Thor

Thor

Son dakika Thor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Thor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Thor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Thor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan thor gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 thor haberi bulunmuştur. Tüm thor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mcu Filmleri İzleme Sırası...mcu Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Mcu Filmleri İzleme Sırası...mcu Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Seri olan filmlerin izlenmesi için sıralamasının bilinmesi önemlidir. Doğru sıralamaya uygun şekilde izlemek filmin konusunu anlamaya da yardımcı olmaktadır. Marvel filmleri tüm dünyayı saran ve heyecan dolu film serileri arasında yer almaktadır. Bu filmlerin kronolojik sırası ile beraber izlenmesi de serinin ana konusunun öğrenilmesi adına büyük önem taşımaktadır.
31.01.2024 Gündem
Marvel Film Filmleri İzleme Sırası...marvel Film Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Marvel Film Filmleri İzleme Sırası...marvel Film Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? 1944 yılından itibaren yayımlanmaya başlayan Marvel Filmleri serisi 2022 yılında da hız kesmeden devam etti. Oluşturduğu masal kahramanları ile gönülleri fethetmeyi başaran Marvel filmleri, tüm serisiyle merakla beklenen ve izlenen filmlerden olmayı başardı.
31.01.2024 Gündem
Avengers Filmleri İzleme Sırası...avengers Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Avengers Filmleri İzleme Sırası...avengers Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Tüm dünyada izlenme rekorları kıran en önemli yapılardan birisi Avengers olarak bilinmektedir. Türkçeye 'Yenilmezler' olarak geçen yapımın geniş bir oyuncu kadrosu olduğu da bilinir. Tabi bu yapımın ilk çıktığı günden beri büyük bir hayran kitlesi olmuştur. Birçok halka ile seri şekilde devam eden Avengers'ı doğru sıralama ile izlemek gerekir. 
22.01.2024 Eğitim
Dilan Çiçek Deniz'in tarzındaki anahtar dikkat çekti!
Dilan Çiçek Deniz'in tarzındaki anahtar dikkat çekti! Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile evlenmesi beklenirken ayrılmış ve meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak çift kısa bir sonra yollarını ayırmıştı. Deniz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyuncunun pantolonundaki anahtar detayı dikkatlerden kaçmadı.
8.11.2023 Magazin
Eski sevgililer yan yana poz verdi!
Eski sevgililer yan yana poz verdi! Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi. Geçtiğimiz günlerde de Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede yer almıştı.
17.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'in eski aşkı Furkan andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede!
Dilan Çiçek Deniz'in eski aşkı Furkan andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede! Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile ayrıldıktan sonra meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Mert Yazıcıoğlu da Afra Saraçoğlu ile 4 yıllık ilişkisini noktalamıştı. Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in bir süredir aşk yaşadığı Mert Yazıcıoğlu ile eski sevgilisi Furkan Andıç, Bodrum'da bir partide bir araya geldi. Partiden paylaşılan fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.
14.07.2023 Magazin
Dünyaca ünlü dizilerin yıldızı sette fenalaşarak hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü dizilerin yıldızı sette fenalaşarak hayatını kaybetti! Vikings, Dexter gibi dizilerde rol alan Ray Stevenson, 58 yaşında hayatını kaybetti
23.05.2023 Magazin
Ray Stevenson kimdir, neden öldü? Ray Stevenson filmleri ve TV dizileri!
Ray Stevenson kimdir, neden öldü? Ray Stevenson filmleri ve TV dizileri! Rome, Vikings ve Dexter gibi dizilerde rol alan aktör Ray Stevenson, 58 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun, ‘Cassino in Ischia’ adlı bir aksiyon filminin çekimleri için bulunduğu İtalyan adası Ischia’da hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Ray Stevenson, 4 gün sonra 59. doğum yaşına girecekti. Peki, Ray Stevenson kimdir, neden öldü?
23.05.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'den ilişki itirafı: Sevdiğim insanlardan kolay vazgeçmem
Dilan Çiçek Deniz'den ilişki itirafı: Sevdiğim insanlardan kolay vazgeçmem İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile evlilik yolunda giden ilişkisini sürpriz bir kararla noktalayan ve ayrılıktan kısa süre sonra meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşamaya başlayan Dilan Çiçek Deniz, L’officiel dergisine röportaj verdi. Dilan Çiçek Deniz, özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncu, ''Aşkın peşinden koşar mısın yoksa çabuk vazgeçenlerden misin?'' sorusuna yanıt verdi.
5.05.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'den romantik paylaşım!
