Teşvikiye

Teşvikiye

Son dakika Teşvikiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Teşvikiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Teşvikiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teşvikiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teşvikiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 748 teşvikiye haberi bulunmuştur. Tüm teşvikiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, düzenlediği basın toplantısıyla Şişli için gerçekleştireceği 37 projenin detaylarını anlattı. Yüksel, göreve geldiklerinde en fazla bütçeyi otopark yapımına ayıracaklarını belirterek, "Senelerdir Şişli'ye bütün aday olan arkadaşlarımız, seçilen ve aday olanların her birinin ortak söylemi 'otopark konusunu çözeceğim'. Fakat çivi çakılmadı. Ben bu konuda çok iddialıyım. Diyorum ki 5 yıl içerisinde İstanbul'un Şişli ilçesi en fazla zemin altı otoparkına sahip ilçemiz olacak" ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Vedat Tek Eserleri Nelerdir? Vedat Tek Eserlerinin Özellikleri...
Vedat Tek Eserleri Nelerdir? Vedat Tek Eserlerinin Özellikleri... Eski tarihlerde yaşamış olan isimlerin birçok eserini günümüzde görmek mümkündür. Bu isimler içerisinde Vedat Tek'i sayma şansımızda vardır. Özellikle mimarlık alanı denildiği zaman Vedat Tek ismi direkt olarak akla gelir. 20. yüzyılın başlarında yapmış olduğu çalışmalar ile adından söz ettirdiği görülüyor.
10.02.2024 Yaşam
1952 Türkiye güzeli yaşamını yitirdi!
1952 Türkiye güzeli yaşamını yitirdi! Türkiye Güzeli seçilen ve 1952 yılında ABD’de düzenlenen dünyanın ilk 'Miss Universe’ yarışmasında ülkemizi temsil eden Gelengül Tayfuroğlu hayatını kaybetti.
11.01.2024 Magazin
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan '1952 Türkiye Güzeli' yarışmasının birincisi Gelengül Melek Erman hayatını kaybetti. Erman, Türkiye'yi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti. Oğlu Fuat Erman annesini, "Film dünyasına pek girmiyor, o dönemin gereği ev kadını olarak devam ediyor. Elinden birçok şey gelirdi, mutfağı kuvvetliydi, örgüsü kuvvetliydi. 'Ya siz güzellik kraliçesi' deseniz hemen geçiştirirdi" diyerek anlattı.
11.01.2024 Gündem
Ayla Algan'a veda! 'Annemi yaşam dolu kaybettik'
Ayla Algan'a veda! 'Annemi yaşam dolu kaybettik' 4 Ocak'ta beyin kanaması nedeniyle yaşamını yitiren Ayla Algan, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Usta sanatçı için Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören yapıldı. Teşvikiye Camii’nde gerçekleşen cenazeye sanat dünyasından birçok isim katıldı.
6.01.2024 Magazin
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da geçirdiği beyin kanaması sonrası 86 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Ayla Algan, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.
6.01.2024 Magazin
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Şener Üşümezsoy'dan İstanbul depremi açıklaması: Marmara'nın kuzeyindeki fay ölü
Şener Üşümezsoy'dan İstanbul depremi açıklaması: Marmara'nın kuzeyindeki fay ölü Deprem Bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan beklenen Marmara depremiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. Gemlik'te meydana gelen depremler sonrası deprem yeniden gündem olurken Prof. Dr. Üşümezsoy, Marmara'ın kuzeyindeki fayın ölü olduğunu aktararak, asıl fayın Yalova'nın Çınarcık bölgesinin önlerinden geçtiği aktardı.
9.12.2023 Gündem
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti Onur Akay, Türk sanat müziğinin efsane seslerinden Şükran Özer Doruk’un 91 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu. Akay, “Bayan kahkaha Güzide Kasacı’nın ölüm haberinin üzüntüsünü yaşarken, bir acı haber daha geldi" açıklamasını yaptı.
30.11.2023 Magazin
Cenazede ünlü türkücü Mahmut Tuncer'den 20 TL istedi! 'Yüzsüz müsün?'
