Tendürek

Tendürek

Son dakika tendürek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tendürek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tendürek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tendürek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tendürek gelişmeleri de dahil olmak üzere 449 tendürek haberi bulunmuştur. Tüm tendürek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla mitinginde önemli açıklamalarda bulunarak, "Muğla ile birlikte Türkiye haritasının tamamını Cumhur İttifakı'nın renkleri ile boyamaya var mısınız? Şu an rakamı aldım, 50 bin kişi var. 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz. İkinci asra yakışır yeni kalkınma hamlesinin startını sizlerle sandıkta vereceğiz. Ülkemize en büyük müjdemiz bu olacak." ifadelerini kullandı.
3.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kütahya mitinginde halka hitap etti. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Yapılan kirli ittifakları takip ediyoruz. Kiminde listeler geç veriliyor, aday isimleri sabahtan akşama değişiyor. Milletimiz Ali Cengiz oyunlarını çok iyi görüyor. Milletimiz ile omuz omuza verip meydanı kirli ittifaklara bırakmayacağız." dedi. Konuşmasında emekli maaşlarına da değinen Erdoğan, "Arzu ettiğimiz düzeye yükseltmek için daha çok çalışacağız. Seyyanen artışların emekli maaşları arasında yol açtığı adaletsizliğin farkındayız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NG Kütahya Seramik 100. Yıl Fabrikaları Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendi partisine sözünü geçiremediği halde borusunu burada öttürmeye heveslenen birileri var. Buradan kendisine sesleniyorum, hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da özgürleştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız" ifadelerini kullandı.
27.02.2024 Gündem
Tendürek Geçidi kardan kapandı, çoğu TIR onlarca araç mahsur kaldı
Tendürek Geçidi kardan kapandı, çoğu TIR onlarca araç mahsur kaldı Van'ın Çaldıran ilçesindeki Tendürek Geçidi, yoğun kar ve tipi nedeniyle kapandı. Çoğu TIR, onlarca araç bölgede mahsur kaldı.
12.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2023 bitmeden havalanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2023 bitmeden havalanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kara Harp Okulu'nda Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Hemen her hafta savunma sanayi alanında gurur verici bir haber alıyoruz. Kısa süre önce Milli Muharip Uçağımız KAAN'la ilgili müjdemizi paylaşmıştık. İnşallah 2023 senesi bitmeden uçağımızın havalandığını göreceğiz'' dedi.
30.08.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya Tendürek'ten paylaştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmetçiğe Kurban Bayramı telefonu
Bakan Yerlikaya Tendürek'ten paylaştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmetçiğe Kurban Bayramı telefonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bu akşam, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Tendürek Jandarma Üs Bölgesi'ndeki ziyaretimizde telefonla kahramanlarımızın Kurban Bayramını tebrik etti." dedi.
26.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, faiz, asgari ücret açıklaması: Bu şekilde başarabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, faiz, asgari ücret açıklaması: Bu şekilde başarabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ziyarette bulunduğu Azerbaycan'da bir dizi temaslarda bulundu. Erdoğan, Azerbaycan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyon, faiz ve asgari ücret ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
14.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Enflasyonla mücadele vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Enflasyonla mücadele vurgusu Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, bayram önce emekli maaşı ve ikramiyelerin hesaplara yatacağını açıklayarak enflasyonla da mücadele vurgusu yaptı.
6.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaretle siyaset olmaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaretle siyaset olmaz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Ulaşım Sektörü Buluşması’nda açıklamalarda bulundu. CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin depremzede vatandaşları otelden çıkarmasına tepki gösteren Erdoğan, "Depremzedeye hakaretle siyaset olmaz. Daha dün bedava ev vaat ediyorlardı. Bugün kapı dışarı ediyorlar" şeklinde konuştu. "2.turda rekor oy ve oranda milletimizin cumhurbaşkanı görevini tekrar bize tevcih edeceğine inanıyoruz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz sadece milletimizin emrindeyiz. Biz bunlar gibi talimatı Kandil'den almıyoruz. Biz karanlık odalarda terör örgütü uzantılarıyla pazarlığa girmiyoruz. Biz milletimizden talimat alıyoruz" ifadelerini kullandı.
18.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Bu kadim coğrafyada tüm farklılıklarımızla inşallah kıyamete kadar birlikte yaşayacağız. Bizim teröre asla müsamahamız yoktur. Terörle bağı olanın milletimizle bağı olmaz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri, Gabar'da bulunan petrol rezervi, Karadeniz gazı, ekonomi, dış politika ve gündeme ilişkin önemli konularla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Tekniğine uygun yapılan her anket bizim önde olduğumuza işaret ediyor. Hem cumhurbaşkanlığında, hem meclis seçimde tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz." dedi.
