Tehlikeli Yolculuk

Tehlikeli Yolculuk

Son dakika tehlikeli yolculuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tehlikeli yolculuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tehlikeli yolculuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tehlikeli Yolculuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tehlikeli yolculuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 236 tehlikeli yolculuk haberi bulunmuştur. Tüm tehlikeli yolculuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde skuterle tehlikeli yolculuk kamerada
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde skuterle tehlikeli yolculuk kamerada 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde skuterle ilerleyen sürücü, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yasağa aldırış etmeden köprüden geçen sürücünün hiçbir güvenlik ekipmanı kullanmaması dikkat çekti.
6.01.2024 Gündem
Skuter ile tehlikeli yolculuk! Hızla şerit değiştirmekten çekinmedi
Skuter ile tehlikeli yolculuk! Hızla şerit değiştirmekten çekinmedi Ümreniye Şile Otoyolu'nda yoğun trafikte skuter kullanan bir kişi hem kendi hayatını hem de trafik güvenliğini tehlikeye attı. O anlar bir sürücünün cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
20.08.2023 Haber
Tehlikeli yolculuk: Bir scooterde 3 kişi
Tehlikeli yolculuk: Bir scooterde 3 kişi Eskişehir’de aynı elektrikli scootera binip cadde cadde gezen 3 genç hem kendilerini hem de trafiği tehlikeye attı.
17.08.2023 Yaşam
Tehlikeli yolculuk: Bir scooterde 3 kişi
Tehlikeli yolculuk: Bir scooterde 3 kişi Eskişehir’de aynı elektrikli scootera binip cadde cadde gezen 3 genç hem kendilerini hem de trafiği tehlikeye attı.
17.08.2023 Haber
Otomobilin tavanında tehlikeli yolculuk kamerada
Otomobilin tavanında tehlikeli yolculuk kamerada Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2 kişi, elektrikli otomobilin tavanına oturarak trafikte ilerledi. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
14.08.2023 Haber
Elektrikli otomobilin tavanında tehlikeli yolculuk!
Elektrikli otomobilin tavanında tehlikeli yolculuk! Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2 kişi, elektrikli otomobilin tavanına oturarak trafikte ilerledi. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
14.08.2023 Yaşam
Taksi bagajında tehlikeli yolculuk kamerada
Taksi bagajında tehlikeli yolculuk kamerada Çatalca TEM Otoyolu'nda ilerleyen taksinin bagajında yolculuk yapan kişi kameraya yansıdı. Tehlikeli yolculuk bir başka sürücünün cep telefonu tarafından saniye saniye kaydedildi.
6.08.2023 Vatan TV
Takside skandal görüntü! Yolcu bagajda görüntülendi
Takside skandal görüntü! Yolcu bagajda görüntülendi Çatalca TEM Otoyolu'nda ilerleyen taksinin bagajında yolculuk yapan kişi kameraya yansıdı.Tehlikeli yolculuk bir başka sürücünün cep telefonu tarafından saniye saniye kaydedildi.  
6.08.2023 Yaşam
Maltepe'de motosikletli kuryenin bebekli yolculuğu kamerada
Maltepe'de motosikletli kuryenin bebekli yolculuğu kamerada Maltepe, D-100 Karayolu'nda motosikletli kuryenin kanguruda olan bebeği göğsüne asarak trafikte ilerlediği anlar saniye saniye başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Cep telefonu kamerasında kucağındaki bebeği trafikte tehlikeye attığı görülen motosikletli kuryenin, hızla ilerlediği ve şerit değiştirdiği anlar da kameraya yansıyor.
25.06.2023 Vatan TV
Annenin kaput üstündeki yolculuğuna babadan açıklama: Ben cani değilim
Annenin kaput üstündeki yolculuğuna babadan açıklama: Ben cani değilim Düzce'de bir kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından kaçırıldığı iddia edilen oğlu için aracın kaputuna tutunarak kilometrelerce yol gitmişti. Baba Ali Osman Şentürk, oğlunu kaçırmadığını, olayın yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu belirterek, "Ben cani baba değilim" dedi. Babası tarafından kaçırıldığı iddia edilen genç ise "Ben İstanbul'da babam ve babaannemle birlikte yaşıyorum. Aynı zamanda okulum da orada" diye konuştu.
4.04.2023 Gündem
Anne, oğlu için kaput üstünde kilometrelerce yol gitti! Korku dolu anlar
Anne, oğlu için kaput üstünde kilometrelerce yol gitti! Korku dolu anlar Düzce'de çocuğu eski eşi tarafından kaçırılan kadın, aracın kaputuna tutunarak kilometrelerce yol gitti. Oğlu için aracı durdurmak isteyen kadın, yürekleri ağza getirdi. Tehlikeli yolculuk anları ise saniye saniye cep telefonuyla kaydedildi.
3.04.2023 Yaşam
Ölüme meydan okuyorlar! Scooter üzerindeki görüntüler pes dedirtti
Ölüme meydan okuyorlar! Scooter üzerindeki görüntüler pes dedirtti Antalya’da liseli iki gencin scooter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından denetimler artırıldı. Cep telefonu kameralarına yansıyan biri omuzdaki çocuk 4 kişinin scooter üzerindeki yolculuğu görenleri pes dedirtti. Ceza yağan denetimlerde Ukraynalı bir kadın kamera açısını kapatarak basın mensuplarının görüntü çekmesini engellemeye çalışırken, bir genç ise 5 yıldır televizyon izlemediğini ve kurallardan haberi olmadığını söyledi. Tüm bunların yanı sıra bir anne ve babanın, bebeklerini scooterla taşıdığı görüldü.
