Tdp

Tdp

Son dakika TDP haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TDP ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TDP haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tdp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tdp gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 tdp haberi bulunmuştur. Tüm tdp haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 28 Mayıs seçimleri sonrası Ankara'daki son kulis bilgilerini aktardı.
30.05.2023 Gündem
Millet İttifakı devam edecek mi? 'Şu aşamadan sonra bu birlikteliğin bir anlamı yok'
Millet İttifakı devam edecek mi? 'Şu aşamadan sonra bu birlikteliğin bir anlamı yok' Millet İttifakı'nın 29 Mayıs sabahı itibarıyla bittiği görüşünde olanlar, “Şu anda işlevini tamamladı. Seçime yönelik Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e yönelik bir işbirliğiydi. Bunun olmayacağı da görüldü. Şu aşamadan sonra bu birlikteliğin bir anlamı yok. Seçim bitti, herkes kendi yoluna bakmalı. Büyükşehirlerde belki devam edebilir” yorumunu yaptı.
30.05.2023 Gündem
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek CHP, Meclis’e taşıdığı ittifak partilerinden anlamlı bir destek alamadı. Tek istisna Mustafa Sarıgül oldu. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde beklediği sonucu alamayan partide moral bozukluğu yaşanıyor.
16.05.2023 Gündem
TBMM’de 5 gruplu 15 partili yeni dönem başlıyor
TBMM’de 5 gruplu 15 partili yeni dönem başlıyor Geçen dönem 14 partinin temsil edildiği TBMM’de yeni dönemde 5 siyasi parti grubu çatısı altında 15 partinin milletvekilleri görev yapacak. Meclis aritmetiği ise çok fazla değişmeyecek. Çoğunluk yine Cumhur İttifakı’nın elinde olacak...
16.05.2023 Gündem
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, son yolculuğuna uğurlandı
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, son yolculuğuna uğurlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün gece yaşamını yitiren kardeşi Celal Kılıçdaroğlu (68), İzmit'te son yolculuğuna uğurlandı.
19.11.2022 Siyaset
Emniyet Müdürü atamaları 2022! İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaz dönemi atamaları: Emniyet Müdürü, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri listesi!
Emniyet Müdürü atamaları 2022! İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaz dönemi atamaları: Emniyet Müdürü, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri listesi! Emniyet Müdürü atamaları 2022 yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde yaz dönemi atamaları çerçevesinde değişikliğe gidildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yaz dönemi atamaları çerçevesinde değişikliğe gidildi. Atamalar dahilinde 21 emniyet müdürü ve emniyet amirinin çeşitli illere tayin olurken, 12 Emniyet müdürü ve emniyet amiri ise İstanbul'da görevlendirildi. İşte İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaz dönemi atamaları ile Emniyet Müdürü, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri listesi…
18.08.2022 Çalışma Hayatı
İstanbul Emniyetinde görev değişikliği
İstanbul Emniyetinde görev değişikliği İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde yaz dönemi atamaları çerçevesinde değişikliğe gidildi. Atamalar dahilinde 21 emniyet müdürü ve emniyet amirinin çeşitli illere tayin olurken, 12 Emniyet müdürü ve emniyet amiri ise İstanbul’da görevlendirildi.
18.08.2022 Gündem
Mustafa Sarıgül: Çok masalar kurulur, çok masalar dağılır
Mustafa Sarıgül: Çok masalar kurulur, çok masalar dağılır Türkiye Değişim Partisi (DTP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, seçimlere 10 ay kaldığını hatırlatarak, "Çok masalar kurulur, çok masalar dağılır. Erken kurulan masaların çok fazla faydası olmaz. Masalar ilkeler, prensipler etrafında olmalı. Kim nereye, ne zaman, nasıl seçilecek? Türkiye Değişim Partisi olarak bizim tarzımız olan bir anlayış değildir" dedi.
