Temizlik Görevlisi Alımı

Temizlik Görevlisi Alımı

Son dakika temizlik görevlisi alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan temizlik görevlisi alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını temizlik görevlisi alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Temizlik Görevlisi Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan temizlik görevlisi alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 234 temizlik görevlisi alımı haberi bulunmuştur. Tüm temizlik görevlisi alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Darphane işçi alımı 2023! Darphane personel alımı başvuruları ne zaman, işçi alımı şartları neler? Aşçı, matbaa işçisi, güvenlik, temizlik görevlisi alımı kuraları ne zaman?
Darphane işçi alımı 2023! Darphane personel alımı başvuruları ne zaman, işçi alımı şartları neler? Aşçı, matbaa işçisi, güvenlik, temizlik görevlisi alımı kuraları ne zaman? Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'nün, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, 4857 sayılı İş Kanunu'na tabi işçi alımı yapılacak. Peki, Darphane işçi alımı başvurusu ne zaman, Darphane işçi alımı şartları neler?
16.01.2023 Personel Alımı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 21 ilde personel alımı yapacak! İşte en az lise mezunu sözleşmeli personel  alımı başvuru şartları!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 21 ilde personel alımı yapacak! İşte en az lise mezunu sözleşmeli personel alımı başvuru şartları! Meteoroloji Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, müdürlüğün, merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerine büro personeli, temizlik Görevlisi ve sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarında sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Meteoroloji personel alımı şartları ne? İşte Büro personeli, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımı ile ilgili detaylar…
5.10.2022 Personel Alımı
Milli Savunma Bakanlığı personel alımı! Kara Kuvvetleri Komutanlığı personel alımı şartları neler, son başvuru tarihi nedir?
Milli Savunma Bakanlığı personel alımı! Kara Kuvvetleri Komutanlığı personel alımı şartları neler, son başvuru tarihi nedir? MSB personel alımı yapacağını duyurmasının ardından personel alımının hangi şartları taşıdığı ve başvuru tarihinin ne zaman olacağı sorgulanamaya başlandı. 18-35 yaş, en az ilkokul mezunu alacak olan MSB’nin personel alımına ilişkin detayları bir araya getirdi. Peki, MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı personel alımı şartları neler, son başvuru tarihi nedir?
31.08.2022 Personel Alımı
Gazi Üniversitesi 73 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Gazi Üniversitesi 73 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Gazi Üniversitesi duyurdu! 73 sözleşmeli personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, Gazi Üniversitesi’ne hemşire, temizlik personeli, sağlık teknikeri, laborant, tekniker, koruma ve güvenlik görevlisi, mühendis ve büro personeli alınacak. Peki, Gazi Üniversitesi hastanesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Gazi Üniversitesi personel alımı şartları!
5.08.2022 Personel Alımı
Devlet Su İşleri (DSİ) 196 sözleşmeli personel alacak! İşte DSİ personel alımı başvuru şartları!
Devlet Su İşleri (DSİ) 196 sözleşmeli personel alacak! İşte DSİ personel alımı başvuru şartları! DSİ duyurdu! KPSS’den en az 55 puanla 196 sözleşmeli personel alınacak! Yayımlanan ilana göre, Devlet Su işleri’ne sözleşmeli Destek Personeli pozisyonuna temizlik görevlisi olarak çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacak. Peki, DSİ sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
20.07.2022 Personel Alımı
Devlet Su İşleri (DSİ) KPSS’den en az 55 puanla 196 sözleşmeli personel alacak! İşte DSİ personel alımı yapılacak iller ve başvuru şartları!
