Tedaş

Tedaş

Son dakika tedaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tedaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tedaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tedaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tedaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 342 tedaş haberi bulunmuştur. Tüm tedaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Dönmez: Hiçbir sorun yaşanmadan seçim sürecini tamamlayacağız
Bakan Dönmez: Hiçbir sorun yaşanmadan seçim sürecini tamamlayacağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Seçim günü görev alacak arıza ekip personeli sayılarını belirledik ve kriz merkezlerini oluşturduk. Meteoroloji verilerinin takibini düzenli olarak yapıyoruz. Öngörülen bütün risklere yönelik eylem planlarımızı hazırladık. Seçimin güven içerisinde tamamlanması için elektrik tarafında hem bakanlığımız hem de dağıtım şirketlerimiz hazırlıklarını tamamladı. İnşallah hiçbir sorun yaşanmadan seçim sürecini tamamlayacağız" dedi.
8.05.2023 Gündem
Borçlar siliniyor! Milyonları kapsıyor
Borçlar siliniyor! Milyonları kapsıyor AK Parti’nin TBMM’ye sunduğu yeni torba kanun teklifi ile TEDAŞ’a olan 2 bin TL ve altındaki borçlar silinecek, bu tutarın üstündeki geçmiş dönem elektrik borçları ise yapılandırılacak.
13.12.2022 Ekonomi
Borçlar yapılandırıyor! TBMM'ye sunuldu
Borçlar yapılandırıyor! TBMM'ye sunuldu AK Parti'nin ekonomi ve enerjiye ilişkin düzenlemeler içeren 'Elektrik Piyasası Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM'ye sunuldu.
11.12.2022 Ekonomi
Bakan Soylu'dan CHP'nin sınır söylemine tepki
Bakan Soylu'dan CHP'nin sınır söylemine tepki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin sınır güvenliğiyle ilgili söylemlerini eleştirerek, "Bir siyasi partinin 14. katından 'Türkiye'de sınırlar iyi tutulmuyor, sınır namustur' diyerek burada yapılanları görmezden gelmek vicdana da insanlığa da fedai can ederek buralarda mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimize bühtan ve iftiradır. Bunu böyle söyleyerek ardından bunu şehirlerin billboardlarında, üst geçitlerde pankartlama çalışması yaparak devletini milletinin gözünde aciz durumu düşürmeye çalışmak son derece insanoğluna yakışmayacak davranıştır" dedi.
24.04.2022 Siyaset
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama! Bakan Dönmez duyurdu
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama! Bakan Dönmez duyurdu Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rusya-Ukrayna krizinin Türkiye’ye etkilerine yönelik doğalgazda bir problem beklemediğini söyledi. Dönmez, krizin enerji fiyatlarına yansımasına yönelik olarak ise tüm ülkelerde olduğu gibi Türkiye’ye de yansımalarının olabileceğini ancak birkaç günlük oynamaların etkilemeyeceğini söyledi.
24.02.2022 Ekonomi
TEDAŞ’tan yetkilendirmede bir ilk
TEDAŞ’tan yetkilendirmede bir ilk Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) "Fotovoltaik Güç Sistemleri Personeli" mesleğinin bütün birimlerinde yetkilendirilen ilk belgelendirme kuruluşu oldu.
16.12.2021 Gündem
Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına yapılan zam ile ilgili flaş açıklama!
Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına yapılan zam ile ilgili flaş açıklama! Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına gelen zamlarla ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez, elektrik ve doğal gaz konusunda fiyatların Türkiye ekonomisiyle ilgisi olmadığını ve tamamen yurt dışı piyasalara bağlı olarak fiyat artışları yapıldığını söyledi.
13.07.2021 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili harekete geçildi! Yüzde 50...