Dilan Çiçek Deniz'den romantik paylaşım! Nişanlısı Thor'dan ayrıldıktan sonra gönlünü meslektaşı Mert Yazıcıoğlu'na kaptıran Dilan Çiçek Deniz bayram tatili için Maldivler’e uçmuştu. Sevgilisiyle birlikte tatil yapan Dilan Çiçek Deniz’den romantik bir paylaşım geldi.
23.04.2023 Magazin
Mert Yazıcıoğlu'na poz veren Dilan Çiçek Deniz'den 'Titanic' göndermesi!
Mert Yazıcıoğlu'na poz veren Dilan Çiçek Deniz'den 'Titanic' göndermesi! İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile ilişkisini noktalayan Dilan Çiçek Deniz, yeni bir aşka yelken açtığı Mert Yazıcıoğlu ile Maldivler'de tatil yapıyor. Deniz ve güneşin keyfini çıkaran 28 yaşındaki tescilli güzel, oyuncu sevgilisine poz verdi. Dilan Çiçek'in bikinili karelerine yazdığı 'Titanic' repliği ise dikkat çekti. İşte detaylar...
21.04.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz ilişkisi biten Saevarsson böyle görüntülendi
Dilan Çiçek Deniz ilişkisi biten Saevarsson böyle görüntülendi Evlilik hazırlığı yaptığı Dilan Çiçek Deniz’le ilişkisi bittikten sonra Türkiye’den ayrılmayan İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson, önceki akşam Bebek’teki bir kafede genç bir kadınla görüntülendi.
13.04.2023 Magazin
Mert Yazıcıoğlu sevgilisi Dilan Çiçek Deniz'i yalnız bırakmadı!
Mert Yazıcıoğlu sevgilisi Dilan Çiçek Deniz'i yalnız bırakmadı! Birkaç ay önce İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile yollarını ayıran Dilan Çiçek Deniz ile Afra Saraçoğlu'ndan ayrılan Mert Yazıcıoğlu teselliyi birbirinde buldu. Yeni aşka yelken açan ikiliden Mert Yazıcıoğlu sevgilisi Dilan Çiçek Deniz'i turnede yalnız bırakmadı. Aşıklar İstanbul Havalimanı'nda objektiflere takıldı.
10.04.2023 Magazin
Mert Yazıcıoğlu ve Dilan Çiçek Deniz otoparktan kaçtı!
Mert Yazıcıoğlu ve Dilan Çiçek Deniz otoparktan kaçtı! Oyuncu Mert Yazıcıoğlu, Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu ile 4 yıllık ilişkisini bitirdikten kısa süre sonra meslektaşı Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamaya başladı. İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile yollarını ayıran Dilan Çiçek Deniz ile Afra Saraçoğlu'ndan ayrılan Mert Yazıcıoğlu teselliyi birbirinde buldu. İkili ilk kez yan yana görüntülendi. Okan Bayülgen’in oyununu izlemeye birlikte gelen çift, “İlişkimiz çok güzel gidiyor” dedi.
21.03.2023 Magazin
Mert Yazıcıoğlu ve Dilan Çiçek Deniz ilk kez yan yana!
Mert Yazıcıoğlu ve Dilan Çiçek Deniz ilk kez yan yana! Oyuncu Mert Yazıcıoğlu, Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu ile 4 yıllık ilişkisini bitirdikten kısa süre sonra meslektaşı Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamaya başladı. İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile yollarını ayıran Dilan Çiçek Deniz ile Afra Saraçoğlu'ndan ayrılan Mert Yazıcıoğlu teselliyi birbirinde buldu. İkili ilk kez yan yana görüntülendi.
20.03.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu aşkı doğrulandı! Güzel oyuncudan açıklama
Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu aşkı doğrulandı! Güzel oyuncudan açıklama İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson'la ilişkisi biten Dilan Çiçek Deniz (28), dört yıl aşk yaşadığı Afra Saraçoğlu'ndan sürpriz şekilde ayrılan Mert Yazıcıoğlu (29) ile geçtiğimiz günlerde Zekariyaköy'de objektiflere yakalanmıştı. Güzel oyuncu, meslektaşı ile haklarında çıkan aşk iddiasını doğruladı. İşte Deniz'in açıklaması...
