Okan Karacan

Okan Karacan

Son dakika okan karacan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan okan karacan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını okan karacan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okan Karacan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okan karacan gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 okan karacan haberi bulunmuştur. Tüm okan karacan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okan Karacan'ın eski eşi Zeynep Kadıoğlu: Can güvenliğim yok
Okan Karacan'ın eski eşi Zeynep Kadıoğlu: Can güvenliğim yok Okan Karacan ve ocak ayında sessiz sedasız boşandığı eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor. Eşi Zeynep Kadıoğlu'ndan geçtiğimiz ocak ayında boşanan oyuncu ve sunucu Okan Karacan, eski eşiyle ortak kurdukları yapım şirketinin çalışanları tarafından darp edildiğini iddia etmişti. Kadıoğlu ise "Sahte isimlerle beni taciz ediyor" diyerek Karacan'dan şikayetçi olmuştu. Aralarında sular durulmayan ikili, oyuncunun sosyal medya hesabından eşini tehdit etmesiyle bir kez daha karşı karşıya geldi.
18.04.2023 Magazin
Okan Karacan ve eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor! Darp iddiasıyla gözaltına alındı
Okan Karacan ve eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor! Darp iddiasıyla gözaltına alındı Okan Karacan ve ocak ayında sessiz sedasız boşandığı eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor. Karşılıklı suçlamalarda bulunan ikili mahkemelik oldu. Bu kez Okan Karacan’ın eski baldızı Zerrin Kadıoğlu’nun burnunu kırdığı iddia edildi.
16.04.2023 Magazin
Okan Karacan'a eski eşinden suç duyurusu! 'Beni sahte hesaplarla taciz etti'
Okan Karacan'a eski eşinden suç duyurusu! 'Beni sahte hesaplarla taciz etti' Ünlü sunucu Okan Karacan'ın başı dertte! Karacan'ın, 3 ay önce boşandığı eski eşi Zeynep Kadıoğlu, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Zeynep Kadıoğlu, Okan Karacan'ın evli olduğu süre içerisinde kendisini defalarca aldattığını, sosyal medya hesaplarından sahte isimlerle kendisine sürekli tacizde bulunduğunu iddia etti.
11.04.2023 Magazin
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi?
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi? Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'ın 30 Mart Perşembe günü yayınlanan 72. bölümünde; Türkan’ın dükkana kadar gelmesi ve Hayri’yi Nalan’la beraber görmesi, iyice şüphesini artırdı ama yine de onlarla yüzleşemedi. Dizinin final sahnesinde yaşananlar ise izleyicileri iyice meraklandırdı.
1.04.2023 Magazin
İlhan İrem'in tüm mirası eşine kaldı, kardeşi itiraz etti
İlhan İrem'in tüm mirası eşine kaldı, kardeşi itiraz etti 8 ay önce hayata veda eden İlhan İrem’in ailesi İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi’ne vasiyetnamesinin yerine getirilmesi için dava açtı.
31.03.2023 Magazin
Okan Karacan ve eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor! Fiziksel şiddet de gördüm ihanet de
Okan Karacan ve eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor! Fiziksel şiddet de gördüm ihanet de Okan Karacan ve ocak ayında sessiz sedasız boşandığı eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor. Karşılıklı suçlamalarda bulunan ikili mahkemelik oldu. Zeynep Kadıoğlu eski eşi hakkında şaşırtan iddialarda bulundu.
30.03.2023 Magazin
Tuğba Özay gelin oldu!
Tuğba Özay gelin oldu! Manken ve oyuncu Tuğba Özay, Kahramanmaraş'ta çekimleri devam eden 'Külahıma Anlat' sinema filminde gelinlik giyip Okan Karacan ile evlendi. Düğün çekimlerinde hem oyuncular hem de set ekibi eğlendi.
12.12.2021 Magazin
Tuğba Özay, 'Külahım Anlat' filminde gelin oldu!
Tuğba Özay, 'Külahım Anlat' filminde gelin oldu! Manken ve oyuncu Tuğba Özay, Kahramanmaraş'ta çekimleri devam eden 'Külahıma Anlat' sinema filminde gelinlik giyip Okan Karacan ile evlendi. Düğün çekimlerinde hem oyuncular hem de set ekibi eğlendi.
12.12.2021 Magazin
Özge Özder'den bakıcı itirafı: Biraz eski kafalıyım
Özge Özder'den bakıcı itirafı: Biraz eski kafalıyım Sinan Güleryüz, ‘Yak Yakacaksan’ şarkısının tanıtımını önceki akşam Swissôtel The Bosphorus, Istanbul Gabbro’da gerçekleştirdi. Sözleri Yasin Dinç’e ait olan şarkının klip yönetmenliğini ise eşi Özge Özder üstlendi. Güleryüz’ü bu özel gecede sanatçı dostları Selim Bayraktar, Okan Karacan ve Alara Eriç yalnız bırakmadı. Özder, hem özel hayatı hem de rol aldığı 'Sadakatsiz' dizisi ile ilgili açıklamalar yaptı.
