Taşköprü

Taşköprü

Son dakika taşköprü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taşköprü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taşköprü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taşköprü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taşköprü gelişmeleri de dahil olmak üzere 450 taşköprü haberi bulunmuştur. Tüm taşköprü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kastamonu yerel seçim sonuçları 2024: Kastamonu belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kastamonu'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kastamonu yerel seçim sonuçları 2024: Kastamonu belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kastamonu'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kastamonu geldi. Kastamonu yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kastamonu Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kastamonu'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kastamonu yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor Adana, sahip olduğu coğrafi konum ve kültürel yapısıyla birçok halka ev sahipliği yapan bir şehir olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça zengin bir kültürel altyapıya sahip olan Adana'da birçok efsane ve mitolojik hikaye geçmişten günümüze aktarılmaya devam ediliyor.
24.03.2024 Adana
Adana'nın manzarasına doyacağınız turistik noktaları! İşte gezginlerin mutlaka uğraması gereken yerler...
Adana'nın manzarasına doyacağınız turistik noktaları! İşte gezginlerin mutlaka uğraması gereken yerler... Akdeniz'in incisi Adana, zengin tarihi mirası, lezzetli mutfağı ve doğal güzellikleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Seyhan Nehri'nin kenarında yer alan bu şehir, Taşköprü, Ramazanoğlu Konağı gibi önemli tarihi yapılarını da bünyesinde barındırıyor. Sadece nehrin güzelliği mi? Tabii ki hayır... İşte Adana'nın gezilip görülesi birbirinden güzel noktalarından sadece birkaçı... 
25.02.2024 Adana
Kastamonu'da otobüs devrildi! Çok sayıda ölü var
Kastamonu'da otobüs devrildi! Çok sayıda ölü var Kastamonu-Taşköprü karayolunda otobüs devrildi, ekipler olay yerine sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti. Kastamonu Valisi Meftun Dallı kazada can kaybının 6'ya yükseldiğini, 33 yaralı olduğunu söyledi.
26.01.2024 Gündem
Rotary'lerden kadınlara destek
Rotary'lerden kadınlara destek Adana Taşköprü Rotary ve Seyhan Rotary Kulüpleri’nin Girişimci Kadınlar Projesi (GİKA)’nden 100 den fazla kadın yararlandı.
24.01.2024 Adana
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER Adana'nın kurtuluşunun yıl dönümü, coşkuyla hatırlanmaya devam ediyor. Özellikle Adana şehri olmak üzere, 5 Ocak'ta kutlanan bu anlamlı gün, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunu onurlandırmak amacıyla coşkuyla karşılanıyor. Peki, Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu, nasıl gerçekleşti? 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri…
5.01.2024 Gündem
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar'
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar' İstanbul Gaziosmanpaşa’da kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğundan günlerdir haber alınamıyor. Neside Aldanma'nın ailesine gönderdiği mesajlarda kaçırıldığını yazdığı görülüyor. Anne Özgür Aldanma, "Neside kuzenlerine babasına mesaj atıyor. Mesajlarda, 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar. Ben nerede olduğumu bilmiyorum' yazmış. Biz o mesajları kızımın gönderdiğine inanmıyoruz. Babası mesaj atana 'Eğer sensen kızım büyük amcanın ismini söyle' demiş telefon kapanmış" dedi.
13.12.2023 Gündem
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu Kastamonu’da 4 yıl önce inşaat şirketi adı altında çizdirdikleri projedeki aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi dolandıran ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan tutuklu sanıklar, 90 gün tutuklu kaldıktan sonra ilk duruşmada serbest kaldı.
31.10.2023 Gündem
'Beyaz Altın'da hasat başladı! Ünlü Taşköprü sarımsağı tarlalarında okul harçlığı mesaisi
'Beyaz Altın'da hasat başladı! Ünlü Taşköprü sarımsağı tarlalarında okul harçlığı mesaisi Kastamonu’da iki okul öğrencisi, “beyaz altın” olarak adlandırılan ve dünyanın en kaliteli sarımsağı olarak gösterilen Taşköprü sarımsağının hasadı için çalışarak okul harçlıklarını kazanıyor.
12.07.2023 Yaşam
Depremzede çiftçilerin mazot ve gübre destekleri nakit ödenecek
Depremzede çiftçilerin mazot ve gübre destekleri nakit ödenecek Depremler nedeniyle zarar gören ve afet bölgesi ilan edilen illerde kayıtlı çiftçiler için 2022 üretim yılı mazot ve gübre destekleme ödemeleri nakit olarak gerçekleştirilecek.
20.02.2023 Ekonomi
Kastamonu'nda yolcu otobüsü devrildi: 30 yaralı
Kastamonu'nda yolcu otobüsü devrildi: 30 yaralı Ankara'dan Sinop'a giden yolcu otobüsü, Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek devrildi. Yan yatan otobüste 30 kişi yaralandı.
13.02.2023 Gündem
Eski MHP Taşköprü Kadın Kolları Başkanı Memioğlu, evinde ölü bulundu
Eski MHP Taşköprü Kadın Kolları Başkanı Memioğlu, evinde ölü bulundu Kastamonu'da, eski MHP Taşköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Gizem Memioğlu (41), evinde ölü bulundu.
