Tinder

Tinder

Son dakika tinder haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tinder ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tinder haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tinder

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tinder gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 tinder haberi bulunmuştur. Tüm tinder haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tinder Nasıl Kullanılır? Tinder Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Tinder Nasıl Kullanılır? Tinder Kullanırken Yapılması Gerekenler... Tinder aynı ilgi alanına sahip olduğunuz kişiler ile tanışmanızı sağlayan bir tanışma uygulamasıdır. Konumunuza yakın olan ve benzer ilgi alanlarına sahip kişiler ile eşleşebilir ve sohbet edebilirsiniz. 
19.06.2023 Gündem
Milyoneri 'flört' bahanesiyle dolandırdı! Utandığı için itiraf edemedi
Milyoneri 'flört' bahanesiyle dolandırdı! Utandığı için itiraf edemedi Ne tür bir araba kullanıyorsun? -Bir Jaguar. -Kullanabilir miyim? -Tabii.
7.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Seri katille bir gece! Genç kadın yaşadıklarını anlattı: 'Aniden değişti'
Seri katille bir gece! Genç kadın yaşadıklarını anlattı: 'Aniden değişti' ABD'nin Idaho eyaletinde, 4 üniversite öğrencisi kampüsteki evlerinde vahşice öldürülmüştü. Katilleri Bryan Kohberger ise haftalar sonra yakalanmıştı. Katilin kimliğinin açıklanmasının ardından onu tanıyanlar da Bryan ile bilgileri paylaşmaya başladı. Ancak 'Hayley' adındaki kadının anlattıkları, içlerinde en tuhaf olanıydı...
11.01.2023 Dünya
Güzel kızlarla eğlenme planı arabanın bagajında bitti! Polisleri şoke eden görüntü
Güzel kızlarla eğlenme planı arabanın bagajında bitti! Polisleri şoke eden görüntü İlginç olay Adana’da yaşandı. Güzel kızlarla eğlenme ve içme teklifini kabul eden adamın başına gelmeyen kalmadı. Darp edildi, 10 bin lirası gasp edildi. Yunus polisleri ise uygulama karşılaştığı şey ile şoke oldu.
29.12.2022 Yaşam
İş yeri tuvaletinde gizli kamera skandalı! 'Sapık patron' böyle ifşa oldu
İş yeri tuvaletinde gizli kamera skandalı! 'Sapık patron' böyle ifşa oldu İstanbul Bayrampaşa'da bulunan bir İş Sağlığı ve Güvenliği merkezinde iğrenç olay yaşandı. Kafe tuvaletine gizli kamera yerleştirildiğinin ortaya çıkmasından sonra yeni skandal ortaya çıktı. İş yeri ortaklarından porföy uzmanı olarak çalışan Onur A., işletmesinde ortak kullanılan iş yeri tuvaletinin içerisine farklı açılardan kayıt yapan gizli kameralar yerleştirdi. Kameranın gizlendiği yer hayrete düşürürken, bir çalışan skandalı böyle ortaya çıkardı.
29.12.2022 Yaşam
'Tinder Avcısı' Nurullah kadınlara kabusu yaşattı! İşte büyük vurgunun detayları...
'Tinder Avcısı' Nurullah kadınlara kabusu yaşattı! İşte büyük vurgunun detayları... Tinder Avcısı filmi gerçek oldu. Dünyanın hayretle izlediği dolandırıcılığın bir benzeri de Avusturya'da yaşandı. Nurullah Şık, tanıştığı kadınları önce lüks yaşamıyla etkiledi. Ardından da evlilik vaadiyle kandırdığı kadınlara hayatlarının şokunu yaşattı. İşte mağdur kadınların anlattıkları...
28.12.2022 Yaşam
Herkes bunu konuşuyor! Çoban köpeği sürüye saldıran 8 çakalı öldürdü
Herkes bunu konuşuyor! Çoban köpeği sürüye saldıran 8 çakalı öldürdü Kimse bu kadarını beklemiyordu. Herkes bu kahraman çoban köpeğini konuşuyor. Her şey sadece 30 dakika sürdü. Çiftçi çoban köpeğini ve manzarayı görünce gözlerine inanamadı. İşte haberin detayları...
7.12.2022 Dünya
Kadın profesörü ilişki vaadi ile dolandırdı! Çarptığı paralarla bakın ne yapmış
Kadın profesörü ilişki vaadi ile dolandırdı! Çarptığı paralarla bakın ne yapmış Tinder avcısı Simon Leviev vakasının benzeri bir olay da İstanbul’da yaşandı. Kendisini yaşam koçu olarak tanıtan şahıs bir profesörü aşk vaadi ile dolandırdı. Türkiye, Hollanda ve Belçika’da yaşanan sahte aşk üçgeninin şifreleri Aksaray’da ortaya çıktı. Patrick Anderson’ın dolandırarak elde ettiği paralarla yaptığı şey ise akıllara durgunluk verdi.
