Tayyar Öz

Tayyar Öz

Son dakika tayyar öz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tayyar öz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tayyar öz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tayyar Öz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tayyar öz gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 tayyar öz haberi bulunmuştur. Tüm tayyar öz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine atanan kayyum 'Çok fazla kötülük var' diyerek intihar etti
Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine atanan kayyum 'Çok fazla kötülük var' diyerek intihar etti Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine kayyum olarak atanan Bünyamin Ergün, not bırakarak yaşadığı binanın 9. katından aşağı atlayıp intihar etti.
20.03.2024 Gündem
Tayyar ve Özlem Öz çifti şikayetçi oldu mahkeme kararını verdi! Sosyal medyadaki yorumlar çıldırttı
Tayyar ve Özlem Öz çifti şikayetçi oldu mahkeme kararını verdi! Sosyal medyadaki yorumlar çıldırttı Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti sosyal medyada kendilerine yönelik yorumlara tepki göstererek şikayetçi oldular. Haklarında 5 ayrı suçtan soruşturma yürütülen ve mal varlıklarına el konulan Tayyar ve Özlem Öz çifti, sosyal medyada kendileri hakkında yapılan yorumlara tahammül edemeyip savcılığa başvurdu. Savcılık ise yorumların hakaret içermeyip eleştiri niteliğinde olduğunu vurgulayarak takipsizlik kararı verdi
22.01.2024 Gündem
Öz çiftinin 3 şirketine kayyum atandı
Öz çiftinin 3 şirketine kayyum atandı Özlem ve Tayyar Öz çiftine ait 3 şirkete kayyum atandı.
4.12.2023 Gündem
Sosyal medyanın şampiyonlar liginin tüm mal varlıklarına el konuldu
Sosyal medyanın şampiyonlar liginin tüm mal varlıklarına el konuldu Dilan Polat'ın 2019 yılında paylaştığı ve sosyal medyanın 'şampiyonlar ligi' olarak isimlendirdiği fotoğrafta bulunan 12 kişinin tüm mal varlıklarına el konuldu. Mal varlıklarına el konulan isimler Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Tolunay Topal, Yasemin Yiğit, Tuğba Demir ve Yavuz Selim Korkut.
1.12.2023 Gündem
Özlem Öz ve Tayyar Öz ile ilgili yeni gelişme! Rahat tavırları dikkat çekti, ilk açıklama geldi
Özlem Öz ve Tayyar Öz ile ilgili yeni gelişme! Rahat tavırları dikkat çekti, ilk açıklama geldi Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "resmi belgede sahtecilik", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek" ve "vergi usul kanununa muhalefet" suçlarından soruşturma başlatıldı. Soruşturma haberi sonrası Özlem Öz sosyal medya sayfasından bir açıklama yaptı. Ardından Özlem Öz ve Tayyar Öz kahvaltı yaptıkları anları paylaşarak masa başında taksi ücreti hesabı yaptı. Haklarında soruşturma başlatılan ikilinin ücret hesaplaması sosyal medya kullanıcıları tarafından ciddi bulunmadı.
29.11.2023 Gündem
Hangi fenomenlere soruşturma açıldı? Fenomenlere yurt dışı yasağı mı konuldu?
Hangi fenomenlere soruşturma açıldı? Fenomenlere yurt dışı yasağı mı konuldu? Dilan - Engin Polat çifti davasının ardından diğer fenomenler de mercek altına alındı. Özlem ve Tayyar Öz çifti hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yurt dışı yasağı getirilen isimler de belli oldu. Öte yandan Yurt dışı yasağına dahil edildiğini öğrenen Eylül Öztürk sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. Öztürk, "Evet şu anda bana geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla. Ben buradan bunu anlıyorum. Demek ki soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım." şeklinde yazdı.
29.11.2023 Gündem
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili haklarında ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası verilen sanıklardan anne Mine Durak (28) ile sevgilisi Serkan Elçetin'in (39) cezaları Yargıtay'da da onandı.
28.11.2023 Gündem
Düğününde hediye edilen pompalı tüfekle öldürüldü
Düğününde hediye edilen pompalı tüfekle öldürüldü Esenyurt’ta sokak ortasında silahla vurularak öldürülen 23 yaşındaki İbrahim Yurdaseven'in düğününde hediye edilen pompalı tüfekle vurulduğu ortaya çıktı. Gencin cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak memleketi Amasya'ya götürüldü.
28.11.2023 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasından sonra Özlem ve Tayyar Öz çifti için Başsavcılık harekete geçti
Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasından sonra Özlem ve Tayyar Öz çifti için Başsavcılık harekete geçti Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahipleri Tayyar Öz ile eşi Özlem Öz hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma', 'Resmi belgede sahtecilik', 'Vergi usul kanununa muhalefet' ve 'Malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek' suçlarından soruşturma başlatıldı.
