Tele 1

Tele 1

Son dakika tele 1 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tele 1 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tele 1 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tele 1

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tele 1 gelişmeleri de dahil olmak üzere 185 tele 1 haberi bulunmuştur. Tüm tele 1 haberleri aşağıda listelenmiştir.
RTÜK'ten, Tele 1'e 'Merdan Yanardağ' cezası
RTÜK'ten, Tele 1'e 'Merdan Yanardağ' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nca (RTÜK), gazeteci Merdan Yanardağ'ın canlı yayındaki sözleri nedeniyle Tele 1 kanalına en üst sınırdan idari para ve 7 gün yayın durdurma cezası verildi. 
6.07.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na net yanıt: Değişim tek kişiyle olmaz!
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na net yanıt: Değişim tek kişiyle olmaz! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'değişim' ifadelerine ilişkin olarak "Değişimin bayraktarlığını yapan partiye nasıl değişimin önünü aç dersiniz. Bir kişinin iradesiyle değişim olmaz" sözlerini kullandı.
23.06.2023 Gündem
Murat Ongun istifa mı etti? Murat Ongun kimdir?
Murat Ongun istifa mı etti? Murat Ongun kimdir? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sözcüsü Murat Ongun’un istifa ettiği haberleri sosyal medyanın gündemindeydi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Sözcülük Birimi’nin kaldırıldığı iddiasına ilişkin konuştu. Peki, Murat Ongun istifa mı etti? Murat Ongun kimdir? İşte detaylar…
18.05.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
24.01.2022 Gündem
RTÜK'ten Tele 1'e 'Sedef Kabaş' cezası
RTÜK'ten Tele 1'e 'Sedef Kabaş' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması kapsamında tutuklanan Sedef Kabaş'ın sözleri nedeniyle Tele 1'e 5 kez program durdurma ve üst sınırdan idari para cezası yaptırımı uyguladı. Aynı ihlalin tekrarları halinde kanalın lisansı iptal edilebilecek.
24.01.2022 Gündem
RTÜK'ten gazeteci Kabaş'ın sözlerine inceleme
RTÜK'ten gazeteci Kabaş'ın sözlerine inceleme Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, gazeteci Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin inceleme başlatıldığını açıkladı.
22.01.2022 Gündem
RTÜK’ten TELE 1 yayın kuruluşunda inceleme kararı
RTÜK’ten TELE 1 yayın kuruluşunda inceleme kararı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, TELE 1 yayın kuruluşunda Sedef Kabaş’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan sözlerine ilişkin inceleme kararı alındığını belirtti.
21.01.2022 Gündem
RTÜK, yayın ilkesi ihlallerini ve lisans taleplerini görüştü
RTÜK, yayın ilkesi ihlallerini ve lisans taleplerini görüştü Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yayın ilkesi ihlallerini ve lisans taleplerini görüşerek Halk TV ve Tele 1’e yaptırım uygularken, Disney Plus’a da lisans verdi.
29.12.2021 Gündem
RTÜK'ten FOX TV, Halk TV ve Tele 1'e ceza
RTÜK'ten FOX TV, Halk TV ve Tele 1'e ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yayın ilkesi ihlalleri nedeniyle FOX TV, Halk TV ve Tele 1'e para cezası uyguladı.
29.12.2021 Gündem
RTÜK'ten Exxen'e 'Konuşanlar' cezası
RTÜK'ten Exxen'e 'Konuşanlar' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), küfür ve argo ifadelerin kullanıldığı 'Konuşanlar' programı nedeniyle, dijital içerik platformu Exxen'e  idari para cezası ve katalogdan çıkarma müeyyidesi uyguladı.
15.12.2021 Televizyon
RTÜK'ten FOX TV'ye 'Elkızı' cezası
RTÜK'ten FOX TV'ye 'Elkızı' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK), yayın ilkelerini ihlal ettiği gerekçesiyle FOX TV, Tele 1, Halk TV ve Kudüs TV'ye müeyyide uygulandı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK), yayın ilkelerini ihlal ettiği gerekçesiyle FOX TV, Tele 1, Halk TV ve Kudüs TV'ye müeyyide uygulandı.
27.10.2021 Gündem
'Altın Güvercin' sahibini buldu
'Altın Güvercin' sahibini buldu Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bu yıl 24'üncüsü düzenlenen Altın Güvercin Beste ve Müzik Yarışması, final gecesi ile son buldu. Türkiye'nin ilk ve tek beste yarışması olan Altın Güvercin'de, birinciliği Hande Kodamanoğlu, bestesi Suat Suna'ya ait olan 'Sevgilim' isimli parça ile kazandı.
13.09.2021 Kültür Sanat
RTÜK'ten o televizyon kanallarına ceza!
RTÜK'ten o televizyon kanallarına ceza! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 6112 sayılı yasada geçen yayın ilkelerini ihlal eden televizyonlara yaptırım uyguladı.
11.08.2021 Gündem
RTÜK başkan vekilliği görevine Orhan Karadaş seçildi
