Tendürek Dağı

Tendürek Dağı

Son dakika tendürek dağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tendürek dağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tendürek dağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tendürek Dağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tendürek dağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 210 tendürek dağı haberi bulunmuştur. Tüm tendürek dağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Bakan Soylu canlı yayında ilk kez açıkladı: Teröristlerin annelerini getirip megafonlarla çağrı yaptırıyoruz
Bakan Soylu canlı yayında ilk kez açıkladı: Teröristlerin annelerini getirip megafonlarla çağrı yaptırıyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelenin sürdüğünü belirterek, "Bu 120 teröristin nerede olduğunu bildiğimiz için 'Madem biliyorsunuz, neden almıyorsunuz' diyorlar... Doğu ve Güneydoğu'da çok ufak bir lokalde yüzlerce mağaranın olduğu bir coğrafya tasarruf edin, biz oralara onların isimlerine yönelik helikopterlerle bildiriler atıyoruz. Ailelerinin çağrılarını atıyoruz. Teslim olanların mektuplarını atıyoruz. Bazen annelerini getiriyor megafonlarla çağrı yaptırıyoruz" dedi.
6.10.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Mersin’deki eylem Amerika merkezlidir
Bakan Soylu: Mersin’deki eylem Amerika merkezlidir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin’de polisevine yönelik terör saldırısına ilişkin, "Bu eylem, Amerika merkezli bir eylemdir" dedi.
1.10.2022 Siyaset
Bakan Soylu'dan sert açıklama: Sadece terör örgütlerini değil, ABD ve Avrupa’yı da mağlup ediyoruz
Bakan Soylu'dan sert açıklama: Sadece terör örgütlerini değil, ABD ve Avrupa’yı da mağlup ediyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Terör örgütünün Avrupa ve Amerika tarafından en çok desteklendiği zaman diliminde terör örgütüne en büyük darbeyi vurduk. Biz sadece terör örgütünü yenmiyoruz, aynı zamanda biz terör örgütünü destekleyen, bize müttefik gibi görünen Amerika ve Avrupa'yı mağlup ediyoruz. Mağlup etmeye de devam edeceğiz" dedi.
19.09.2022 Siyaset
Bakanlık açıkladı! 82 terörist etkisiz hale getirildi
Bakanlık açıkladı! 82 terörist etkisiz hale getirildi Eren Operasyonlarıyla PKK/KCK terör örgütüne ağır darbe vuruluyor. Şehit Eren Bülbül'ün anısına başlatılan Eren operasyonda bu yıl; 82 terörist etkisiz hale getirildi. 720 mağara/sığına/dpor imha edildi, 144 mayın/EYP, 275 uzun namlulu silah, 548 el bombası ve 62 bin adet mühhimmat ele geçirildi.
6.09.2022 Gündem
İçişleri: Tendürek'te PKK'ya ait çok sayıda silah ele geçirildi
İçişleri: Tendürek'te PKK'ya ait çok sayıda silah ele geçirildi İçişleri Bakanlığı, Ağrı Doğubayazıt ile Van Çaldıran arasında bulunan ve 2 hafta önce terörden temizlenen Tendürek Dağı'nda PKK terör örgütüne ait çok sayıda silah ele geçirildiğini duyurdu.
31.08.2022 Gündem
PKK'ya ait cephane ele geçirildi
PKK'ya ait cephane ele geçirildi Eren Abluka-35 operasyonu çerçevesinde tespit edilen 2 mağarada 19 adet AK-47 model tüfek, 20 kilogram ağırlığında TNT patlayıcı, 18 adet roketatar mühimmatı ile çok sayıda malzeme ele geçirildi.
29.08.2022 Gündem
Tendürek'te teröristlerin EYP ve uzaktan komuta cihazları ele geçirildi
Tendürek'te teröristlerin EYP ve uzaktan komuta cihazları ele geçirildi Van'ın Çaldıran ilçesindeki Tendürek Dağı kırsalında yürütülen operasyonlarda; terör örgütü PKK'ya ait sığınak, barınak ve depoda el yapımı patlayıcı düzenekleri ile uzaktan komuta cihazları ele geçirildi.
