Terör Örgütü Üyeliği

Terör Örgütü Üyeliği

Son dakika terör örgütü üyeliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terör örgütü üyeliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terör örgütü üyeliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terör Örgütü Üyeliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terör örgütü üyeliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.196 terör örgütü üyeliği haberi bulunmuştur. Tüm terör örgütü üyeliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı İstanbul Adalet Sarayı'na yönelik 6 Şubat'taki terör saldırısını gerçekleştiren terörist Pınar Birkoç'un ablası Necmiye Birkoç, DHKP/C terör örgütü üyeliği suçundan yargılandığı davada adliye saldırısına ilişkin tutuklanmasıyla ilgili konuştu. Sanık Necmiye Birkoç, "Burada olanlar çok kötü bir tesadüftü. Tek sorun Pınar'ın ablaları olmamız. Hazır o gün burada biz vardık, suçlanacak biz vardık duruşmamız vardı. Ablamla ben suçlu değiliz, suçlamaları kabul etmiyoruz" diyerek tahliyesini talep etti. Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına ve dosyasının da ayrılmasına karar verdi. Sanık Necmiye Birkoç, saldırının yapıldığı 6 Şubat'ta, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya çıkmış ve duruşmayı izlemeye gelen ablası Nejla Birkoç ile duruşma sonrasında gözaltına alınarak tutuklanmıştı.
2.04.2024 Gündem
Gençleri kandırıp, terör kamplarına götüren PKK'lı tutuklandı! Şok eden olay
Gençleri kandırıp, terör kamplarına götüren PKK'lı tutuklandı! Şok eden olay Kocaeli ve İstanbul'da gençleri kandırarak Kuzey Irak'taki terör örgütü kamplarına götürdüğü belirlenip, gözaltına alınan M.B., tutuklandı.
9.10.2023 Yaşam
PKK'nın sözde yöneticilerinden Sabri Ok'un kardeşi tutuklandı
PKK'nın sözde yöneticilerinden Sabri Ok'un kardeşi tutuklandı Adıyaman'da, terör örgütü PKK'nın sözde yöneticilerinden Sabri Ok'un kardeşi ve Arzu Ok'un babası olan Mehmet Ok, terör örgütü üyeliği suçlamasıyla tutuklandı.
27.01.2023 Gündem
Firari polis müdürü Ahmet Ertekin yakalandı
Firari polis müdürü Ahmet Ertekin yakalandı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve cezası kesinleşen firari polis müdürü Ahmet Ertekin, İstanbul’da yakalandı.
6.01.2023 Gündem
DHKP/C'li Gülten Matur'a 22,5 yıl hapis istemi
DHKP/C'li Gülten Matur'a 22,5 yıl hapis istemi İstanbul'da silahlı terör örgütü DHKP/C'nin Türkiye Merkez Komitesi Üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınarak tutuklanan Gülten Matur hakkında "Silahlı Terör Örgütü Kurma veya Yönetme" suçundan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
3.01.2023 Gündem
Kapatılan Zaman gazetesi yazarlarına hapis cezası
Kapatılan Zaman gazetesi yazarlarına hapis cezası Kapatılan Zaman Gazetesi'nin eski yazarları hakkında 'Silahlı terör örgütü üyeliği' suçundan verilen cezanın bozulması sonrası yeniden görülen davada mahkeme, "örgüte yardım etmek" suçundan 3 sanığa 2'şer yıl 6'şar ay, bir sanığa ise 3 yıl 9 ay hapis cezası verdi.
28.11.2022 Yaşam
Kandırdığı gençleri dağa çıkaran PKK'lı İstanbul’da yakalandı
Kandırdığı gençleri dağa çıkaran PKK'lı İstanbul’da yakalandı İstanbul’da, bölücü terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda, Şırnak’ta kandırdığı gençleri kırsaldaki terör kamplarına gönderdiği iddiasıyla aranan bir şüpheli yakalandı.
11.11.2022 Gündem
HDP'li Semra Güzel için hazırlanan iddianame kabul edildi
HDP'li Semra Güzel için hazırlanan iddianame kabul edildi Dokunulmazlığı kaldırılan HDP'li Semra Güzel hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi. HDP'li Güzel'in 15 yıla kadar hapsi istendi.
