Taşkın

Taşkın

Son dakika taşkın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taşkın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taşkın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taşkın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taşkın gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.008 taşkın haberi bulunmuştur. Tüm taşkın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarlada kalan lahanayı ücretsiz dağıtıyor! "Dağıt dağıt bitmiyor sanki bereketleniyor"
Tarlada kalan lahanayı ücretsiz dağıtıyor! "Dağıt dağıt bitmiyor sanki bereketleniyor" Kozan’ın Hacıbeyli Mahallesi'nde bu yıl 10 dönüm araziye 27 bin 500 lahana fidesi eken üretici Haşim Taşkın tarlada kilosu 8 TL’den 1 TL’ye düşen lahanayı satamayınca kendi toplayıp köyüne dağıtma kararı aldı. 10 gündür tarladan topladığı lahanaları dağıtan Taşkın, "Dağıt dağıt bitmiyor sanki bereketleniyor" dedi.
8.04.2024 Adana
Süper Lig'in yeni ekibi belli oldu
Süper Lig'in yeni ekibi belli oldu Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Eyüpspor, Altay’ı 4-1 mağlup ederek sezon bitimine 5 hafta kala Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
7.04.2024 Futbol
Enterra halka arz kaç lot verdi, Enterra ne zaman işlem görecek? Entra Energy halka arz sonuçları
Enterra halka arz kaç lot verdi, Enterra ne zaman işlem görecek? Entra Energy halka arz sonuçları Entra halka arz sonuçları ile ilgili aramalar yatırımcılar tarafından sorgulanmaya başlandı. Entra kaç lot verdi, Enterra halka arz ne zaman işlem görecek? Sorularının yanıtı sorgulamaya başlandı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı alan Ic Enterra halka arz 27-28-29 Mart 2024 tarihleri arasında 3 gün boyunca talep topladı. İşte Entra halka arzına dair merak edilenler detaylar…
1.04.2024 Ekonomi
31 Mart 2024 Adana seçim sonuçları! (Yerel seçim sonuçları burada) Adana belediyesini hangi parti kazandı? CHP, AK Parti, İYİ Parti, MHP Adana belediye seçimleri
31 Mart 2024 Adana seçim sonuçları! (Yerel seçim sonuçları burada) Adana belediyesini hangi parti kazandı? CHP, AK Parti, İYİ Parti, MHP Adana belediye seçimleri Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. Adana’da 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Adana belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Adana seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Adana seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri soruşturması sürüyor. Soruşturma kapsamında iş insanı Hüseyin Köksal, İstanbul soruşturma kapsamında ifade verdi.
29.03.2024 Gündem
Sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştırdılar, çıkan gaz 16 öğrenciyi zehirledi
Sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştırdılar, çıkan gaz 16 öğrenciyi zehirledi Diyarbakır'da, sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştıran öğrencilerden 16'sı çıkan gazdan etkilenince hastaneye kaldırıldı.
28.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Bir ilde eğitime kar engeli
Bir ilde eğitime kar engeli Hakkari'de etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi.
21.03.2024 Gündem
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası sahaya giren şüphelilerden 5'i tutuklandı! İşte maskesli taraftarın ilk ifadesi
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası sahaya giren şüphelilerden 5'i tutuklandı! İşte maskesli taraftarın ilk ifadesi Süper Lig'de Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylara ilişkin gözaltına alınan 12 kişiden, emniyette işlemleri tamamlanan aralarında yeşil zemine ilk giren maskeli taraftar H.Ç.’nin (20) de olduğu 7’si adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 12 kişiden, sahaya ilk giren maskeli Hasan Çetinkaya ve korner direğiyle sarı laciverti oyunculara doğru koşan Engin Taşkın, tutuklandı. Adliyeye getirilen diğer şüphelilerin savcılık işlemleri sürerken sahaya ilk giren maskesli taraftarın ifadesi ortaya çıktı.
