Tekstilkent

Tekstilkent

Son dakika Tekstilkent haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tekstilkent ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tekstilkent haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tekstilkent

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tekstilkent gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 tekstilkent haberi bulunmuştur. Tüm tekstilkent haberleri aşağıda listelenmiştir.
Simurg Sarsılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Diyarbakır Bağlar Kaynartepe muhtar adayı Simurg Sarsılmaz mı?
Simurg Sarsılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Diyarbakır Bağlar Kaynartepe muhtar adayı Simurg Sarsılmaz mı? Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi'nden muhtar adayı olduğu iddia edilen model Simurg Sarsılmaz  sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Simurg Sarsılmaz kimdir, muhtar adayı mı oldu?
29.02.2024 Gündem
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Fatih'in emaneti olan aziz şehri, inşaatına başlanmış metroları bile yapamayan zihniyetin insafına bırakmadık, bırakmayacağız. 31 Mart seçimleriyle ilgili takvim işlemeye başladıkça maskeler düşüyor. Kimi şehrine aşkla hizmet ettiği kiminin de 3 dönüm bostan yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
Makas atan araç yol kenarındaki dampere çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
Makas atan araç yol kenarındaki dampere çarptı: 1 ölü, 2 yaralı Sultangazi’de trafikte makas atarak ilerleyen araç, yol kenarına bırakılan dampere çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.
18.01.2024 Gündem
15 yaşındaki çocuk, kendisine şaka yapan arkadaşını öldürdü
15 yaşındaki çocuk, kendisine şaka yapan arkadaşını öldürdü Gaziantep'te S.S.Ç. (15), kendisine şaka yaptığı iddiasıyla tartıştığı arkadaşı Mehmet Şerif Şahin'i (18) bıçaklayarak öldürdü.
15.01.2024 Gündem
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu açılış tarihi belli oldu! Bakan Uraloğlu duyurdu
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu açılış tarihi belli oldu! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nda incelemelerde bulunarak basın açıklaması yaptı.
30.10.2023 Ekonomi
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: İstanbul'un yerel yönetimi yatırım konusunda çok yavaş ve eksik
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: İstanbul'un yerel yönetimi yatırım konusunda çok yavaş ve eksik  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nda incelemelerde bulundu.  Uraloğlu, "Maalesef İstanbul'dan yerel yönetimin proje üretimi ve yatırım konusunda çok yavaş ve eksik kaldığını görüyoruz. Hepimiz sorumluluk alanımızda elimizi taşın altına koymalıyız. Hamaset dolu günübirlik tartışmalara ayıracak vaktimiz yok" dedi.
17.06.2023 Gündem
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, emek yoğun sektörlerde gençlerin istihdamını sağlamak amacıyla özel sektörü, kullanıma hazır üretim tesisleri ile destekliyor. 33 ilde uygulanan Çalışan ve Üreten Gençler Programı ile 161 fabrika toplamda 55 bin gence ekmek kapısı olacak.
3.05.2023 Ekonomi
Bakan Varank: Bu yatırımlar Milli Teknoloji Hamlesi'ni tahkim edecek
Bakan Varank: Bu yatırımlar Milli Teknoloji Hamlesi'ni tahkim edecek Türkiye, katma değerli üretim yolunda önemli adımlar atmaya devam ederken Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı; yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı proje bazlı teşvikler veriyor. Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararları ile toplamda 20 milyar liralık 4 önemli yatırıma proje bazlı devlet yardımı sağlanmasının önü açıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, startı verilen projelerin ayrıntılarını anlattı.
17.10.2022 Siyaset
Faizsiz kredi müjdesi! Hepsinde geçerli, limit belli oldu! Kurban Bayramı sonrası...