14.10.2022 Gündem
HDP Milletvekili Semra Güzel için istenen ceza belli oldu
HDP Milletvekili Semra Güzel için istenen ceza belli oldu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıktıktan sonra TBMM Genel Kurulu'nda dokunulmazlığı kaldırılan ve yurt dışına kaçmak isterken yakalanan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında 'terör örgütü üyeliği' suçlamasıyla 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
29.09.2022 Gündem
Düğünde terör örgütü PKK rezaleti!
Düğünde terör örgütü PKK rezaleti! İstanbul Esenyurt'ta düğününde terör örgütü PKK lehine slogan atıp örgüt propagandası yapan damat ve 9 yakını gözaltına alındı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
15.06.2022 Gündem
David Keynes'in yargılandığı davada tanıktan ByLock itirafı
David Keynes'in yargılandığı davada tanıktan ByLock itirafı FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi tutuksuz sanık David Keynes'in 15 yıla kadar hapis talebiyle yargılandığı davada tanık dinlendi. Dinlenen tanık, “Bylock'un kendi üretimi olduğunu düşünmüyorum” dedi.
6.04.2022 Gündem
Darbe girişiminin Akıncı'daki zararı, 8 milyon 630 bin TL
Darbe girişiminin Akıncı'daki zararı, 8 milyon 630 bin TL Milli Savunma Bakanlığı'nın 15 Temmuz darbe girişiminde, darbecilerin Akıncı Üssü'ne verdiği zararın tazmini için aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 500 sanık hakkında açtığı dava kapsamındaki bilirkişi incelemesi tamamlandı. Raporda, Akıncı Üssü'ndeki zararın 8 milyon 630 bin lira olduğu tespit edildi.
29.03.2022 Gündem
HDP'li Semra Güzel hakkında yakalama kararı çıkarıldı
HDP'li Semra Güzel hakkında yakalama kararı çıkarıldı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan ve TBMM Genel Kurulunda dokunulmazlığı kaldırılan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında 'terör örgütü üyeliği' suçundan iki ayrı dosya kapsamında yakalama kararı çıkarıldı.
24.03.2022 Gündem
Fırat Çakıroğlu davasında flaş gelişme! Eski rektöre 20 bin lira para cezası
Fırat Çakıroğlu davasında flaş gelişme! Eski rektöre 20 bin lira para cezası Ege Üniversitesinde, 2015 yılında terör örgütü PKK yandaşı Nurullah Semo tarafından Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi ülkücü genç Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili kusuru bulunduğu gerekçesiyle yargılanan eski Ege Üniversitesi Rektörü Candeğer Yılmaz ve eski Edebiyat Fakültesi Dekanı Ersin Doğer 10 ay hapis cezasına çarptırılırken, cezaları ayrı ayrı 20 bin lira para cezasına çevrildi. Eski rektör yardımcısı Atilla Silkü ve eski genel sekreter Mehmet Bülent Özkan ise beraat etti.
14.02.2022 Yaşam
PKK itirafçısı kadının cezası 9 yıldan 2,5 yıla düştü
PKK itirafçısı kadının cezası 9 yıldan 2,5 yıla düştü Kayseri’nin Sarız ilçesinde terör örgütü PKK’ya üye olma suçundan tutuklanan ve ilk duruşmada itirafçı olarak ev hapsiyle salıverilen Suriye uyruklu Lemiye H.Ö., ‘silahlı terör örgütü üyeliği’ suçundan 9 yıl hapse çarptırdı. Sanığın cezası, etkin pişmanlık hükümleri kapsamında 2,5 yıla düşürüldü ve yurt dışı çıkış yasağı konulmasına hükmedildi.
4.02.2022 Gündem
Diyarbakır’da DBP il binasına operasyon
Diyarbakır’da DBP il binasına operasyon Diyarbakır’da Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) il binasında yapılan etkinliklerin sosyal medyada paylaşılmasıyla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, binaya operasyon düzenlendi.
26.01.2022 Gündem
HDP'li Güzel hakkındaki yeni fezleke ayrı değerlendirilecek
HDP'li Güzel hakkındaki yeni fezleke ayrı değerlendirilecek HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in yasama dokunulmazlığının kaldırılması hakkında 'terör örgütü üyeliği' ve 'terörün finansmanı' suçundan hazırlanan yeni fezlekenin ayrı değerlendirilmesine karar verildi.
