Fiziksel Şiddet

Fiziksel Şiddet

Son dakika fiziksel şiddet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fiziksel şiddet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fiziksel şiddet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fiziksel Şiddet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fiziksel şiddet gelişmeleri de dahil olmak üzere 932 fiziksel şiddet haberi bulunmuştur. Tüm fiziksel şiddet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargıtay'dan 'tükürük' kararı! Karı koca soluğu mahkemede aldı
Yargıtay'dan 'tükürük' kararı! Karı koca soluğu mahkemede aldı Yargıtay’dan boşanma davalarında emsal olacak bir karar çıktı. Buna göre eşinin annesine tüküren koca ağır kusurlu sayıldı.
30.04.2024 Gündem
Çocuğu yaralıyken sosyal medyadan canlı yayın açmıştı! Devreye bakanlık girdi
Çocuğu yaralıyken sosyal medyadan canlı yayın açmıştı! Devreye bakanlık girdi TikTok yayını esnasında kafasını kapıya çarpan oğlunun yaralanmasına aldırmadan yayına devam eden Karagül hesabının sahibi olan kadın, "ambulans çağırdım" diyerek yayına devam etti. Tepkilerin odağına yerleşen video sonrası devreye Bakanlık girdi.
29.04.2024 Gündem
Eşini intihara mecbur bırakan sanığın cezası belli oldu
Eşini intihara mecbur bırakan sanığın cezası belli oldu Esenyurt'ta eşini psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayarak intihara mecbur bıraktığı öne sürülen Musa Adıyaman 'intihara yönlendirme' suçundan 6 yıl, 'ruhsatsız silah bulundurma' suçundan ise 2 yıl hapis ve 4 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.
7.03.2024 Gündem
Eşini keserle öldüren sanık için ağırlaştırılmış müebbet talebi
Eşini keserle öldüren sanık için ağırlaştırılmış müebbet talebi Antalya'da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle öldüren Ercan Akdağ (38) için ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.
23.01.2024 Gündem
Yargıtay'dan boşanma davalarını ilgilendiren önemli zina kararı
Yargıtay'dan boşanma davalarını ilgilendiren önemli zina kararı Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, boşanma davaları ile ilgili önemli bir karara imza attı. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, "Kendini internette bekar olarak tanıtıp, farklı erkeklerin evine girip çıkmak ve bu erkeklerle cinsel içerikli fotoğraflar paylaşmak zinaya delalet eder" dedi.
6.10.2023 Gündem
Eski sevgilisi dehşet saçtı! Yüzü tanınmaz hale geldi
Eski sevgilisi dehşet saçtı! Yüzü tanınmaz hale geldi Bursa'da yaşayan Sibel Kahraman, eski erkek arkadaşı tarafından acımasızca darp edildi. Sağlık raporu alan Kahraman, şikayetçi olduğu İ.Ş.'den ölüm tehditleri almaya başladığını iddia etti.
11.09.2023 Yaşam
İhanet ve şiddet iddiaları gündeme gelmişti: Boşanma kararı alan Britney Spears konuştu!
İhanet ve şiddet iddiaları gündeme gelmişti: Boşanma kararı alan Britney Spears konuştu! Boşanma kararı alan dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears ve aktör Sam Asghari’nin evliliklerinin ‘fiziksel şiddet’ ve ‘ihanet’ sebebiyle bittiği iddia edildi.
21.08.2023 Magazin
Esenyurt’ta çocuğunu döven anneden kan donduran sözler “Kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır”
Esenyurt’ta çocuğunu döven anneden kan donduran sözler “Kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır” Esenyurt’ta vicdansız anne çocuğuna şiddet uygularken kendisini uyaran komşusuna da “Kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır” dedi. Zavallı çocuğun çığlıkları ve annenin kan donduran sözleri ise cep telefonu kamerasına anbean kaydedildi. Harekete geçen ekipler anne G.A.’yı gözaltına aldı.