Faizsiz kredi müjdesi! Hepsinde geçerli, limit belli oldu! Kurban Bayramı sonrası... Faizsiz kredi müjdesini verdi. Birçok ilde geçerli olacak. Limit resmen belli oldu. Kurban Bayramı sonrası başlıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı aracılığıyla yoğun sektörlerde faaliyet gösteren firmalara yönelik yeni bir destek programı tasarladıklarının altını çizerek, "Program kapsamında Van, Muş, Bitlis ve Hakkari’deki firmalarımızın yatırımlarına 5 milyon liraya kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. Programa başvurular Kurban Bayramı sonrasında başlayacak" açıklamasında bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
3.07.2022 Ekonomi
Bakan Varank: “Kılıçdaroğlu’nun ‘yapılmıyor’ dediği yatırımlar Türkiye’nin dört bir yanında güneş gibi parlıyor"
Bakan Varank: “Kılıçdaroğlu’nun ‘yapılmıyor’ dediği yatırımlar Türkiye’nin dört bir yanında güneş gibi parlıyor" Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Emin olun Kılıçdaroğlu’nun ‘yapılmıyor’ dediği yatırımlar Türkiye’nin dört bir yanında güneş gibi parlıyor. Ama tabii görmek için göz, idrak etmek için de akıl lazım” dedi.
3.07.2022 Siyaset
Düğünün tam ortasına düşen davetsiz misafir büyük panik yaşattı!
Düğünün tam ortasına düşen davetsiz misafir büyük panik yaşattı! Gaziantep'te bir düğün salonunda üst kattaki atölyede çalışan işçi alçıpan tavana basınca düğün alanının ortasına düştü. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansırken düğünün davetsiz misafiri davetlileri hem şoke etti hem de korkuttu.
30.05.2022 Yaşam
İstanbul'da özel araçların trafiğe çıkması yasaklandı
İstanbul'da özel araçların trafiğe çıkması yasaklandı İstanbul'da yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalanlar geceyi araçlarında geçirdi. Yağışların bugün de devam etme ihtimaline karşı özel araçların trafiğe çıkması kısıtlandı, uçuşlar durduruldu, otobüslerin terminallerden çıkış süresi uzatıldı.
25.01.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan tepki: Hafıza odanda Bedirhan bebek var mı?
Bakan Soylu'dan tepki: Hafıza odanda Bedirhan bebek var mı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da açılan Hafıza Odası sergisine tepki göstererek, "Hafıza Odası'ymış. Bedirhan bebek burada ölmedi mi? Hafıza odanda Bedirhan bebek var mı? Bütün Diyarbakır'ın sevdiği Gaffar Okkan hafıza odanda var mı, Dürümlü köyünün katliamı var mı, Tanışlı köyünün katliamı var mı, henüz 3-4 aylık kundaktaki bebeklerin katliamları var mı, Hakkari'de karşı karşıya kalınan katliamlar hafıza odanda var mı?" diye sordu.
24.10.2021 Gündem
Bakan Soylu: Ahpanos Vadisi'nde 570 terörist sayısı 19'a indi
Bakan Soylu: Ahpanos Vadisi'nde 570 terörist sayısı 19'a indi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli'deki Ahpanos Vadisi'nde 5 yıl önce 570 teröristin olduğunu, bu sayının 19'a indiğini söyledi. Avrupa ülkelerini de eleştiren Soylu "10 tane büyükelçiyle bize ayar vermeye çalışıyorlar. Neymiş hukukun üstünlüğü. Bu hukukun üstünlüğünün hangi noktasına sığar? dedi.
24.10.2021 Siyaset
Bakan Soylu: Mağaralardan çıkaramıyorlar, telsizle konuşamıyorlar
Bakan Soylu: Mağaralardan çıkaramıyorlar, telsizle konuşamıyorlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de var olan terörist sayısının 240'a düştüğünü belirterek, "Başlarını mağaralardan çıkaramıyorlar. Telsizle konuşamıyorlar. Bir yerlere gidemiyorlar." dedi.
24.06.2021 Gündem
CUPRA markası Türkiye’ye geldi!
CUPRA markası Türkiye’ye geldi! SEAT’ın kendi bünyesinde bağımsız ve sportif bir marka olarak yarattığı CUPRA ülkemizde satışa sunuluyor...
4.04.2021 Otomobil
Trafo yangını metro seferlerini aksattı
Trafo yangını metro seferlerini aksattı Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının Yenimahalle durağında trafoda yangın çıktı.