25.01.2022 Siyaset
Yüz tanıma sisteminden PKK üyesi olduğu belirlendi
Yüz tanıma sisteminden PKK üyesi olduğu belirlendi Afyonkarahisar'da yabancı kişilere yönelik uygulamada kimliğini vermek istemeyen Suriye uyruklu M.Y.'nin, yüz tanıma sistemi ile PKK/PYD üyesi olduğu ortaya çıktı.
21.01.2022 Gündem
HDP'li vekil Semra Güzel için komisyon 20 Ocak’ta toplanıyor
HDP'li vekil Semra Güzel için komisyon 20 Ocak’ta toplanıyor HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in, sözlüsü olduğunu söylediği PKK'lı teröristle çekilmiş fotoğraflarının ortaya çıkması sonrası hakkında hazırlanan dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı fezlekesi dün TBMM'ye ulaştı. Semra Güzel’in dokunulmazlığının kaldırılmasıyla ilgili süreç hızlandı. Anayasa-Adalet Karma Komisyonu, 20 Ocak’ta toplantıya çağrıldı. Güzel’in, terör örgütü üyeliği ile ilgili iki fezlekesi de işleme alınacak.
13.01.2022 Gündem
Başkasına ait pasaportla havalimanına geldi, polise yakalandı
Başkasına ait pasaportla havalimanına geldi, polise yakalandı Znar Kalash adına düzenlenmiş Avusturya pasaportu ile Türkiye'ye giriş yapmak isteyen hakkında PKK terör örgütü üyeliği suçlamasından aranması bulunan Ahmet A., pasaport polisinin dikkati sayesinde İstanbul Havalimanı'nda yakalandı.
30.12.2021 Gündem
DEAŞ'ın sözde 'Sincar Askeri Emiri'ne verilen ceza onandı
DEAŞ'ın sözde 'Sincar Askeri Emiri'ne verilen ceza onandı Kayseri'de DEAŞ terör örgütünün sözde 'Sincar askeri emiri ve ağır silahçısı' olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Irak uyruklu Abdulhalık El Kurdi'ye (47) verilen 7,5 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandı.
24.11.2021 Gündem
Eski istihbaratçı Altaylı'ya verilen cezanın gerekçesi açıklandı
Eski istihbaratçı Altaylı'ya verilen cezanın gerekçesi açıklandı Eski istihbaratçı Enver Altaylı ile Mehmet Barıner’e, 'silahlı terör örgütü üyeliği' ve 'siyasi ve askeri casusluk' suçundan verilen cezanın gerekçesi açıklandı. Mahkeme kararında, sanık Altaylı'nın, FETÖ'nün üst düzey yöneticileri ve ABD'li istihbaratçılara istihbarat verdiği, bu bilgiler kapsamında ABD menfaatlerini koruyucu ve ülke yöneticilerini bu yöntemlerle siyasi olarak tavır gösterilmesi için tehditte bulunulması gerektiğini beyan ettiği aktarıldı.
23.11.2021 Gündem
HDP'li eski başkan ve iş insanı Yunanistan sınırında yakalandı
HDP'li eski başkan ve iş insanı Yunanistan sınırında yakalandı Yunanistan sınırında yakalanan ve haklarında 'terör örgütü üyeliği' suçlamasıyla yakalama kararı bulunan HDP'li eski belediye başkanı ile iş insanı Adıyamana getirildi.
17.11.2021 Gündem
FETÖ'nün MASAK yapılanması davasında karar
FETÖ'nün MASAK yapılanması davasında karar FETÖ'nün Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) yapılanmasına ilişkin çoğu meslekten ihraç gelir uzmanı olan 8 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme itirafçı olan sanıklardan 4'üne 1 yıl 6 ay ile 3 yıl 6 ay arasında ceza verirken, 3 sanık beraat etti, 1 sanığın ise dosyası ayrıldı. Verilen cezalarda hükmün açıklanması geri bırakıldı.
4.11.2021 Gündem
Terör örgütü üyeliği suçundan hapis cezası bulunan kadın yakalandı
Terör örgütü üyeliği suçundan hapis cezası bulunan kadın yakalandı İzmir'in Urla ilçesinde, terör örgütü PKK üyesi olmak suçundan hakkında kesinleşmiş 8 yıl hapis cezası bulunan kadın, yakalanarak cezaevine gönderildi.
24.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Terör Örgütü Üyeliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terör örgütü üyeliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.