5.01.2023 Gündem
16 bin fidan toprakla buluştu
16 bin fidan toprakla buluştu ”Ormanları Yarına Taşıyoruz” projesi kapsamında Ege Orman Vakfı ile iş birliği yapan Aras Kargo’nun 16 bin çalışanı adına yaptığı 16 bin adet fidan bağışının dikim töreni İzmit’te gerçekleştirildi.
5.12.2022 Ekonomi
Her gün mezar içinde yatıyor! Köylüler görünce inanamadı
Her gün mezar içinde yatıyor! Köylüler görünce inanamadı Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde yaşayan Firdevs ve Erol Ünal çifti, öldükten sonra yan yana olabilmek için ölmeden mezarlarını yaptırdı. Erol Ünal her gün ziyaret ettiği mezara yatarak dinleniyor.
1.11.2022 Yaşam
Bakan Mahmut Özer, şehit olan 41 madenciyle ilgili flaş kararı duyurdu
Bakan Mahmut Özer, şehit olan 41 madenciyle ilgili flaş kararı duyurdu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Amasra’da madendeki patlamada şehit olan 41 madencinin çocuklarının eğitim masraflarının bakanlık tarafından üstlenildiğini açıkladı. Bakan Özer, "O yavrularımızın tüm eğitim masraflarını biz karşılayacağız. Burslar vereceğiz, tüm okul, kırtasiye masraflarını biz karşılayarak onları yalnız bırakmayacağız” dedi.
17.10.2022 Gündem
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son durumu açıkladı: 6 hastadan 5'inin durumu ciddiyetini koruyor
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son durumu açıkladı: 6 hastadan 5'inin durumu ciddiyetini koruyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bartın’da maden ocağında meydana gelen patlama sonrası Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne sevk edilen yaralı hastalara ilişkin, "6 hastamızın 5'inin durumu ciddi, 5’i de solunum cihazına bağlı. Yanık yüzdeleri yüzde 65-85 arası değişmekte. Önümüzdeki 3-4 günün yakın takiple seyirlerini görmemiz gerekecek." dedi.
15.10.2022 Gündem
Bartın'dan maden faciası! Acı haber geldi 28 maden işçimiz hayatını kaybetti
Bartın'dan maden faciası! Acı haber geldi 28 maden işçimiz hayatını kaybetti Bartın'da Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağında patlama meydana geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca patlama nedeniyle can kayıplarının sasyısının 28'e yükseldiğini açıkladı. Patlama sonrası bölgeye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez sabah 06.00'da kameralar karşısına geçerek son durumu açıkladı.
15.10.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Kastamonu’da yolcu otobüsü ile traktör çarpıştı: Ölü ve yaralılar var
Kastamonu’da yolcu otobüsü ile traktör çarpıştı: Ölü ve yaralılar var Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde yolcu otobüsü ile traktör çarpıştı. Ölü ve yaralıların olduğu kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi.
9.09.2022 Yaşam
Patates büyüklüğünde dolu yağdı! 10 dakika yetti, vatandaşlar zor anlar yaşadı
Patates büyüklüğünde dolu yağdı! 10 dakika yetti, vatandaşlar zor anlar yaşadı Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde güneşli hava yerini yağışa bıraktı. Patates büyüklüğünde dolu yağdı. 10 dakika süren yağmur hayatı olumsuz etkiledi.
3.09.2022 Yaşam
Petrol umudu! 37 yıl sonra büyük iddia, yeniden açılması istendi
Petrol umudu! 37 yıl sonra büyük iddia, yeniden açılması istendi Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde yaşayan vatandaşlar, 37 yıl önce yapılan sondajın ardından demir borularla ağzı kapatılan ve o dönemde çıkarttıkları petrolü çakmakla yaktıkları kuyunun yeniden açılarak incelenmesini istedi.
28.08.2022 Gündem
Kastamonu'da zincirleme kaza: 3 ölü, 5 yaralı
Kastamonu'da zincirleme kaza: 3 ölü, 5 yaralı Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde 4 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
18.08.2022 Yaşam
Silahla birbirlerini yaralayıp, hastaneye kendi araçlarıyla gittiler
Silahla birbirlerini yaralayıp, hastaneye kendi araçlarıyla gittiler Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, tartışma sonrası birbirlerine ateş açan 2 kişi yaralandı. İki yaralı da hastaneye kendi araçlarıyla gitti. 
8.08.2022 Yaşam
‘Beyaz altın’ hasadı başladı! Kilosu 30 lira, 4 bin ailenin gelir kapısı...
‘Beyaz altın’ hasadı başladı! Kilosu 30 lira, 4 bin ailenin gelir kapısı... Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde üretilen ve "beyaz altın" olarak adlandırılan sarımsağın hasadına başlandı. Bu sezon 25 bin ton rekolte elde edilmesi beklenen sarımsak yetiştiriciliğinden 4 bin aile, ekonomik kazanç sağlıyor.
12.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Taşköprü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taşköprü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.