1.04.2021 Yaşam
İş arayanlara müjde! 2 bin 500 kişi istihdam edilecek
İş arayanlara müjde! 2 bin 500 kişi istihdam edilecek Güzel haberi bakan duyurdu. İstihdam müjdesi geldi. Yüzlerce kişi için iş kapısı olacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın Kilis'te 43 bin metrekare alan üzerinde 13,5 milyon liralık yatırımla kurulacak Tekstilkent'te yaklaşık 2 bin 500 kişinin istihdam edileceği müjdesi, kentte büyük memnuniyetle karşılandı.
24.01.2021 Ekonomi
Patronlar o bölgeye toplandı! İş imkanı...
Patronlar o bölgeye toplandı! İş imkanı... Van'da Cazibe Merkezleri'ni Destekleme Programı kapsamındaki 'Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nde 32 fabrika binası ve sosyal tesislerle birlikte 54 bin metrekare kapalı alan inşa edildi. Yaklaşık 52 milyon TL bütçeli proje kapsamında 2 bin kişi istihdam edildi.
20.12.2020 Yaşam
Mecidiyeköy Mahmutbey metro durakları: Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman açılacak, hangi duraklardan geçecek?
Mecidiyeköy Mahmutbey metro durakları: Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman açılacak, hangi duraklardan geçecek? Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman açılacak? İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun koronavirüs olmasıyla M7 Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattının açılışının erteleneceği konuşurken, yeni metro hattının açılış tarihi belli oldu. Peki, Mahmutbey Mecidiyeköy metrosu ne zaman açılacak? Mahmutbey Mecidiyeköy metro durakları nereden geçiyor?
26.10.2020 Gündem
Minibüste sosyal mesafe unutuldu: Ücretler elden ele
Minibüste sosyal mesafe unutuldu: Ücretler elden ele Corona virüs sebebiyle İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan kurallara İstanbul'da uyulmuyor. Minibüslerde ücretler elden ele gönderilmeye devam ediyor.
4.06.2020 Yaşam
Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman açılıyor? - Mahmutbey Mecidiyeköy metro hattı ne zaman açılacak?
Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman açılıyor? - Mahmutbey Mecidiyeköy metro hattı ne zaman açılacak? İstanbulluların sabırsızlıkla beklediği Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu hakkında yeni açıklama geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nı 19 Mayıs'ta hizmete almayı planladıklarını ancak salgın sürecinin buna izin vermediğini belirtti. Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattında çalışan İspanyol işçiler, corona virüs salgını nedeniyle ülkelerine dönünce, hattın açılışı ertelendi. Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman açılıyor? - Mahmutbey Mecidiyeköy metro hattı ne zaman açılacak? İşte Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu hakkındaki son açıklamalar…
14.05.2020 Gündem
TEM'de sabah trafiğini kilitleyen kaza: 1 yaralı
TEM'de sabah trafiğini kilitleyen kaza: 1 yaralı TEM Otoyolu Bağcılar Tekstilkent Sapağı'nda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlere saplandı. Sürücü yaralanırken TEM'de trafik Ankara yönünde tamamen durdu.
9.03.2020 Yaşam
Mecidiyeköy Mahmutbey metro ne zaman açılacak 2020? (Büyükşehir belediyesi tarih verdi) Mecidiyeköy Mahmutbey metro durakları
Mecidiyeköy Mahmutbey metro ne zaman açılacak 2020? (Büyükşehir belediyesi tarih verdi) Mecidiyeköy Mahmutbey metro durakları İstanbullu yeni metro hattını sabırsızlıkla bekliyor. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu’nun birinci etabı Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattı’ndaki ilk test sürüşünü yaptı. İmamoğlu aynı zamanda İstanbulluların dört gözle beklediği projenin detayları hakkında açıklama da yaptı. Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun açılış tarihi belli oldu. Mecidiyeköy Mahmutbey metro ne zaman açılacak 2020? Mecidiyeköy Mahmutbey metro durakları hangileri?
17.02.2020 Gündem
Ambulans rezaleti!Hastaya 400 patrona 700...
Ambulans rezaleti!Hastaya 400 patrona 700... İş adamı kılığına giren muhabirler trafiğin en yoğun saatinde Avrupa yakasından Anadolu yakasına 40 kilometrelik yolu 38 dakikada kat etti. Karşılığında da ambulansa 700 lira ödedi.
5.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tekstilkent ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tekstilkent haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.