28.08.2022 Yaşam
Bakan Soylu: 2023 yılında Cumhuriyetin 100’üncü yılında bu ülkenin içerisinde bir tek terörist kalmayacak
Bakan Soylu: 2023 yılında Cumhuriyetin 100’üncü yılında bu ülkenin içerisinde bir tek terörist kalmayacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayburt’ta vatandaşların yoğun sevgi seliyle karşılandı. Vatandaşlara Valilik Binası önünde hitap eden Bakan Soylu, “2023 yılında Cumhuriyetin 100’üncü yılında bu ülkenin içerisinde bir tek terörist kalmayacak” dedi.
19.08.2022 Gündem
Tendürek Dağı teröristlerden tamamen temizlendi! Bakan Soylu duyurdu
Tendürek Dağı teröristlerden tamamen temizlendi! Bakan Soylu duyurdu İçişleri Bakanlığı, Ağrı Doğubayazıt ile Van Çaldıran arasındaki Tendürek Dağı'nda 1'i 'terörden arananlar listesi'nin turuncu, diğeri gri kategorisinde yer alan 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini ve böylece dağın tamamen teröristlerden temizlendiğini açıkladı.
16.08.2022 Gündem
Teröre 'Eren Abluka-10' darbesi! Bakan Soylu duyurdu: 'Biraz orantısız güç kullandık'
Teröre 'Eren Abluka-10' darbesi! Bakan Soylu duyurdu: 'Biraz orantısız güç kullandık' İçişleri Bakanlığı, Ağrı'da 'Eren Abluka-10 Operasyonu' kapsamında, 2’si yeşil kategoriden olmak üzere 3 terör örgütü PKK mensubunun etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Operasyonu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından duyurdu.
13.08.2022 Gündem
Cumbre Vieja Yanardağı binlerce kişiyi evinden etti! Türkiye'de tam 13 tane var...
Cumbre Vieja Yanardağı binlerce kişiyi evinden etti! Türkiye'de tam 13 tane var... Doğanın yarattığı yıkıcı felaketler arasında yer alan volkanik patlamalar, tüm dünyada uzmanlar tarafından yakından takip ediliyor. Dünya üzerinde 500 aktif volkan bulunuyor ve her yıl bunlardan 50 kadarı harekete geçerek lavlarını püskürtüyor.
25.09.2021 Gündem
PKK/KCK üyesi "Piro Karker" kıskıvrak yakalandı!
PKK/KCK üyesi "Piro Karker" kıskıvrak yakalandı! Irak'ın Kandil bölgesinde PKK/KCK bünyesinde sözde bölük komutanı olarak faaliyet yürüten ve kırmızı bültenle aranan terörist Cimşit Demir, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) operasyonuyla yakalanıp, Türkiye'ye getirildi.
29.07.2021 Gündem
CNN TÜRK 'Eren Operasyonu' bölgesine gitti! -18 derecede...
CNN TÜRK 'Eren Operasyonu' bölgesine gitti! -18 derecede... Yıldırım Operasyonları başarıyla tamamlandı, terörle mücadelede yeni bir operasyon dizisinin startı verildi. CNN TÜRK ekibinden Fulya Öztürk ve kameraman Halil Kahraman Şehit Eren Bülbül'ün adının verildiği Eren Operasyonunu görüntülemek için Van Tendürek Dağı'ndaydı. CNN TÜRK ekibi 2 bin 500 rakımda, eksi 18 derecede kahraman Mehmetçik'in nasıl mücadele ettiğini görüntüledi. CNN TÜRK ekibinin özel haberi...
18.01.2021 Gündem
Bakan Soylu, yılın ilk kahvaltısını geceyi geçirdiği üs bölgesindeki askerlerle yaptı
Bakan Soylu, yılın ilk kahvaltısını geceyi geçirdiği üs bölgesindeki askerlerle yaptı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van'ın Çatak ile Şırnak'ın Beytüşşebap ilçeleri arasındaki Kato Jirka bölgesinde bulunan Belbuka Kalekol Üs Bölgesi Komutanlığındaki askerlerle kahvaltı yaptı.
1.01.2021 Gündem
Bakanlık duyurdu! 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bakanlık duyurdu! 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, "Yıldırım- 10 Operasyonu kapsamında; Van-Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı Bölgesinde 2 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir." açıklamasında bulundu.
9.11.2020 Gündem
Kardan kapanan köy yolları ulaşıma açıldı
Kardan kapanan köy yolları ulaşıma açıldı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yüksek kesimlerde bulunan ve kar yağışı sonrası kapanan 30 dağ köyü yolu, karla mücadele ekiplerinin iki gün süren aralıksız çalışmasıyla ulaşıma açıldı.
