Teog

Teog

Son dakika TEOG haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TEOG ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TEOG haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teog

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teog gelişmeleri de dahil olmak üzere 896 teog haberi bulunmuştur. Tüm teog haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB resmen duyurdu! LGS, TEOG, SBS, OKS... Hepsini kapsıyor, ve belli oldu
MEB resmen duyurdu! LGS, TEOG, SBS, OKS... Hepsini kapsıyor, ve belli oldu Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Özer önemli bir çalışmaya imza attı. 12 milyon 230 bin öğrenciyi kapsıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, araştırmacılar Bekir Gür, Ahmet Öztürk, ve Eren Suna ile birlikte Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi’nde yayımlanan bir çalışmaya imza attı.9. sınıf öğrencilerinin matematik başarısı incelendi. Ayrıca 10 yıllık periyotta uygulanan 4+4+4 sistem değişikliğinin etkileri de değerlendirildi.
2.11.2021 Eğitim
LGS 2021 sınav tarihi! LGS sınavı ne zaman 2021?  81 ile yazı gönderildi!
LGS 2021 sınav tarihi! LGS sınavı ne zaman 2021? 81 ile yazı gönderildi! LGS 2021 sınav tarihi belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 2021 LGS sınavı hakkında açıklama yaptı. Liseye geçişlerde öğrencilerinin üniversite için girdiği LGS 2021 sınavı ne zaman yapılacak?
9.11.2020 Eğitim
Kılıçdaroğlu: Çağdaş uygarlığın üzerine eğitimle, bilimle çıkacaksınız
Kılıçdaroğlu: Çağdaş uygarlığın üzerine eğitimle, bilimle çıkacaksınız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Eğitim partiler üstüdür. 'Milli' olmak kendi içine kapanık olmak değildir. Kendi değerlerimizi evrensel değerlerle buluşturmak demektir. Çağdaş uygarlığın üzerine eğitimle, bilimle, araştırmayla çıkacaksınız. Düşüncenin önündeki bütün engelleri kaldırarak çıkacaksınız" dedi.
18.01.2020 Siyaset
Siber Güvenlik Uzmanı Demircan'dan Mavli Balina uyarısı
Siber Güvenlik Uzmanı Demircan'dan Mavli Balina uyarısı Tokat'ın Erbaa ilçesinde kaleden atlayarak yaşamına son veren 2016 TEOG Türkiye birincilerinden Mustafa Ö.'nün (17) ölümüyle bir kez daha gündeme gelen internet üzerinden intihara sürükleyen oyunlarla ilgili Siber Güvenlik Uzmanı Osman Demircan, önemli uyarılarda bulundu. Aileleri ve öğretmenleri, çocukları intihara sürükleyen Mavi Balina veya Momo adlı oyunlara karşı bilgilendiren Demircan, "İnternette maalesef kötülük, iyilikten çok daha hızlı yayılıyor. Dünyanın dört bir yanında çocuklarımızı tehdit ediyor" dedi.
4.10.2019 Gündem
Mavi Balina oyunundan kurtulanlar anlatıyor: Sanal ölüm tuzağı!
Mavi Balina oyunundan kurtulanlar anlatıyor: Sanal ölüm tuzağı! Gençler arasında yayılan ve dünya çapında çok sayıda intihar olayıyla bağdaştırılan Mavi Balina isimli oyun, son olarak 2016 TEOG Türkiye birincilerinden Mustafa Ö'nün intiharıyla yeniden gündeme geldi.
3.10.2019 Gündem
TEOG şampiyonu Mustafa'nın sır intiharı!
TEOG şampiyonu Mustafa'nın sır intiharı! Tokat'ın Erbaa ilçesinde 3 yıl önce TEOG Türkiye birincilerinden biri olan Mustafa Ö. (17), köyündeki Simeri Kalesi'nden atlayarak yaşamına son verdi. Mustafa Ö.’nün, sınıf arkadaşlarına intihar edeceğini söylediği, okul müdürünün de babasını arayıp durumu anlatarak, oğullarını psikiyatriste götürmesini istediği belirtildi. Mustafa Ö.'nün internet üzerinden intihara sürükleyen oyunlar oynamış olabileceğini öne süren aile, oğullarının kayıp cep telefonunun bulunmasını istedi.