Elektrik faturaları ile ilgili harekete geçildi! Yüzde 50... Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturasıyla ilgili flaş karar! Yeni karar ile elektrik faturaları düşecek. Tüm abonelere duyuruldu. TEDAŞ tarafından yapılan açıklamada ilk adımın atıldığı kaydedildi. Bu yıl itibarı ile reklam gelirlerinin yüzde 50'si tarife yoluyla tüketicilere yansıtılacak. Böylece faturalarda belli bir miktar düşüş sağlanacak.
11.03.2021 Ekonomi
Elektrik faturasıyla ilgili flaş karar! Yüzde 50...
Elektrik faturasıyla ilgili flaş karar! Yüzde 50... Elektrik faturasıyla ilgili harekete geçildi. Tüm tüketicileri sevindirecek karar! Daha az elektrik faturası ödenecek. TEDAŞ tarafından açıklama geldi. Bu yıl başlıyor. İlk adım atıldı. Bu yıl itibarı ile reklam gelirlerinin yüzde 50'si tarife yoluyla tüketicilere yansıtılacak. Elektrik faturaları hafifleyecek.
26.02.2021 Ekonomi
Uslanmaz dolandırıcı gözünü maskeyle kapattı
Uslanmaz dolandırıcı gözünü maskeyle kapattı Adana'da daha önce de iki kez kendisini karayolları otoyol bölge müdürü olarak tanıtıp asfalt döktürme bahanesiyle binlerce lira dolandıran zanlı, 12 ilde 15 vatandaşı 46 bin 870 lira dolandırmak suçlamasıyla 7 hesap sahibiyle birlikte gözaltına alındı. Tutuklanan zanlı adliyeye sevk edilirken ağzını kapatması gereken maskeyle tanınmamak için yüzünü ve gözlerini kapattı.
12.07.2020 Yaşam
Cem Uzan'a kötü haber! Satıldı...
Cem Uzan'a kötü haber! Satıldı... Uzan Grubu'nun Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaptırdığı, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nca (TMSF) el koyulan, yıllardır atıl durumdaki otel, Milli Emlak tarafından satıldı. Oteli alan firmanın yetkilisi, gelecek kış döneminde hizmete açılacağını söyledi. Saklıkent'te yıllardır yarım kalan otel inşaatı da tamamlandı. Otele bu yıl ilk kez müşteri alınacak.
19.12.2019 Ekonomi
Balıkesir'de Bor Karbür Tesisi açıldı!
Balıkesir'de Bor Karbür Tesisi açıldı! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yüksek teknoloji temelli dönüşüm ve uç ürün üretme hedefi doğrultusunda önemli bir aşama olan Bor Karbür Tesisi’nin Balıkesir'deki temel atma törenine katıldı. Bakan Dönmez, "Bor madenciliğinden bor kimyasalları üretimine geçiş yaparak başlattığımız değişim sürecini, ileri teknoloji bor ürünlerine geçiş ve katma değeri yüksek stratejik bir yapıya tırmanışla taçlandırıyoruz. Borda artık şehir efsaneleri bitti. Türkiye artık kendi madenini kendi teknolojisi, kendi insan kaynağı, kendi bilgi ve birikimiyle işleyecek" dedi.
25.10.2019 Ekonomi
Güneşten elektrik üret, fazlasını sat
Güneşten elektrik üret, fazlasını sat Çatıda veya arazide eviniz, ya da siteniz için güneşten bedava elektrik enerjisi üretebilir, fazlasını sisteme verip gelir de elde edebilirsiniz. Sistem, ortalama 7,5 yılda kendini amorti ediyor.
1.08.2019 Ekonomi
Çatıda 17 yıllık bedava elektrik
Çatıda 17 yıllık bedava elektrik Çatıdaki güneş santralları ortalama 8 yılda kendini amorti ediyor. Yaklaşık 25 yıl kullanım ömrü olan santrallar 17 yıl boyunca elektrik faturasını sıfırlıyor.
27.07.2019 Ekonomi
TEDAŞ personel alım ilanı yayınladı! İşte başvuru şartları...