4.08.2022 Siyaset
Mustafa Sarıgül: Tüm kamuda TOGG kullanılmalı, ben de kullanacağım
Mustafa Sarıgül: Tüm kamuda TOGG kullanılmalı, ben de kullanacağım Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Özellikle kamu kurum ve kuruluşlarında bütün arabalar iptal edilmeli ve artık herkes TOGG'u kullanmalı. Kendim de TOGG'u kullanacağım" dedi.
26.07.2022 Siyaset
Mustafa Sarıgül'den 'genel af' çağrısı
Mustafa Sarıgül'den 'genel af' çağrısı Türkiye Değişim Hareketi Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, pandemi koşullarında aceleci yargılamalar olduğunu iddia ederek 'genel af' çağrısı yaptı. Sarıgül, "Af çağrımız, siyasi bir çağrı değildir. Çağrımız, vicdanı bir çağrıdır" dedi.
19.07.2022 Siyaset
Sarıgül: İngiltere başbakan adayının söylediği asla kabul edilemez
Sarıgül: İngiltere başbakan adayının söylediği asla kabul edilemez Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İngiltere'de başbakanlık için yarışan Dışişleri Bakanı Liz Truss'ın Başbakan olması halinde Ruanda'yla yapılan sığınma alanındaki iş birliği anlaşmasının bir benzerinin Türkiye ile de yapılmasını talep edeceği yönünde çıkan iddialara tepki göstererek, "Başbakan adayının söylediği asla kabul edilemez. Bizim atalarımızın, dedelerimizin, ecdatlarımızın bize bıraktığı bayrağımıza, toprağımıza, ulusumuzun birliğine, beraberliğine İngiltere'deki başbakan adayı asla dil uzatamaz. Bu sözünü derhal geri almasını talep ediyorum" dedi.
17.07.2022 Siyaset
Dodurga seçiminin kesin sonuçları açıklandı! İşte kazanan isim ve aldığı oy sayısı...
Dodurga seçiminin kesin sonuçları açıklandı! İşte kazanan isim ve aldığı oy sayısı... Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Dodurga beldesinde 3 Temmuz'da gerçekleştirilen belediye başkanlığı seçiminin kesin sonuçları açıklandı.
6.07.2022 Siyaset
Mustafa Sarıgül: Biz Yunanistan’a barış için gittik
Mustafa Sarıgül: Biz Yunanistan’a barış için gittik Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Yunanistan Parlamentosu'nun önünde Türk bayrağı açarak yaptığı basın açıklamasına ilişkin, "Yunanistan Parlamentosu önünde bir grup Türk düşmanı, açıklama yapmamızı engellemek istedi. Biz Yunanistan’a barış için gittik" dedi.
26.06.2022 Siyaset
Mustafa Sarıgül: Siyasi partiler, hükümete NATO görüşmelerinde tam yetki versin
Mustafa Sarıgül: Siyasi partiler, hükümete NATO görüşmelerinde tam yetki versin Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, NATO görüşmelerinin başlayacağını belirterek, "Siyasi partiler, bu konuda hükümete tam yetki versin ki; hükümet NATO'da rahat etsin. Hükümete vereceğimiz tam yetki görüşmeler esnasında hükümetin elini güçlendirecektir" dedi.
24.06.2022 Siyaset
Sarıgül: Libya'daki Mehmetçiğimizin görev süresinin uzatılmasını doğru buluyoruz
Sarıgül: Libya'daki Mehmetçiğimizin görev süresinin uzatılmasını doğru buluyoruz Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'nin Libya tezkeresine karşı çıkmasını değerlendirerek, "Mehmetçiğimize gittiği yerden 'geriye gel' asla diyemeyiz. Biz Mehmetçiğimize geriye gel dersek şehitlerimizin kanı yerde kalır. Türkiye Değişim Partisi olarak parlamentonun almış olduğu Libya'daki Mehmetçiğimizin görev süresinin uzatılmasını doğru buluyoruz" dedi.
22.06.2022 Siyaset
TDP Genel Başkanı Sarıgül: Yunanistan’ın bu girişimleri derhal durdurulmalıdır
TDP Genel Başkanı Sarıgül: Yunanistan’ın bu girişimleri derhal durdurulmalıdır Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Ege adalarını silahlandıran, ABD’ye üsler kurduran Yunanistan’ın bu girişimleri derhal durdurulmalıdır” dedi.
