Gazete Vatan Logo

Marvel Film Filmleri İzleme Sırası...marvel Film Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?

1944 yılından itibaren yayımlanmaya başlayan Marvel Filmleri serisi 2022 yılında da hız kesmeden devam etti. Oluşturduğu masal kahramanları ile gönülleri fethetmeyi başaran Marvel filmleri, tüm serisiyle merakla beklenen ve izlenen filmlerden olmayı başardı.

Marvel Film Filmleri İzleme Sırası...marvel Film Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?

Marvel Film Filmleri İzleme Sırası

Özellikle son yıllarda sinemalarda ve TV ekranlarında büyük ilgi gören Marvel filmleri ilk senaryosunu bir çizgi romandan alıyor. Bu çizgi romanın ilham kaynağı olduğu sonraki filmler ve senaryolar farklı karakterler ve sahneleri ile gelişen ve değişen sinema sektörünün de sunduğu katkılarla daha fazla cazip hale geliyor.

Marvel filmleri seri olarak üretilen filmlerdendir. Bu nedenle seri içindeki her filmde farklı karakterler kurgulanmıştır. 1944 yılından itibaren yayımlanmaya başlayan ve yayımlandığı tarihten bu yana büyük ilgiyle takip edilen tüm Marvel filmleri sıralanmıştır.

Marvel Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?

Marvel filmlerini izlerken izleyeceğiniz sıranın aşağıdaki gibi olmasını tavsiye ediyoruz.

Captain America (1), Howard The Duck, The Punisher, Captain America (2), The Fantastic Four, Blade, X Men, Blade II, Spader Man, Daredevil, X2, Hulk, The Punisher, Spider Man II, Electra, Fantastik Dörtlü, Iron Man, The Avengers, The Thor, Galaksinin Avcıları, Yenilmezler ve Örümcek Adam Eve Dönüş filmleri serinin filmleri olup bu filmler Marvel Filmleri ile oluşturulan karakterin yıllara damga vuran şaheserleridir.

Haberin Devamı

Columbia Ağırlıklı Projeksiyon

Marlev filmleri genellikle ABD'nin Columbia Eyalati'nde çekilmiştir. Columbia Eyaleti'nde bulunan farklı yerlerde çekimi yapılarak tamamlan Marlev filmleri, ilk defa Columbia Eyaleti'nde yayımlandıktan ve sinema severlerle buluştuktan sonra ABD ve dünyanın farklı ülkelerinde izleyicileriyle buluşmak üzere sinema salonlarına gönderilmiştir.

Marlev'in Örümcek Adam Serisi

Marvel Filmleri arasında en çok versiyonu yapılan film örümcek adam karakteriyle sahneye aktarılan filmlerdir. İlk olarak 2014 yılında yayımlanan Örümcek Adam filmleri sonraki yıllarda farklı versiyonları çekilerek yayımlanmaya devam etti.

Son olarak 2021 yılında çekilen Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filmi de izleyicileri ekran karşısına kilitlemeyi başardı. Farklı efekt ve görselleri ile Örümcek Adam filmleri Marvel filmleri arasında hiç kuşkusuz en çok bilinen ve sevilen filmler arasında yer alıyor. 

Haberin Devamı

Özellikle 2017-2018-2019 ve 2021 yıllarında yayımlanarak 2014 yılında yayımlanan filmleriyle birlikte toplamda 5 farklı filmle önemli bir seriye imza atan Marlev’in Örümcek Adam filmleri sinema severlerin uzun süre daha severek izlediği filmler olarak kalmaya devam edecekler. Marlev filmleri serisi ile eğlenceli vakit geçirmek için siz de verdiğimiz izlenme sırasını takip edebilirsiniz.