Kanal

Kanal

Son dakika kanal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanal gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.563 kanal haberi bulunmuştur. Tüm kanal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında?
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında? Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi 'İnci Taneleri'nde uzun süredir Azem’in kızı Nehir Yücedağ’ın kim olacağı merak ediliyordu. Nehir karakterine hayat verecek olan oyuncunun Serra Kutlubey olacağı iddia edildi.
25.04.2024 Magazin
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi! Özel davetli olarak katıldı
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi! Özel davetli olarak katıldı Şarkıcı Demet Akalın, önceki gece Etiler'de doğum gününü kutladı. Okan Kurt, Demet Akalın’a sürpriz kaparak mekânı kapattı. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'İnci Taneleri'yle ünlenen Erkal Sonel de Okan Kurt'un davetini geri çevirmedi.
25.04.2024 Magazin
İnci Taneleri'ne olay transfer! Azem'in kızı Nehir'i oynayacak isim belli oldu
İnci Taneleri'ne olay transfer! Azem'in kızı Nehir'i oynayacak isim belli oldu Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri'nde, Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı 'Azem' karakterinin kızı Nehir'i kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu. O isim belli oldu.
25.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ta duygu dolu anlar...  Doktorun söyledikleri Umut'u yıktı
Taş Kağıt Makas'ta duygu dolu anlar... Doktorun söyledikleri Umut'u yıktı Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' sekizinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
25.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak?
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak? Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyici ile buluşacak.
24.04.2024 Magazin
Yargı dizinde son 5 bölüm! Heyecan dorukta, geri sayım başladı
Yargı dizinde son 5 bölüm! Heyecan dorukta, geri sayım başladı Kanal D’nin 3 sezondur izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi ‘Yargı’nın finali için geri sayım başladı. Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve Ceylin’in (Pınar Deniz) romantik sahnelerinin damga vuracağı 91’inci bölüm, 28 Nisan Pazar akşamı sevenleriyle buluşacak.
24.04.2024 Magazin
Ekin Koç: Taş Kağıt Makas gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri severim
Ekin Koç: Taş Kağıt Makas gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri severim Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla gündemden düşmeyen Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinin başrol oyuncularından Ekin Koç, “Kendimi tekrar etmekten kaçınmaya çalışırım.” diyerek, karakteri “Umut” ve oyunculuk serüveni hakkında samimi açıklamalar yaptı.
23.04.2024 Magazin
Ünlü arabeskçi simsiyah evi gündem oldu! Tespih ve antika merakı dikkat çekti
Ünlü arabeskçi simsiyah evi gündem oldu! Tespih ve antika merakı dikkat çekti Kanal D’de yayınlanan “Evrim Akın ile Ev Gezmesi” programı bu kez ünlü arabeskçinin evini mercek altına aldı. Siyah detaylar dikkat çekerken antika ve tespih koleksiyonu beğeni toplandı.
22.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı?
Taş Kağıt Makas nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı? Kanal D’nin çarşamba akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ndan yeni bir tanıtım filmi yayınlandı. Umut’un yanı sıra Harun Yakar ve Kadri Palaz’ın da başının belada olduğunun ekrana geldiği tanıtım yeni bölüme dair merakı arttırdı.
22.04.2024 Magazin
Yargı'da eski dostlar karşı karşıya geldi! Eren: Ben kimseyi öldürmedim
Yargı'da eski dostlar karşı karşıya geldi! Eren: Ben kimseyi öldürmedim Kanal D’nin Emmy ödüllü dizisi Yargı’nın son bölümü nefesleri kesti. Tuğçe'ye saldıranların cesetleri bulundu. En yakın arkadaşı Eren'den şüphelenen Ilgaz çaresiz kaldı. İki eski dost karşı karşıya geldi. Heyecanın bir an olsun düşmediği 90. bölümün finalinde Ilgaz'ın bir otomobilin bagajında yer aldığı görüntüler merak uyandırdı.
22.04.2024 Magazin
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
18.04.2024 Magazin
İnci Taneleri’nde büyük yüzleşme! Azem, Dilber ve Piraye üçgeninde neler yaşanacak?
İnci Taneleri’nde büyük yüzleşme! Azem, Dilber ve Piraye üçgeninde neler yaşanacak? Kanal D’nin, perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan dizisi “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” iki haftalık aranın ardından bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin 11’inci bölümünden yayınlanan tanıtımlar ise gündem oldu.
18.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ta ortalık karıştı! Umut köşeye sıkıştı... 'Katil babanın katil oğlu'
Taş Kağıt Makas'ta ortalık karıştı! Umut köşeye sıkıştı... 'Katil babanın katil oğlu' Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” izleyici ile buluştu. Dizinin ekrana gelen 7. bölümü izleyenleri ekrana kilitledi.
18.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ta ortalık karışıyor! Umut, kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi?
Taş Kağıt Makas'ta ortalık karışıyor! Umut, kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi? Kanal D’nin, çarşamba akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” heyecan dolu bir bölümle bu akşam seyirci karşısına çıkacak.
17.04.2024 Magazin
Hande Ataizi: Bu dizideki 'taş' benim
Hande Ataizi: Bu dizideki 'taş' benim Kanal D’de yayınlanan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinde ‘Süreyya’ rolünü canlandıran Hande Ataizi önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ataizi, güzel giden dizi hakkında da açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Magazin
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu
 14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu Dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık ve iş sonuçları ile reklamların değerlendirildiği ve ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye, İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından on dördüncü kez düzenlendi. Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine, reklamveren markalar, yayıncı mecralar ve reklam ajansları ile sektör kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra IAB Kurucu Başkanı Ahmet Pura, IAB Europe Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Duhr ve IAB Europe Onursal Başkanı Constantin Kamaras da katıldı.
17.04.2024 Vitrin
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği “Rüya Emirkıran” karakteri ve dizideki rol arkadaşı “Umut” ile ilgili ilk kez konuştu. Geyik, “İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Çünkü Rüya, bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler. Ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller.” dedi.
16.04.2024 Magazin
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında, ünlü sunucu Hakan Ural hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yapıldı.
15.04.2024 Magazin
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında, ünlü sunucu Hakan Ural hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yapıldı.
15.04.2024 Vatan TV
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümüne ünlü isim Ece Sükan konuk oluyor.
15.04.2024 Magazin
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı?
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı? Yargı bu akşam var mı 14 Nisan, bugün Yargı dizisi yok mu? Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yargı dizisi her hafta Pazar günü saat 20:00 'da Kanal D'de ekranlara geliyor.
14.04.2024 Magazin
Yargı’da nefesler tutuldu! Eren’in gizli yürüttüğü plan ortaya çıkacak mı?
Yargı’da nefesler tutuldu! Eren’in gizli yürüttüğü plan ortaya çıkacak mı? Nefesleri kesecek, heyecan dolu bölümden yeni tanıtım yayınlandı. Yargı dizisi 14 Nisan 2024 Pazar akşamı yeni bölümüyle izleyicilerle buluşacak.
14.04.2024 Magazin
Üç Kız Kardeş bu akşam var m? Üç Kız Kardeş dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanacak mı?
Üç Kız Kardeş bu akşam var m? Üç Kız Kardeş dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanacak mı? Üç Kız Kardeş bugün yok mu, neden yayınlanmıyor? Sorusu TV’lerini açan izleyiciler tarafından sorulmaya başlandı. İşte Cumartesi günü Kanal D yayın akışı ve program listesi…
13.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kanal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.