13.06.2022 Siyaset
Mustafa Sarıgül: Miçotakis bilsin ki ecdatlarımızın kanıyla Kıbrıs bize aittir
Mustafa Sarıgül: Miçotakis bilsin ki ecdatlarımızın kanıyla Kıbrıs bize aittir Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis’in ABD Kongresi’ndeki konuşmasına tepki göstererek, "Miçotakis bilsin ki atalarımızın, dedelerimizin, ecdatlarımızın kanıyla o Kıbrıs bize aittir. Kıbrıs'taki Kıbrıs Rumlarının da Kıbrıs Türklerinin de barış içinde yaşamasını her zaman arzu eden Türkiye Cumhuriyeti’dir" dedi.
18.05.2022 Siyaset
Oy oranları belli oldu, son seçim anketinde ilginç sonuç! Fark açıldı: Erdoğan, Yavaş, İmamoğlu, Kılıçdaroğlu, Akşener...
Oy oranları belli oldu, son seçim anketinde ilginç sonuç! Fark açıldı: Erdoğan, Yavaş, İmamoğlu, Kılıçdaroğlu, Akşener... Son dönemde cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili yapılan anketler öne çıkıyor. Son seçim anketi Hakan Bayrakçı'nın başkanı olduğu Sonar'dan geldi. Geçtiğimiz haftalarda 2840 kişi ile, yüz yüze görüşme yöntemiyle araştırma yapıldı. Ankete katılanlara ‘Yapılacak ilk seçimde kimi cumhurbaşkanı olarak görmek istiyorsunuz?’ sorusu soruldu. Çıkan sonuçlar ise dikkat çekti.
18.05.2022 Siyaset
Mustafa Sarıgül: Af siyasi değil vicdani konudur
Mustafa Sarıgül: Af siyasi değil vicdani konudur Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Af siyasi değil, vicdani bir konudur. Yaraları sarmak, gönülleri almak için mutlaka bir af çıkmasını arzu ediyoruz" dedi.
10.05.2022 Siyaset
Sarıgül: Buradaki göçmenler AB ülkelerine eşit olarak dağıtılmalı
Sarıgül: Buradaki göçmenler AB ülkelerine eşit olarak dağıtılmalı Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, göçmen tartışmalarıyla ilgili olarak, "Bu vatandaşlarımız kendi topraklarından isteyerek gelmemiştir. Doğrusu bütün Avrupa Birliği ülkelerine buradaki göçmenlerin eşit olarak dağıtılmasıdır. Yani biz, 6 milyon göçmenimize ev sahipliği yapamayız” dedi.
6.05.2022 Siyaset
Sarıgül: Türkiye'm 250 bin üzerindeki kader mahkumlarına kucak açmalı
Sarıgül: Türkiye'm 250 bin üzerindeki kader mahkumlarına kucak açmalı Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü, adil ve şefkatlidir. 4,5 milyon Suriyeliye bakan benim Türkiye’m, 250 binin üzerindeki kader mahkumlarına da kucak açmalıdır” dedi.
3.05.2022 Siyaset
Mustafa Sarıgül partililerle bayramlaştı
Mustafa Sarıgül partililerle bayramlaştı Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da partililerle bayramlaştı.
2.05.2022 Siyaset
Sarıgül: CHP’yi kimse geri alamaz
Sarıgül: CHP’yi kimse geri alamaz Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, cezaevindeki hükümlüler için genel af çağrısında bulundu. Sarıgül, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin söylediği iddia edilen 'CHPyi geri alacağım' sözleriyle ilgili, "Cumhuriyet Halk Partisi bizim için son derece kıymetlidir, CHP’yi kimse geri alamaz. Türkiye Değişim Partisi olarak bizim CHP’ye, Cumhuriyet Halk Partililere saygımız ve sevgimiz sonsuzdur" dedi.
30.04.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Tdp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tdp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.