Teskere

Teskere

Son dakika teskere haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teskere ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teskere haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teskere

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teskere gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 teskere haberi bulunmuştur. Tüm teskere haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ömer Çelik'ten Mansur Yavaş'ın 'Öcalan' iddialarına sert cevap: Bilgisizliğinden tuzağa düşüyor
Ömer Çelik'ten Mansur Yavaş'ın 'Öcalan' iddialarına sert cevap: Bilgisizliğinden tuzağa düşüyor Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın teröristbaşı Abdullah Öcalan ile ilgili iddialarına sert tepki gösterdi. Çelik, 'Yavaş bu siyasetlerin arka planını bilmediği için, konuştuğu konularda bilgisiz olduğu için bu tuzağa rahatlıkla düşebiliyor.' dedi.
22.05.2023 Gündem
38 yıl boyunca kadın kimliği ile yaşadı! Erkek olduğunu ispatlayamadı
38 yıl boyunca kadın kimliği ile yaşadı! Erkek olduğunu ispatlayamadı Giresun'da dünyaya gelen Kumral Bodur'a, isminden dolayı kız olduğunu düşünen nüfus memuru kadın kimliği çıkardı. İlkokulu bu kimlikle bitiren Bodur, ilk 2 evliliğinde resmi nikah yapamadığı için, dini nikahla evlendi. Doğan çocuklarını da ağabeyinin üzerine kaydettirdi. Resmi olarak evlenemeyen, işe giremeyen ve askerliğini yapamayan Bodur, 38 yıl kadın kimliğiyle yaşadı. Yıllar süren hukuk mücadelesi sonucu 2010'da erkek kimliğine kavuşan ve 3'ncü evliliğini resmi olarak yapan Bodur, doğan 2 çocuğunu kendi üzerine kaydettirebildi.
4.04.2022 Yaşam
Libya tezkeresi TBMM'de kabul edildi
Libya tezkeresi TBMM'de kabul edildi Türk askerinin, Libya'daki görev süresinin 18 ay uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.
22.12.2020 Siyaset
MSB'den flaş 'tezkere' açıklaması
MSB'den flaş 'tezkere' açıklaması Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasında, 'Mehmetçik, Rusya ile kurulacak ortak merkezde ve bu merkezin icra edeceği faaliyetlerde 1 yıl süre ile görev yapacaktır' denildi.
22.11.2020 Gündem
Azerbaycan tezkeresi kabul edildi
Azerbaycan tezkeresi kabul edildi Azerbaycan'a asker gönderilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
17.11.2020 Siyaset
Türkiye harekete geçti! Meclis acil toplanıyor
Türkiye harekete geçti! Meclis acil toplanıyor Hükümet, Libya’ya asker göndermeyi öngören tezkereyi yarın Meclis’e getirmeyi planlıyor. Tatilde olan TBMM’nin, tezkerenin Genel Kurul’da görüşülmesi için acilen toplantıya çağrılması gerekiyor.
29.12.2019 Siyaset
Hüseyin Nihal Atsız kimdir? | Hüseyin Nihal Atsız'ın yaşamı ve dava süreci!
Hüseyin Nihal Atsız kimdir? | Hüseyin Nihal Atsız'ın yaşamı ve dava süreci! Türkçülük düşüncesinin önemli isimlerinden biri olan Hüseyin Nihal Atsız’ın bugün ölüm yıldönümü. Bugün anılan Hüseyin Nihal Atsız’ın hayatı da merak konusu oldu. İşte Hüseyin Nihâl Atsız'ın biyografisi...
11.12.2019 Gündem
Mahkemeye “rapor” başvurusu
Mahkemeye “rapor” başvurusu Sıla Gençoğlu’nun darp iddiası sonrası özel hastaneden aldığı raporun araştırılması istendi.
11.04.2019 Magazin
Çakı gibi asker oldular
Çakı gibi asker oldular Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Engelliler Derneği üyesi özel gençler, çakı gibi asker oldu.
11.05.2018 Yaşam
TEM'de feci kaza!
TEM'de feci kaza! TEM Otoyolu Kocaeli Körfez geçişinde arıza yapan otomobillerini emniyet şeridinde tamir etmeye çalışan baba ve oğluna tır çarptı. 25 yaşındaki genç hayatını kaybetti, babası ise 15 metrelik viyadükten uçarak ağır yaralandı.
6.02.2018 Yaşam
İki defa gazilik verilip geri alındı
İki defa gazilik verilip geri alındı İki farklı tarih nedeniyle iki defa gazilik unvanı verilip tekrar geri alındı
20.03.2017 Yaşam
‘Esmeray’ın şarkıları içimi titretirdi!’
‘Esmeray’ın şarkıları içimi titretirdi!’ Yaptığı cover’lar ile adından sıkça söz ettiren Can Gox, Esmeray’ın kült şarkısı ‘Unutama Beni’yi kendi yorumuyla yeniden seslendirdi. “Esmeray; duruşu, sesi, ruhu ve bende bıraktığı güzel anılar ile her dinlediğimde içimi titretirdi” diyen Gox, dinleyicisini de geçmişe götürmeyi başarıyor