Devlet Su İşleri (DSİ) KPSS’den en az 55 puanla 196 sözleşmeli personel alacak! İşte DSİ personel alımı yapılacak iller ve başvuru şartları! Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü duyurdu! 196 sözleşmeli personel alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Devlet Sıu işleri’ne 196 adet sözleşmeli Destek Personeli pozisyonuna Temizlik Görevlisi olarak çalıştırılmak üzere 2020 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle personel alımı yapılacak. Peki, DSİ sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
4.07.2022 Personel Alımı
İlkokul mezunu olmak yetiyor! Binlerce personel alınacak
İlkokul mezunu olmak yetiyor! Binlerce personel alınacak İlkokul mezunu olmak yetiyor. Resmen duyurdular. İŞKUR en az ilkokul mezunu 4.630 temizlik görevlisi alımı için ilan yayınlamaya devam ediyor. Başvuru şartları ve şekline ilişkin merak edilen tüm detayları açıklayan kurum, adayları Türkiye'nin farklı illeri ve taşra teşkilatlarında yer alan kurum ve kuruluşlarda değerlendirecek. İşte başvuru şekli ve son dakika haberinin detayları...
17.06.2022 Personel Alımı
Göç İdaresi Başkanlığı İŞKUR üzerinden işçi alacak! İşte başvuru şartları!
Göç İdaresi Başkanlığı İŞKUR üzerinden işçi alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı İŞKUR üzerinden 60 sürekli işçi alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlan göre, Göç İdaresi Başkanlığı’nin taşra birimlerine, temizlik görevlisi alınacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Başvurular 27 Mayıs’ta sona erecek. Peki, Göç İdaresi işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi personel alımı başvuru şartları ne? İşte işçi alımı başvuru bilgileri…
23.05.2022 Personel Alımı
İŞKUR tarafından açıklama geldi! 103 kişi istihdam edilecek! İşte son tarih...
İŞKUR tarafından açıklama geldi! 103 kişi istihdam edilecek! İşte son tarih... İŞKUR tarafından yapılan açıklamaya göre o ilimizde ve ilçelerinde istihdam edilmek üzere 103 temizlik görevlisi alınacak. Başvurular için son tarih 11 Şubat 2022 olarak belirtildi.
8.02.2022 Gündem
Kültür ve Turizm Bakanlığı 500 personel alımı yapacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları, başvuru tarihi ve şekli!
Kültür ve Turizm Bakanlığı 500 personel alımı yapacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları, başvuru tarihi ve şekli! Kültür ve Turizm Bakanlığı 400 koruma ve güvenlik görevlisi ile 100 destek personeli alacak. Son başvuru tarihi 17 Aralık 2021. İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları ve diğer detaylar…
4.12.2021 Personel Alımı
Yıldız Teknik Üniversitesi KPSS'den en az 50 puanla sözleşmeli personel alacak!
Yıldız Teknik Üniversitesi KPSS'den en az 50 puanla sözleşmeli personel alacak! Yıldız Teknik Üniversitesi KPSS ile en az lise mezunu 50 sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu ve KPSS'den en az 50 puan almaları gerekiyor. Peki, Peki, Yıldız Teknik Üniversitesi personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Yıldız Teknik Üniversitesi sözleşmeli personel alımı şartları!
3.11.2021 Personel Alımı
GSB mülakat tarihi belli oldu mu? GSB sözlü mülakat ne zaman 2021?
GSB mülakat tarihi belli oldu mu? GSB sözlü mülakat ne zaman 2021? GSB mülakat tarihi hakkındaki aramalar yoğunlaştı. Temizlik ve güvenlik görevlisi kadroları için çekilen kuraların ardından merakla sözlü mülakat tarihleri bekleniyor. 100 puan üzerinden değerlendirmeye alınacak adaylar, GSB sözlü mülakat ne zaman yapılacak, GSB mülakat tarihi belli oldu mu, sorularına yanıt arıyor.
11.10.2021 Çalışma Hayatı
Danıştay kura sonuçları sorgulama! Danıştay sürekli işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı?  Danıştay kura çekimi!