16.11.2021 Magazin
Ünlü sunucu Okan Karacan hakkında cinsel taciz soruşturması
Ünlü sunucu Okan Karacan hakkında cinsel taciz soruşturması Beşiktaş'ta köftecide garson olarak çalışan Y.K.'nin taciz şikayeti üzerine sunucu Okan Zeki Karacan gözaltına alındı. İddiaları kabul etmeyen Okan Zeki Karacan hakkında 'cinsel taciz' soruşturması başlatılarak savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
22.08.2021 Gündem
Okan Karacan kimdir, kaç yaşında? Okan Karacan nereli? İşte kariyeri!
Okan Karacan kimdir, kaç yaşında? Okan Karacan nereli? İşte kariyeri! Oyuncu ve şovmen Okan Karacan sosyal medyada gündem oldu. Bir dönem verdiği kilolarla adından söz ettiren Okan Karacan'ın kariyeri ve hayatı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Okan Karacan kimdir? Okan Karacan nereli ve kaç yaşında? İşte Okan Karacan'ın hayatı ve kariyeri...
22.08.2021 Gündem
Okan Karacan'dan haber var! İlk kez...
Okan Karacan'dan haber var! İlk kez... Koronavirüse yakalanan kan Karacan ilk kez görüntülendi
22.03.2021 Magazin
Koronavirüse yakalanan Okan Karacan'dan haber var!
Koronavirüse yakalanan Okan Karacan'dan haber var! Koronavirüs tedavisi için 10 gün önce hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu ve sunucu Okan Karacan'dan güzel haber geldi. Sosyal medya hesabından video paylaşan Karacan, taburcu oldu.
21.01.2021 Magazin
Koronavirüs nedeniyle hastanedeydi! Okan Karacan'dan haber var...
Koronavirüs nedeniyle hastanedeydi! Okan Karacan'dan haber var... Koronavirüs nedeniyle 10 gün önce hastanelik olan Okan Karacan'dan güzel haber geldi.
19.01.2021 Magazin
Okan Karacan koronavirüse yakalandı
Okan Karacan koronavirüse yakalandı Ünlü oyuncu ve sunucu Okan Karacan'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karacan, tedavisinin hastanede süreceğini açıkladı.
11.01.2021 Magazin
'Babamın adını yaşatacağız'
'Babamın adını yaşatacağız' Kızı Seren Fosforoğlu ve bir grup sanatçı dostu, 22 Haziran’da hayatını kaybeden Enis Fosforoğlu’nun adını yaşatmak amacıyla kolları sıvadı. Ekip, usta tiyatrocunun anısına bir oyuncu eğitim bursu verecek.
20.09.2019 Magazin
Okan Karacan: Hadi kızım çabuk gel
Okan Karacan: Hadi kızım çabuk gel Okan Karacan, önceki gün eşi ve oğluyla Torba’da bir beach’te görüntülendi. Ünlü oyuncu, hamile eşinin karnına eğilerek yakında doğacak kızıyla konuştu
30.08.2019 Magazin
Diplomatlar Birliği ödülleri verildi
Diplomatlar Birliği ödülleri verildi Uluslararası Diplomatlar Birliği’nin geleneksel hale getirmeyi planladığı ödül töreni Günay Restaurant’ta gerçekleştirildi.
9.05.2018 Magazin
10. yıl kutlaması
10. yıl kutlaması Gazeteci Nurcan Sabur’un sahibi olduğu www.magazinkolik.com adlı haber portalı, kuruluşunun 10’uncu yılını görkemli bir gece ile kutladı.
8.11.2017 Magazin
Neşe Karaböcek’ten nostalji rüzgarı!
Neşe Karaböcek’ten nostalji rüzgarı! Üsküdar Belediyesi tarafından bu yıl 27’incisi gerçekleştirilecek Uluslararası Katibim Festivali devam ediyor.
18.09.2017 Kültür Sanat
60 kilo verdi!
60 kilo verdi! Sunucu-oyuncu Okan Karacan fazla kilolarından 1 yıl içinde kurtuldu.
5.07.2017 Magazin
Okan Karacan tanınmaz halde!
Okan Karacan tanınmaz halde! Mide küçültme ameliyatı olduktan sonra 70 kilo veren ünlü sunucu ve oyuncu önceki gün eşi Zeynep Karacan ile Alaçatı'daydı.
5.07.2017 Magazin
17. Bahar Şenliği büyük bir coşku ile gerçekleşti
17. Bahar Şenliği büyük bir coşku ile gerçekleşti Bahar Şenliği bu yıl geniş bir halk katılımı ile 17'ncisini gerçekleşti.
23.05.2017 Eğitim
17. Bahar Şenliği'ne sürpriz konuklar!
17. Bahar Şenliği'ne sürpriz konuklar! Derslerinde başarılı , ancak ekonomik zorluklar yasayan Üniversite öğrencilerine burs sağlamak amacıyla 17.si bu yıl 13-14 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşecek olan Bahar Şenliği'ne bir çok ünlü isim katılacak.
11.05.2017 Kültür Sanat
Mehmet Şimşek’in yaptığı resme 151 bin TL
Mehmet Şimşek’in yaptığı resme 151 bin TL Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in de arasında olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin Türkiye Alzheimer Derneği yararına yaptığı resimler açık artırma ile satıldı. Gecede en çok ilgi gören Başbakan Yardımcısı Şimşek’in resmi, 151 bin TL’ye alıcı buldu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Okan Karacan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okan karacan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.