28.11.2023 Gündem
Polatlardan sonra fenomenler fakirleşti! İşte villalardan yer sofralarına değişen sosyal medya paylaşımları…
Polatlardan sonra fenomenler fakirleşti! İşte villalardan yer sofralarına değişen sosyal medya paylaşımları… Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasıyla fenomenleri de korku saldı. Lüks yaşantılarıyla göz çarpan fenomenler paylaşımlarını değiştirdi. Soruşturma korkusu yaşayan fenomenlerin bazısı köyde soba yaktı, bazısı köy sofrasında yerde yemek yedi. İşte fenomenlerin Polat ailesi tutuklandıktan sonra değişen sosyal medya paylaşımları…
22.11.2023 Gündem
Fenomen Nevra Bilem'in skandal ses kaydı ortaya çıktı: Sen duanı et, para bulur seni
Fenomen Nevra Bilem'in skandal ses kaydı ortaya çıktı: Sen duanı et, para bulur seni Dilan Polat-Engin Polat, Candan kardeşler, Özlem-Tayyar Öz, Şule Kayatürk ve Yasin Türk'ten sonra dolandırıcılıkla suçlanan sosyal medya fenomeni Nevra Bilem'in skandal ses kaydı ortaya çıktı. Nevra Bilem, parasını geri isteyen mağdura bakın nasıl cevap verdi. İşte son dakika haberin detayları...
20.11.2023 Gündem
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı Güzellik merkezi sahibi fenomenler Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin gözaltına alınmasının ardından panikte. Ne yapacağını şaşıran fenomenler sosyal medya hesaplarında büyük bir temizliğe başladı. Ama vergi müfettişleri onları peşine düştü bile. İşte o fenomenlerden Nevra Bilem ile ilgili de bir gerçek ortaya çıktı. Onlarca kişi, 'Nevra Bilem bizi dolandırdı' diye suç duyurusunda bulundu.
11.11.2023 Gündem
Servetleri dudak uçuklatıyor! Fenomenleri korku saldı, tek tek siliyorlar! Radara takılanlar: Şule Kayatürk, Selin Ciğerci ve Özlem Lina Öz ve eşi Tayyar Öz
Servetleri dudak uçuklatıyor! Fenomenleri korku saldı, tek tek siliyorlar! Radara takılanlar: Şule Kayatürk, Selin Ciğerci ve Özlem Lina Öz ve eşi Tayyar Öz Lüks yaşamlarını sosyal medyada sergilemekten çekinmeyen fenomen isimler dikkatleri üzerlerine çekiyor. Dilan Polat soruşturmasının ardından benzer paylaşımlar yapan ve genç yaşta sahip oldukları servetleri sosyal medya kullanıcılarının radarına girdi. Tayyar-Özlem Öz ve Şule-Yasin Kayatürk çiftlerinin servetleri inceleniyor. Bu iki çift de kara para aklamak suçundan tutuklanan Dilan-Engin Polat çifti gibi güzellik merkezi işletiyor ve kozmetik malzeme ticareti yapıyor. Bazı fenomenlerin paylaşım sayıları azalırken, bazılarının geçmiş paylaşımlarını sildikleri dikkat çekiyor.
9.11.2023 Gündem
32 ilde operasyon! Jamukhan Ulus yakalandı
32 ilde operasyon! Jamukhan Ulus yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 32 ilde düzenlenen Narkogüç operasyonunda 210 şahsın yakalandığını duyurdu. Aralarında örgüt liderliğini de yapan Jamukhan Ulus'un da olduğu çeteye düzenlenen operasyonların detayları da paylaşıldı.
9.11.2023 Gündem
İşler açılınca kira ödemek istiyorlar
İşler açılınca kira ödemek istiyorlar Mısır Çarşısı’nda dükkanların yarısının açılmadığını söyleyen esnaf, "3 ay kira ödemedik. Geriye dönük kiraların alınmamasını ya da işler açılınca alınmasını talep ediyoruz." diyor
4.07.2020 Ekonomi
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu İlçe ilçe seçim sonuçları... Hangi ilçede kim kazandı? Detaylar haberimizde... 31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçları...
31.03.2019 Siyaset
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleriyle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde milletvekilleri ile bir araya geldi
21.03.2018 Siyaset
Şamil Tayyar'dan bomba iddia
Şamil Tayyar'dan bomba iddia AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, “Cumhurbaşkanımıza yanlış bilgi vererek, bazı cemaatçi isimlerin çok iyi yerlere getirildiğini düşünüyorum...
29.09.2021 Gündem
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste!
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste! AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin il il milletvekili listeleri belli oldu. AK Parti, CHP, HDP, MHP milletvekili adaylarının hangileri milletvekili olmayı başardı?
29.09.2021 Gündem
Şamil Tayyar: Partimize el bombası atmak istiyor
Şamil Tayyar: Partimize el bombası atmak istiyor AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, "Vakit kaybetmeden seçime gidilmeli...
29.09.2021 Gündem
AK Parti vekil adayları belli oldu!
AK Parti vekil adayları belli oldu! AK Parti üst kurul çalışması bitti. Milletvekili adayları belli oldu.
29.09.2021 Gündem
Van Ziraat Bankası'nda rehine krizi!
Van Ziraat Bankası'nda rehine krizi! VAN'da akşam saatlerinde bir kamu bankasının Erciş Yolu üzerindeki Tuşba Şubesi'ne gelerek soygun girişiminde bulunan Veysel Yolcudağ, polisin düzenlediği operasyon sonucu yaklaşık 9 saat sonra etkisiz hale getirildi.
29.09.2021 Gündem
HSYK'dan bomba kararname!
HSYK'dan bomba kararname! Şike savcısı Mehmet Berk Balıkesir’e, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ifadeye çağıran Savcı Sarıkaya ise Erzurum’a gönderildi...
29.09.2021 Gündem
Aziz Yıldırım'dan olay sözler
Aziz Yıldırım'dan olay sözler Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Deniz Tolga Aytöre ve Genel Sekreter Mahmut Uslu, CNNTürk'ün canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
13.02.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Tayyar Öz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tayyar öz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.