2.10.2019 Yaşam
LGS'ye girmeden bunlara dikkat edin!
LGS'ye girmeden bunlara dikkat edin! LGS 1 Haziran'da yapılacak. Adaylar son 3 haftada neler yapmalı? Konu tekrarı mı soru çözmeye mi yönelmeliler? İşte yanıtları...
8.05.2019 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti! Öğretmenlerle ilgili önemli karar
Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti! Öğretmenlerle ilgili önemli karar Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, öğretmenlerle ilgili önemli bir kararı duyurdu. Öğretmenlere yüksek lisans zorunluluğu geliyor. Safran bu kararın öğretmenlerin motivasyonunu düşürmeden mesleki alanda onları geliştirmek için alındığını söyledi.
12.03.2019 Eğitim
Bilimle büyürsek Türkiye de büyür
Bilimle büyürsek Türkiye de büyür Anadolu’ya bilim seferberliği Hatay’dan başladı. Öğrencilere bilimi sevdirecek, onları birer mucit yapacak yolda yönlendirecek eğlenceli bilim setleri 3 yılda 5 bin okula dağıtılacak. YGA, en kilit noktada duran fen öğretmenlerini de bu büyük hayale ortak etti.
1.10.2018 Ekonomi
Öğrenciler en çok matematik dersinde zorlanıyor
Öğrenciler en çok matematik dersinde zorlanıyor Türkiye’de öğrenciler en çok matematik alanında özel derse ihtiyaç duyuyor. Armut.com’un verilerine göre yüzde 76’lık oranla ilk sırada yer alan Matematiği, taleplerin yüzde 8’ini oluşturan Fizik ve yüzde 3 oranında taleple Türk Dili ve Edebiyatı ile Kimya dersleri takip ediyor. Geçtiğimiz yılla oranla yüzde 61 oranında artış gösteren özel ders taleplerinde en pahalı özel ders ise Biyoloji.
5.09.2018 Eğitim
Benim ana aktörüm öğretmen olacak
Benim ana aktörüm öğretmen olacak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ekim ayı içinde üzerinde yaptıkları planlama çalışmasını açıklayacaklarını, öğretmen odaklı bir eğitim sistemi üzerine yoğunlaşacaklarını söyledi.
11.08.2018 Gündem
Ne desem, bilemedim?
Ne desem, bilemedim? 2 Haziran’da uygulanan LGS’ye, başvuran 1 milyon 9 bin 260 öğrenciden 971 bin 657’si katıldı...
30.07.2018 Eğitim
Bunlar doğru mu?
Bunlar doğru mu? Sorun çok, muhatap kalmadı! Kime neyi soracaksın? İsmet Yılmaz gitti...
10.07.2018 Eğitim
Bir garip durum!
Bir garip durum! LGS sonuçları açıklandı, ancak sınavla ilgili sayısal veriler açıklanmadı...
4.07.2018 Eğitim
Bakan Yılmaz'dan atanacak öğretmenlerle ilgili flaş açıklama!
Bakan Yılmaz'dan atanacak öğretmenlerle ilgili flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz bir televizyon kanalında soruları yanıtladı. Bakan Yılmaz 2 Temmuz'da kontenjanların ilan edileceğini, tercihlerin 13 Temmuz'a kadar yapılacağını belirti. Yılmaz, "Özel okullara kesin kayıt yaptıranlar bizim listemizden düşecek. Geçici kayıt yaptıranlar listemizde olacak. Herhangi bir okulu kazandıysa, özel okula gitmek istemezse kazandığı okula gidebilecek. Burada bir karışıklık var mı?" dedi
28.06.2018 Gündem
Özel okulların taban puanı düştü
Özel okulların taban puanı düştü Öğrencileri zorlayan LGS’nin ardından gözde özel okulların taban puanları açıklandı. Sınavın zorluğu yüzünden düşen puanlar arasında en yüksek taban puanı 450 oldu. Bir yıllık okul ücreti ise 50 bin lira ile 132 bin lira arasında değişiyor
28.06.2018 Gündem
Geçen yıla göre hareket etmeyin!
