Çaldıran

Çaldıran

Son dakika çaldıran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çaldıran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çaldıran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çaldıran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çaldıran gelişmeleri de dahil olmak üzere 555 çaldıran haberi bulunmuştur. Tüm çaldıran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Türkiye'nin en soğuk ve en sıcak gün rekorları kıran illeri belli oldu! 53 yıllık Meteoroloji raporunda çarpıcı rakamlar ortaya çıktı
Türkiye'nin en soğuk ve en sıcak gün rekorları kıran illeri belli oldu! 53 yıllık Meteoroloji raporunda çarpıcı rakamlar ortaya çıktı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 1970-2023 yılları ölçümlerine göre, 53 yılın sıcaklık rekoru 15 Ağustos 2023 günü 49,5 derece ile Eskişehir Sarıcakaya'da yaşanırken, en soğuk gün ise 9 Ocak 1990 günü Çaldıran'da eksi 46,4 derece olarak kayda geçti.
7.03.2024 Gündem
2 ilde eğitime kar engeli
2 ilde eğitime kar engeli Ardahan'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime perşembe günü ara verildi. Ayrıca Van'ın Çaldıran ilçesinde yoğun kar yağışından dolayı kırsal mahalle okulları ile taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.
7.02.2024 Gündem
Tendürek Geçidi kardan kapandı, çoğu TIR onlarca araç mahsur kaldı
Tendürek Geçidi kardan kapandı, çoğu TIR onlarca araç mahsur kaldı Van'ın Çaldıran ilçesindeki Tendürek Geçidi, yoğun kar ve tipi nedeniyle kapandı. Çoğu TIR, onlarca araç bölgede mahsur kaldı.
12.01.2024 Gündem
Doç. Dr. Toker'den deprem açıklaması: Yüksekova depremleri levha sınırında meydana geldi
Doç. Dr. Toker'den deprem açıklaması: Yüksekova depremleri levha sınırında meydana geldi Van YYÜ Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Toker, Yüksekova depremlerinin levha sınırında meydana geldiğini belirterek, “Depremler küçük ve etkisiz olmasına rağmen oluştukları ortam çok kritik bir bölgededir” dedi.
1.01.2024 Gündem
Sancaktepe ve Sultanbeyli'de tedirgin eden koku
Sancaktepe ve Sultanbeyli'de tedirgin eden koku Sancaktepe ve Sultanbeyli'de 3 mahallede oturanlar özellikle dün gece yoğun koku ve genizlerinde yanma nedeniyle şikayette bulundu.
28.12.2023 Gündem
10 ilde eğitime kar engeli
10 ilde eğitime kar engeli Kış mevsiminin gelmesiyle kar yağışı birçok ilde etkisini gösteriyor. Hayatı felç eden kar yağışı bazı illerde eğitimi aksattı.
24.12.2023 Gündem
İstanbul’da film gibi olay: Sevgililerin kapkaç oyununu polis bozdu
İstanbul’da film gibi olay: Sevgililerin kapkaç oyununu polis bozdu Kağıthane’de bir kadın, iş yaptığı ortağının yarım milyon lirasını çalmak için akılalmaz bir plan yaptı. Sevgilisini kapkaççı kılığına sokan kadın, bankadan çektiği parayı çaldırttı. Olaydan sonra emniyete giderek kapkaça uğradığını söyleyen kadının oyununu Kağıthane Asayiş Büro Amirliği polisleri bozdu. Kapkaçtan hemen önce sevgilisiyle aynı anda telefon görüşmesini sonlandıran kadını, acemi oyunculuğu ele verdi. Film gibi olay kameralara anbean yansıdı.
12.11.2023 Gündem
Van seçim sonuçları açıklandı! 2023: 14 Mayıs Van ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı
Van seçim sonuçları açıklandı! 2023: 14 Mayıs Van ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı Van seçim sonuçları 2023, Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçim sonuçlarıyla paralel olarak gazetevatan.com'da anlık olarak takip ediliyor. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayları olduğu 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Van seçim sonuçları da canlı oy sayımı ile ekrana geldi. Seçim yasakların kaldırılmasıyla birlikte sonuçları canlı takip ediliyor. 28. dönem milletvekili seçimlerinde Van seçim sonuçlarının yanı sıra Van ilçe seçim sonuçları da yayınlanacak. Peki Van'da hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
Van'da 4 büyüklüğünde deprem!