20.03.2024 Trabzonspor
Deniz bisikletiyle gölde mahsur kalan gençleri sualtı polisleri kurtardı! "Hava bir anda patladı"
Deniz bisikletiyle gölde mahsur kalan gençleri sualtı polisleri kurtardı! "Hava bir anda patladı" Adana’da deniz bisikletiyle gölde gezen 3 genç, hava şartlarının kötü olması sebebiyle mahsur kaldı. Gençler ‘Gemi Adam’ olarak bilinen sualtı polisleri tarafından kurtarıldı.
21.03.2024 Adana
Oruç tutmak, öfke kontrolü için güzel bir araçtır!
Oruç tutmak, öfke kontrolü için güzel bir araçtır! Oruç tutmanın bireylerde bazı duyguları pekiştirebileceğinin altını çizen Uzman Psikolog Fatmanur Taşkın, “Oruç tutmak bazı ihtiyaçlara geçici olarak veda etmeyi gerektirir, bu da sabır duygusunu geliştirebilir. Oruç tutan kişi kendini kontrol etme, yaptığı ve yapacağı tüm işlerde kendisini hesaba çekme, problemlere karşı sabretme alışkanlığını kazanır. Bu nedenle oruç, öfke kontrolü için de güzel bir araçtır” dedi.
20.03.2024 Sağlık
İki ilde eğitime kar engeli
İki ilde eğitime kar engeli Van'ın Çatak, Bahçesaray, Saray ve Özalp ilçelerinde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Hakkari'de etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar yarın için tatil edildi.
19.03.2024 Gündem
Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi
Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi Şirketlerin teknoloji liderlerinin ödüllendirildiği ‘Future of CIO & Awards’ bu yıl 15’inci kez sahiplerini buldu.
19.03.2024 Yaşam
Bir ilde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi
Bir ilde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi Hakkari'de yoğun kar yağışı ve yağmur nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.
18.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde açıklamalarda bulundu. CHP'ye 'kent uzlaşısı' üzerinden tepki gösteren Erdoğan, "Karşı tarafa bakıyorsunuz ortada ne şeffaflık var ne milli iradeye saygı var. Kent uzlaşısı uydurdular. Kimin eli kimin cebinde belli değil." dedi. Filistin konusunda muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Her kim bu milletin Gazze ve Filistin davasındaki desteğini sorguluyorsa kendi milletine hakaret ediyor demektir. Bu asılsız ithamların AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndan oy koparmak için dillendirilmesi utanç vericidir. Filistin konusunda kimse bize ders vermez." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "En küçük bir vizyonları yok. Milletimizi karamsarlığa sürüklemek isteyenlerin amacı; ülkeyi tekrar eski istikrarsızlık, kavga ve terör günlerine döndürmektir. Heybelerindeki tek malzeme budur. Bizim bu millet için çok büyük hayallerimiz var. 2023 hedefleriyle ülkemizi bugünlere hazırladık." ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Zeynep Çelik kimdir? Çanakkale Kalkım belediye başkanı kaç yaşında, hangi partiden?
Zeynep Çelik kimdir? Çanakkale Kalkım belediye başkanı kaç yaşında, hangi partiden? Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesi'nde bağımsız aday Zeynep Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanarak belediye başkanı oldu. Peki, Çanakkale Kalkım belediye başkanı Zeynep Çelik kimdir?
3.04.2024 Gündem
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılar
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılar Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 25 stajyer avukat, Adliye Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle ruhsatlarını aldılar.
1.03.2024 Adana
Adana'da trafik kazası! 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı
Adana'da trafik kazası! 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı Adana'nın Ceyhan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
29.02.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Füze sistemlerine sahip olmak beka meselesidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Füze sistemlerine sahip olmak beka meselesidir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Sakarya'da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, '31 Mart seçimleri geleceğimiz adına çok kritik.' dedi. Muhalefete tepki gösteren Erdoğan, 'Muhalefet öyle bir halde ki dünya yansa umurlarında değil. Türkiye’nin ikinci büyük partisi saç saça baş başa kavga ediyor.' ifadelerini kullandı.
24.02.2024 Gündem
Meteoroloji uyardı! Okullar bir gün süre ile tatil edildi
Meteoroloji uyardı! Okullar bir gün süre ile tatil edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Şanlıurfa için şiddetli yağış uyarısında bulunmasının ardından il genelinde okullar tatil edildi.
14.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taşkın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taşkın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.