Danıştay kura sonuçları sorgulama! Danıştay sürekli işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Danıştay kura çekimi! Danıştay işçi alımı ilanı geçtiğimiz aylarda verilmişti. Ağustos ayının başlarında başlayan başvurular 13 Ağustos'ta sona erince, adaylar gözlerini kura sonuçlarına çevirdi. 30 kişilik kadronun 10’u güvenlik görevlisi alımı için, 20’si de temizlik görevlisi alımı için verilmişti. Danıştay 30 işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Danıştay kura çekimi sonuçları açıklandı mı? İşte Danıştay kura sonuçları sorgulama…
21.09.2021 Çalışma Hayatı
İŞKUR TYP başvuru ne zaman? İŞKUR TYP personel (işçi) alım listesi yayımlandı
İŞKUR TYP başvuru ne zaman? İŞKUR TYP personel (işçi) alım listesi yayımlandı Toplum Yararına Programlar kapsamında alımı yapılacak olan TYP personel listesi İŞKUR’un sitesinde yayımlandı. İŞKUR tarafından geçici gelir desteği sağlamak amacıyla başlatılan programlar için ilanlar yayınlandı. Peki, ŞKUR TYP başvuru ne zaman? İŞKUR TYP okul başvuruları ne zaman 2021? İŞKUR TYP başvuru şartları ne? İşte İŞKUR TYP personel (işçi) alım listesi...
23.08.2021 Personel Alımı
İŞKUR TYP başvurusu ne zaman? TYP başvuru şartları 2021!
İŞKUR TYP başvurusu ne zaman? TYP başvuru şartları 2021! İŞKUR Toplum Yararına Programları (TYP) başvuruları pek çok kişinin gündeminde... İŞKUR tarafından geçici gelir desteği sağlamak amacıyla başlatılan programlar için ilk ilan yayınlandı. Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü "Çevre Temizliği" işlerinde çalıştırmak üzere geçici personel alacak. Peki, İŞKUR TYP başvurusu ne zaman? TYP başvuru şartları 2021!
12.08.2021 Personel Alımı
KPSS şartı aranmıyor! Çok sayıda personel alınacak, işte detaylar...
KPSS şartı aranmıyor! Çok sayıda personel alınacak, işte detaylar... KPSS şartı aranmıyor. Resmi Gazete'de son dakika iş ilanı yayımlandı. İçişleri Bakanlığına bağlı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü sürekli işçi kadrosuna 225 temizlik görevlisi, Yüksek Seçim Kurulu da sözleşmeli olarak 6 çözümleyici ve 3 programcı alacak. Adaylar başvurularını internet üzerinden yapabilecek. Personel alımı farklı şehirlerde olacak.
13.06.2021 Çalışma Hayatı
Sayıştay personel alımı 2021 yapacak! İŞKUR aracılığıyla alınacak 20 temizlik görevlisi başvuru şartları neler, nasıl başvuru yapılacak?
Sayıştay personel alımı 2021 yapacak! İŞKUR aracılığıyla alınacak 20 temizlik görevlisi başvuru şartları neler, nasıl başvuru yapılacak? Sayıştay personel alımı ilanı yayımladı. Sayıştay Başkanlığı, hizmet birimlerinde sürekli işçi kadrolarında çalıştırılmak üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla 20 temizlik görevlisi istihdam edecek. İŞKUR aracılığıyla alınacak 20 temizlik görevlisi başvuru şartları neler, nasıl başvuru yapılacak?
26.04.2021 Personel Alımı
VGM personel alımı 2021: VGM KPSS şartsız 23 temizlik personeli, KPSS şartlı 81 güvenlik görevlisi alımı yapacak! İşte şartlar
VGM personel alımı 2021: VGM KPSS şartsız 23 temizlik personeli, KPSS şartlı 81 güvenlik görevlisi alımı yapacak! İşte şartlar Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesine en az ilköğretim mezunlarından temizlik görevlisi, en az ön lisans mezunlarından ise güvenlik görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğüne bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere 81 sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi ile 23 sürekli işçi alınacak. VGM personel alımı 2021…
16.03.2021 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı personel alımı (sürekli işçi alımı) başvuru şartları belli oldu! İŞKUR Adalet Bakanlığı ve CTE 1500 temizlik görevlisi alımı…
Adalet Bakanlığı personel alımı (sürekli işçi alımı) başvuru şartları belli oldu! İŞKUR Adalet Bakanlığı ve CTE 1500 temizlik görevlisi alımı… CTE ve Adalet Bakanlığı bünyesine 1500 personel alımı yapılacak. Adalet Bakanlığı ile CTE işçi alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda en az ilköğretim mezun personel alımı yapılacağı belirtildi. Adalet Bakanlığı 1500 personel alımı başvuru ekranı İŞKUR'da açıldı.