7.08.2023 Yaşam
Burak Kalfa sessizliğini bozdu! 'Kuyruk acısını boş verin'
Burak Kalfa sessizliğini bozdu! 'Kuyruk acısını boş verin' Burak Kalfa tarafından özel görüntüleriyle tehdit edildiğini söyleyen Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından eski nişanlısına ateş püskürmüştü. Konuyla ilgili suskunluğunu bozan Burak Kalfa, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.07.2023 Künye
Tuğçe Tayfur eski nişanlısına ateş püskürdü: O girdiğin delikten seni çıkaracaklar
Tuğçe Tayfur eski nişanlısına ateş püskürdü: O girdiğin delikten seni çıkaracaklar Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur özel hayatında yaşadığı sorunlarla magazin gündeminden düşmüyor. İş insanı sevgilisi Burak Kalfa tarafından özel görüntüleri ile tehdit edildiğini söyleyen Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından eski nişanlısına ateş püskürdü. Tayfur, "Bak ne diyeceğim ne varsa paylaş çünkü sayılı günlerin. O girdiğin delikten seni çıkaracaklar" sözleriyle dikkat çekti.
23.07.2023 Magazin
Üzerine içki döküp yakmaya çalışmıştı! Boşandı ama kabus sürüyor
Üzerine içki döküp yakmaya çalışmıştı! Boşandı ama kabus sürüyor Adana'da Özge Polat (31), henüz 17 yaşındayken evlendiği Özkan Ö.’den (34) sürekli şiddet görüp, üzerine içki dökerek yakmaya çalışılıp, ölümle tehdit edildiği gerekçesiyle 2019 yılında boşandı. Eşinin tehditlerinin devam etmesi ve 2 çocuğunu geçen hafta yurda vereceğini söylemesi üzerine yeniden çıkan tartışma sonra darbedildiğini belirten Polat, "Rapor alıp şikayetçi olduk. Kendi de ifade verdikten sonra telefonla arayıp, ailemi tehdit etti" dedi.
4.07.2023 Yaşam
Okan Karacan'ın eski eşi Zeynep Kadıoğlu: Can güvenliğim yok
Okan Karacan'ın eski eşi Zeynep Kadıoğlu: Can güvenliğim yok Okan Karacan ve ocak ayında sessiz sedasız boşandığı eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor. Eşi Zeynep Kadıoğlu'ndan geçtiğimiz ocak ayında boşanan oyuncu ve sunucu Okan Karacan, eski eşiyle ortak kurdukları yapım şirketinin çalışanları tarafından darp edildiğini iddia etmişti. Kadıoğlu ise "Sahte isimlerle beni taciz ediyor" diyerek Karacan'dan şikayetçi olmuştu. Aralarında sular durulmayan ikili, oyuncunun sosyal medya hesabından eşini tehdit etmesiyle bir kez daha karşı karşıya geldi.
18.04.2023 Magazin
Okan Karacan ve eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor! Darp iddiasıyla gözaltına alındı
Okan Karacan ve eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor! Darp iddiasıyla gözaltına alındı Okan Karacan ve ocak ayında sessiz sedasız boşandığı eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor. Karşılıklı suçlamalarda bulunan ikili mahkemelik oldu. Bu kez Okan Karacan’ın eski baldızı Zerrin Kadıoğlu’nun burnunu kırdığı iddia edildi.
16.04.2023 Magazin
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi?
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi? Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'ın 30 Mart Perşembe günü yayınlanan 72. bölümünde; Türkan’ın dükkana kadar gelmesi ve Hayri’yi Nalan’la beraber görmesi, iyice şüphesini artırdı ama yine de onlarla yüzleşemedi. Dizinin final sahnesinde yaşananlar ise izleyicileri iyice meraklandırdı.
1.04.2023 Magazin
İlhan İrem'in tüm mirası eşine kaldı, kardeşi itiraz etti
İlhan İrem'in tüm mirası eşine kaldı, kardeşi itiraz etti 8 ay önce hayata veda eden İlhan İrem’in ailesi İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi’ne vasiyetnamesinin yerine getirilmesi için dava açtı.
31.03.2023 Magazin
Okan Karacan ve eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor! Fiziksel şiddet de gördüm ihanet de
Okan Karacan ve eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor! Fiziksel şiddet de gördüm ihanet de Okan Karacan ve ocak ayında sessiz sedasız boşandığı eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor. Karşılıklı suçlamalarda bulunan ikili mahkemelik oldu. Zeynep Kadıoğlu eski eşi hakkında şaşırtan iddialarda bulundu.
