Taşeron İşçiler

Taşeron İşçiler

Son dakika Taşeron İşçiler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Taşeron İşçiler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Taşeron İşçiler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taşeron İşçiler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taşeron işçiler gelişmeleri de dahil olmak üzere 599 taşeron işçiler haberi bulunmuştur. Tüm taşeron işçiler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bilgin: EYT'lilerin tamamı mayıs ayında maaşını almış olacak
Bakan Bilgin: EYT'lilerin tamamı mayıs ayında maaşını almış olacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, "EYT'de deprem bölgesinde müracaat edenlere öncelik verdik. İlk uygulamalar orada yapıldı. Şimdi 1 milyon kişi yaklaşık ilk maaşını aldı. Alamayanların kaybı yok. Gecikenler endişe etmiyorlar, çünkü birikmiş olarak alacaklar. EYT'lilerin tamamı mayıs ayında maaşını almış olacak" dedi.
27.04.2023 Ekonomi
Asgari ücrete ara zam, EYT'liere ilk maaş ve ikramiye! Bakan Bilgin açıkladı...
Asgari ücrete ara zam, EYT'liere ilk maaş ve ikramiye! Bakan Bilgin açıkladı... EYT'lilere ilk maaş, ikramiye ve asgari ücrete ara zam. Çalışan milyonların merak ettiği soruları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin canlı yayında açıkladı. Bakan Bilgin, mart ayı içinde EYT'ye başvuran ve hak kazanan herkesin nisan ayı içinde maaşını alacağını belirtti.
31.03.2023 Emekli
Meclis gündemi! Meclis ne zaman açılıyor, 28 Şubat Meclis gündeminde EYT var mı? Meclis ayın kaçında açılacak 2023? Meclis gündemi EYT takvimi
Meclis gündemi! Meclis ne zaman açılıyor, 28 Şubat Meclis gündeminde EYT var mı? Meclis ayın kaçında açılacak 2023? Meclis gündemi EYT takvimi Meclis ne zaman açılacak? Meclis açılış tarihi EYT görüşmeleri nedeniyle merakla bekleniyor. 11 ilde yaşanan ve büyük hasara neden olan Kahramanmaraş depreminin ardından TBMM çalışmalarına ara verilmişti. Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesinin çıkmasını bekleyen milyonlarca EYT'li ve kadroya geçmek isteyen taşeron işçiler “Meclis ne zaman açılıyor, TBMM saat kaçta açılacak? Bu hafta Meclis gündeminde ne var, EYT var mı?” sorularına yanıt arıyor. Peki, yarın Meclis açılıyor mu, Meclis'te ne görüşülecek? İşte 28 Şubat Meclis gündemi ve 2023 Meclis açılış tarihi...
27.02.2023 Gündem
EYT'lilerin ilk maaşını ne zaman alacağı belli oldu! Bakan Bilgin bizzat açıkladı
EYT'lilerin ilk maaşını ne zaman alacağı belli oldu! Bakan Bilgin bizzat açıkladı EYT'de flaş gelişme. EYT düzenlemesi için Meclis'i işaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Bizim beklentimiz 1 Mart itibarıyla EYT'lilerin ilk maaşlarını alabilecekleri bir düzenleme Meclis'te inşallah çıkacak diye düşünüyorum" dedi.
24.01.2023 Ekonomi
Sözleşmeliye kadro için kritik gün! Kabine’de belli olacak
Sözleşmeliye kadro için kritik gün! Kabine’de belli olacak Sözleşmeli memurlar ve taşeron işçiler kadro ile ilgili detayları büyük bir merakla araştırıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili bir açıklama yaptı.
27.11.2022 Gündem
Sözleşmeli memura kadro ne zaman verilecek? Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor, sözleşmeli personelin kadroya geçme şartları nelerdir?
Sözleşmeli memura kadro ne zaman verilecek? Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor, sözleşmeli personelin kadroya geçme şartları nelerdir? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bakanlığının 2023 bütçesinin sunumunu yaptı. Sözleşmeli memurlara kadronun ne zaman çıkacağını da paylaştı. Peki, Sözleşmeli memura kadro ne zaman verilecek? Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor, sözleşmeli personelin kadroya geçme şartları nelerdir?
11.11.2022 Çalışan Hakları
Geçici işçilere kadro var mı? Bakan Vedat Bilgin geçici işçilere kadro açıklaması yaptı mı, son durum ne?