5.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Gabar'da yeni petrol keşfettik
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Gabar'da yeni petrol keşfettik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da Karapınar Güneş Santrali, Bozkır Barajı ve Abdülhamit Han Caddesi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu. Gabar'da yeni petrol bulunduğunu duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cudi Gabar'da günlük 100 bin varil üretime sahip petrol bulduk. Bu ne demek ey teröristler, sizi o petrol kuyularına gömeceğiz. Cizre'ye 20 km mesafedeki rezerv güçlü kaliteye sahip. 100 kuyu ile 100 bin varil kapasitesine ulaşacağız. Günlük tüketimin 10'da 1'ini karşılayacak rezervin milletimizin hayrı olacağına şüphe yok" ifadelerini kullandı.
2.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nun önünde düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı yine biz çözeceğiz." dedi.
2.05.2023 Gündem
TCG Anadolu uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'den farklı mesaj vereceğiz
TCG Anadolu uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'den farklı mesaj vereceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulunarak, "TCG Anadolu Uçak Gemimizi İzmir'e uğurlayacağız. 1 hafta-10 gün de İzmir'de kalmasında fayda var. İnşallah oradan farklı mesajlar vereceğiz." şeklinde konuştu.
23.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda yapımı tamamlanan köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuştu. Erdoğan, "Bütün 11 vilayeti Cumhur ittifakı olarak defaatle dolandık. İnşaatını 45 günde tamamladığımız 45 köy evimizin anahtarların teslim ediyoruz. Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz." dedi.
22.04.2023 Gündem
Karadeniz gazı devreye alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konutlarda 1 ay, sıcak su için de 1 yıl ücretsiz doğal gaz
Karadeniz gazı devreye alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konutlarda 1 ay, sıcak su için de 1 yıl ücretsiz doğal gaz Türkiye tarihinin en önemli enerji projelerinden Karadeniz gazı, Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi'nde ilk kez karaya ulaştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın törende müjdeleri açıkladı. Erdoğan, birinci müjdeyi, "Vatandaşlarımızın evlerinde ve mutfaklarında sıcak su tüketimindeki doğalgazı bir yıl ücretsiz veriyoruz. Aylık ortalama 25 metreküpe gelen doğalgaz tüketimi harcaması bir yıl boyunca faturalardan düşecek." dedi. İkinci müjdede ise "Bir ay süreyle de tüm kullanımlarda doğalgaz evlerde ücretsiz olacak." ifadelerini kullandı.
20.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli'de halka hitap etti. Erdoğan, "ABD'den Avrupa'ya ülkemize diz çöktürmek için bekleyen emperyalistlerin hepsi Bay Bay Kemal'in yanında saf tuttu." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun Bayraktar sözlerine tepki gösteren Erdoğan, "Gelince İHA'ları SİHA'ları satacakmış. Ya sen kimsin? Neyi satıyorsun? Kendine gel. Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok" ifadelerini kullandı.
19.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İFM yerli ve yabancı finans kuruluşlarının bölgede faaliyet göstermeye başlamasıyla ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacaktır. 3 kıtanın buluşma noktası olan İstanbul'da yeni bir finansal ekosistem oluşturacaktır. Kurumlarımızın bir araya gelmesi ekosistemin oluşmasının ilk adımıdır. İFM uluslararası sermaye akışını kolaylaştırarak yatırım çekme potansiyelimizi de artıracaktır" dedi. Erdoğan "Ömrünün 40 yılında meydanların nabzını tutan siyasetçi olarak Allah'ın izniyle sandığın renginden en ufak şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.
17.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir masayı idare edemeyenlerin Türkiye'yi idare etmesi beklenemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir masayı idare edemeyenlerin Türkiye'yi idare etmesi beklenemez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis'te iftar programında konuştu. Erdoğan, "Milletin sıkıntısını, ikbal kapısı gören kifayetsizlere aldırmadan, biz tedbire sarılıp takdire teslim olarak afetle mücadelemizi yürüteceğiz. Bu süreçte ülkemizin hızlı karar alan, bunları başarıyla uygulayan, dirayetli ve güçlü bir yönetime ihtiyacı bulunuyor. Daha bir masa etrafında toplanmış yedi- sekiz kişiyi idare edemeyenlerin 85 milyon vatandaşıyla tüm Türkiye'yi idare etmesi beklenemez." dedi.
1.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam müjdesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. TOGG ön siparişinin 177 bini geçtiğini duyuran Erdoğan, "Bu tablo milletimizin lisansı, tasarımı ve üretimiyle gerçek anlamda ilk yerli otomobile samimiyetle sahip çıktığını gösteriyor." ifadelerini kullandı. Erdoğan, elektrikte tüm abonelere yüzde 15, sanayide ise doğal gazda yüzde 20 indirime gidileceğini duyurdu. Öte yandan Erdoğan asgari ücretle ilgili açıklamalarda bulundu .Erdoğan, "Temmuz'da asgari ücrete ara zam var." dedi.
29.03.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan terörle mücadele mesajı: Bu defteri kapatacağız
Bakan Soylu'dan terörle mücadele mesajı: Bu defteri kapatacağız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, '29 Ekim 2023 Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında dağlarda bir tek terörist kalmayacak. Bu defteri kapatacağız' dedi.
28.01.2023 Gündem
Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı
Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı'nın hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. Peki, Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti?
17.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tendürek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tendürek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.