14.01.2020 Yaşam
Her yer beyaza büründü! 'Kış çok fena geçecek'
Her yer beyaza büründü! 'Kış çok fena geçecek' Tendürek Dağı'nın eteklerinde bulunan, Ağrı'nın Diyadin ilçesine bağlı, 2 bin 500 rakımlı Atadamı köyü, etkili olan kar yağışıyla beyaza büründü.
29.10.2019 Yaşam
Terör örgütüne ağır darbe! Sınırda teslim oldular
Terör örgütüne ağır darbe! Sınırda teslim oldular Şırnak'ın Silopi ilçesinde 4'ü kadın 6 PKK'lı terörist güvenlik güçlerine teslim oldu. Türkiye'nin barış, huzur ve güvenliğini bozmak için askerleri ve sivilleri hedef alan terör örgütü YPG/PKK yaz döneminde ağır darbe yedi. Yapılan açıklamaya göre, yurt içi ve dışında düzenlenen operasyonlarda, aralarında sözde sorumluların da bulunduğu 396 terörist etkisiz hale getirildi.
19.09.2019 Gündem
Ağrı'da minibüs devrildi:  2 ölü, 30 yaralı
Ağrı'da minibüs devrildi: 2 ölü, 30 yaralı Ağrı'da düzensiz göçmenleri taşıyan minibüsün yoldan çıkarak devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.
6.09.2019 Gündem
Öldürülen terörist o saldırının faili çıktı
Öldürülen terörist o saldırının faili çıktı Ağrı’da Tendürek Dağı Bölgesi’nde öldürülen iki teröristten biri Gulan Heştanin kod adlı kadın terörist Gami Zeybek’in, 21 Şubat’ta Doğubayazıt ilçesi Türkiye-İran sınır hattında zırhlı aracın geçişi esnasında EYP patlatılması olayının faili olduğu tespit edildi.
6.09.2019 Gündem
‘Pusucu’ terörist, jandarmanın pususuna düştü! PKK'lıların şoke eden görüntüleri...
‘Pusucu’ terörist, jandarmanın pususuna düştü! PKK'lıların şoke eden görüntüleri... Ağrı'daki Tendürek Dağı'nda, İçişleri Bakanlığının Terörden Arananlar Listesi'nde turuncu kategoride 600 bin lira ödülle aranırken etkisiz hale getirilen 'Agir' kod adlı terörist Uğur Arslan, JOPER timinin iki günlük zorlu pususu sayesinde ölü ele geçirildi. Arslan'ın, dağdaki teröristlere termal kamera ve İHA'lardan korunma ile pusu atma ve askeri birliklere sızma eğitimi verirken teröristlere uzay kostümüne benzer parlak renkli giysiler giydirdiği görüntüler ortaya çıktı.
21.08.2019 Gündem
Şehitlerin kanı yerde kalmadı! O terörist bakın kim çıktı?
Şehitlerin kanı yerde kalmadı! O terörist bakın kim çıktı? Ağrı'da güvenlik güçlerinin Tendürek Dağı'nda yürüttüğü hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen ve "Terörden Arananlar Listesi"nde 600 bin lira ödülle turuncu kategoride yer alan "Agir" kod adlı Uğur Arslan'ın bir çocuk ile 22 güvenlik görevlisinin şehit edilmesi olaylarına karıştığı bildirildi.
28.07.2019 Gündem
Şırnak ve Ağrı'da terör operasyonları! Uğur Arslan etkisiz hale getirildi
Şırnak ve Ağrı'da terör operasyonları! Uğur Arslan etkisiz hale getirildi Şırnak kırsalında, düzenlenen operasyonlarda 2 terörist daha etkisiz hale getirildi. Güvenlik güçlerinin yürüttüğü operasyonlarda gün içerisinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 8'e yükseldi. Ağrı'da iç güvenlik operasyonları kapsamında etkisiz hale getirilen iki teröristten birinin turuncu kategoride yer alan Uğur Arslan olduğu belirlendi.
28.07.2019 Gündem
Bakanlık duyurdu! 6 terörist etkisiz hale getirildi
Bakanlık duyurdu! 6 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, Şırnak Cudi Dağı ve Ağrı Tendürek Dağı'ndaki operasyonlarda 6 teröristin silahlarıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
28.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tendürek Dağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tendürek dağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.