Cenazede ünlü türkücü Mahmut Tuncer'den 20 TL istedi! 'Yüzsüz müsün?' Türk Halk Müziği sanatçısı ve oyuncu Nuri Sesigüzel, 85 yaşında hayata veda etti. Teşvikiye Camisi'nden öğle namazını müteakip düzenlenen cenaze törenine katılan Mahmut Tuncer, meslektaşı ve hemşehrisi hakkında konuşurken bir kadının "20 liran var mı?" demesi şoke etti. Daha önce "Para konusunda Azrail gibiyim" açıklaması yapan Tuncer'in ise bu soruya verdiği tepki ise dikkat çekti.
22.05.2023 Magazin
Usta sanatçı Nuri Sesigüzel son yolculuğuna uğurlandı
Usta sanatçı Nuri Sesigüzel son yolculuğuna uğurlandı Dün, kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Şanlıurfalı ünlü müzisyen Nuri Sesigüzel bugün son yolculuğuna uğurlandı.
21.05.2023 Gündem
Aile dizisi Cihan kimdir? Cihan'ı oynayan Nejat İşler kaç yaşında?
Aile dizisi Cihan kimdir? Cihan'ı oynayan Nejat İşler kaç yaşında? Aile dizisi Cihan kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Aile'de Cihan Soykan karakterini canlandıran Nejat İşler hakkında araştırmalar başladı. Peki Aile dizisi Cihan hangi dizilerde oynadı?
14.03.2023 Televizyon
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu!
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu! Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin ikinci bebekleri bugün dünyaya geldi. Evcen, bugün Teşvikiye'de özel bir hastanede öğlen saatlerinde doğum yaptı. Burak Özçivit, doğum sırasında eşi Fahriye Evcen'i yalnız bırakmadı.2017 yılında evlenen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, ikinci bebeklerini kucaklarına aldı. Bugün öğlen saatlerinde sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğe çift "Kerem" adını verdi.
18.01.2023 Magazin
Kerim Kerimol vefat etti! Osman Boyner'den duygusal veda
Kerim Kerimol vefat etti! Osman Boyner'den duygusal veda Türkiye'nin önemli iş insanlarından Kerim Kerimol 95 yaşında hayatını kaybetti. İş hayatında beraber adımlar atan Osman Boyner, Kerimol'u kader arkadaşı olarak betimledi.
2.01.2023 Gündem
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi!
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi! Televizyon dizilerindeki rolleri ile tanınan usta oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun yakın zamanda akciğerinde kitle tespit edilmişti. Usta oyuncunun ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Peki, Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? İşte Civan Canova’nın oynadığı dizi ve filmler!
20.08.2022 Ünlüler Dünyası
Şişli’de dehşete düşüren kaza
Şişli’de dehşete düşüren kaza Şişli Teşvikiye’de motosikletli kurye, hızla gelen hafif ticari aracın çarpması sonucu kaldırıma savrularak hayatını kaybetti. Kuryenin kafasındaki kask ve motosikletin metrelerce ileri savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
20.08.2022 Yaşam
'Cüneyt Arkın, Türk milletinin gönlünü fethetti'
'Cüneyt Arkın, Türk milletinin gönlünü fethetti' TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar', yakın zamanda kaybettiğimiz usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın anıldığı özel bölümüyle ekranlara geliyor. 'Battal Gazi', 'Köroğlu', 'Kara Murat' ve 'Malkoçoğlu' karakterleriyle Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran Cüneyt Arkın'a saygı programında Hülya Koçyiğit’in konuğu, sinema tarihçisi Burçak Evren oldu.
13.08.2022 Magazin
Murat Arkın'dan duygusal Cüneyt Arkın paylaşımı!
Murat Arkın'dan duygusal Cüneyt Arkın paylaşımı! Türk sinemasının efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, 28 Haziran'da hayatını kaybetmişti. Birçok unutulmaz filme imza atan sanatçı için 30 Haziran'da Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenlenmiş, cenazesi Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilmişti. Usta oyuncunun büyük oğlu Murat Arkın, duygu yüklü bir paylaşımda bulundu.