Geçici işçilere kadro var mı? Bakan Vedat Bilgin geçici işçilere kadro açıklaması yaptı mı, son durum ne? Kamuda çalışan geçici işçi statüsünde olan 50 bine yakın işçi kadro verilip verilmediğini merak ediyor. Taşeron işçiler gibi kamuda geçici işçiler de kadro bekliyor. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin geçici işçilere yönelik merak edilen soruya yanı verdi. Peki, Geçici işçilere kadro var mı?
Sözleşmeliye kadro verilecek mi, kimleri kapsıyor? Bakan Bilgin’den sözleşmeliye kadro açıklaması!
Sözleşmeliye kadro verilecek mi, kimleri kapsıyor? Bakan Bilgin’den sözleşmeliye kadro açıklaması! Sözleşmeliye kadro sürecinde son durum merakla bekleniyor. Bakan Bilgin, sözleşmeli personelin kadroya geçişi ile ilgili düzenleme kapsamında Kabine Toplantısı sonrası açıklamada bulundu. Toplantısı sonrası kamuda sözleşmeli olarak çalışan 600 bine yakın personel, ‘’Sözleşmeliye kadro çıktı mı, ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor?’’ sorularına yanıt arıyor. 2022 Sözleşmeliye kadro ile ilgili son durum…
Sözleşmeli personel ve taşeron işçilere kadro verilecek mi? Belediye şirketlerinde çalışan işçiler kadroya geçirilecek mi?
Sözleşmeli personel ve taşeron işçilere kadro verilecek mi? Belediye şirketlerinde çalışan işçiler kadroya geçirilecek mi? Milyonları ilgilendiriyor! Taşeron, sözleşmeli personel, belediye şirketlerinde çalışan işçiler, geçici ve mevsimlik işçileri ilgilendiren yeni düzenleme geliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tek tek açıkladı. Taşeron işçilerin kamuda kadrolu işçi haline gelmesi, mevsimlik işçiler ile geçici işçilere yönelik de düzenleme, geçici işçilerin hukukunu koruyacak düzenleme ve sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesine yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi. Peki, Sözleşmeli personel ve taşeron işçilere kadro verilecek mi? Belediye şirketlerinde çalışan işçiler kadroya geçirilecek mi? İşte detaylar…
90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor, 90 bin taşeron işçi hangi kurumlar? İşçiler ne zaman kadroya geçecek?
90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor, 90 bin taşeron işçi hangi kurumlar? İşçiler ne zaman kadroya geçecek? 90 bin taşeron ne zaman kadroya geçecek, 90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor? Soruları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in 90 bin taşerona kadro planlaması yapılacağını açıklamasıyla gündeme geldi. Bakan Bilgin tarafından yapılan açıklamada, "90 bin civarında bir işçi kapsam dışında kaldı. Kamuya kadrolu işçi olarak geçmesi konusundaki bütün çalışmalarımızı tamamladık." İfadelerini kullandı. İşte detaylar.
29.09.2022 Çalışan Hakları
90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor, kadroya kimler geçecek, hangi kurumlar? Taşerona kadro 2022 şartları neler?
90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor, kadroya kimler geçecek, hangi kurumlar? Taşerona kadro 2022 şartları neler? 90 bin taşeron işçi kim, taşerona kadro kimleri kapsıyor 2022? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamudaki taşeron işçiler için verdiği müjdede "90 bin civarında taşeron işçinin kamuya kadrolu işçi olarak geçmesi konusundaki bütün çalışmalarımızı tamamladık" ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından Taşerona kadro için yapılan aramalar arttı. Peki, kadroya kimler geçecek, taşerona kadro şartları nelerdir, 90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor? İşte 90 bin işçinin kadroya geçirilmesi ile ilgili merak edilenler…
27.09.2022 Çalışma Hayatı
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’ye yeni bir iklim getirme hedefindeyiz. Türkiye’ye yeni bir iklim gelmeli, kucaklaşma iklimi gelmeli. İlk adımı attım, ‘helalleşeceğiz’ dedim. Gerekirse 85 milyon insanla helalleşeceğiz” dedi.
6.09.2022 Siyaset
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin tarih verip duyurdu
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin tarih verip duyurdu Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile ilgili son dakika açıklaması! Emeklilik için gün sayan milyonlara EYT müjdesi geldi. Tarih verildi, Bakan resmen duyurdu. Yaklaşık 6 milyon EYT'liyi ilgilendiren yasanın Meclis’e gelmesi beklenirken flaş bir gelişme yaşandı. 3600 ek göstergeyi çözüme kavuşturan hükümet, emeklilikte yaşa takılanlar için çalışmaları hızlandırdı. Çözüm için tarih veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Tek bir formül üzerinde duruyoruz ama henüz sonuçlandırmadık. EYT aralık ayı gibi gündeme gelir” dedi. Sözleşmeli memurlar ile ilgili de açıklama yapan Bakan Bildin “Sözleşmeli personel mevzusunu çözüyoruz, önümüzdeki günlerde sizlerle de paylaşırız” ifadelerini kullandı. Peki açıklanan tek formülle beraber EYT'li Bağ-Kurlular nasıl emekli olabilecekler? Emekli aylığı nasıl hesaplanacak? Masadaki formüller hangileri? İşte EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri ve formülün ayrıntıları...
