Tarık Akan

Tarık Akan

Son dakika tarık akan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tarık akan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tarık akan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarık Akan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarık akan gelişmeleri de dahil olmak üzere 440 tarık akan haberi bulunmuştur. Tüm tarık akan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Otomobilin çarptığı 2 yaşındaki çocuk öldü, anne ağır yaralı
Otomobilin çarptığı 2 yaşındaki çocuk öldü, anne ağır yaralı İzmir'in Buca ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan anne İman Muhaybid (36) ile bebek arabasında bulunan oğlu 2 yaşındaki Cud Massini'ye otomobil çarptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan çocuk hayatını kaybederken, anne ise tedavi altına alındı.
2.05.2023 Yaşam
Prof. Dr. Şükrü Ersoy: Türkiye'de deprem oluşturabilecek fay sayısı 500'ün üzerine çıktı
Prof. Dr. Şükrü Ersoy: Türkiye'de deprem oluşturabilecek fay sayısı 500'ün üzerine çıktı 'Deprem Tehlikesi ve İstanbul' başlıklı panele katılan Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Biz 1992'ye kadar Türkiye'de deprem oluşturabilecek fay sayısını 150 biliyorduk. Şimdilerde bu sayı 500'ün üzerine çıktı. İstanbul çevresindeki alüvyon gibi yumuşak zeminlerin üzerinde bulunan yaklaşık 100 bin binanın derhal yıkılıp yeniden yapılması gerekir" dedi.
4.03.2023 Gündem
Tolgahan Sayışman'dan Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ itirafı!
Tolgahan Sayışman'dan Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ itirafı! Almeda Abazi ile mutlu bir evliliği olan oyuncu Tolgahan Sayışman, Hülya Koçyiğit'in 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 2002 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında Kıvanç Tatlıtuğ'un ardından ikinci seçilen 41 yaşındaki ünlü isim, mankenlikten oyunculuk sektörüne geçen biri olarak yaşadığı zorlukları anlattı. Hakkında yapılan "2000’li yılların yeni Tarık Akan'ı" yorumunu değerlendiren Sayışman, yapımcılık kararının sebeplerini de paylaştı.
15.01.2023 Magazin
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı!
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı! Yeşilçam’ın ‘Baba’ karakterlerinden Hulusi Kentmen, Google’da Doodle oldu. Google’ın anasayfasında anılan Hulusi Kentmen, Doodle açıklamasında, Türk sinemasının Yeşilçam döneminin en sevilen ve en üretken oyuncularından biriydi. Yeşilçam filmlerinin 'babası' olarak anılmaya başlandı. Bugün Türkiye’de sert ama babacan bir kişiliği belirtmek için hala “Hulusi Kentmen gibi” ifadesi yaygın olarak kullanıyor.” ifadelerine yer verildi. Peki, Hulusi Kentmen kimdir, ne zaman öldü? Hulusi Kentmen filmleri!
1.11.2022 Kültür Sanat
Altın Portakal'da açılış gecesi
Altın Portakal'da açılış gecesi Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesinde katılımcıların yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
1.10.2022 Magazin
Yeşilçam efsanesinden uyarlanmıştı! Ah Nerede dizisinin akıbeti belli oldu
Yeşilçam efsanesinden uyarlanmıştı! Ah Nerede dizisinin akıbeti belli oldu Star TV'nin yaz dizilerinden olan 'Ah Nerede' erken final yaparak ekrana veda ediyor. Yeşilçam klasiği olan aynı isimdeki filmden uyarlanan 'Ah Nerede dizisinin final bölüm tarihi de belli oldu.
11.08.2022 Televizyon
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri! Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal vefatının 22. yılında yad ediliyor! 26 yıllık oyunculuk kariyerinde 82 filmde rol alarak sinemanın unutulmaz isimleri arasında yer alan Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında vefat etti? Kemal Sunal neden öldü? Kemal Sunal’ın kaç filmi var? İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
3.07.2022 Kültür Sanat
Sev Kardeşim ne zaman, nerede çekildi? Sev Kardeşim oyuncuları kim?
Sev Kardeşim ne zaman, nerede çekildi? Sev Kardeşim oyuncuları kim? Tarık Akan ve Hülya Koçyiğit’in başrollerini paylaştığı Sev Kardeşim filmi bayramda nostalji kuşağında yayınlanıyor. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu da Sadık Şendil'in yazdığı Sev Kardeşim filminin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Peki, Sev Kardeşim ne zaman, nerede çekildi? Sev Kardeşim oyuncuları kim? Sev Kardeşim filminin konusu ne? İşte Sev Kardeşim oyuncu kadrosu!
3.05.2022 Televizyon
"Ah Nerede" dizisinde Hulusi Kentmen’i oynayacak kişi belli oldu!
"Ah Nerede" dizisinde Hulusi Kentmen’i oynayacak kişi belli oldu! "Ah Nerede" dizisinin hazırlıkları tam gaz sürüyor. Dizide Hulusi Kentmen’i oynayacak oyuncu da belli oldu.
20.04.2022 Magazin
Erdal Özyağcılar'dan Kemal Sunal itirafı!  "Kemal'le çok sevişirdik"
Erdal Özyağcılar'dan Kemal Sunal itirafı! "Kemal'le çok sevişirdik" Erdal Özyağcılar, '40' programında Kemal Sunal itirafıyla dikkat çekti. Usta oyuncu Kemal Sunal'a duyduğu sevgiyi anlatırken " Kemal'le çok sevişirdik" dedi.