7.12.2022 Dünya
Müge Anlı'yı izleyenler inanamadı! Büyülü muskanın içinden çıkan herkesi şoke etti
Müge Anlı'yı izleyenler inanamadı! Büyülü muskanın içinden çıkan herkesi şoke etti Müge Anlı'da şoke eden bir olay yaşandı. 18 yaşındaki kızını aramak için Müge Anlı'ya çıkan Mehmet Bey, "Sözde Hoca" olan 70 yaşındaki adamın yaptığı muskaları canlı yayına getirdi. Müge Anlı muskanın içinden çıkanları gösterince herkes şoke oldu. İşte detaylar...
6.12.2022 Yaşam
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında 'Cerrahpaşa' detayı! Astsubay sevgilisi her şeyi anlattı
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında 'Cerrahpaşa' detayı! Astsubay sevgilisi her şeyi anlattı Her şey sevgilisinin ona çiçek göndermesi ile ortaya çıktı. Türkiye’nin günlerdir konuştuğu olayda skandalların ardı arkası kesilmiyor. İfadesinde tüm gerçekleri anlatan sahte doktorun sadece sağlık sektöründe değil, özel hayatında da bir yalan makinesi olduğu belirlendi. Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni ortaya çıkan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi detayı olayı başka bir boyuta taşıdı.
6.12.2022 Yaşam
Yeni "tosuncuk kardeşler" vakası! 300 milyon TL'lik vurgun ortaya çıktı
Yeni "tosuncuk kardeşler" vakası! 300 milyon TL'lik vurgun ortaya çıktı Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, Çiftlik Bank ile 2018 yılında 132 bin 222 kişiyi dolandırdığı 1 milyar 139 milyon 972 bin TL para ile yurt dışına kaçmıştı. Hakkında kırmızı bülten çıkarılan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın , 2021 yılında teslim olmuştu. Bir 'tosuncuk' vakası da Samsun ve Konya'da ortaya çıktı. 2 erkek kardeşin oluşturduğu sistemle 300 milyon TL'lik vurgun yapıldı. İşte yeni "tosuncuk kardeşler" vakasının detayları...
6.12.2022 Gündem
Tinder avcısı İstanbul'da! Belçika, Hollanda ve Türkiye üçgeninde aşk vurgunu
Tinder avcısı İstanbul'da! Belçika, Hollanda ve Türkiye üçgeninde aşk vurgunu Tinder avcısı Simon Leviev vakasının benzeri bir olay da İstanbul’da yaşandı. Profesör Carolina, kendisini ABD’li yaşam koçu Patrick olarak tanıtan Alie’nin gerçek yüzünü gördü ama artık çok geç kalmıştı. İşte Belçika, Hollanda ve Türkiye üçgeninde gelişen ‘aşk’ vurgununun şoke eden detayları...
6.12.2022 Dünya
Satılık ev fiyatları uçtu! Konutta yeni vurgun...
Satılık ev fiyatları uçtu! Konutta yeni vurgun... Satılık konut fiyatlarındaki artışı vatandaşın alım gücünü zorluyor. Artık birçok kişi için ev sahibi olmak 'hayal' odu. Fiyatlardaki fahiş artış sonrası konut satışında yabancı yatırımcılar hedef alınmaya başladı. Ancak bu da ev sahipleri için yeni sorunların orta çıkmasına neden oldu. Satılık ev fiyatlarının tavan yapması ile birlikte dolandırıcılar yeni bir taktik ile ortaya çıktı. Evini en yüksek miktardan satmak isteyen ev sahiplerine yabancı zengin müşteri imajı ile alıcı getiriliyor. Ev sahibinin lüks mekanlar, yatlar ile gözü boyanıyor. Yaklaşık 1 milyon TL'ye denk gelen parası ise 'Pes' dedirten bir yöntemle çalınıyor. Şikayetlerin şu sıralar ardı arkası kesilmiyor...
20.04.2022 Ekonomi
Türk ve Azeri askerlere ABD'li gazeteciden sosyal medya tuzağı! Türkiye'ye girişi yasak... Akılalmaz detaylar...
Türk ve Azeri askerlere ABD'li gazeteciden sosyal medya tuzağı! Türkiye'ye girişi yasak... Akılalmaz detaylar... ABD'li gazeteci Lindsey Tyler Snell'in, Facebook, Twitter, Instagram gibi Sosyal Medya uygulamaları üzerinden askeri personelle iletişim kurup, Türkiye'nin askeri operasyonları hakkında bilgi derlemeye çalıştığı belirlendi. Snell'in, 'Tinder' gibi sosyal çöpçatanlık uygulamalarıyla da iletişime geçtiği askeri personelle cinsel içerikli sohbetlerde bulunup, video ile fotoğraf paylaştığı tespit edildi.