TEDAŞ personel alım ilanı yayınladı! İşte başvuru şartları... Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) Genel Müdürlüğü, müfettiş yardımcısı pozisyonu için personel alım ilanı yayınlarken, 10 personel alınacağını ve bunların Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı ile tespit edileceğini duyurdu. İşte TEDAŞ personel alımı ile ilgili başvuru şartları ve diğer tüm detaylar...
12.02.2019 Personel Alımı
İki bakanın yardımcılarının isimleri belli oldu
İki bakanın yardımcılarının isimleri belli oldu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı ve Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı belli oldu.
17.07.2018 Siyaset
Kopan elektrik telleri köpekleri telef etti
Kopan elektrik telleri köpekleri telef etti Mersin’in Mut ilçesinde yağışlı ve rüzgarlı havada kopan elektrik telleri nedeniyle akıma kapılan 3 köpek telef oldu.
31.12.2017 Yaşam
Cem Uzan’ın el konulan lüks işletmesi sahipsiz kaldı
Cem Uzan’ın el konulan lüks işletmesi sahipsiz kaldı Antalya Valisi Münir Karaloğlu: "İçler acısı bir durum var"
29.09.2021 Gündem
Elektrikte yeni dönem
Elektrikte yeni dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, madenlerin ardından elektrikte de anlık denetime başlıyor. TEDAŞ artık elektrik dağıtım şirketlerini anlık denetlerken, vatandaşların arızalarla ilgili şikayetlerinin anında çözülmesini sağlayacak.
4.12.2017 Ekonomi
Malatya’da baltalı ve silahlı kavga:5 yaralı
Malatya’da baltalı ve silahlı kavga:5 yaralı Malatya'nın Akçadağ ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı ve baltalı kavgada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.
10.08.2017 Yaşam
“Gaziantep, Türkiye’den iki, Avrupa’dan 30 kat hızlı büyüyor!”
“Gaziantep, Türkiye’den iki, Avrupa’dan 30 kat hızlı büyüyor!” Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Başkanı Yılmaz, Gaziantep'in Türkiye’den iki, Avrupa’dan 30 kat hızlı büyüdüğünü söyleyerek, "Anlaşıldı ki bu dinamik kentin daha fazla enerji yatırımına ihtiyacı var" dedi.
3.04.2017 Ekonomi
Milyonlarca kişiye müjde! Resmi Gazete'de yayınlandı
Milyonlarca kişiye müjde! Resmi Gazete'de yayınlandı Vergi indirimi, yabancılara konut satışı gibi tüm Türkiye'yi ilgilendiren 'torba yasa' Resmi Gazete'de yayımlandı.
8.03.2017 Ekonomi
Vergi indirimi getiren torba kanun teklifi kabul edildi
Vergi indirimi getiren torba kanun teklifi kabul edildi TBMM Genel Kurulunda, mükelleflere vergi indirimi, Ahilik Esnaf Sandığı kurulması, yabancılar ile gurbetçilere konut ve iş yeri satışında KDV istisnası, TEDAŞ ve tarımsal kredi alacaklarının yeniden yapılandırılması düzenlemelerini de içeren "torba kanun teklifi" kabul edilerek, yasalaştı
23.02.2017 Ekonomi
Milyonlarca kişiye KDV'siz konut imkanı!
Milyonlarca kişiye KDV'siz konut imkanı! 6 aydan daha fazla yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları, yabancı yatırımcılar gibi ilk aldıkları ev ve işyerleri için KDV ödemeyecek
23.02.2017 Ekonomi
Torba yasada onlar da var!
Torba yasada onlar da var! Meclis'te kabul edilen vergi indirimi düzenlemesi çifçileri de kapsıyor. Çiftçiye kullandırılan ve 31 Aralık 2016 tarihi itibariyle takibe düşen borçlar için çiftçi kanunun yürürlüğe girdiği üçüncü ayın sonuna kadar başvuracak
17.02.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tedaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tedaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.