Geçen yıla göre hareket etmeyin! Yüzde 10’un mutlu olacağı, yüzde 90’ı ilgilendirmeyen, ama ortaokuldan mezun olan öğrencilerin neredeyse yüzde 100’ünün girdiği sınavın sonuçları dün açıklandı.
26.06.2018 Gündem
Son dakika: LGS sınav sonuçları açıklandı! (2018 Liseye Giriş Sınavı sonuç sorgulama)
Son dakika: LGS sınav sonuçları açıklandı! (2018 Liseye Giriş Sınavı sonuç sorgulama) LGS sınav sonuçları için son dakika açıklama geldi. MEB sonuçların açıklandı. TEOG yerine düzenlenen LGS (liseye giriş sınavı), 2018 yılında ilk kez gerçekleşti. Peki LGS tercihleri ne zaman başlayacak? İşte milyonlarca öğrencinin merak ettiği tüm bilgiler...
26.06.2018 Gündem
İnce: Çocuklara Türkçeyi ve evinde konuştuğu dili öğreteceğiz
İnce: Çocuklara Türkçeyi ve evinde konuştuğu dili öğreteceğiz CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, "Çocuklarımızı iyi yetiştireceğiz dedik. Bir, resmi dil Türkçeyi öğreteceğiz, iki evinde konuştuğu dili öğreteceğiz, anasıyla konuştuğu dili öğreteceğiz." dedi.
17.06.2018 Siyaset
LGS’nin farklı bir yorumu!
LGS’nin farklı bir yorumu! 2 Haziran Cumartesi günü yapılan LGS’nin yankıları halen devam ediyor...
12.06.2018 Eğitim
Bakan Yılmaz'dan LGS açıklaması
Bakan Yılmaz'dan LGS açıklaması Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Liseye geçiş sınavı, 8. sınıf öğrencilerinin okulda öğrendikleri akademik bilgileri günlük hayatta kullanabilme becerilerinin ölçüldüğü bir sınav olarak kurgulanmıştır. Bu sınavda okuyan, okudukları hakkında analiz yapan, irdeleyen başarılı olacaktır." dedi.
5.06.2018 Gündem
Nefes nefese ilk LGS!
Nefes nefese ilk LGS! TEOG yerine ilk kez uygulanan LGS’ye dün 1 milyonu aşkın öğrenci katıldı. 81 ilde yapılan sınava son dakika yetişen öğrenciler, salonlara koşa koşa girdi
2.06.2018 Gündem
Matematik testini  yapan sınavı kazanır!
Matematik testini yapan sınavı kazanır! ‘Sınav kolaydı veya zordu’ demenin bir manası yok! Sınav kolay da olsa, zor da olsa sonuç değişmeyecek...
2.06.2018 Eğitim
Fenerbahçe Kongresi'ne sınav tepkisi!
Fenerbahçe Kongresi'ne sınav tepkisi! Fenerbahçe'nin tarihi kongresi esnasında TEOG'un olması nedeniyle önemli bir sorun yaşandı. Kenan Evren Lisesi'nde kongreden gürültüler gelmesi, hem velileri hem de öğrencileri kızdırdı.
2.06.2018 Fenerbahçe
LGS süresince sessizlik çağrısı
LGS süresince sessizlik çağrısı TEOG yerine bu yıl ilki yapılacak olan ve bir milyona yakın öğrencinin gireceği LGS sınavı süresince gürültülü araçların ve inşaat çalışmalarının yapılmaması yönünde yurttaşlardan çağrı var.
1.06.2018 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Teog ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teog haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.