Van'da 4 büyüklüğünde deprem! AFAD'ın verilerine göre saat 07.07'de merkez üssü Van'ın Çaldıran ilçesi olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
17.04.2023 Gündem
Fettah Tamince kimdir, serveti ne? Fettah Tamince ortak yayında ne kadar bağış yaptı, deprem için 120 milyon mi bağışladı?
Fettah Tamince kimdir, serveti ne? Fettah Tamince ortak yayında ne kadar bağış yaptı, deprem için 120 milyon mi bağışladı?  Fettah Tamince telefonla ortak yayına bağlanarak 100 milyon TL bağış yaptığını açıkladı. Acun Ilıcalı ise pazarlık etti ve bağış miktarını 120 milyon TL’ye çıkardı? Peki, Fettah Tamince kimdir, serveti ne? Fettah Tamince’nin deprem bağışı 120 milyon TL mi? 
16.02.2023 Gündem
Kar birden bastırdı! Yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı
Kar birden bastırdı! Yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 347 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
3.02.2023 Yaşam
Van'da 345 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı
Van'da 345 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 345 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
29.01.2023 Gündem
Süper Lig’de 2023-2024 Hıncal Uluç sezonu mu olacak?
Süper Lig’de 2023-2024 Hıncal Uluç sezonu mu olacak? Geçtiğimiz ay yoğun bakıma kaldırılan Futbol yorumcusu Hıncal Uluç’un vefatı başta futbol camiası olmak üzere sevenlerini üzdü. Spor basının önde gelen isimlerinden olan Hıncal Uluç’un ölümünün ardından Rasim Ozan Kütahyalı, “Önümüzdeki sezon, 2023-24 TFF Süper Lig sezonu “Hıncal Uluç Sezonu” olmalıdır” paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Peki, Süper Lig’de 2023-2024 Hıncal Uluç sezonu mu olacak? İşte detaylar…
21.11.2022 Şampiy10
Hıncal Uluç, 83 yaşında hayatını kaybetti
Hıncal Uluç, 83 yaşında hayatını kaybetti Türkiye’nin spor yazarlığı konusunda duayen ismi, köşe yazarı ve spor yorumcusu Hıncal Uluç, 83 yaşında hayatını kaybetti.
20.11.2022 Gündem
Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! Van Erciş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 TOKİ Van kura sonuçları
Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! Van Erciş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 TOKİ Van kura sonuçları Van TOKİ kura sonuçları isim listesi 2022 sorgulaması için yapılan aramalar arttı. Van Erçiş TOKİ kura sonuçları belli oldu mu? sorusuna yanıt aranıyor. TOKİ kura çekimleri ilk olarak Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde başladı. Van TOKİ kura sonuçlarının isim listesi merak ediliyor. Peki, Van Erçiş TOKİ kura sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak? Van TOKİ 2+1, 3+1 kura çekilişi açıklandı mı, isimleri ne zaman açıklanacak? İşte Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi ve diğer merak edilenler…
15.11.2022 Ekonomi
Van TOKİ sonuçları açıklandı!  Van TOKİ kura sonuçları listesi nereden öğrenilir? Van TOKİ sonuçları isim listesi!
Van TOKİ sonuçları açıklandı! Van TOKİ kura sonuçları listesi nereden öğrenilir? Van TOKİ sonuçları isim listesi! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kuralar çekiliyor. TOKİ tarafından açıklanan kura takvimine göre Van TOKİ kuraları bugün çekildi. Canlı yayında yapılan kura çekilişleri sonrasında isim listeleri belli oldu. Peki, Van TOKİ kura sonuçları listesi nereden öğrenilir? Van TOKİ sonuçları isim listesi!
13.11.2022 Ekonomi
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu kayıp 8 saatin hemen ardından Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir." dedi.