6.09.2022 Emekli
EYT düzenlemesinde son dakika gelişmesi! Kademeli emeklilik...
EYT düzenlemesinde son dakika gelişmesi! Kademeli emeklilik... EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Emeklilikte yaşa takınlan yüz binlerce kişiyi doğrudan ilgilendiriyor. Emeklilik yolu açılıyor. Kademeli formül gündemde. Çalışma Bakanlığı bünyesinde, sözleşmeli personel, geçici-taşeron işçiler ve EYT’lilerle ilgili olarak üç ayrı komisyon kuruldu. Komisyonlar çalışmalarını ekime kadar tamamlayacak. EYT’lilerin, 2023 başından itibaren ‘kademeli’ olarak emeklilik hakkı elde edebilmesine yönelik bir düzenleme yapılması üzerinde duruluyor.
Paralar hesaba yatırılıyor! Ödemeler bu ay başlıyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı! İşçi milyonlara güzel haber
Paralar hesaba yatırılıyor! Ödemeler bu ay başlıyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı! İşçi milyonlara güzel haber İşçi milyonlara güzel haber! Paralar hesaba yatırılıyor. Tediye ödemeleri bu ay itibarıyla ödenmeye başlıyor. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Bu yıl kamu işçilerine dört taksit halinde toplam 52 günlük ilave tediyeleri ödenecek. İlave tediyelerin ilk taksiti 28 Ocak'ta verilecek. İlave tediye ödemesinin miktarı günlük ücret üzerinden hesaplanıyor. İlave tediyeye esas olan aylık kazançların hesabında, fazla mesai, evlilik, çocuk zamları veya primleri, ayni yardımlar, hafta ve genel tatil ücretleri dikkate alınmıyor. İlave tediye, işçinin yalnızca temel ücretinin aylık toplamına göre hesaplanıyor. İlave tediye ödemeleri kural olarak SGK primine tabi. Dolayısıyla ilave tediyeden SGK primi kesilmesi gerekiyor. Bu çerçevede ilave tediye ödemesinden yüzde 15 oranında sigorta primi ve ilave tediyenin ödendiği tarihte işçinin bulunduğu vergi dilimine göre gelir vergisi kesintisi yapılıyor. İşçinin bulunduğu vergi dilimine göre ilave tediyeden yapılacak gelir vergisi kesintisi farklılaşıyor. Ayrıca ilave tediye ödemesi damga vergisine de tabi olduğu için ilave tediyeden damga vergisi de kesiliyor. Görev yaptıkları kamu kurumlarında kamu işçisi olma hakkını kazanan kişiler, kamu işçilerine sağlanan haklardan yararlanmaya başladılar. Kadroya geçen taşeron işçiler, kamu işçisi statüsünde oldukları için geçtiğimiz yıl da tediye almışlardı, 2022 yılında da tediyeden yararlanabilecekler. İşte tediyelerle ilgili tüm detaylar...
21.01.2022 Çalışan Hakları
Tediye ödemeleri ne zaman yatacak? Taşeron 4D kamu işçisi ikramiyeleri yattı mı? İşte İlave tediye ödeme tarihi...
Tediye ödemeleri ne zaman yatacak? Taşeron 4D kamu işçisi ikramiyeleri yattı mı? İşte İlave tediye ödeme tarihi... Milyonlarca kamu işçisinin gözü 2021 yılı tediye ödemelerine çevrildi. Kurban Bayramı öncesi ödenmesi beklenen Taşeron 4D kamu işçisi ikramiyeleri diğer bir adıyla ilave tediye ödemelerinden tüm kamu işçileri faydalanıyor. Tediye ödemeleri ne zaman? Tediye ödemesi ne zaman yapılacak? Taşeron 4D kamu işçisi ikramiyeleri yattı mı? İşte İlave tediye ödeme tarihi...
16.07.2021 Ekonomi
Kamu işçilerine zam ile ilgili flaş gelişme! Ve belli oldu, 4 bin 800 TL...