11.03.2022 Magazin
Yıllar sonra gelen itiraf! Ah Nerede filminin yıldızı Serpil Nur: "O sahne için 30 prova aldık"
Yıllar sonra gelen itiraf! Ah Nerede filminin yıldızı Serpil Nur: "O sahne için 30 prova aldık" Ah Nerede filmindeki oynayan şarkıcı ve oyuncu Serpil Nur, yıllar sonra ortaya çıktı. Serpil Nur, Ah Nerede filmiyle ilgili yıllar sonra bir itirafta bulundu.
6.03.2022 Magazin
Ah Nerede dizi mi oluyor? Zehra’yı kim oynayacak, Ferit karakterinde rol alacak isim belli oldu mu?
Ah Nerede dizi mi oluyor? Zehra’yı kim oynayacak, Ferit karakterinde rol alacak isim belli oldu mu? Ah Nerede dizi mi oluyor? Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden Ah Nerede, yaz dizisi olmaya hazırlanıyor. Filmin yayın hakları Orhan Aksoy ve Sadık Şendil'in varislerinden Onuncu Ev yapım şirketi tarafından satın alındı. Senaryo hazırlıklarına başlanan dizinin yaz dizisi olarak ekranlara gelmesi bekleniyor. Peki, Ah Nerede’de Zehra’yı kim oynayacak, Ferit karakterinde rol alacak isim belli oldu mu?
1.03.2022 Televizyon
Tarık Akan ölümünün 5'inci yılında mezarı başında anıldı!
Tarık Akan ölümünün 5'inci yılında mezarı başında anıldı! Usta oyuncu yönetmen ve yazar Tarık Akan, ölümünün 5'inci yılında Bakırköy'deki kabri başında anıldı. Usta sanatçının mezarına karanfil bırakıldı, dua edildi.
16.09.2021 Magazin
Metin Çekmez kimdir, kaç yaşında? Metin Çekmez nereli? Ünlü oyuncudan acı haber!
Metin Çekmez kimdir, kaç yaşında? Metin Çekmez nereli? Ünlü oyuncudan acı haber! Ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Metin Çekmez Aydın'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Uzun zamandır kanserle mücadele eden usta oyuncu 76 yaşındaydı. Peki, Metin Çekmez kimdir, kaç yaşında? Metin Çekmez nereli? İşte Metin çekmez filmleri, dizileri ve kariyeri hakkında merak edilenler...
25.08.2021 Gündem
Usta sanatçı Metin Çekmez hayatını kaybetti
Usta sanatçı Metin Çekmez hayatını kaybetti Aydın'ın Kuşadası ilçesinde tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Metin Çekmez (76), bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Çekmez'in cenazesi yarın Kuşadası'nın Davutlar Mahallesi'nde toprağa verilecek.
25.08.2021 Magazin
Asya Engin hamileyken Barış Üregül'den şiddet gördü mü?
Asya Engin hamileyken Barış Üregül'den şiddet gördü mü? Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül’le evliliği olaylı bir şekilde biten Asya Engin, hamileyken şiddet gördüğüne dair çıkan iddialar için, “Detaylı bir açıklama yapmayacağım, beni yeterince üzen bir konu” diye konuştu.
17.08.2021 Magazin
Yeşilçam filmlerinin yönetmeni Mehmet Ekrem Dinler hayatını kaybetti
Yeşilçam filmlerinin yönetmeni Mehmet Ekrem Dinler hayatını kaybetti Unutulmaz Yeşilçam filmlerinin yönetmeni, aynı zamanda senarist Mehmet Ekrem Dinler, 94 yaşında hayatını kaybetti.
17.07.2021 Magazin
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar…
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar… Türk sinemasının usta ismi Kemal Sunal’ın bugün aramızdan ayrılışının 21. Yılı. Usta sanatçı Kemal Sunal 3 Temmuz 2000 yılında aramızdan ayrıldı. Filmleriyle kuşakları etkileyen Kemal Sunal’ın hayatına dair merak edilenler…
3.07.2021 Gündem
Nazım Hikmet ölümünün 58. yılında anıldı!
Nazım Hikmet ölümünün 58. yılında anıldı! Şair Nazım Hikmet, ölümünün 58. yılında Rusya’nın başkenti Moskova’daki mezarı başında anıldı.
3.06.2021 Gündem
Nazım Hikmet'in vefatının 58. yılı! Nazım Hikmet kimdir? Nazım Hikmet'in mezarı nerede?
Nazım Hikmet'in vefatının 58. yılı! Nazım Hikmet kimdir? Nazım Hikmet'in mezarı nerede? Nazım Hikmet Ran'ın vefatının üzerinden 58 yıl geçti. Şair, oyun yazarı, romancı ve anı yazarı Nazım Hikmet Ran ölüm yıl dönümünde anılıyor. Kuvayi Milliye, 835 Satır, Benerci Kendini Niçin Öldürdü? ve Memleketimden İnsan Manzaraları'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda unutulmaz eseri kaleme aldı. İşte dünyaca ünlü şair Nazım Hikmet Ran'ın hayatı, şiirleri ve eserleri...
3.06.2021 Gündem
Zeki Alasya, vefat yıl  dönümünde anılıyor
Zeki Alasya, vefat yıl dönümünde anılıyor Yaşamı boyunca birçok tiyatro, sinema filmi ve dizide rol alan, Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Zeki Alasya, vefatının 6. yılında anılıyor.
7.05.2021 Kültür Sanat
Barış Üregül'den takı açıklaması geldi
Barış Üregül'den takı açıklaması geldi Asya Engin, eski eşi Barış Üregül’e düğünde takılan takıları kendisine iade etmediği için dava açtı.
28.04.2021 Magazin
Emel Sayın'ı duygulandıran paylaşım!
Emel Sayın'ı duygulandıran paylaşım! Usta sanatçı Emel Sayın, başrolünü oynadığı ‘Yalancı Yarim’i ekranda görüp, duygusal anlar yaşadı.
29.03.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tarık Akan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarık akan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.