8.11.2022 Siyaset
Kurtulmuş: Cumhurbaşkanımız 20 yıldır yıpranmıyor da sizin adayınız 20 günde mi yıpranacak
Kurtulmuş: Cumhurbaşkanımız 20 yıldır yıpranmıyor da sizin adayınız 20 günde mi yıpranacak AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, seçimin yaklaştığını belirterek, "Karşı tarafa adayınız kim diye sorduğumuz da 'Biz adayı söylersek yıpratırsınız' diyorlar. Cumhurbaşkanımız Erdoğan yıllardır siyasetin içinde yıpranmıyor. 20 yıldır bu ülkenin başında yıpranmıyor da sizin adayınız 20 günde mi yıpranacak? 20 günde yıpranacak adayı da koymayın. Esas sorun adayın kim olacağı sorunu değil, esas sorun Türkiye'yi nasıl yönetmeyi düşündüklerine dair fikir birliği içinde olmamalarıdır" dedi.
10.09.2022 Siyaset
Havva'yı 51 bıçak darbesi ile yaralamıştı! Tutuklandı
Havva'yı 51 bıçak darbesi ile yaralamıştı! Tutuklandı İzmir'in Konak ilçesinde dini nikahla birlikte yaşadığı Havva Çevirgen'i (20) rehin alıp, 51 bıçak darbesiyle yaralayan Emre Duran (21) tutuklandı.
1.09.2022 Yaşam
İçişleri: Tendürek'te PKK'ya ait çok sayıda silah ele geçirildi
İçişleri: Tendürek'te PKK'ya ait çok sayıda silah ele geçirildi İçişleri Bakanlığı, Ağrı Doğubayazıt ile Van Çaldıran arasında bulunan ve 2 hafta önce terörden temizlenen Tendürek Dağı'nda PKK terör örgütüne ait çok sayıda silah ele geçirildiğini duyurdu.
31.08.2022 Gündem
İzmir'de dini nikahlı eşini 51 yerinden bıçakladı!
İzmir'de dini nikahlı eşini 51 yerinden bıçakladı! İzmir’in Konak ilçesinde Havva Çevirgen (20), iddiaya göre 4 ay önce dini nikahla birlikte yaşamaya başladığı E.D.'nin uyuşturucu madde kullandıktan sonra bıçaklı saldırısına uğradı. Rehin alındığı evde darbedilip, vücudunun çeşitli yerlerinden 51 bıçak darbesiyle yaralanan Çevirgen hastaneye kaldırılırken, olaydan sonra kaçan şüpheli E.D. ise polisin çalışması sonucu yakalandı.
31.08.2022 Yaşam
PKK'ya ait cephane ele geçirildi
PKK'ya ait cephane ele geçirildi Eren Abluka-35 operasyonu çerçevesinde tespit edilen 2 mağarada 19 adet AK-47 model tüfek, 20 kilogram ağırlığında TNT patlayıcı, 18 adet roketatar mühimmatı ile çok sayıda malzeme ele geçirildi.
29.08.2022 Gündem
Tendürek'te teröristlerin EYP ve uzaktan komuta cihazları ele geçirildi
Tendürek'te teröristlerin EYP ve uzaktan komuta cihazları ele geçirildi Van'ın Çaldıran ilçesindeki Tendürek Dağı kırsalında yürütülen operasyonlarda; terör örgütü PKK'ya ait sığınak, barınak ve depoda el yapımı patlayıcı düzenekleri ile uzaktan komuta cihazları ele geçirildi.
28.08.2022 Yaşam
Bakan Akar: Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin etki ve ilgi alanı genişlemiştir
Bakan Akar: Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin etki ve ilgi alanı genişlemiştir Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar programda “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti devletinin etki ve ilgi alanı genişlemiştir. Buna bağlı olarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin sorumlulukları artmıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri Cumhuriyet tarihimizin en detaylı operasyonlarını, en detaylı tatbikatlarını büyük bir başarıyla yaptı ve yapmaya devam ediyor.“ dedi.
27.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çaldıran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çaldıran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.