27.10.2022 Yaşam
Tramvayda tehlikeli yolculuk
Tramvayda tehlikeli yolculuk Beyoğlu ve Fatih'te tramvaya tutunup yolculuk yaparak hayatlarını tehlikeye atan çocuklar, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
5.09.2022 Yaşam
İstanbul'da kamyonet kasasında tehlikeli yolculuk
İstanbul'da kamyonet kasasında tehlikeli yolculuk  TEM Otoyolu Edirne istikametinde 3 ayrı kamyonetin kasasında yolculuk yapanların görüntüsü cep telefonu kamerasına yansıdı. Kamyonetin arkasında çocukların da olduğu görüldü. 
4.09.2022 Yaşam
Kapısı açık olan minibüste kapı görevi gören yolcu kamerada
Kapısı açık olan minibüste kapı görevi gören yolcu kamerada Bahçelievler’de içi yolcu doluyken kapısı açık halde ilerleyen minibüsün kapı kısmına tutunarak yolculuk eden ve adeta kapı görevi gören bir vatandaşın tehlikeli yolculuğu kameralara yansıdı.
2.08.2022 Haber
Kartal'da tehlikeli yolculuk şaşırttı!
Kartal'da tehlikeli yolculuk şaşırttı! Kartal'da bir kişi tehlikeye aldırmadan üstü açık cipte ayakta yolculuk etti. O anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.
15.06.2022 Yaşam
Ukrayna'dan tahliye olan Türk aşçı anlattı: '2-3 haftada saçlarım beyazladı'
Ukrayna'dan tahliye olan Türk aşçı anlattı: '2-3 haftada saçlarım beyazladı' Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik harekatı sırasında Zaporijya şehrinde, eşi ve çocuğuyla mahsur kalan Türkiye Aşçılar Federasyonu Ukrayna Temsilcisi Emrecan Tekin (27), eşi Anastasia (22) ve oğlu Cihangir Tekin (2) ile Dışişleri Bakanlığı'nın tahliye otobüsüyle İzmir'in Seferihisar ilçesindeki ailesinin yanına döndü. Tekin "Geçiş güzergahlarımızda hem Ukrayna hem de Rus askerleri vardı. Biz o yolda ölümü göze alıp çıktık" dedi. Emrecan'ın babası Mustafa Tekin (62) ile annesi Dudu Tekin (60) de, çocuklarına kavuşmanın heyecanını yaşadı.
14.03.2022 Gündem
Esenler'de akılalmaz ihmal! Çocuğu kapağı açık bagajda taşıdılar
Esenler'de akılalmaz ihmal! Çocuğu kapağı açık bagajda taşıdılar İstanbul Esenler'de 8 yaşlarındaki bir çocuk, kapağı açık bagajda yolculuk yaptı. Tehlikeli yolculuk, arkalarından gelen araçtaki kişi tarafından görüntülendi.
9.02.2022 Yaşam
Kamyon kasalarında tehlikeli yolculuklar kamerada
Kamyon kasalarında tehlikeli yolculuklar kamerada Bursa’da kamyonetin kasasına asılarak, yapılan tehlikeli yolculuklar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
2.12.2021 Yaşam
Kars'ta minibüs koyun sürüsüne daldı: 34 koyun öldü
Kars'ta minibüs koyun sürüsüne daldı: 34 koyun öldü Kars'ta minibüs, yolun karşısına geçmeye çalışan koyun sürüsünün arasında daldı. 200 koyunun sürü sahipleri kazayı yara almadan atlatırken, 34 koyun telef oldu.
7.11.2021 Yaşam
Görenler dehşete kapıldı! Bagajda tehlikeli yolculuk
Görenler dehşete kapıldı! Bagajda tehlikeli yolculuk Konya’da 3 çocuğun otomobilin bagajında yolculuk yaptığı anlar, yoldaki diğer sürücüler tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
23.07.2021 Gündem
Ölüm yolu! 'Kızım arıyor 'anne ulaştın mı' diye soruyor'
Ölüm yolu! 'Kızım arıyor 'anne ulaştın mı' diye soruyor' İstanbul Hasdal Mezarlığı'na gitmek isteyenler adeta ölümle burun buruna geliyor. Çöken üst geçidin yerine yapılan üst geçit de yol ortasına iniyor. Bir anda otoyolun ortasında kalanlar hızla akan trafiğe rağmen bariyerlerden atlayıp 4 şeritli yan yolu geçerek mezarlığa ulaşıyor. Araçlar arasından geçmek zorunda kalan bir kadın, " Her hafta gelirken kızım arıyor 'Anne ulaştın mı' diye soruyor" diye konuştu.
20.02.2021 Gündem
Gören telefonuna sarıldı! Böyle yolculuk yaptılar
Gören telefonuna sarıldı! Böyle yolculuk yaptılar Tekirdağ'da, hareket halindeki motosikletin ön kısmında sürücüye doğru oturan kişiyi görenler şaşkınlık yaşadı. Tehlikeli yolculuk bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, ikilinin rahat tavırları dikkat çekti.
15.04.2020 Yaşam
Canlarını hiçe saydılar! 1 buçuk saat boyunca...
Canlarını hiçe saydılar! 1 buçuk saat boyunca... KARABÜKte, fotoğraf sanatçısı Cemil Belder'in kentin tanıtım filmini çektiği kameranın bulunduğu drone, uçurumdaki ağaca takıldı. Belder, beraberindeki arkadaşıyla birlikte tüm zorlukları aşıp 1,5 saat sonra cihazına kavuştu.
22.10.2019 Yaşam
Motosiklette 6 kişi ile tehlikeli yolculuk
Motosiklette 6 kişi ile tehlikeli yolculuk Kayseri'de motosiklete 6 kişi binen Suriyeli ailenin tehlikeli yolculuğu, dikkat çekti.
31.07.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tehlikeli Yolculuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tehlikeli yolculuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.