RTÜK başkan vekilliği görevine Orhan Karadaş seçildi Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun (RTÜK) haftalık olağan toplantısında, boşalan başkan vekilliği görevine Orhan Karadaş seçildi.
28.07.2021 Gündem
RTÜK'ten 5 televizyon kanalına ceza!
RTÜK'ten 5 televizyon kanalına ceza! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) yayın ilkelerini ihlal ettiği gerekçesiyle FOX TV, Halk TV, TV 100, Tele 1 ve KRT'ye yaptırım uyguladı.
7.07.2021 Televizyon
Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil birbirine girdi! 'Utan be utan'
Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil birbirine girdi! 'Utan be utan' Yazar Yılmaz Özdil, sosyal medya hesabından kara para aklamakla suçlanan Sezgin Baran Korkmaz'ın bazı medya organlarını finanse ettiğini iddia etti. Özdil'in bu iddiasına gazeteci Uğur Dündar sert tepki gösterdi.
22.06.2021 Gündem
Kulislere bomba gibi düştü! Babacan, Davutoğlu, Gül...
Kulislere bomba gibi düştü! Babacan, Davutoğlu, Gül... Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yeni ittifaklar gün yüzüne çıkıyor. Ankara kulislerinde Ali Babacan'ın lideri olduğu Deva Partisi ile Ahmet Davutoğlu'nun lideri olduğu Gelecek Partisi'nin birleşmesi konuşuluyor. Bu ittifakın adının ise Deva Gelecek olması bekleniyor. Ayrıca ittifaka Saadet Partisi'nin de katılacağı ifade ediliyor.
22.06.2021 Siyaset
Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel'e hapis cezası
Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel'e hapis cezası ODA TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, TELE 1 Ankara Temsilcisi İsmail Zeki Dükel ile Astsubay Erdal Baran'ın, 'devletin güvenliği veya yararları bakımından gizlik kalması gereken bilgileri açıklamak' suçundan yargılandıkları davada karar çıktı. Mahkeme, Yıldız'a 3 yıl 7 ay 10 gün, Dükel'e 1 yıl 15 gün, Baran'a ise 7 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
8.03.2021 Gündem
RTÜK'ten Fikri Sağlar'ın 'başörtüsü' açıklamaları nedeniyle Halk TV'ye ceza
RTÜK'ten Fikri Sağlar'ın 'başörtüsü' açıklamaları nedeniyle Halk TV'ye ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, eski Devlet ve Kültür Bakanı Fikri Sağlar'ın "Ben türbanlı bir hakimin karşısına gittiğimde adaleti yerine getirebileceği doğrultusunda kuşkum var" açıklaması nedeniyle Halk TV'ye idari para cezası verdi.
13.01.2021 Gündem
Temel Karamollaoğlu, mayo sorusuna çok kızdı
Temel Karamollaoğlu, mayo sorusuna çok kızdı SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Avrupa şampiyonu olan Kadın Ritmik Cimnastik Milli Takımı’nın mayolu görüntüleriyle ilgili kendisine yöneltilen soruya tepki gösterdi.
2.12.2020 Siyaset
Muharrem İnce: Halk TV, TELE 1 ve KRT beni ekrana çıkarmıyor
Muharrem İnce: Halk TV, TELE 1 ve KRT beni ekrana çıkarmıyor Memleket Hareketi'ni başlatan eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, Ahmet Hakan'ın CNNTürk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına katıldı.
12.11.2020 Gündem
Müyesser Yıldız, adli kontrolle tahliye edildi
Müyesser Yıldız, adli kontrolle tahliye edildi Oda Tv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız ile astsubay Erdal Baran'ın tutuklu, Tele 1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel'in tutuksuz olarak 'Devletin güvenliği veya yararları bakımından gizli kalması gereken bilgileri açıklama' suçundan yargılanmalarına başlandı. Tutuklu sanık Yıldız, adli kontrol tedbiriyle tahliye edildi.
9.11.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı'dan Tele1 sunucusuna tepki
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı'dan Tele1 sunucusuna tepki İçişleri Bakanlığı Sözcüsü ve Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Tele1 televizyonu sunucusunun polise yönelik iddialarına tepki gösterdi.
28.10.2020 Gündem
RTÜK’ten Tele 1’e 5 günlük yayın yasağı
RTÜK’ten Tele 1’e 5 günlük yayın yasağı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Tele 1 kanalının, 5 günlük yayın durdurma cezasını bu gece itibarıyla uygulamaya başlaması gerektiğini duyurdu.
2.09.2020 Gündem
RTÜK'ten TELE 1'e 'terör örgütü propagandası' cezası
RTÜK'ten TELE 1'e 'terör örgütü propagandası' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bölücü terör örgütüne ait bez parçalarının yer aldığı reklam filmini yayınladığı gerekçesiyle TELE 1'e idari para cezası verdi.
27.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tele 1 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tele 1 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.