11.03.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'in eski sevgilisi Thor, yeni aşkıyla görüldü! 'Ben evliyim'
Dilan Çiçek Deniz'in eski sevgilisi Thor, yeni aşkıyla görüldü! 'Ben evliyim' Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson, nikah masasına oturmak için hazırlık yaparken beklenmedik bir şekilde ayrılmıştı. Ayrılığın ardından daha önce de gecelerde eğlenirken görüntülenen Saevarsson, son olarak yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı. Thor'un yanındaki gizemli kadın, evli olduğunu söyleyerek ortalığı karıştırdı.
11.03.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz estetiksiz haliyle gündemde!
Dilan Çiçek Deniz estetiksiz haliyle gündemde! İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile evlilik hazırlığı yaparken ayrılan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in adı şimdilerde oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile anılıyor. Dilan Çiçek Deniz'in estetiksiz hali tekrar gündeme geldi. İşte Dilan Çiçek Deniz'in yıllar içindeki değişimi…
1.03.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz dövmesini böyle kamufle ediyor!
Dilan Çiçek Deniz dövmesini böyle kamufle ediyor! İzlandalı sevgilisi Thor Saeversson’dan aniden ayrılan Dilan Çiçek Deniz'in ilişkisinden geriye sadece bir dövme kaldı. O da Dilan Çiçek Deniz'in göğsünde. Ünlü oyuncu dövmesini kolye ile kamufle ediyor.
29.01.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşadığı iddiasına Tarık Emir Tekin'den fotoğraflı yanıt!
Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşadığı iddiasına Tarık Emir Tekin'den fotoğraflı yanıt! Evlilik kararı aldığı İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile ani bir kararla yollarını ayıran Dilan Çiçek Deniz'in, meslektaşı Taro Emir Tekin'e gönlünü kaptırdığı iddia edildi. Daha önce haklarında çıkan aşk iddiasını yalanlayan ikili, birlikte yer aldıkları bir fotoğraf ile sevenlerinin merak ettiği soruyu yanıtladı.
28.01.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'den kötü haber!
Dilan Çiçek Deniz'den kötü haber! Dilan Çiçek Deniz ile ayrıldığı sevgilisi Thor Saevarsson, geçen yıl Romanya'ya gitmişti. Ünlü oyuncunun başına burada görünmez bir kaza gelmiş, omzu çıkmıştı. Dilan Çiçek Deniz'in yine omzu çıktı.
29.12.2022 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'den yeni pozu dikkat çekti! Eski nişanlısı da paylaşmıştı
Dilan Çiçek Deniz'den yeni pozu dikkat çekti! Eski nişanlısı da paylaşmıştı Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson, önümüzdeki yaz nikah masasına oturmak için hazırlık yapıyordu. Ancak ikili sürpriz bir şekilde ayrılık kararı aldı. Şimdilerde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Deniz, sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla adından söz ettirdi. Ünlü ismin sildireceği iddia edilen şimşek dövmesini göstermesi de dikkatlerden kaçmadı.
10.12.2022 Magazin
Fazıl Say'dan şaşırtan karar! "İyi değilim'
Fazıl Say'dan şaşırtan karar! "İyi değilim' Geçtiğimiz günlerde Ece Dağıstan ile tek celsede boşanan Fazıl Say, yaptığı paylaşımla sosyal medyaya ara vereceğini duyurdu. İşlerine konsantre olarak kendisini tedavi edeceğini söyleyen Fazıl Say, "İyi değilim. Bu ülke de iyi değil. Kötü etkiliyor insanları" dedi.
9.12.2022 Magazin
Dilan Çiçek Deniz ve Thor Saevarsson ayrılığının ardından dövme krizi!
Dilan Çiçek Deniz ve Thor Saevarsson ayrılığının ardından dövme krizi! Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson, önümüzdeki yaz nikah masasına oturmak için hazırlık yapıyordu. Ancak ünlü çift ayrılık kararı aldı. Thor Saevarsson, önceki haftalarda eğlence ortamında görüntülendi. Dilan Çiçek Deniz ile ayrıldığı sevgilisi Thor Saevarsson arasında bu defa dövme krizi yaşanıyor. İkili, birlikte olduğu dönemde yaptırdıkları şimşek dövmesiyle birbirine mesaj yolluyor.
9.12.2022 Magazin
Dilan Çiçek Deniz estetik harikası çıktı!
Dilan Çiçek Deniz estetik harikası çıktı! İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson'la evliliğin eşiğinden dönen oyuncu Dilan Çiçek Deniz bir dergiye verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Vücuduyla barışık olmadığını söyleyen Dilan Çiçek Deniz'in estetiksiz halini görenler tanıyamadı..
4.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Thor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki thor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.