4.03.2021 Personel Alımı
CTE personel alımı ilanı yayımlandı! En az ilköğretim mezunu 58 sürekli temizlik görevlisi alımı yapacak! Adalet Bakanlığı CTE personel alımı 2021 başvuru ekranı…
CTE personel alımı ilanı yayımlandı! En az ilköğretim mezunu 58 sürekli temizlik görevlisi alımı yapacak! Adalet Bakanlığı CTE personel alımı 2021 başvuru ekranı… Adalet Bakanlığı CTE personel alımı yapılacak. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki ceza infaz kurumlarında görevlendirilmek üzere 58 sürekli işçi alınacak. Başvurular, 8 Mart'a kadar Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. Adaylar, İŞKUR tarafından yayımlanan listeden sadece bir il için başvuru yapabilecek. Ankara, Denizli, Elazığ, İstanbul, Kahramanmaraş ve İzmir için ilan edilen temizlik görevlisi kadrosuna sadece bu illerde ikamet edenler başvuru yapabilecek.
4.03.2021 Personel Alımı
İŞKUR iş ilanları! Kamu ve özel sektöre 57 bin 270 personel alınacak!
İŞKUR iş ilanları! Kamu ve özel sektöre 57 bin 270 personel alınacak! 2020 Ocak ayından bu yana 827 bini aşkın kişiyi işe yerleştiren İŞKUR, özel sektör işyerleri için acilen 46 bin 410 işçi arıyor. Kamuda da halen 10 bin 860 boş kadro için başvurular alınıyor. İşte kamu ve özel sektöre alınacak pozisyonlar ve İŞKUR iş ilanları
14.12.2020 Personel Alımı
TÜİK personel alımı 2020 | TÜİK 37 temizlik ve  3 güvenlik görevlisi alacak! Şartlar ve başvuru linki…
TÜİK personel alımı 2020 | TÜİK 37 temizlik ve 3 güvenlik görevlisi alacak! Şartlar ve başvuru linki… Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanlığı, merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde istihdam edilmek üzere 40 işçi alımı yapacak. TÜİK'in Resmî Gazete'de yayımlanan ilanına göre, kurum, 37 temizlik ve 3 güvenlik görevlisi (Silahsız) istihdam edecek.
30.11.2020 Personel Alımı
Fırat Üniversitesi işçi alımı: Elazığ Fırat Üniversitesi İŞKUR üzerinden 9 temizlik görevlisi, 3 güvenlik görevlisi alacak!
Fırat Üniversitesi işçi alımı: Elazığ Fırat Üniversitesi İŞKUR üzerinden 9 temizlik görevlisi, 3 güvenlik görevlisi alacak! Fırat Üniversitesi İŞKUR sayfası üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İŞKUR’un kamu iş ilanları sayfasında 00005773236 ve 00005773451 ilan nosu ile yayınlanan ilanlara göre ilköğretim mezunu 9 temizlik personeli ve lise mezunu 3 güvenlik görevlisi alımı yapılacak. KPSS şartı aranmayan 12 personel alımında istenilen şartlar da belirtildi. Fırat Üniversitesi işçi alımı detayları…
17.11.2020 Gündem
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi sürekli işçi alıyor! Başvurular nasıl yapılır?
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi sürekli işçi alıyor! Başvurular nasıl yapılır? Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İŞKUR aracılığıyla temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, teknisyen kadrolarına en az lise mezunu sürekli işçi alıyor. Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? Temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, teknisyen alımı başvuru şartları ne? İşte Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi sürekli işçi alımı ilanının detayları...
2.10.2020 Personel Alımı
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 120 sürekli işçi alınacak! Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'ne sürekli işçi alımı ilanı!
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 120 sürekli işçi alınacak! Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'ne sürekli işçi alımı ilanı! Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla 120 sürekli işçi alınacak. Peki, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İŞKUR sürekli işçi alımı başvuru şartları...
31.08.2020 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Temizlik Görevlisi Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki temizlik görevlisi alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.