Kamu işçilerine zam ile ilgili flaş gelişme! Ve belli oldu, 4 bin 800 TL... Yüz binlerce çalışanı ilgilendiriyor. Yeni zam geliyor. Zam talepleri netlik kazandı ve belli oldu. Kamu işçileri ne kadar zam yapılacağını merakla bekliyor. Hazırlıklar tamamlandı. Toplu iş sözleşmesi görüşmeleri kapsamında konfederasyonlar bugün hükümete ortak taleplerini sundu. Türk-İş ve Hak-İş, kamu işçisinin en düşük brüt ücretinin 4 bin 800 TL'ye yükseltilmesini, 2021-2022 için ilk 6 ay %20, diğer 6 aylar için enflasyon+%3 refah payı talep etti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, toplu sözleşme müzakerelerinin uzun bir süreç olduğunu belirterek, "Ama biz bunu ne kadar kısa sürede, ne kadar geniş bir uzlaşma zemininde başarırsak Türkiye'deki çalışma hayatının istikrarına ve Türkiye'deki demokrasiye o kadar katkı yapmış oluruz." dedi.
31.05.2021 Ekonomi
Emeklilik ile ilgili flaş açıklama! Maaşlar düşüyor, 1500 lira...
Emeklilik ile ilgili flaş açıklama! Maaşlar düşüyor, 1500 lira... Emeklilik ile ilgili yüz binlerce kişiyi ilgilendiren açıklama. Maaşlar düşüyor. Tüm detaylarıyla tek tek belirtildi. Emekli aylıkları 1500 lira düzeyinde oluyor. Asgari prim gününü ve diğer koşulları sağlayan çalışanlar zorunlu olarak emekli ediliyor. Başka bir işte çalışma imkanı olmaması sebebiyle maaşlar düştüğü için mağduriyet yaşandığı belirtiliyor. Emekli maaşı prim gününe göre hesaplanıyor. Prim günü ne kadar yüksek ise emekli aylığı da o kadar yükseliyor. Maaşlar 1500 lira seviyesinde oluyor. Taşeron işçileri, zorunlu emeklilik ile karşı karşıya kaldı. Sendika üyeleri AYM'ye bireysel başvuru yapmaya hazırlanıyor. İşte emeklilik, kısa çalışma, fesih yasağı döneminde işten ayrılma ve EYT ile ilgili merak edilen sorular ve yanıtları...
20.03.2021 Ekonomi
Emekli ve memurları ilgilendiren zam!
Emekli ve memurları ilgilendiren zam! Memurlar ve memur emeklilerine 2020 yılında enflasyon farkı ile birlikte yüzde 5.5 + 5.75 oranında maaş artışı yapıldı. Bu yılın ilk yarısında ise yüzde 7.36 oranında artış gerçekleştirildi. Memur maaşları ve emekli memur aylıklarına yapılan toplu sözleşme zamları 2018 yılından beri enflasyonun altında kaldığı için her 6 ayda bir enflasyon farkı yansıtılıyor. Dolayısıyla 2018 başından bu yana memur maaşları ve emekli aylıklarına yapılan zam enflasyon ile başa baş oldu. Bu yıl memurların toplu sözleşme görüşmelerinin çetin geçeceğinin işaretleri yılın ilk haftasından itibaren gelmeye başladı. 2021 yılı ilk yarısındaki maaş zammı belli olduktan sonra memur sendikaları konfederasyonları MEMUR-SEN, Türkiye KAMU- SEN ve KESK ek zam taleplerini dile getirdi.
25.01.2021 Emekli
Emeklilik ile ilgili dikkat çeken detay! Düşük ücret...
Emeklilik ile ilgili dikkat çeken detay! Düşük ücret... Kamu kurumlarında ve belediyelerde çalışan taşeron işçiler 2018 yılında kadroya geçirildi ancak sorunları devam ediyor. Taşerondan kadroya geçirilenlerin sözleşmeleri emeklilik yaşını doldurduklarında sona erdiriliyor, zorunlu emekliliğe tabi tutuluyorlar. İşçiler kadroya geçmekle yeni nefes almaya başlamışken 1500 lira emekli aylığıyla nasıl geçineceklerini soruyorlar. Aynı birimde birlikte çalıştığı 62 yaşındaki eski kadrolu işçinin çalışmaya devam ettiğini belirten bir kadın işçi, kendisinin ise 49 yaşında emekli olmaya zorlandığını söyledi.
9.01.2021 Emekli
4D'li taşeron ve kamu işçileri tediye ödemesi! 4. ilave tediye ödemeleri ne zaman?