17.12.2016 Magazin
Almanya ile ikinci İncirlik krizi yolda
Almanya ile ikinci İncirlik krizi yolda Almanya ile Türkiye arasında yeni bir İncirlik krizi çıkabilir. Alman Sol Parti Dış Politika Sözcüsü Jan van Aken, İncirlikte konuşlu Alman askerlerini ziyaret etmek istediğini ancak başvurusuna yanıt alamadığını söyledi
17.06.2021 Dünya
AÖL öğrenci girişi ve kayıt yenileme başvurularını yapmak çok kolay!
AÖL öğrenci girişi ve kayıt yenileme başvurularını yapmak çok kolay! AÖL öğrenci girişi ve kayıt yenileme başvurusu yapmak oldukça kolay. Online olarak yapılabilen AÖL işlemlerini bilmek zaman kaybetmenizi önlüyor. AÖL ile ilgili ayrıntılar haberimizin devamında...
29.09.2021 Gündem
AÖL öğrenci girişi ve kayıt yenileme başvuruları nasıl yapılıyor?
AÖL öğrenci girişi ve kayıt yenileme başvuruları nasıl yapılıyor? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) öğrenci girişi ve kayıt yenileme başvuruları internet üzerinden kolayca yapılabiliyor. 2016-2017 dönemi için AÖL öğrenci girişi ve kayıt yenileme işlemleri sona erdi. Bir sonraki eğitim dönemi için AÖL öğrenci girişi ve kayıt yenileme işlemlerinin nasıl yapılması gerektiğini haberimizin devamında bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Ali yüzbaşım biz geldik!
Ali yüzbaşım biz geldik! Şırnak’ta şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan’ın silah arkadaşları, terhis olduktan sonra komutanlarının mezarını ziyaret etti
29.09.2021 Gündem
Sınırdaki birliğinden 15 gün önce terhis oldu, kazada yaşamını yitirdi
Sınırdaki birliğinden 15 gün önce terhis oldu, kazada yaşamını yitirdi BURSA’da yeni başladıkları temizlik şirketindeki işlerine gitmek için yolun karşısına geçmeye çalyışan Ömer Tunç (22) ve Fuat Yalçın’a (24), F...
20.10.2015 Yaşam
Meclis’in ikinci tezkere mesaisi
Meclis’in ikinci tezkere mesaisi 7 Haziran’dan sonra ilk olarak Lübnan tezkeresinin geçtiği TBMM’de bugün Irak ve Suriye tezkeresi görüşülecek...
29.09.2021 Gündem
CHP'ye HDP'den jet tepki
CHP'ye HDP'den jet tepki CHP'nin yarın yapılacak tezkere görüşmelerinde "evet" oyu kullanacağı öğrenilmesinin üzerine HDP'li Sırrı Sakık Twitter'dan yanıt verdi...
29.09.2021 Gündem
Siirt’te şehit olan askerlerin kimlikleri belli oldu
Siirt’te şehit olan askerlerin kimlikleri belli oldu Siirt’te PKK’lılar tarafından yola döşenen el yapımı bombanın patlatılması sonucu şehit olan askerlerin kimlikleri belli oldu...
29.09.2021 Gündem
4 kahraman polisimiz sonsuzluğa uğurlandı
4 kahraman polisimiz sonsuzluğa uğurlandı Silopi’de, özel harekatçıları taşıyan aracın geçişi sırasında patlatılan mayınla şehit olan 4 polis, dün memleketlerinde düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlandı...
15.05.2018 Gündem
Denizli şehidini böyle uğurladı!
Denizli şehidini böyle uğurladı! ŞIRNAK’ın Beytüşşebap ilçesinde komando er olarak vatani görevini tamamlayıp tezkeresini aldıktan sonra, memleketine gitmek üzere bindiği helikopterde PKK’lı teröristlerin açtığı ateşle şehit olan 21 yaşındaki Doğan Acar, memleketi Denizli’de 5 bin kişinin katılydığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı cenaze töreninde şehidin ağabeyi Şahin Acar, kardeşinin tabutuna dokunarak "Ağlamayın, kimseyi sevindirmeyin. Hiç kimse senin gibi kahraman olamaz. Kimse senin gibi kendini kurşunun önüne atmaz" dedi.
29.09.2021 Gündem
Almanya'dan flaş karar!
Almanya'dan flaş karar! Kuzey Irak’ta kurulması planlanan eğitim kampının hazırları sürerken, Almanya peşmerge güçlerini yerinde eğitmek amacıyla bölgeye 100 silahlı asker gönderecek.
11.12.2014 Dünya
Türkiye'nin IŞİD'e karşı tutumu değişti mi?
Türkiye'nin IŞİD'e karşı tutumu değişti mi? NTV'de soruları yanıtlayan Kültür Bakanı Ömer Çelik, ''Türkiye'nin IŞİD'le mücadelede tutumu değişti mi?'' sorusuna ''Aslında tutumun değişmesi gibi bir durum yok, tutum aynı. Biz bu olaylar olmadan önce IŞİD'i terör örgütü olarak ilan etmişiz'' yanıtını verdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Teskere ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teskere haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.