerek ayrıldı. İş yeri sahibi Mahmut Yaşar, şahsa sakat ve ameliyatlı olduğu yardım ettiğini, kameraları izleyince ‘Bizim kebap da ölüyü canlandırır’ demekten kendisini alamadığını söyledi.
30.05.2023 Yaşam
Ünlü oyuncu Abdullah Şahin'e büyük tuzak!  ‘Hayranım’ yalanıyla dolandırıldı
Ünlü oyuncu Abdullah Şahin'e büyük tuzak! ‘Hayranım’ yalanıyla dolandırıldı Ünlü tiyatrocu Abdullah Şahin, internetten araba alırken ‘hayranım’ yalanıyla dolandırıldı. Şahin, “Senin büyük hayranınım” diyen dolandırıcıya 18 bin 400 TL kaptırdı.
8.05.2023 Magazin
'Hayranlarını yoldan çevirip ofisine davet ediyor' haberlerine gönderme: Selami abiyi mi arıyorsunuz?
'Hayranlarını yoldan çevirip ofisine davet ediyor' haberlerine gönderme: Selami abiyi mi arıyorsunuz? 'Alışmak Sevmekten Zor', 'Gitme Sana Muhtacım', 'Seni Sevmediğim Yalan', 'Tapılacak Kadınsın' ve 'Seninle Başım Dertte' gibi unutulmaz aşk şarkılarına imza atan Selami Şahin'in, Etiler'de bir AVM'nin önünü mesken tuttuğu ve yoldan geçen kadınlara sürekli ofisine davet ettiği iddia edilmişti. Eşiyle Etiler'de görüntülenen tiyatrocu Behzat Uygur, günlerce konuşulan bu haberleri tiye aldı.
19.04.2023 Magazin
Nilgün Belgün takipçilerini geçmişe götürdü: O zaman gelin maaşım yok...
Nilgün Belgün takipçilerini geçmişe götürdü: O zaman gelin maaşım yok... Oyuncu Nilgün Belgün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü.
15.04.2023 Magazin
Sergen Deveci'den 'İbrahim Tatlıses' göndermeli iyileştim mesajı: 5 ay sonra ilk kez yaptı
Sergen Deveci'den 'İbrahim Tatlıses' göndermeli iyileştim mesajı: 5 ay sonra ilk kez yaptı Sergen Deveci, geçirdiği kaza sonrası ilk kez sahneye çıktı. Tiyatro oyununa giderken trafik kazası geçiren ve boynundaki kırık nedeniyle felç riski olan Deveci, iyileşerek yeniden sahalara döndü. Sahne öncesi sorularına yanıtlayan Deveci, yaşadığı süreci anlatırken, İbrahim Tatlıses’e gönderme yaptı.
31.03.2023 Magazin
Aile dizisi Cihan kimdir? Cihan'ı oynayan Nejat İşler kaç yaşında?
Aile dizisi Cihan kimdir? Cihan'ı oynayan Nejat İşler kaç yaşında? Aile dizisi Cihan kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Aile'de Cihan Soykan karakterini canlandıran Nejat İşler hakkında araştırmalar başladı. Peki Aile dizisi Cihan hangi dizilerde oynadı?
14.03.2023 Televizyon
Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok!
Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok! Hazım Körmükçü, Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programında konuk oldu. Dedesi Türk Tiyatrosu’nun usta isimlerinden Hazım Körmükçü ile aynı ismi taşıyan ünlü oyuncu, Körmükçü soyadının taşımanın hem onurunu hem de zorluğunu yaşadığını söyledi.
11.03.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Muhlis Asan hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu Muhlis Asan hayatını kaybetti! ‘Unutma Bizi’ adlı tiyatro oyununun galasında kalp krizi geçiren ve yoğun bakımda tedavisine devam edilen oyuncu Muhlis Asan, dün akşam hayatını kaybetti. Acı haberi Orhan Aydın duyurdu.
26.02.2023 Magazin
Melis İşiten'den Tolga Güleryüz paylaşımı!
Melis İşiten'den Tolga Güleryüz paylaşımı! Tiyatrocu Tolga Güleryüz, kasım ayında 'Baş Belası' oyununun turne dönüşü meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Melis İşiten, arkadaşı Güleryüz'ü anarak, duygusal bir paylaşım yaptı.
23.02.2023 Magazin
Orhan Aydın'dan yürek yakan paylaşım! 'Babalarından önce ölmemeli çocuklar'
Orhan Aydın'dan yürek yakan paylaşım! 'Babalarından önce ölmemeli çocuklar' Tiyatrocu Orhan Aydın’ın Hatay’da enkaz altında kalan kızı Eylem Şafak Aydın, deprem felaketinin 6'ncı gününde hayatını kaybetti. 36 saat süren arama kurtarma çalışmalarının ardından kızını kaybeden usta oyuncu, Twitter'da yönetmen kızının fotoğrafını paylaşıp, yürekleri yakan bir mesaj yayınladı.
16.02.2023 Magazin
Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın kurtarıldı mı?
Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın kurtarıldı mı? Sanatçı Orhan Aydın'ın enkaz altında yardım bekleyen kızı Eylem Şafak Aydın hayatını kaybetti. Peki, Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? 
11.02.2023 Gündem
Orhan Aydın güzel haberi duyurdu!
Orhan Aydın güzel haberi duyurdu! Tiyatro ve sinema sanatçısı Orhan Aydın sosyal medya hesabından kızına ve annesine ulaşamadığını duyurmuştu. Usta oyuncu Aydın, kızına ulaşıldığını duyurdu.
7.02.2023 Magazin
Hacı Ali Konuk gözyaşları içinde anlattı!  'On tane bina gözümün önünde yıkıldı!'
Hacı Ali Konuk gözyaşları içinde anlattı! 'On tane bina gözümün önünde yıkıldı!' Sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından, öğlen 13.24 sıralarında 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. İkinci deprem sırasında Malatya'da bulunan Tiyatro oyuncusu Hacı Ali Konuk, CNN Türk'ün canlı yayınına bağlanarak yaşadıklarını anlattı.
6.02.2023 Magazin
Yalı Çapkını Vahit'i kim oynuyor? Mehmet Esen kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Yalı Çapkını Vahit'i kim oynuyor? Mehmet Esen kimdir, hangi dizilerde oynadı? Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin 20. bölümünden itibaren izleyicinin karşısına çıkacak Vahit karakteri merak ediliyor. Yalı Çapkını Vahit'i oynayan usta tiyatrocu Mehmet Esen'in kim olduğunu araştırmaya başladı. Kilit bir rolde ekrana çıkacak olan Yalı Çapkını Vahit kimdir? Mehmet Esen hangi dizilerde oynadı?
3.02.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Tiyatrocu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tiyatrocu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.