Tavuk Döner

Tavuk Döner

Son dakika tavuk döner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tavuk döner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tavuk döner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tavuk Döner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tavuk döner gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 tavuk döner haberi bulunmuştur. Tüm tavuk döner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanalı dönerci şubeleşerek büyüyor! Yurt dışında da hizmet veriyor
Adanalı dönerci şubeleşerek büyüyor! Yurt dışında da hizmet veriyor Adana’da faaliyet gösteren döner restoranı hem yurt içi hem de yurt dışında şubeleşerek büyüyor.
27.02.2024 Adana
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
13 kişi tavuk dönerden zehirlenerek hastaneye kaldırıldı!
13 kişi tavuk dönerden zehirlenerek hastaneye kaldırıldı! Balıkesir'in Edremit ilçesinde yedikleri gıdadan zehirlenen 13 kişi Edremit Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
4.05.2023 Yaşam
Tavuk döner sebebiyle hayatını kaybetti
Tavuk döner sebebiyle hayatını kaybetti Düzce’de tavuk döner alarak kaldırımda yemeye başlayan İrfan Güler(68), dönerin nefes borusuna kaçması sonucu hayatını kaybetti.
23.08.2022 Yaşam
Kilosu 25 liraya düştü! Talep resmen patladı, kuyruklar oluştu
Kilosu 25 liraya düştü! Talep resmen patladı, kuyruklar oluştu Karadeniz’de mayın görülmesi üzerine birçok balıkçı denizden çekilirken, Tekirdağ’da hamsi ve istavritin kilogramı 25 TL'den satılmaya devam ediyor. Balığın kilosunu 25 liraya gören vatandaşlar ise balıkçı tezgâhlarının başında kuyruklar oluşturdu.
7.04.2022 Ekonomi
Muğla'da 28 öğrenci hastaneye kaldırıldı!
Muğla'da 28 öğrenci hastaneye kaldırıldı! Muğla'da öğle arasında bir ortaokulun kantininde satılan tavuk döneri yedikten sonra rahatsızlanan 28 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvurdu.
18.02.2022 Gündem
Hamileyseniz düşüğe sebep olabilir! Bu yiyeceğe çok dikkat...
Hamileyseniz düşüğe sebep olabilir! Bu yiyeceğe çok dikkat... Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Işıl Var, tavuk etlerinin çabuk bozulabilen ürünler olduğunu ve hayvansal ürünlerin yetiştirilmesinden sofraya gelene kadarki süreçte iyi muhafaza edilmesi gerektiğini söyledi. Hamilelerin düşük yapmasına neden olan listeria bakterisinin yapılan araştırmalarda tavuk etinde çok miktarda görüldüğünü uyarısında bulunan Prof. Dr. Işıl Var, "Satılmayan tavuk döneri buzdolabı koşullarında saklasanız bile listeria, soğuk koşullarda yaşamaya ve üremeye devam ediyor’’ dedi.
25.02.2021 Sağlık
Et ve tavuk dönerde tadarak anlaşılamayan hileler
Et ve tavuk dönerde tadarak anlaşılamayan hileler ET ve tavuk dönerde hile ya da tağşiş yapan işletmeler tüketicinin hem sağlığına hem de cebine zarar veriyor. Bazı tavuk döner işletmeleri 100 gram fiyatına 50 gram verip, içeriğinde de tavuk derisi kullanıyor. Et dönerde ise hileci işletmeler et dönerin içine kıyma, kırıntı et, sakatat hatta tek tırnaklı eti koyabiliyor. Üstelik bunları tadımla anlamak mümkün değil.
1.02.2021 Gündem
Canan Karatay'a  şok! 'Bunu yemeyin' diyemeyecek
Canan Karatay'a şok! 'Bunu yemeyin' diyemeyecek Tavukçular, katıldığı TV programlarında ürünlerinin kanser yaptığını söyleyen Prof. Dr. Canan Karatay’la aralarındaki ezeli kavgayı kazandı. TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’ndan geçen düzenlemeye göre gıdalarla ilgili bilimsel dayanağı olmadan yanıltıcı yayın yapan veya korku ve güvensizlik ile tüketim alışkanlıklarını olumsuz etkileyenlere 50 bin TL’ye kadar ceza verilecek.