11.08.2022 Magazin
Yönetmen Erden Kıral'a veda!
Yönetmen Erden Kıral'a veda! Beyin kanaması nedeniyle kaldırıldığı hastanede 80 yaşında hayatını kaybeden yönetmen Erden Kıral için Beyoğlu Atlas Sineması'nda cenaze töreni düzenlendi.
20.07.2022 Magazin
Eski Dışişleri Bakanı İlter Türkmen, hayatını kaybetti
Eski Dışişleri Bakanı İlter Türkmen, hayatını kaybetti Eski dışişleri bakanlarından, müsteşar ve büyükelçi İlter Türkmen (95), yaşamını yitirdi. 
6.07.2022 Siyaset
Cüneyt Arkın'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı!
Cüneyt Arkın'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, salı günü 85 yaşında hayata gözlerini yumdu. Türk doktor, oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen, Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın, gerçek adıyla Fahrettin Cüreklibatır, kalbinin durması sebebiyle ambulansla getirildiği hastanede 28 Haziran'da hayatını kaybetti. Yeşilcam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın için Teşvikiye Camii'nde tören düzenlendi. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde usta oyuncu, alkışlar ve sloganlar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.
30.06.2022 Magazin
Cüneyt Arkın’ın cenazesi ailesine teslim edildi!
Cüneyt Arkın’ın cenazesi ailesine teslim edildi! İstanbul'da hayatını kaybeden usta oyuncu Cüneyt Arkın’ın cenazesi hastaneye gelen ailesine teslim edildi. Babasının cenazesini teslim almaya gelen oyuncu Murat Arkın, "Bölünülmeye çalışılan bu ülkede herkesi bir araya getiren birleştirici bir unsur oldu" dedi.
29.06.2022 Magazin
Cüneyt Arkın'ın cenaze töreni ne zaman, saat kaçta? Cüneyt Arkın nereye defnedilecek, cenazesi nerede, hangi camiden kalkacak? İşte Cenaze programı!
Cüneyt Arkın'ın cenaze töreni ne zaman, saat kaçta? Cüneyt Arkın nereye defnedilecek, cenazesi nerede, hangi camiden kalkacak? İşte Cenaze programı! 85 yaşında hayata veda eden Cüneyt Arkın'ın cenaze töreni ile ilgili detaylar belli oldu. Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Cüneyt Arkın tüm müdahalelere rağmen 'Kalp durması' sebebi ile yaşamını yitirdi. Son görevini yerine getirmek isteyenler cenaze töreni programını araştırıyor. Peki, Cüneyt Arkın'ın cenaze töreni ne zaman, Cüneyt Arkın’ın cenazesi saat kaçta, nereden kalkacak, hangi camiden, nereye defnedilecek?
29.06.2022 Magazin
Atatürk Kültür Merkezi nerede, AKM’ye nasıl gidilir? Cüneyt Arkın cenaze töreni!
Atatürk Kültür Merkezi nerede, AKM’ye nasıl gidilir? Cüneyt Arkın cenaze töreni! Cüneyt Arkın için 30 Haziran’da saat 10.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) anma töreni düzenlenecek. Oyuncu, anma töreni sonrasında, Teşvikiye Camii’nde düzenlenecek cenaze töreninin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Söz konusu açıklamanın ardından Atatürk Kültür Merkezi nerede, AKM’ye nasıl gidilir? Sorularına yanıt aranmaya başlandı!
28.06.2022 Gündem
Cüneyt Arkın’ın cenaze töreni ne zaman, cenazesi hangi camiden kalkacak? Cüneyt Arkın nereye defnedilecek? İşte cenaze programı
Cüneyt Arkın’ın cenaze töreni ne zaman, cenazesi hangi camiden kalkacak? Cüneyt Arkın nereye defnedilecek? İşte cenaze programı Yaşilcam’ın usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlandı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Peki, Cüneyt Arkın’ın cenaze töreni ne zaman, Cüneyt Arkın nereye defnedilecek?
28.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Teşvikiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teşvikiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.