4D'li taşeron ve kamu işçileri tediye ödemesi! 4. ilave tediye ödemeleri ne zaman? Yüz binlerce işçi tediye ödemeleri tarihleri hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Her yıl düzenli olarak kamu işçilerine ödenen ve ilave tediye olarak da adlandırılan ikramiyeler için yaklaşık 500 bin kamu işçisinin gözü ödemenin yapılacağı tarihte. Kamuda çalışan işçi statüsündeki kişilere devlet her yıl 52 günlük ilave tediye (ikramiye) ödemesi yapıyor. Bu ödeme de dört taksit halinde yapılıyor. Bu yıla ait ilave tediyelerinin ilk taksiti 31 Ocak'ta, ikinci taksiti 22 Mayıs'ta, üçüncü taksiti ise 27 Temmuz'da ödendi. Kamudaki taşeron işçiye ödenen ilave tediye ödemesinin son taksitinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Peki, Taşeron ve kamu işçileri tediye ödemesi ne zaman? 4. ilave tediye ödemeleri için tarih belli oldu mu? İşte 4D'li taşeron ve kamu işçileri tediye ödemesi!
8.10.2020 Çalışma Hayatı
Taşeron işçi için yeni dönem! 1 milyon taşeron işçinin maaş zammı için süreç tamamlanıyor!
Taşeron işçi için yeni dönem! 1 milyon taşeron işçinin maaş zammı için süreç tamamlanıyor! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Kamu kurumları ile belediyelerde kadroya alınan 1 milyon taşeron çalışan için yeni dönem başlıyor. Taşeron işçiler de artık ücret artışını belirleyen toplu sözleşme süreçlerine dahil olabilecekler. Taşeron işçilerin Toplu iş sözleşmesi hükümlerinin uygulanmasıyla hem gelirleri artacak hem de özlük hakları iyileşecek. Peki, kamu kurumlarında sendika değişimi ne zaman? Taşeron işçiye ücret artışı olacak mı? İşte taşeron işçi ile ilgili son gelişmeler...
Kamu işçisine tediye ödemeleri ne zaman? 4. tediye ödemesi ne zaman yapılacak?
Kamu işçisine tediye ödemeleri ne zaman? 4. tediye ödemesi ne zaman yapılacak? Milyonlarca işçinin gözü 4. tediye ödemelerinde. Devlete ait olan şirket ve kurumlar ve Belediyelerde işçi statüsünde çalışan işçilere verilen tediye ödemeleri internette merak edilen konular arasında geliyor. 3. tediye ödemeleri Kurban Bayramı öncesinde yapılmıştı. Peki, Tediye ödemeleri ne zaman? 4. tediye ödemesi ne zaman yapılacak? İşte 2020 son tediye tarihi...
23.08.2020 Ekonomi
Binlerce işçiye zam, ek ödeme ve ikramiye...
Binlerce işçiye zam, ek ödeme ve ikramiye... Binlerce çalışan bekliyordu. Anlaşma imzalandı. Zam, ikramiye ve ek ödeme müjdesi geldi. İşçilere ayrıca 6'şar aylık diliminde 381 ve 403 TL olmak üzere toplam 784 TL brüt sosyal yardım ödenecek. Yine işçilere toplu iş sözleşmesi sürecinde yıllık 888 TL ek ödeme yapılacak işçilere geçmiş yılların farkları da geciktirilmeden ödenecek.
15.08.2020 Çalışan Hakları
Kadroya geçen taşeron ile 4/d'li işçilere maaş zammı geliyor! Taşeron işçilerin maaş zammı ne zaman? İşte taşeron maaş zammı ve ödenekler
Kadroya geçen taşeron ile 4/d'li işçilere maaş zammı geliyor! Taşeron işçilerin maaş zammı ne zaman? İşte taşeron maaş zammı ve ödenekler 30 Haziran itibarıyla belediyelerde yaklaşık 450 bin işçi için ara dönem tamamlandı. Artık bu işçilerin şimdiye kadar üye oldukları sendikalardan ayrılarak, belediyelerde ve il özel idarelerinde toplu sözleşme yapma hakkı bulunan sendikalara geçmesi gerekiyor. Çalışanların bu sendikaların yaptığı toplu sözleşmelerden yararlanma süreci de başlıyor. 2021 yılına girildiğinde ise, tüm taşeron çalışanlarının kendi kurumlarında çalışanlarla aynı ücret artışı ve sosyal hak düzenine sahip olması bekleniyor. Peki, Taşeron işçilerin maaş zammı ne zaman? Taşeron işçinin maaşları artacak mı? Kamu işçileri enflasyon farkı alacak mı? Taşerona enflasyon farkı verilecek mi? İşte taşeron maaş zammı ve ödenekler...

Benzer Haber Etiketleri

Taşeron İşçiler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taşeron işçiler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.