8.07.2020 Gündem
MHP Çin tuzunun yasaklanması için yasa teklifi verdi
MHP Çin tuzunun yasaklanması için yasa teklifi verdi Doyma hissini baskılayan, epilepsiden obeziteye kadar hastalıklara davetiye çıkaran ‘Çin tuzu’nun (MSG) yasaklanması için MHP, Meclis’e yasa teklifi verdi. Bir çeşit kimyasal ürün olan ve ‘Çin tuzu’ olarak bilinen bu maddenin sadece kapalı gıdalarda değil, balıktan patates kızartmasına kadar gıda maddelerinde tat verici olarak kullanıldığı ifade edildi.
25.02.2020 Yaşam
Canan Karatay'a büyük şok! Suç duyurusunda bulundular
Canan Karatay'a büyük şok! Suç duyurusunda bulundular Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES), "Başından beri tavuk dönere karşıyım. Tavuk döner olan büfelerin önünden geçerken bile midem bulanıyor" diyen Prof. Dr. Canan Karatay hakkında suç duyurusunda bulundu. Canan Karatay'ı genelleme yapmakla eleştiren TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl, "Bu ürünlerde bir şey varsa zararlı olarak bu bakanlıklar, bu devlet bu kurumlar ne işe yarıyor. O zaman bunları kapatalım. Sadece Canan Karatay hanımefendi ve onun gibileri dinleyelim. Ekonomiye verdiği zarar inanılmaz boyutta" dedi.
13.12.2019 Yaşam
Tavuk döner tartışması yeniden alevlendi
Tavuk döner tartışması yeniden alevlendi İç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajla tavuk döner tartışmasının fitilini ateşledi. “Başından beri tavuk dönere karşıyım. Tavuk döner olan büfelerin önünden geçerken bile midem bulanıyor” diyen Prof. Dr. Karatay’ın bu sözlerine konunun uzmanlarından cevap geldi. İşte o yanıtlar:
10.12.2019 Gündem
Canan Karatay uyardı: Önünden geçerken bile midem bulanıyor
Canan Karatay uyardı: Önünden geçerken bile midem bulanıyor Önemli önemli sokak lezzetlerinden dönerle ilgili iddiaları değerlendiren Prof. Dr. Canan Karatay ise, "Ucuz etin yahnisi olmaz. Onun için eğer bir şey ucuzsa mutlaka içerisinde katkı maddesi vardır. Dönerde ve hazır köftelerde soya ve katı yağlar çok fazla kullanılıyor" diye konuştu.
6.12.2019 Yaşam
Canlı yayında uyarı geldi! Sakın yemeyin
Canlı yayında uyarı geldi! Sakın yemeyin Türkiye genelinde art arda açılan et döner dükkanları büyük bir rekabet ortamı oluşturdu. Kilosu 50-60 lira arasında değişen döner, piştikten sonra nasıl 200-250 gramı 8 ila 10 liraya satılabiliyor? İşte çarpıcı detaylar...
2.12.2019 Gündem
Sivas'ta öğrenciler hastaneye kaldırıldı
Sivas'ta öğrenciler hastaneye kaldırıldı Sivas’ta 5 lise öğrencisi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
5.11.2019 Yaşam
Afyonkarahisar’da tavuk döner yiyen 67 kişi zehirlendi
Afyonkarahisar’da tavuk döner yiyen 67 kişi zehirlendi Afyonkarahisar’da aynı dönerciden tavuk döner yiyen 67 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Afyonkarahisar’da üniversite öğrencilerinin yoğun olarak ikamet ettiği Erenler mahallesinde faaliyet gösteren bir dönerciden döner yiyen onlarca kişi zehirlendi.
3.11.2019 Yaşam
Ucuz et ve tavuk dönere dikkat
Ucuz et ve tavuk dönere dikkat Tavuk dönerci ve kebapçıların artmasıyla birlikte fiyatlarda önemli farklar ortaya çıkmaya başladı. Kentte tavuk döner normalde 7 lira ile 10 lira arasında satılırken, bazı satıcılar döneri 5 liradan, bazı satıcılar ise 3 liradan satıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan Yağmur, "Ucuz etin içerisinde soya fasulyesi var. Havuçtan, tavuk kemiğinden ve kırıntıdan kıyma yapılıyor. Sakatat atıklarını bici boyası ile karıştırıp satıyorlar" dedi.