19.04.2022 Dünya
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler! Sevgililer Günü akşamını renklendirecek çok sayıda romantik film var. Bu özel günü evde geçirmeyi planlayanlar için en güzel aşk filmlerini araştırdık. Roman uyarlamalarından, klasik ve sanatsal filmlere kadar, zevkinize göre seçim yapabileceğiniz en güzel romantik filmleri derledik! İşte ‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
13.02.2022 Kültür Sanat
Polisin şüpheyle durduğu araçtan sahte içki çıktı!
Polisin şüpheyle durduğu araçtan sahte içki çıktı! Ümraniye'de polisin durdurduğu TIR'da 2 bin 640 şişe sahte içki ele geçirdi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
7.02.2022 Gündem
'Tinder Avcısı' çöpçatanlık uygulamasından kovuldu! Eşleştiği kadınları dolandırıyordu
'Tinder Avcısı' çöpçatanlık uygulamasından kovuldu! Eşleştiği kadınları dolandırıyordu Zengin bir iş insanının oğlu gibi davranan İsrailli Şimon Hayut, kendisini konu alan Netflix belgeseliyle dünya çapında ün kazandı. Tinder'da eşleştiği kadınları dolandırarak Netflix belgeseline konu olan Hayut, flört uygulamasından yasaklandı.
7.02.2022 Dünya
Tinder'da tanıştı hayatı karardı! 'Elmas Prensi' kadınları çarptı...
Tinder'da tanıştı hayatı karardı! 'Elmas Prensi' kadınları çarptı... Tinder'da tanıştığı ve kendini bir milyarderin oğlu olarak tanıtan adam tarafından dolandırılan 29 yaşındaki genç kadının hayatı karardı. Beyaz atlı prensi onu yüklü miktarda dolandırdığında, akıl hastanesine yatmak zorunda kalan genç kadının hikâyesi tüyler ürpertecek cinsten.
4.02.2022 Dünya
Eda Nur Kaplan'ın ölümüne ilişkin olayda flaş gelişme
Eda Nur Kaplan'ın ölümüne ilişkin olayda flaş gelişme Eda Nur Kaplan'ın intiharıyla ilgili gözaltına alınan Yusuf G. nitelikli cinsel saldırı suçundan tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hâkimliğine sevk edildi. Yusuf G. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından konutu terk etmeme adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Karara Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti.
10.08.2021 Gündem
Midyeci her şeyi itiraf etti! 'Jigolo vergisi'
Midyeci her şeyi itiraf etti! 'Jigolo vergisi' Kurdukları jigolo siteleri üzerinden çok sayıda kişiyi dolandıran bir şebeke, Bursa’da yakayı ele verdi. Üyelik parası, sigorta bedeli, komisyon ve vergi adı altında iki kişiden 40 bin liraya yakın para alan şebekenin 6’sı tutuklu 8 üyesi hakkında dava açıldı.
16.11.2020 Yaşam
TikTok'tan Trump'a tepki: Her yola başvuracağız
TikTok'tan Trump'a tepki: Her yola başvuracağız TikTok, ABD Başkanı Donald Trump'ın bir kararnameyle Amerikan şirketlerine 45 gün içinde Çin internet şirketiyle bütün ilişkilerini kesme talimatı vermesine tepki gösterdi. Trump'ın kararını "şok edici bir adım" olarak nitelendiren TikTok, hukukun ayaklar altına alınmasını önlemek için her yola başvuracağını açıkladı.
7.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Yanlış bilgi virüsten daha hızlı yayılıyor
Yanlış bilgi virüsten daha hızlı yayılıyor Dünyayı etkisi altına alan yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını ile ilgili sosyal medyada, dolaşan ses kayıtları ve sahte haberler her geçen gün artıyor.
10.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Tinder'daki önlemler tacizi engelleyemiyor!
Tinder'daki önlemler tacizi engelleyemiyor! Bir arkadaşlık platformu olan Tinder’da kadın kullanıcılarının taciz edilmesi sıkça gündeme gelen bir konuydu. Bu soruna el atmak isteyen Tinder, uygulamasında bazı güvenlik önemleri aldı fakat alınan bu güvenlik önlemlerinin yetersiz kaldığı görülüyor.
15.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Tinder'a ilave güvenlik özelliği geliyor
Tinder'a ilave güvenlik özelliği geliyor Uygulamanın sahibi olan Match Group'un açıklamasına göre, yeni özellikler ilk olarak 28 Ocak'ta ABD'de devreye girecek. Şirket diğer ülkelerde uygulamanın ne zaman devreye sokulacağını açıklamadı
26.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Milletvekili adayı aşkı internette arıyor!
Milletvekili adayı aşkı internette arıyor! İngiltere'de, aşırı sağcı Nigel Farage'ın lideri olduğu Brexit Partisi üyesi Michelle Dewberry, aradığı aşkı Tinder uygulamasında arıyor.
18.11.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tinder ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tinder haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.