Okan Karacan'ın eski eşi Zeynep Kadıoğlu: Can güvenliğim yok
Okan Karacan'ın eski eşi Zeynep Kadıoğlu: Can güvenliğim yok Okan Karacan ve ocak ayında sessiz sedasız boşandığı eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor. Eşi Zeynep Kadıoğlu'ndan geçtiğimiz ocak ayında boşanan oyuncu ve sunucu Okan Karacan, eski eşiyle ortak kurdukları yapım şirketinin çalışanları tarafından darp edildiğini iddia etmişti. Kadıoğlu ise "Sahte isimlerle beni taciz ediyor" diyerek Karacan'dan şikayetçi olmuştu. Aralarında sular durulmayan ikili, oyuncunun sosyal medya hesabından eşini tehdit etmesiyle bir kez daha karşı karşıya geldi.
18.04.2023 Magazin
Okan Karacan ve eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor! Darp iddiasıyla gözaltına alındı
Okan Karacan ve eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor! Darp iddiasıyla gözaltına alındı Okan Karacan ve ocak ayında sessiz sedasız boşandığı eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor. Karşılıklı suçlamalarda bulunan ikili mahkemelik oldu. Bu kez Okan Karacan’ın eski baldızı Zerrin Kadıoğlu’nun burnunu kırdığı iddia edildi.
16.04.2023 Magazin
Okan Karacan ve eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor! Fiziksel şiddet de gördüm ihanet de
Okan Karacan ve eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor! Fiziksel şiddet de gördüm ihanet de Okan Karacan ve ocak ayında sessiz sedasız boşandığı eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor. Karşılıklı suçlamalarda bulunan ikili mahkemelik oldu. Zeynep Kadıoğlu eski eşi hakkında şaşırtan iddialarda bulundu.
30.03.2023 Magazin