4.10.2019 Yaşam
Döner fiyatında ilçeler arasında büyük fark
Döner fiyatında ilçeler arasında büyük fark Okul çevreleri, iş yeri yakınları, sokak araları ve işlek caddeler. Hemen hemen hepsinde tavuk döner satan dükkanlar görüyoruz. Yarım ekmek tavuk döneri ucuz fiyata satan dükkanlar olduğu gibi 10 TL'nin üzerine satanlar da var. Peki fiyat farkı neden kaynaklanıyor? Halk sağlığı uzmanlarının da zaman zaman gündeme getirdiği ucuz fiyata tavuk döner sağlığımızı tehdit ediyor mu? DHA ekibi tavuk döner fiyatındaki farkı, farklı dükkanlarda esnaf ve vatandaşla konuştu.
2.10.2019 Gündem
Dönerde kanser riski! Yerken bir daha düşünün
Dönerde kanser riski! Yerken bir daha düşünün Türklerin vazgeçilmez lezzetlerinden olan döner, uygun koşullarda pişirilmezse insan sağlığını tehdit ediyor. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Mücahit Gür, fazla pişirilen dönerin kanserojen risk taşıdığını vurgulayarak, çiğ olarak tüketilirse de başta ishal olmak üzere mide ve bağırsak rahatsızlıklarına yol açtığını söyledi.
2.10.2019 Sağlık
İstiklal Marşı'nı okuyarak engel olmak  istediler
İstiklal Marşı'nı okuyarak engel olmak istediler Muğla'da belediye ekipleri, yol genişletme çalışması sırasında, kanuna aykırı yapıldığı belirtilen dönerciye ait sundurmayı sökmek istedi. İşletme çalışanları tebligat yapılmadığını iddia ederek, yıkım işlemini engellemek için İstiklal Marşı okudu. Marşa tekrar başlamaya çalışan işletme çalışanlarını polis engellerken, belediye ekipleri sundurmayı söktü.
24.11.2018 Yaşam
Cinsel istismar sanığına ilk celsede 39 yıl hapis cezası
Cinsel istismar sanığına ilk celsede 39 yıl hapis cezası Erzurum'da, yaşları 7 ile 11 arasında değişen 3 kız çocuğunu alıkoyup, 1'ine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 42 yaşındaki İsrafil İ., ilk celsede 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'çocuğun cinsel istismarı' suçlarından 'iyi hal' indirimi uygulanmadan 39 yıl hapis cezasına mahkum edildi. Suçlamaları reddeden İsrafil İ., mahkeme heyetine, "Böyle bir suçtan karşınıza çıkmak istemezdim. Dilim tutulmaktadır" dedi.
16.11.2018 Yaşam
Giresun'da 110 öğrenci zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
Giresun'da 110 öğrenci zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı Giresun'da, 110 lise öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı.
28.09.2018 Yaşam
Tarihi geçmiş tavuğu alıp döner yapıyorlar
Tarihi geçmiş tavuğu alıp döner yapıyorlar Türk Veteriner Hekimler Birliği Başkanı Gözet, “Tavuk döneri 10 liradan aşağı satandan yemeyin, sağlığınızdan olmayın. Zincir marketlerden tarihi geçmiş 15 liralık tavuğu 5 liraya alıp hangi vicdanla yediriyorsunuz?” dedi.
15.03.2018 Yaşam
10 liradan ucuzsa yemeyin!
10 liradan ucuzsa yemeyin! Sağlık riskleri barındırdığı için ucuz dönerlerin tüketilmemesi gerektiğini belirten Türk Veteriner Hekimler Birliği Merkez Konseyi Başkanı Gözet, "Vatandaşlarımıza sesleniyorum; tavuk dönerini 10 liradan aşağı satan yerlerden yemeyin" dedi.
15.03.2018 Sağlık
Emrah'ın oğlunun yeni sevgilisi!
Emrah'ın oğlunun yeni sevgilisi! Geçen günlerde tavuk dönerci olmaya karar veren Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, izdivaç programında tanıştığı sevgilisinden ayrılıp yeni bir aşka yelken açtı.
12.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tavuk Döner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tavuk döner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.