30.03.2023 Magazin
Kadınlar tazminat ödeyecek! Yargıtay kararına ünlü isimlerden tepki yağdı
Kadınlar tazminat ödeyecek! Yargıtay kararına ünlü isimlerden tepki yağdı Yargıtay Genel Kurulu, bir boşanma davasında "Aldatan kadının kusuru, kendisine hakaret edip fiziksel şiddet uygulayan erkekten daha ağırdır" şeklinde bir karar verdi. Diğer davalar için de emsal teşkil edecek olan bu kararı hukukçular ve ünlü isimler değerlendirdi.
26.03.2023 Gündem
Evli milyonlarca çifti ilgilendiren emsal karar! Şiddetten bile daha ağır kusur olarak görüldü
Evli milyonlarca çifti ilgilendiren emsal karar! Şiddetten bile daha ağır kusur olarak görüldü Evli çiftleri ilgilendiren son dakika gelişmesi! Yargıtay’ın son kararı milyonları yakından ilgilendiriyor. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, ‘sadakat yükümlülüğünü ihlâl edip çocuklarını bırakan kadın eşin kusuru, hakaret edip fiziksel şiddet uygulayan erkek eşten daha ağırdır’ dedi. İşte kararın detayları...
25.03.2023 Yaşam
Yargıtay'dan 'izinsiz ses kaydı delil olmaz' kararı
Yargıtay'dan 'izinsiz ses kaydı delil olmaz' kararı Boşanmak istediği eşinin telefon görüşmelerini kaydeden kadın, mahkemeye delil olarak sundu. Ancak Yargıtay, hukuka aykırı olarak kaydedildiği için ikili arasında geçen telefon konuşmasının delil olarak kullanılamayacağına karar verdi.
17.01.2023 Gündem
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Yeni karar verildi, kabul edilemez
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Yeni karar verildi, kabul edilemez Yargıtay'dan boşanma eşiğindeki eşleri ilgilendiren emsal karar verildi. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, 'evlilik birliğinin devamı için barışma teklifi veya görüşmesi af niteliğinde kabul edilemez' dedi
12.01.2023 Gündem
Tazminat hakkınız yanabilir! İş sözleşmesi feshi ile ilgili kritik ayrıntı
Tazminat hakkınız yanabilir! İş sözleşmesi feshi ile ilgili kritik ayrıntı Çalışanların büyük çoğunluğu işinden memnun değil. Kimileri istediği işte çalışmadığı için, kimileri hak ettiği ücreti almadığını düşündüğü için, kimileri de; işvereni tarafından kötü muameleye maruz kaldığı için işini değiştirmek istiyor. İşveren ya da yöneticiler tarafından uygulanan baskı ve yıldırma ise çalışan için işi çekilmez hale getiriyor. Böyle bir durumla karşılaşan çalışan ne yapmalı?
6.12.2022 Çalışma Hayatı
Ebru Şallı'nın şiddet gördüğü iddia edilmişti! Açıklama geldi...
Ebru Şallı'nın şiddet gördüğü iddia edilmişti! Açıklama geldi... Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş’tan araç içinde şiddet gördüğü iddiasını yalanladı. Ancak olayın görgü tanığı konuştu: “Şok halindeydi. Kendi aracımıza aldık.” Şallı’nın olay sonrası kliniğe gidip röntgen çektirdiği öğrenildi.
25.10.2022 Magazin
Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya şiddet!
Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya şiddet! Manken Ebru Şallı ve iş insanı Uğur Akkuş, ile 2019 yılında Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen sade bir törenle nikâh masasına oturmuştu. Bir dönem evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilen Şallı ile Akkuş’un, Emirgan’da seyir halindeki araçta tartıştıkları ve ünlü modelin fiziksel şiddet gördüğü iddia edildi.
20.10.2022 Magazin
Ünlü ailede şok eden dava! Annesinin kafasını kapıya vurdu
Ünlü ailede şok eden dava! Annesinin kafasını kapıya vurdu ‘Bizimkiler’ dizisinin senarist ve yapımcısı merhum Umur Bugay’ın 75 yaşındaki eşi Ayşe Bugay, oğlu Ömer Bugay’ın şiddetine maruz kaldığını öne sürerek mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırdı.
16.09.2022 Gündem
Yargıtay'dan emsal boşanma kararı
Yargıtay'dan emsal boşanma kararı Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, eş ve çocuklarıyla ilgilenmeyen kocanın, kadına psikolojik şiddet uygulamış sayılacağına hükmetti. Yüksek mahkeme, psikolojik şiddetin ise boşanma sebebi olduğunu duyurdu.
9.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fiziksel Şiddet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fiziksel şiddet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.